Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takımın yükselişi sizi rahatsız etmiş bu çok belli oysa bu takım batmalıydı ve ıslak hayallerinizde olan başkan asılması gerçekleşmeliydi değil mi?

Newton döneminde eleştiri yapıldı şimdi de pozitif eleştireceğiz. İkilik çıkarmak için ben demiştim demek için hisse için bu kin ve nefret söylemleri ile bir yere varılamaz.
    En son acan61 tarafından düzenlendi; 23.02.2021, 13:29.

Yorum

• Başkan konuşacaksa eğer
      Başak maçında verilmeyen penaltıyı konuşsun.
      antep maçında verilmeyen penaltıyı konuşsun.
      takım iyi gidiyor vs Türkiye görüyor zaten.

Yorum

• İlk olarak Murat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu sponsorluk iptali ilgili detay bilen varmı? Bizim mali tablolar için çok kötü bir durum rakam çok yüksek. Neye göre bu şekilde anlaşma yapılmış ben anlayamadım
        Ne önemi var ki,hesap soran veya bu konuda taraftarı veya kamuoyunu adam yerine koyup da açıklama yapan mı var?

Adam bildiğin UEFA CL katılma hakkımızı genel kurulda el kaldırıp,indirerek borç sildiği için yok etti,kimseden ses çıktı mı?
        Düşünün iki yıl önde devre arasında transfer yasağı aldık dedi ama ortada resmi belge yok,halen yok,hesap soran oldu mu?

Toplam 5 milyon euro(45.000.000 TL civarı bir sponsorluk iptal olmuş,büyük bir gelir kaybı)borç 1.5 milyar TL olmuş kimin umrunda?

Bunun bir de karabatak gibi ortaya çıkan savunucuları var,bir tanesi de çıkıp demez ki takımın başına bir tane TD getirseyidin şampiyonduk,bunun zararını nasıl karşılayacaksın?

Türkiye Kupası ve Süper Kupa mı yoksa Şampiyonluk mu diye sorulsun bakalım taraftara,kim ne diyecek?Elimizden aldıklarına değil bize layık görülene bakın diyor utanmazlar.

Bir de bu sezon başında ısrarla getirmek istemediği Avcı'yı ikinci defa da ısrarla istemediği halde yönetimin kararı ile gelmesi sonucunda oluşan tabloyu da yine Ahmet Ağaoğlu'na ciro ediyor bu emek hırsızları.

Sence bu sponsorluk neden iptal edildi,hiç öğrenebilir miyiz?

Eklemeyi unutmuşum,bazı utanmazlar da Abdullah Avcı geldikten sonra takım başarılı olunca birilerinin istedikleri olmadı diye Ahmet Ağaoğlu'nu korumaya almış.

Eğer bunu yazanda biraz şeref ve onur varsa Trabzonspor'un başarısı için Eddie Newton ve Abdullah Avcı sayfalarında kimlerin ne yazdığını okur ve kimin Trabzonspor için ne hayal ettiğini görür.

Ama bunu yapabilmek için utanma duygusu olmalı,Allah korkusu,kul hakkı korkusu olmalı.

Şu anki başarıda (Trabzonspor için 4.lük başarı mı,bunu Abdullah Avcı soruyor)bırakın en ufak katksı olmayı,her türlü engel olmaya çalışan Ahmet Ağaoğlu'na pay çıkarmak kelimenin tam anlamıyla adamcılıktır.

Bu adamcılar sayesinde Trabzonspor asla ilerleyemez.
        En son sasone tarafından düzenlendi; 23.02.2021, 14:23.
        • Memento mori

Yorum

• İlk olarak 'Enes' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi adamın röportajları batıyor mu size ya? Papağan gibi sürekli aynı şeyleri tekrarlıyorsunuz "aha mikrofona atlamış, aha yine kamera karşısına çıkmış, aha yine bunu yapmış aha yine şunu yapmış"

Yazık size ya, millet şikeci başkanlarını bile nasıl koruyor, sizin fırsatınız olsa bizim başkanı bir kaşık suda boğacaksınız. Size kulübü borç batağına sürükleyen, oraya buraya para saçan, her sene 5. 6. yapan insanlar lazım. Kulübe ekonomik yönden de sportif yönden de level atlatan adamlar size batıyor anlaşılan. Bu adam bu kulübün başkanı ya, her insanın yanlışları olur ama insan bir kıyas yapar ya geçmişe dönüp, ayıp ayıp. Tek sorunu egosu olsun ya ne olacak sinirden tırnaklarınızı mı yiyorsunuz, nasıl bir kafa yapınız var sizin ben anlamadım.

100 de 100 hak veriyorum.....

Yorum

• Şu dönemde, (müthis ara Transfer dönemi, süper Kupa, galibiyet serisi vs.) haala Başkan eleştiriliyorsa, bilinki bu kişiler muhalif olmaktan körelmiştir, arttırıyorum Trabzonsporlu değildir!
            *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
            ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İnsan eğer eleştirmek isterse, herkesi eleştirecek konu bulabilir.
              Ahmet Ağaoğlu içinde eleştirilebilecek çok şeyler var.
              Ama son yıllara bakıldığında artıları daha fazla.
              Ya bu kulüp ne günler atlattı unutmayın.
              Bence başarılıdır da. Eksikleri hataları varsa da ders alsın.!
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Ağaoğlu kadar başınıza taş düşsün Usta yalakaları... Ulan tasmalı köpeği olsanız bu kadar salya sümük ağlamazsınız buralarda...Atay başkandan İho’ya kadar çok Başkan geldi geçti bu kulüpten ama Ustanın şakşakcıları kadar takımın kötü sonuçlar almasını bekleyen kahpeler görmedi bu gözler. Başkan mikrofonlara konuşuyormuş sanane ulan sanane ? Başkanın saha sonuçlarında etkisi yokmuş vs. Ulan dalkavuk başarısızlıkta baş sorumlu olan adam başarıda nasıl pay sahibi olmuyor hocayı oraya babanızın oğlu Usta mı getirdi ? Topçular tıkır tıkır parasını alıyor bu oyuncuların parasını amcanız Usta’mı ödüyor ? Ağaoğlu geldiğinden bu yana harcadığı transfer harcamalarının toplamını tek transfer döneminde harcayan başkanların yalamaları adamdan hesap soruyor. Eleştirmek ile şerefsizlik yapmayı birbirinden ayırmak lazım.
                En son Sezgin Öztürk tarafından düzenlendi; 23.02.2021, 14:51.
                Ağasarlı_61

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu başarısızlıktan sorumludur, başarıda payı olduğu kabul edilemez diyen şu katılmamış adamcıdır. Tasmasını tutan, mamalayan birileri vardır.
                  Hatta Ağaoğlu değil, herhangi bir yönetici için, başarısızlık onun , başarı altındakilerin diyen iki yüzlü, içten pazarlıklı, arkada başka ajandalar gezdiren biridir.

Bak birileri de rahatsız olmuş, işler iyi giderken başkan övülüyor diye.
                  Kötü giderken eleştirilir, iyi giderken övülür. Sizin orada nasıl yürüyor bu işler?
                  Başarısızlık varken övgü, başarı varken yergi mi?
                  Yanlış gelmişsiniz.

Şu sponsorluk işinin detayı gelsin, oradan da eleştiriden payını alır. Başarıdan aldığı gibi.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ahahaha kardesim bunlar iki kisi forumda takintili tipler ben engelledim kurtuldum Allah askina engelleyin alinti falan yapmayin su ustasporlulari zirvaliklarini gormek zorunda kalmayalim kendilerini fasulye gibi nimetden sayiyorlar cevap veren oldukca da sacmalamada sınir tanimiyorlar herkes zaten ne olduklarini biliyor cevap vermeye bile tenezzul etmiyor cogu kisi. bunlarin emin ol ici iclerini yiyordur trabzon galip geldikce nerden vuracagiz simdi baskana yonetime nerden nasil usta guzellemesi yapacagiz diye
                    Ya kafayı yemişler yemin ediyorum. Bu tipler yüzünden ne başkana ne de başka birine hak ettikleri halde eleştiri getirmek içimden gelmiyor.

Yorum

• Ligin başında Sörlöthü kaybetmişsin Sosa Novak gitmiş be BJK maçı ile başlıyorsun kulübün başkanı ortalıklarda yok o maçı kaybetmemizin tek nedeni Ağaoğludur o dönem takıma sahip çıksaydı biz BJK ı yenerdik ama maalesef abandone olmuşlardı ve ortadan kayboldular

Başkanı eleştirmek kötü bir şey değil bunu yapıyorsak bir şeyler yanlış gittiği için yapıyoruz asıl transferin yapılabileceği dönemde saçma saban adamlar getiriyorsun kimin tavsiyesi bilmiyoruz Balıkesirin nerde ise tamamını transfer ediyorsun sonrada eleştiriliyoruz ne yapalım alkışlayalım mı Plaza Diabeteye verilen paralara yazık değil mi bak isteyince adam gibi adamlar bulunabiliyor
                      Ben ne alırsam tutar kafasında profesyonellikten uzak hareket edersen işler böyle sarpa sarar gecen yıl şampiyonluğu verdik hoca ve yönetim tutarsızlığı yüzünden bu yılda vereceğiz yine yönetim yüzünden Trabzonun 8 haftasını heba ettiler
                      Varmı söylediklerimde bir yanlış
                      En son oksoholu tarafından düzenlendi; 23.02.2021, 15:44.
                      @ okşoholu

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ligin başında Sörlöthü kaybetmişsin Sosa Novak gitmiş be BJK maçı ile başlıyorsun kulübün başkanı ortalıklarda yok o maçı kaybetmemizin tek nedeni Ağaoğludur o dönem takıma sahip çıksaydı biz BJK ı yenerdik ama maalesef abandone olmuşlardı ve ortadan kayboldular

Başkanı eleştirmek kötü bir şey değil bunu yapıyorsak bir şeyler yanlış gittiği için yapıyoruz asıl transferin yapılabileceği dönemde saçma saban adamlar getiriyorsun kimin tavsiyesi bilmiyoruz Balıkesirin nerde ise tamamını transfer ediyorsun sonrada eleştiriliyoruz ne yapalım alkışlayalım mı Plaza Diabeteye verilen paralara yazık değil mi bak isteyince adam gibi adamlar bulunabiliyor
                        Ben ne alırsam tutar kafasında profesyonellikten uzak hareket edersen işler böyle sarpa sarar gecen yıl şampiyonluğu verdik hoca ve yönetim tutarsızlığı yüzünden bu yılda vereceğiz yine yönetim yüzünden Trabzonun 8 haftasını heba ettiler
                        Varmı söylediklerimde bir yanlış
                        Eleştirildiler, yanlıştan döndüler.
                        Temcit pilavı gibi geri dönüp durmanın, camianın konsantrasyonunu bozmanın alemi nedir?
                        O dönem herkes eleştiriyordu zaten.

Hatasından dönmüş insanları geçmişe dönüp dönüp "bak sen şöyle şöyle..." diye tutukluk yapan bozuk plaklardan olmaya gerek yok.

Son 10 haftanın avrupadaki en başarılı 3. takımı şu anda...

Yok biz ondan öncesini hatırlayıp ızdırap çekmek istiyoruz diyorsanız kusura bakmayın. Kimse o değirmene su taşımayacak !

Yorum

• Neler yazıyorsunuz abiler öyle başkanı destekleyen yazılar gördüm, her şeye muhalefet olmalısınız yoksa şakşakçı derler.

Yorum

• Başkanı cok konuşması konusunda eleştirdim elestirecegim.

Benim düşüncem işler kötü giderken mağlubiyet alınırken camiayı butunlestirici bir şekilde toparlayacak açıklamalar yapması gerektiği idi.
                            O zamanlar ortada yokken herkes birbirini yerken insiyatif almıyor ama işler iyi gidince ortada görünüyor

Mikrofonlara konuşsun sıkıntı yok ama mağlubiyet olduğunda da konuşsun.
                            Yoksa galibiyet esnasında herkes konuşur, herkes o başarıyı sahiplenir. Önemli olan başarısızlığın da yükünü alabilmek.
                            Onun da sonuçlarını kabullenebilmek
                            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              "Trabzonspor Kulübü, 27 Mayıs 2013 tarihinde Sadri Şener’den başkanlık görevini devralan ve 6 Aralık 2015'e kadar toplamda 923 gün görevde kalan İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde ise düşüşe geçti. Bordo-mavililer bu periyotta 81 lig maçında 34 galibiyet, 25 beraberlik ve 22 mağlubiyet elde etti. Söz konusu dönemde ligde 127 puan toplayabilen Trabzonspor, maç başına 1,56’lık puan ortalaması ile mücadele etti."

"854 gün görevde kalan Usta döneminde bordo-mavililer müzesine kupa taşıyamadı. Söz konusu dönemde 83 lig maçına çıkan Karadeniz ekibi 33 galibiyet, 20 beraberlik ve 30 mağlubiyet elde etti. Trabzonspor buna karşılık 119 puan toplarken ligde 1,43 puan ortalaması elde etti."

"Son olarak Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Kupa kazandığı Sadri Şener döneminden sonra ilk kez Ahmet Ağaoğlu döneminde müzesine kupa getiren Trabzonspor Kulübü, Ahmet Ağaoğlu başkanlığında adeta şaha kalktı. 8 Nisan 2018’de göreve seçilen ve halen görevine devam eden Ahmet Ağaoğlu’nun geride kalan 1051 günlük görev sürecinde ligde 99 maça çıkan bordo-mavililer, 53 galibiyet, 27 beraberlik ve 19 mağlubiyet alarak 213 puan topladı. Trabzonspor bu periyotta ligde maç başına 2,15 puan ortalaması ile tarihinin en başarılı dönemlerinden birine imza attı."

Fanatik'ten alıntı. Adamcı olmayın taraftar olun, şu zamanda dahi iflas dönemlerine güzelleme yapacak kadar embesil olmayın demişler özetle.
                              Bu haberi destekleyecek mahiyette bir endeks paylaşayım ben de:

Bu siteye girip "search by country or club" yazan arama barına "Turkey" yazdığımızda, Türk takımlarının avrupa genelindeki sıramalası çıkıyor.

Şöyle: resim_2021-02-23_162859.jpg

Burada görüldüğü gibi Trabzonspor avrupa geneli klasmanında 72. sırada ve bu haliyle en yüksek puana sahip Türk takımı.

Aynı ekranda Trabzonspor'un üzerine tıkladığınızda sayfanın hemen altında 2007'den bu güne değin takımın ECI skoru ve sıralaması grafiği görülebilmekte.

Bu endekse göre Trabzonspor'un en yüksek puan ve sıralaması Temmuz 2011'e ait: avrupa geneli klasmanda 54. sıraya kadar tırmanılmış. En dip noktaya ise Aralık 2016'da vurulmuş, 172. sıra.

2011 sezon sonundan sonra en yüksek ikinci skora ise Şubat 2021'de yani içinde bulunduğumuz günlerde ulaştık. Yani kısaca Trabzonspor tarihinin en zorlu ekonomik şartları içerisinde olmasına rağmen sportif açıdan son 15 yılın ikinci zirvesini yapmış. Tablo şu şekilde:
                              resim_2021-02-23_163626.jpg

Bu endeksin nasıl şekillendiği ile ilgili detaya, metadoloji kısmından ulaşabilirsiniz. Bana sorarsanız Avrupa genelinde oldukça sağlıklı ve doğru bir sıralama vermekte.

Mevcut başkanı tefe koymak için hiç bir fırsatı kaçırmayan, gideceği günü iple çeken arkadaşlar hepimizin malumu. Ancak onun dışında bazı arkadaşların sırf önceden sarfettikleri cümleler ve yazdıkları mesajlar dolayısıyla bu başarının hakkını veremiyor olması, bir taraftar olarak beni üzmekte. Aslolan takımımızdır, burada gurura kibire yer olmamalı.

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu haberi destekleyecek mahiyette bir endeks paylaşayım ben de:

Bu siteye girip "search by country or club" yazan arama barına "Turkey" yazdığımızda, Türk takımlarının avrupa genelindeki sıramalası çıkıyor.

Şöyle: [ATTACH]20311[/ATTACH]

Burada görüldüğü gibi Trabzonspor avrupa geneli klasmanında 72. sırada ve bu haliyle en yüksek puana sahip Türk takımı.

Aynı ekranda Trabzonspor'un üzerine tıkladığınızda sayfanın hemen altında 2007'den bu güne değin takımın ECI skoru ve sıralaması grafiği görülebilmekte.

Bu endekse göre Trabzonspor'un en yüksek puan ve sıralaması Temmuz 2011'e ait: avrupa geneli klasmanda 54. sıraya kadar tırmanılmış. En dip noktaya ise Aralık 2016'da vurulmuş, 172. sıra.

2011 sezon sonundan sonra en yüksek ikinci skora ise Şubat 2021'de yani içinde bulunduğumuz günlerde ulaştık. Yani kısaca Trabzonspor tarihinin en zorlu ekonomik şartları içerisinde olmasına rağmen sportif açıdan son 15 yılın ikinci zirvesini yapmış. Tablo şu şekilde:
                                [ATTACH]20312[/ATTACH]

Bu endeksin nasıl şekillendiği ile ilgili detaya, metadoloji kısmından ulaşabilirsiniz. Bana sorarsanız Avrupa genelinde oldukça sağlıklı ve doğru bir sıralama vermekte.

Mevcut başkanı tefe koymak için hiç bir fırsatı kaçırmayan, gideceği günü iple çeken arkadaşlar hepimizin malumu. Ancak onun dışında bazı arkadaşların sırf önceden sarfettikleri cümleler ve yazdıkları mesajlar dolayısıyla bu başarının hakkını veremiyor olması, bir taraftar olarak beni üzmekte. Aslolan takımımızdır, burada gurura kibire yer olmamalı.
                                +1461 su tabloyu gormeyen kotu niyetlidir..hatasiz baskan veya yonetim geldimi bu ulkede ki kluplerin basina geldi de bizmi bilmiyoruz.1.42 li puan ortalamali gunleri ozleyenler varsa o baska.kotu giderken elestirirsin de iyi giderken basariliyken bile bunu gormeyen hakkini vermeyen net art niyetlidir.klup son 10 yilin sportif acidan da ekonomik acidan da en iyi zamanlarini yasarken bunlari gormeyip birde basarinin hakkini verenleri saksakcilik ile suclayan kibirli ukalalar bu takimin taraftari falan olamaz birakin adamciligi da basariyi takdir etmeyi ogrenin artik birsey kaybetmezsiniz egonuz eksilmez korkmayin.daha iyisi gelene kadar son yillarin ve trabzonspor tarihinin en basarili yonetimlerinden birisi agaoglu ve ekibidir aksini iddaa edenlerin ciddiye alinacak bir tarafi yok otede aglasinlar..ne zaman basarisiz olurlar ekonomik ve sportif acidan o zaman geceriz karsilarina adamci yalaka degiliz baskalari gibi, has trabzonsporluyuz kimse de babamizin oglu degil elestirmeyelim..
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X