İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Usta, görevi süresince kulübün içine etmiş, devraldığı ve kendisinin de artırdığı enkaza kimsenin aday olmayacağını, yine Başkan olacağını düşünerek rest çekip kongreye gitmiştir. Ağaoğlu, siyasetin itelemesi, kayyum olarak vs. ne olursa olsun taşın altına elini sokmuş ve aday olmuştur. Görev süresi boyunca aldığı enkaz, borç, saçma sapan kontratlara rağmen son derece başarılı olmuştur ve olmaya devam etmektedir. Böyle bir başkana ancak destek olunur. Usta, acemiliğinin de kurbanı olmuştur. Ders çıkardıysa ilerleyen süreçte başkanımız olabilir. Usta'yı ölümüne savunup son yılların en iyi başkanı olma yolunda ilerleyen Ağaoğlu'na saldırmak komiklikten başka bir şey değildir.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Hahahahaha Eh siz önünüze gelene "adamcı" yaftasını yapıştırırken sorun yok gayet temizsiniz birileri size su katılmamış şakşakçı damgası vurduğunda hopluyorsunuz..Siz şakşakçılar Newton döneminde nerdeydiniz onun cevabını verin önce..Ben söyliyeyim nerde olduğunuzu..Çevrim dışı takıldınız forumda dut yemiş bülbül gibi sustunuz aval aval izlediniz çiçek gibi soldunuz..İçinizden bir Allah'ın kulu gelip bu başlıkta Ağaoğlu güzellemesi yapamadı...Çünkü yapacak yüzünüz ve cesaretiniz yoktu, insanlar Ağaoğlu'nu linç ederken içinizden bir babayiğit çıkaramadınız..Şimdi hazır saha sonuçlarıda alınmışken gelmiş birbirinizle mesajlaşıp paslaşarak birbirinizin sırtını sıvazlayarak Ağaoğlu'nu eleştirenlere "bunlar trabzonsporlu değil, bunlar her şartta muhalefet, bu tipler, Ustacılar hainler" gibi ancak eğitimsiz bir Ortadoğulu'nun üreteceği kelimelerle reddiye yazıyorsunuz..Sizi gidi Tatlı su Trabzonsporluları sizi..
Şunu kafanıza sokun bu takımın başına Avcı gelmeseydi şu anda kaos ortamında bir kongre yapacaktık..Ahmet Ağaoğlu denen şahısı da bir Allah'ın kulu kurtaramayacaktı..En önemlisi de Ağaoğlu'nun Avcı'yı istemediğini Avcı'nın takımın başına getirilmesi için M.Yiğit Alp'in ısrarcı olduğunu sağır sultan duydu..Buradan Ağaoğlu'nun ne denli bir futbol cahili olduğunu kavrayabilirsiniz..Takımı tanıyordu dediği Newton denen İngiliz çakalıyla takımı küme düşme potasına sokan, Çimşir'le kıyıtırık Başakşehir'e şampiyonluk veren bir adamın futbol uleması olduğunu mu iddia edecektik..Eleştirmeyecektik de ne yapacaktık..
Açın Newton başlığını okuyun yok 4 3 3 oynatacakmış yok efendim Chelsea'den topçu getirecekmiş yok efendim modern futbolu takip ediyormuş yok efendim "akıllı adam" mış gibi bir sürü futbol cahilinin yazdığı yorumlar orada duruyor..İşin ilginç tarafı dün Newton'a methiye düzüp Avcı'ya burun kıvıran tipler bugün Ağaoğlu şakşakçısı kesiliyor başımıza..Kardeşim savunduğunuz bir adam da doğru çıksın be...Savunduğunuz bir adam da Trabzonspor'u hem ekonomik hem sportif açıdan bir yerden bir yerlere getirsin..Destek çıktığınız her adam fos çıktı..Bilmiyorsanız yarı cahilseniz susunuz..Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
Yanlış karar alındığında niye destek olmadınız diye insanları eleştiriyor, hatta küçük görüyor bazıları. Bak tekrar bunlar kafa diye taşıdıkları o yüke de kıymetli diye bakıyorlar.
Yani yanlış yaptığında destek olmadı insanlar, bknz Newton kararı ve akabinde yaşananlar.
Doğru yaptığında destek oldular, bknz Avcı dönemi...
Bak bunu garipseyen adamın ya ceza-i ehliyeti yoktur, ya adamcıdır.
Yanlış yapana destek vermeyen, doğru yapana destek veren dünyanın her yerinde takdir edilir.
Ama bizim kendini üstte gören, daha akıllı kabul eden haspalarıma göre bu insanlar korkup kaçmışlar.
Bak, yanlışa destek olmadılar demek yerine korkup kaçtılar diyor.
Art niyeti buradan net okuyabilirsiniz.
Kendini üstte görüp, her Allah kuluna üst perdeden konuşmaya çalışan kravatlı cahiller bunlar.
Dikkate almak zorunda kalıyorsunuz, mide bulantısı hissi verdikleri için.
Yorum
-
David Luiz in 99 yanlış lafından tek doğrusu takım "sportif" manada kötü giderken de Başkanın arkasında durmak gerektiğidir. Çünkü hiçbir takım yoktur ki her sene başarılı olsun. Önümüzdeki günlerde yine sportif manada sıkıntılar çıkabililir,çok doğal ama ekonomik anlamdaki tutumlu tavrından vazgeçmediği sürece destek olmamız gerekir. Luiz kedi olalı bir fare tuttun bravo.
Yorum
-
İlk olarak Emre Doğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDavid Luiz in 99 yanlış lafından tek doğrusu takım "sportif" manada kötü giderken de Başkanın arkasında durmak gerektiğidir. Çünkü hiçbir takım yoktur ki her sene başarılı olsun. Önümüzdeki günlerde yine sportif manada sıkıntılar çıkabililir,çok doğal ama ekonomik anlamdaki tutumlu tavrından vazgeçmediği sürece destek olmamız gerekir. Luiz kedi olalı bir fare tuttun bravo.
Cimsir kararı da Newton kararı da yanlıştı. Yanlış dedik.
Ama karar alındıktan sonra takımın başındaki hocaya elbet destek olduk.
Taraftarı olduğum takımın başındaki adama elbet destek olacağım. Yanlış karar demek başka , destek olmak başka.
Yorum
-
Yazdıklarımı okuduğunu biliyorum ama okuduğunu anlayıp anlamadığını bilmiyorum...Yazdıklarımı da çarpıtarak manipüle ederek bi yere varamazsın karşında çoluk çocuk yok senin..
Newton kararı ve akabinde yaşananlarmış ne yaşanmış Newton kararının akabinde anlatta bilelim..
Newton'u destekleyen Avcı'ya burun kıvıran tonla adam vardı forumda bu adamların ortak özelliği aynı zamanda Ağaoğlu'nun destekçileri olmasıydı..Şimdi sen Ağaoğlu'nu destekleyeceksin Newton kararını doğru bulacaksın sonra takım küme düşme potasına girince sesin soluğun çıkmayacak geleceksin buraya Newton kararını aldığı anda çatır çatır eleştireceksin başkanı benim beklediğim budur..Öngörülü bir adam yapar ancak bunu, senin gibi rüzgar nereden gelirse oraya seyrelen tiplerin anlayabileceği bir duruş değildir bu.
Newton gelmiş takımı sahada madara etmiş küme düşme potasına sokmuş ondan sonra amcam da eleştirir...Kaldı ki sen ve senin gibi Ağaoğlu destekçilerinin Newton'dan dolayı başkanı eleştirdiğini hiç görmedim..Mesele olacakları önceden öngörüp Newton rezilliğini yaşatmamaktı..Hadi diyelim öngöremedin o halde forumda çevrim dışı takılacağına gelip başkanı çatır çatır eleştireceksin..Ne öncesinde bir eleştiri var ne sonrasında..İkide bir efendim Newton kararını eleştirdik Avcı'yı doğru bulduk palavrasıyla algı yapmayı bırak..
Biz Newton'u sabah akşam övenlerin Avcı'ya burun kıvırdığını da iyi biliyoruz..
Mide meselesine gelirsek..Rusya'da doktor yok mu kardeşim git yıkat mideni senin kusmuğunun kokusunu çekmek zorunda mıyız..Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
ahmet ağaoğlu başarılı diyenler daha futbol izlemesinler bu takım geçen sezon şampiyon olamadıysa ,bu sezon 7 maç üst üste galip gelmesine rağmen liderle arasında hala 6 puan fark varsa tek sorumlu ahmet ağaoğludur geçen sezon şampiyonluğu yaptığı saçma sapan hoca tercihleri yüzünden mahalle takımı başakşehire altın tepsi ile sundu bu sezon ingiliz köylüsü newtonu sırf 2 maç kazandı diye takımın başına getiren gene bu ahmet ağaoğludur yatsın kalksın abdullah avcıya şükretsin yoksa şu aralar nal topluyor olacaktı.
Yorum
-
Ekonomik anlamda tutumlu tavırmış hiç güleceğim yoktu..
Hangi tutumlu davranış Doğan görünümlü Serçe anlatır mısın?
Newton çakalını getirip üzerine bu çakala tazminat ödemek mi tutumlu davranış? Newton'a ödediği tazminatı kendi cebinden mi veriyor Ağaoğlu..Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
Ağaoğlu eleştirilmemiş.
Newton un kovulmasına giden evrede burada başkan eleştirilmemiş.
Şaka değil. Aynen şunu yazabiliyor adam ve diyorum ya akıl sahibi, hem de üstün akıl sahibi olduğunu düşünüyor.
Dertleri eleştiri falan değil.
Ağaoğlu istifa diye ortalık ayağa kalmadı ya, sıkıntı o.
Bunlara göre yıkmadan olmaz.
Darmadağın etmelisin.
Bağırsak kurtları işte.
Çıkan ses de bağırsak gürültüsünden hallice olur.
Ağaoğlu eleştirilmemiş der.
Diyorum ya şaka değil.
Yazabiliyor bunu. Kösele...
Yorum
-
Dediğim gibi yazılanı okumakta ve anlamakta ciddi sıkıntıların var..Önce mideni yıkat sonra Rusya'da göz ve beyin doktoruna bi görün..
Bilal'e anlatır gibi yeniden anlatalım..
Newton kararı verildiğinde Ahmet Ağaoğlu eleştirilmedi Newton bizi sahada madara ettikten sonra eleştiriler gelmeye başladı ve o dönemde herkes çatır çatır Ağaoğlu'nu eleştirirken sen ve senin gibi şakşakçı tayfanın hiç sesi soluğu çıkmadı..Hatta Newton'a zaman verilmeli diyen aklıevveller bile forumda türedi..Ben diyorum ki adam bizi sahada mat ettirdiğinde herkes eleştirir zaten marifet bu İngiliz köylüsü kararı alındığında eleştirmekti..Siz onu da yapamadınız..
Anlaşıldı mı?
Biz Trabzonsporluyuz şakşakçı da değiliz adamcı da..Trabzonspor'u bu sene de dahil 2 adet şampiyonluktan men eden Ağaoğlu'nu sizin gibi putlaştırmıyoruz..Trabzonspor'un hedefi daima şampiyonluk olmalıdır ve ikincilik üçüncülük gibi dereceler başarı olarak görülmemelidir..Çıta budur çıta daima yüksekte olmalıdır..Geçmiş yönetimlerin salaklıklarını ikide bir ısıtıp ısıtıp önümüze koyarak ölümü gösterip sıtmaya razı etmeyin Trabzonspor kamuoyunu diyoruz..Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
Hayatlarindaki tek basarisi asgari ücretin az biraz üstü maasli islerine gidip gelmek olan tipler gelmis burda Agaoglu basariliysa fitbol izlemeyin diyor, sanki daha önceleri CL de dereceler, UEFA kupalari, Lig Sampiyonluklari almakdan müzesinde yer kalmayan bir klübüzde son 2-3 senedir elle tutulur basari alamadik diye baskani basarisiz buluyoruz, ulan senin potansiyelin, gecmisin falan ne ki bu takimdan ne bekliyorsun ?No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Bak anlatayım,
Newton konuşulmaya başlandığında karar yanlış dedim. Bak ben bizzat dedim. Tek bir maç üzerinden bu kararın alınması hatalı dedim.
Bunu bir sürü insan da dedi.
Ama Newton göreve başlayınca destek olduk. Ne yapacaktık? Göreve yeni getirilmiş adamın kovulması için kulis mi?
İstişare karar alınana kadardır. Fikrini söylersin, karar alıcı kararı alınca olumlu gitmesi için elinden geleni yaparsın.
Gitmezse tekrar uyarırsın.
Burada herşey tam olması gerektiği gibi gitti.
Ama bazı beyni kıt, çürümüşler için, Newton göreve yeni atandığı zaman aleyhine durulması gerekirdi.
Ben ve kendine taraftar diyecek hiç kimse, göreve yeni getirilmiş birine, karar alındıktan sonra, olumsuz bir gidiş olmadığı sürece köstek olmaz.
Birşeyleri ön gördüğü ya da görmediği için değil, taraftarı olduğu kulübün aldığı kararla göreve getirilmiş kişiye zaman tanımak için.
Bit kadar beyniyle hiç kimse "istemezük" zihniyeti ile herşeyi yılmadı diye, yıkım talep etmedi diye insanları yaftalayamaz.
Kimsenin kimseyi de putlastırdığı yok.
İki uçtan birini seçmek zorunda değil hiç kimse. Kulübün başkanına destek olunur. Yanlış yaptığında bu yanlış dersin, gene destek olursun. Çünkü taraftarım diyenin yapacağı budur.
Eksik akıllar gibi ego tatmini yapmadığı için insanlar, sevdiklerini iddia ettikleri kulübün yönetimini desteklerler. Yanlışı söyler gene desteklerler.
Almayacak o boş saksı biliyorum ama işte. Bağırsak gürültüsüne devam.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum