Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• cüneyt çakır bu aralar tetikçiliği iyi yapıyor tam bir sniper yada suiskastçi verilen görevi iyi yapıyor ben bu akşamdan sonra artık 100 de 100 eminim şikecileri şampiyon yapacaklar.

Yorum

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yeni Moda "Bunlar yönetici, kendi şirketleri, menfaateleri var ilk sırada Trabzonspor yok" oldu.
      Ağaoğlu cu değilim, yeri geldi destekledim, ki ayağa kaldıran kendisi, yeri geldiğinde de en sert şekilde eleştirdim, ki bizi frenleyen de kendisi.
      Ama bilmiyorum, hep bir ağızdan yazdığım gibi moda olmuşcasına "sirketlerini düşünüyorlar" biraz saçma duruyor sanki.
      Hakem hataları ortada, orta hakem ve VAR çıktı şimdide.
      30 senedir kim engelleyebilmiş bize karşı olan Halem tutumunu? Eskiden birdi, simdi var be avar la birlikte 3 hakem birden hakkımızı yiyor.

Elestirirken bunların unutulmaması gerek
      Çok sempatiksin Hem de son "model"
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Senin gibi başkanımız var. Artık utanıyorum!!! Adamlar bile bile Türkiyenin gözü önünde seni şeylerine takmadan Baba Penaltıyı vermediler.

Ama sen susuyorsun! Kimden korkuyorsun? Size stad yaptım daha ne istiyorsunuz diyen şahıstan mı?
        En son BlackPanther tarafından düzenlendi; 04.03.2021, 02:46.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çok sempatiksin Hem de son "model"
          Sende hemen üstüne alındın bakıyorum da [emoji4]
          Güzel cümlelerin için teşekkürler [emoji4]
          *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
          ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Cidden resmi sitede açıklama yapılıp, maç sonu hakem eleştirildiğinde bize karşı olan tutumun duracağını mı zannediyorsunuz? Önceki yönetimler hakem kilitledi soyunma odasına hakem. Ne oldu? Bir anda hakem hataları kesildi mi Trabzonspor'a karşı?

Şu bizim hakkımızı GS savunuyor ezikliğinden de kurtulun bence. Yağmurlu günde bir bardak su vermeyecek adamlar kendi canları yanmasa bahseder mi hiç FB maçından?
            İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
            Karl Marx
            анархія-мама

Yorum

• 'Başkanın şirketi vaaaar. Hüloooooğğğ şirketi olan risk alamaz hülooooğ. Kul Ahmet, hülooooooğğğğ.'

Çok doğru konuştu. Konuşmakla bir şey değişmiyor, g.tü olan benimle gelsin bakalım dedi.

Bugün çıkıp konuşması da biraz GS'yi arkasına almak demek ki. Yalnız hissediyor belki de. Sövmeye devam edin benim canım Trabzonspor tafartarım.

Ki dosyalar hazırlanmış, demek ki bir süredir çalışma yapılıyor.

'Başkanın şirketi vaaaar. Hüloooooğğğ şirketi olan risk alamaz hülooooğ. Kul Ahmet, hülooooooğğğğ.'
              En son jönts tarafından düzenlendi; 04.03.2021, 18:43.

Yorum

• Baskan konusmuyor diyenler utanmistir umarim kimsenin yapmadigini yapiyor aihm ve tbmm nin bagimsiz denetcilerinin verdigi kararlar ile birlikde konuyu fifaya tasiyor hodri meydan dedi sikayetci olanlar bizimle yururler yoksa bosuna afkurmasin kimse demeye getirdi
                sen istedigin kadar konus birsey degismiyordu degismezdi bu milat olabilir baskaninda dedigi gibi hakemlik babadan ogula gecen ben yaptim oldu seklinde olmamali tff kurullari bagimsizligini kaybetmis herturlu pisligin dondugu bir hal almisti senelerdir simdi onlar dusunsun bakalim fifa yine topu taca atabilecek mi aihm kararina ragmen..
                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• adam kimsenin yapmadigini yapip tff'yi fifa'ya sikayet ediyor.normal sartlarda sistem adami sirketleri var konusamiyor geyiginin son bulmasi gerekiyor ama burasi normal sartlarin oldugu bir camia degil.yeri geldi biz de hakem konusunda elestirdik,hatta son mactan sonra basliga da yazdik ama yapilan dogru isleri niye takdir edemiyoruz.hepimizden bir adim oteye giderek fifa'ya gidiyor.daha ne yapmasini bekliyorsunuz?o kurullarda trabzonspor'lu tetikcilerin olmamasi baskanin sucu degil.

Yorum

• Başkan çok iyi konuşmuş

Yorum

• Trabzonspor tarihinde en güzel başkan konuşması.

bu arada başkanın sürekli konuşmasını eleştiren birisiyim

fakat icraat lazım başkan inşallah Pazartesi olur bu iş.

Yorum

• Kesinlikle bir şeyler yapıyor. Çok beklentiye girmemek gerek fifadan yana. Size izin verildiği kadar bir şeyleri değiştirebilirsiniz. O da elinden geldiğince hak arıyor.

Yorum

• Biri gelsin başkanın konuşurken eeee'lediği videolardan falan atsın ya. İçiniz soğur belki. Terbiyesizler. Sözüm herkese. Çakma taraftar olan herkese.

Yorum

• çıkardı masaya koydu. dosyayı.

bakalım ne olacak bundan sonra.

gözünü karartmışa benziyor.

Yorum

• Cok elestirdik, küfürler eden de oldu ama hakkini vermek lazim. Saglam konusmus Baskan

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
                              HY67...

Yorum

• Başkan doğru olanı sonunda yaptı.
                                Bakalım camia ne kadar arkasinda duracak.
                                Bir de arkasından gelecek anadolu takimi olacak mi.
                                Kesinlikle.olavagini sanmıyorum.o zmaan hiçbiri mac sonrası hakemden yana ağlamayacaklar, ve hepsinin 3 istanbul takimi yalaması olduğu tescillenecek boylece.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X