İlk olarak Kemal Duru tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Yine ne senaryolar yazılıp,çizilmiş birisi de çıkıp,geçen sezon takımın başına Abdullah Avcı getirilmiş olsa,hatta ortalama bir TD getirilmiş olsa güle oynaya şampiyon olurduk,Okan Buruk gibi birisine şampiyonluk kaptırmazdık diye,suçu nerede arıyor,yok o onu yapmış,yok o bunu yapmış.
İşin tuhafı Erdoğan'ın FETÖ tarafından tarihinin hiç bir zamanında sevilmediğini,Erdoğan'a olan nefret ve kinlerinin de sonlarını olduğunu bilmeyen tiplerin siyaset içeren yorumlarındaki öz güven.
Gülsen mi ağlasan mı bunlar bir de diğer üyeleri bilgi olarak hor gören,tepeden bakan tipler.Seçkinci kardeşler yüksek siyasetten konuşurken Erbakan döneminden gelen FETÖ ve Erdoğan arasındaki nefretin ve Erdoğan'ı hiç bir zaman benimsemediklerini,sadece mecbur oldukları için katlandıklarını,işini bitirdikten sonra da güvendikleri biri ile Ak Parti'yi ellerine alıp,kitlesini kullanacaklarını FETÖ'yü az çok inceleyen çocuklar bile bilir.
Yani şike olayları olsa da olmasa da Erdoğan'ın ilk işimiz bu FETÖ'yü bitirmek dediğini bizzat FETÖ elebaşının kendi ağzından asansörde dinlediklerini de bulabilir meraklısı.
Olayın özeti eğer biz becerip de geçen yıl başımıza Abdullah Avcı'yı getirebilseydik veya bu sezon başında inat etmeseydik yüksek ihtimalle iki şampiyonluğumuz daha olacaktı,iş bilmez başkanı korumak için senaryo yazmaya gerek yok.En son sasone tarafından düzenlendi; 17.02.2021, 17:01.- Memento mori
Yorum
-
Nihat Belöz Götsel Koç Rıdvan sezonu yazmıştım, hepsinin inandığı ABD li kim acaba, pek aynı fraksiyonlar gibi (Koç ve Götsel farklı partide olsalar da Futbol konusunda ortak çıkarları var)...
Nihat 3 bin kişi stada alan fb ye 72 bin para cezası verdi, ahmakça-ahlaksızca-adice fotoşop görüntüsüyle...
Kemal Belgin yazdı, HAKSIZ MI?
Ben olsam diğer kulüplerin yerinde, bundan böyle aynı uygulama ile her maçıma 3 bine yakın seyirci alırım. Ne olmuş ki yani? Alt tarafı 72 bin lira..
https://www.turkiyegazetesi.com.tr/y...in/617664.aspx
ARSIZ GÜÇLÜ OLUNCA HAKLI SUÇLU ÇIKARMIŞ...Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğaoğlu konuşacakmış. Hemen damlayın mikrofon buldu konuşacak diye. Kazanınca konuşuyor diye damlayın hemen.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe konuşacak Ağaoğlu,Avcıyı getirmemek için nasıl takla attığını mı,Tamer Tuna gelseydi görürdük hangi mikrofana konuşurdu,şurdan bile prim kasıyorsunuz,Abdullah Avcı gerekli açıklamayı yapar deyip,geçsin.
Yorum
-
İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeş ben sana bana yazma demedim mi? Laftan anlamıyor musun? Başka şeyler mi yapalım?FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeş o zaman bu başarıda en ufak katkısı olmayan Ahmet Ağaoğlu parlatıcılığı yapma,gölge etmesin başka ihsan istemez.
En ufak katkısı yokmuş. Şey duydum ben doğru mu? Aslında Taner’i getirecekmiş ama Usta aramış başkanı demiş ki Avcı’yı al. Usta kurtarmış yine takımı. Uza.
Yorum
-
İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeş o zaman bu başarıda en ufak katkısı olmayan Ahmet Ağaoğlu parlatıcılığı yapma,gölge etmesin başka ihsan istemez.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
TRABZONSPOR başkanının TRABZONSPOR taraftar forumunda kesinlikle yer alması gereken maç sonu açıklamaları:
İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerbahçe taraftarları acaba her maçtan sonra konuşan Ali Koç için verim bir mikrofon konuşsun diye aklınca espri yapıp dalga geçiyor mu?En son jönts tarafından düzenlendi; 19.02.2021, 22:57.
Yorum
-
Geçen sene 25. Hafta: başak ve biz 52 puan gs sivas 49 puanmış
bu sene 3 büyütülmüş 54 er biz 48 olacak gibi
kalan maç bu sefer fazla, 15 maç var, 74 ü geçen şampiyonluğu alır
biz gerideyiz, demekki 48 e 26 puan lazım, 9 galibiyet, zor mu?
Zor değil ama onu alırsak şike tff mhk devreye girer, lütfen plan yapın Başkanım, ay ay Mart-Nisan Mayısı planlayın, demeç demeç, hakeme tff ye medyaya hiç susmadanTrabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Yorum
-
Aynen konusmamasi lazim sorulan sorulari uzatilan mikrofonu bmn formunda 3 5 cok bilmis kiziyor diyerek geri cevirmesi lazim1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum