Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonsporumuz'un Başkanı Ahmet Ali Ağaoğlu!

[MENTION=15117]DaViD[/MENTION]_Luiz4, ben o olayı fbnin başarısı olarak görmüyorum (taraftarın yaptığını küçük görmüyorum). Hatırlayalım o zamanları; hırsızlık ve yolsuzluğu ortaya dökülen iktidar o sıra kim varsa ona sarıldı. FB de bu olayı iyi kullanıp bir şekilde bu işten sıyrıldılar.

Yorum

• Adam 4-5 bin kişi ile yürümüş.
      Biz 50 bin kişi ile ortalığı ayağa kaldırdık diyorsun, "izledin(!)" diyor adam. Sonra gerçekten omuzunun üzerinde taşıdığı yüke ciddi bir kıymet yüklüyor.

Hayır gerçekten 3-4 bin fener taraftarından sebep siyasetin Fener'in arkasında durduğunu iddia eden birini ciddiye alıyoruz o da bizim kabahatimiz.

Borcun harcın varken ligden çekilip borcu kime ödetecektin? Onu bir anlatacaksın hele.
      O borçları bankalar sana ileriki dönem gelirlerine istinaden veriyorlar.

Hayır bu kafa kendini de gerçekten aklen yukarıda görüyor ona yanıyorum.

Yorum

• Fenerbahçe taraftarları acaba her maçtan sonra konuşan Ali Koç için verim bir mikrofon konuşsun diye aklınca espri yapıp dalga geçiyor mu?

Yorum

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          [MENTION=15117]DaViD[/MENTION]_Luiz4, ben o olayı fbnin başarısı olarak görmüyorum (taraftarın yaptığını küçük görmüyorum). Hatırlayalım o zamanları; hırsızlık ve yolsuzluğu ortaya dökülen iktidar o sıra kim varsa ona sarıldı. FB de bu olayı iyi kullanıp bir şekilde bu işten sıyrıldılar.
          Dediğin gibi gayet tabii ki şikebahçenin başarısı değildi veya şikebahçe camiasının gücünden kaynaklanmıyordu bu işten sıyrılmaları..Zaten benim itirazım ona..Şikeciler güçlüydü biz güçsüzdük algısına..
          Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dediğin gibi gayet tabii ki şikebahçenin başarısı değildi veya şikebahçe camiasının gücünden kaynaklanmıyordu bu işten sıyrılmaları..Zaten benim itirazım ona..Şikeciler güçlüydü biz güçsüzdük algısına..
            Fb elbette güçlü hatta en güçlü klüp ama güç salt %100 olmaz, olursa rakip kalmaz siler atar

En güçlüyü üstelik 100 yılda 1 olacak darbecilerin kumpasıyla haklı duruma gelmişken paçavraya çeviren biz de güçlüymüşüz...

özetleyeyim, fetö KUMPAS ile şikenin babasını yapan delilleri topladı, HEPSİ DOĞRUYDU ama toplanma usülü hukuka kısmen aykırıydı, fb komple ÜLKE ELDEN GEDİYOOOR AZİZİM sözüne sığınıp radikal SOLCU OLAN AZİZ, erdoğancı oldu, SOLUN KALESİ KADIKÖYLÜ fb+akp yi bu ülkede yıkacak güç YOKTU, yıkamadık ama kalkamaz hale de getirdik HERKES ŞİKECİ diyor fb ye...

Çıkar, bu ülkede MÜHİM GÖRDÜĞÜNÜZ TÜM 5 para etmezleri birleştirir, Trabzonspor bunu ıspatladı...

Nwakaeme yazısını da bundan yazdım, tek dertleri kendilerini açığa çıkaran Trabzonspor u aşağı çekmek, para sınırı olmaksızın herşeyi deniyorlar, Nwakaeme de hiçbir fb maçına çıkmıyorï
            Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Yatıp kalkıp Avcı'ya dua etmesi gereken kişi..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kendini dünyanın akıllısı sanan vatandaş, gündemde kalmak için eylem planı açıklamış.
                O gün de, bugün de kulübün borcu varken, halka arz edilmiş, SPK kontrolü altındaki bir şirketi ligden çekmezsin.
                Özkan Sümer in istifasından sonra birinin yerine diğerini seçtin. Hepsi aynı tarafa toplanmışken hangi tokadı atacaktı halk? Bağımsız vekil seçmek dışında bir seçenek yoktu zaten. Öyle bir seçenek de çıkmadı.
                Trabzonda 50 bin adam yürüdü. Belki de fazlası.
                Demirel'in lafı, yollar yürümekle aşınmaz.

Kulüp para bastı mı bilmem, ama uluslararası basında , Urfa'da , FIFA da bizim tezlerimiz tasdik edildi sonuç?
                Yahu senin tezlerinin aksi bir karar çıkmadı Avrupa'da.
                Adamlar dedi ki, bizim yetkimiz adamları şampiyonlar liginden men etmekti, ettik, ettirdik.
                İçeride alınan karar ilgili federasyona ait karar.

Yani şampiyonluk tesciline karışmayız.

İstersen avukattan ordu kur, yetkisi yoksa karismayacak...
                Haklısın, ama benim bu hakkı yerine getirmeye yetkim yok diyor Avrupa.
                Abi kulüp ligden çekilebilirdi.
                Bunun halka arzla borçla vs ile alakası yok
                Kulübü ligden cekseydik yeniden bizi masaya oturtmak için bu sefer devlet ricali seferber olacaktı.
                Bunun sonucunda da bir şekilde kupa bize verilip olay kapatilacakti. Mesele açıkça hırsız olmasına rağmen şikecilerin daha çok yaygara koparmasi ile alakalı.
                Sen haklısın magdursun ama adam akıllı çıkıp konuşamadın bile.

Diyecektin ki bu sorun cozulene kadar ligdeki maçlara çıkmıyorum sizi de tanımıyorum.
                Ondan sonrasını devlet düşünsün
                Borcu devlet düşünsün.
                Neden TS camiası düşünsün ki?

Borcu spkyi düşünerek tavır almıyoruz korkuyoruz
                Diğer yandan kupamızı çalıp şike yapan ve borcu kapatmamiz için eldeki en önemli veri olan şampiyonluğu çalanlarla aynı arenada devam ediyoruz.

Bu nasıl ironik bir durum?
                Senin kupani geleceğini çalmışlar sen camia olarak kalkmış spk yi borcu, yabancı futbolculari düşünür hale gelmişsin. E zaten bunları düşünme basiretsizligine ve vurdumduymazligina sahip olduğun için senin kupani çaldılar. Bak GS nin kupasını çalabiliyor mi?
                2011 de kupani çaldıkları için oradan aldıkları güçle de akbili şampiyon yaptılar.
                Bundan sonra kimse ama kimse TS den şampiyonluk filan vs beklemesin. Kimse de burada birbirini kirmasin. İki maç kazanırız seviniriz o kadar. Avrupa'da da bir kaç maç kazanırsak ne ala...

Ses çıkarmazsan kimse seni kaale almaz.
                Gerekirse mafyayi işin içine katıp sikecileri susturacaktin
                Ses getirecek herşeyi yapacaktın hakkını söke söke alacaktın
                En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 14.02.2021, 16:33.
                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kulübü ligden cekseydik yeniden bizi masaya oturtmak için bu sefer devlet ricali seferber olacaktı.
                  Bu varsayımı neye dayanarak yapıyorsunuz?
                  Devlet, hem de her unsuru ile devlet, hangi tarafta yer alacağını kanun değiştirirken gösterdi.
                  Senin TFF yürüyüşünde çay tv dışında muhabir yoktu.
                  Hangi devlet seninle masaya oturup sana kupa verecekti.

2 maç üst üste maça çıkmadığın zaman zaten otomatik olarka küme düşüyorsun.

Kupanın sana verilmesi için Fener'in küme düşürülmesi gerekiyordu.
                  Senin düşmene mi onların düşmesine mi gözlerini kapatırlar??

Ses çıkarmamak nasıl birşey sizin oralarda?
                  Şehrin o günkü nüfusunun %30 u sokağa indi.
                  Her mahkemeye başvuruldu.

Ayırt edemediğiniz şu;
                  Biz ses çıkardık. Çıkardık da bizi dinlemediler.
                  Dünyayı yaksaydınız da dinlenmeyecekti.
                  Meselenin temeline fetö damgası vurulduğu anda o iş zaten sonsuza dek kapandı.

Halen daha "ses çıkarsaydık" kupayı bize vereceklerdi diyorsunuz.
                  Nasıl bir ses çıkaracaktınız?
                  Sokağı mı yakacaktınız?
                  Çıktık sokağa, Trabzon'da Ankara'da...

Bir yerlerimizi de yırtsak bu kadar duyacaklardı.

Bu mevzu, bütün dikkatimizi, konstantrasyonumuzu, enerjimizi emdi.
                  Hacıosmanoğlu gibi bir faciayı kulübün başına seçmemize sebep oldu.

Yapacak birşey olsaydı, emin olun herkes kadar ben de adalet istiyorum.
                  Elimizden geleni yaptık, dinlemediler.
                  Dinlemeyecekler de!

Ayrıca devlet senin borcunu niye düşünsün?
                  Sadece mevcut borçların değil, hali hazırda sözleşmelerinden dolayı oyunculara ve diğer profosyonellere olan borçların!!!
                  Devlet niye düşünecek anlamadım ki!

Her aklına esenin borcu devlete takabileceğini mi düşünüyorsunuz?

Tüm futbol kulüpleri olunca devlet yardım etti.
                  Sadece biz böyle birşey yaparsak başımıza ne geleceğini zaten o dönem bildirmişlerdir.
                  En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 15.02.2021, 08:28.

Yorum

• Aslında herkes haklı Çok uzatmadan lafı mevzu Sadri Şener'in taraftarın şaha kalktığı günlerde taraftarı yatıştırdığı ve de taraftarın ne oluyo lan yoksa biz de mi?! dediği gün kopmuştu. Bir türlü dikiş tutturamadık. Mahkemeye bile birilerinin baskısıyla o da "ne halt yerseniz yeyin" lafını işittikten sonra müdahil olduk.vekillerimizden tutun da kendi divanımızın başkanından dahi şikecilikle suçlandık. İçerde dışarda yaşamadığımız kepazelik kalmadı. Başkanından yöneticisine, sanatçisından gazetecisine... herkes ama herkes fazla toz kaldırmaktan korktu. Stadımızda şikenin ş'sini bağıramaz olduk. Bağırttırmadılar. Bırakın pankart asmayı içinde ş harfi geçse polisle bilmemneyle değerli yöneticilerimiz kaldırtmak ve bir daha olmaması için kı.larını yırttı.

Olan biteni yazmaya devam etsem sayfalar yetmez. Kimse kendini kandırmasın. Biz bu davada şehriyle, taraftarıyla, yöneteniyle... yani camia olarak dik duramadık.

fener kısmı ap ayrı bir mevzu. Meydanı çok boş bırakınca da adamlar at koşturdu.

Bu saatten sonra ama öyle ama böyle sarı öküzü verdik uşaklar. Önceden işimiz bir zor idiyse şimdi üç zor.
                    En son My tarafından düzenlendi; 15.02.2021, 10:22.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

Ayırt edemediğiniz şu;
                      Biz ses çıkardık. Çıkardık da bizi dinlemediler.
                      Dünyayı yaksaydınız da dinlenmeyecekti.
                      Meselenin temeline fetö damgası vurulduğu anda o iş zaten sonsuza dek kapandı.

Halen daha "ses çıkarsaydık" kupayı bize vereceklerdi diyorsunuz.
                      Nasıl bir ses çıkaracaktınız?
                      Sokağı mı yakacaktınız?
                      Çıktık sokağa, Trabzon'da Ankara'da...
                      ozellikle kalinlastirdigim yere hic katilmiyorum.trabzon sehri ses cikarir gibi bile yapmadi.bir iki grup haric trabzon'da ki tribun gruplarinin neredeyse tamami sureci gormemezlikten geldi,yalandan tepkiler verildi.sehrin politik kimligi trabzonspor'u un ufak etti.reiscilik galip geldi.trabzon sehri bu ulkenin en reisci sehirlerinden biridir.bunun bedelini de her sekilde odemeye devam ediyor.gecen sene bile bunun bedelini odeyerek sampiyonlugu kaybettik.zaten son bagimsiz baskan olan sadri sener sonrasi siyaset tamamen kulubu ele gecirerek sike surecinde onumuz tamamen kesildi.ustune dediginiz gibi feto olaylari eklenince defter tamamen kapatildi.

ne yapilacagi konusuna gelirsek, dunyayi yakmaya gerek yoktu pasa pasa sonuc alana kadar sokaga ciksaydik dinlemek zorunda kalacaklardi,gunubirlik eylemlerle turkiye'de sonuc alamazsin.olayi kitlesel boyutlara tasiyabilirdik.tabii reisci kitledeki eylem algisi=devlet dusmanligi oldugu icin kimse kilini bile kipirdatmadi.
                      ben mevcut veya gecmis yonetimleri sike surecindeki tutumlari icin elestirmeyi dogru bulmuyorum,onlarin yapacagi cok fazla birsey yoktu ama sehrin,trabzonspor camiasinin yapacagi cok sey vardi.o donemin sartlarinda bir ozkan sumer daha cikarmak o kadar zor degildi.feto olaylari patlak vermeden bunu halletmeliydik.uluslararasi her alanda hakli olmamiza ragmen koca sehir hakkini aramak yerine kuzu kuzu bir siyasi partinin cizdigi yoldan yurudu.
                      En son tristram tarafından düzenlendi; 15.02.2021, 10:24.

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ozellikle kalinlastirdigim yere hic katilmiyorum.trabzon sehri ses cikarir gibi bile yapmadi.bir iki grup haric trabzon'da ki tribun gruplarinin neredeyse tamami sureci gormemezlikten geldi,yalandan tepkiler verildi.sehrin politik kimligi trabzonspor'u un ufak etti.reiscilik galip geldi.trabzon sehri bu ulkenin en reisci sehirlerinden biridir.bunun bedelini de her sekilde odemeye devam ediyor.gecen sene bile bunun bedelini odeyerek sampiyonlugu kaybettik.zaten son bagimsiz baskan olan sadri sener sonrasi siyaset tamamen kulubu ele gecirerek sike surecinde onumuz tamamen kapatildi.ustune dediginiz gibi feto olaylari eklenince defter tamamen kapatildi.

ne yapilacagi konusuna gelirsek, dunyayi yakmaya gerek yoktu pasa pasa sonuc alana kadar sokaga ciksaydik dinlemek zorunda kalacaklardi,gunubirlik eylemlerle turkiye'de sonuc alamazsin.olayi kitlesel boyutlara tasiyabilirdik.tabii reisci kitledeki eylem algisi=devlet dusmanligi oldugu icin kimse kilini bile kipirdatmadi.
                        ben mevcut veya gecmis yonetimleri sike surecindeki tutumlari icin elestirmeyi dogru bulmuyorum,onlarin yapacagi cok fazla birsey yoktu ama sehrin,trabzonspor camiasinin yapacagi cok sey vardi.o donemin sartlarinda bir ozkan sumer daha cikarmak o kadar zor degildi.feto olaylari patlak vermeden bunu halletmeliydik.uluslararasi her alanda hakli olmamiza ragmen koca sehir hakkini aramak yerine kuzu kuzu bir siyasi partinin cizdigi yoldan yurudu.
                        Gezi eylemlerinin falan dahi sonuç alamadığı bir ülkede sokakta yatsan seni kim dinlerdi?

Şurayı atlıyorsunuz, bu mevzuda herhangi bir siyasi muhalefet de yoktu.
                        Yani tüm siyaset mekanizması tarafını seçmişti.
                        Seni sokakta da, masada da savunacak Allah kulu yoktu.

Hala sokağa çıkmalıydık diyorsunuz.

Tek gecede Fener tarafarının desteğini almak için, inanılmaz bir konsorsiyum oluşturularak kanun değiştirilmişken, arkasında hiçbir siyasi destek olmayan sokak eylemine nasıl sonuç alacaktınız merak ediyorum.

Yorum

Gezi eylemlerinin falan dahi sonuç alamadığı bir ülkede sokakta yatsan seni kim dinlerdi?

Şurayı atlıyorsunuz, bu mevzuda herhangi bir siyasi muhalefet de yoktu.
                          Yani tüm siyaset mekanizması tarafını seçmişti.
                          Seni sokakta da, masada da savunacak Allah kulu yoktu.

Hala sokağa çıkmalıydık diyorsunuz.

Tek gecede Fener tarafarının desteğini almak için, inanılmaz bir konsorsiyum oluşturularak kanun değiştirilmişken, arkasında hiçbir siyasi destek olmayan sokak eylemine nasıl sonuç alacaktınız merak ediyorum.
                          zaten burada siyaset tarafini sectigi icin sokakta olmaliydik.iktidarin elinde bize karsi kullanacagi cok fazla koz yoktu.bu isleri muhalefet kiskirtiyor malzemeleri olmayacakti.o gun sokaga ciksaydik ne kaybederdik?nereye kadar seni gormemezlikten gelebilirlerdi?trabzon sehri kitlesel anlamda birlik olsaydi bu sorun asilabilirdi.durusumuz net olsaydi yanimiza cekebilecegimiz baska kitleler olmayacak miydi?

belki ulusal anlamda sikeciler kadar guclu degiliz ama unutmayin o donem bir diger istanbul takimi cincon'da sikecilerin karsisindaydi.en azindan siyasilerin oy kaygisi belli bir noktada dengelenebilirdi.trabzon sehri eylem yerine eylemsizligi kendine yol olarak secti.bu surecte trabzon sehri bu kadar politize olmamis olsaydi farkli seyler olurdu.

mevcut cumhurbaskani o donem rengini belli etmisken,sikebahcesini kurtarmak icin cok kez aciklama yapmisken biz kurbanlik koyun gibi lehimize karar cikar umuduyla saf saf mahkeme sureclerini bekledik veya bekletildik.o gun sikebahceyi kume dusurmeyen,kupayi bize vermeyen siyasi irade bizi her zaman cepte gordu.bu nedenle bu adamlar bu kadar rahat hareket edebildi.karsilarinda sonsuz itaat eden bir kitle varken aksi zaten dusunulemezdi.

Yorum

zaten burada siyaset tarafini sectigi icin sokakta olmaliydik.iktidarin elinde bize karsi kullanacagi cok fazla koz yoktu.bu isleri muhalefet kiskirtiyor malzemeleri olmayacakti.o gun sokaga ciksaydik ne kaybederdik?nereye kadar seni gormemezlikten gelebilirlerdi?trabzon sehri kitlesel anlamda birlik olsaydi bu sorun asilabilirdi.durusumuz net olsaydi yanimiza cekebilecegimiz baska kitleler olmayacak miydi?

belki ulusal anlamda sikeciler kadar guclu degiliz ama unutmayin o donem bir diger istanbul takimi cincon'da sikecilerin karsisindaydi.en azindan siyasilerin oy kaygisi belli bir noktada dengelenebilirdi.trabzon sehri eylem yerine eylemsizligi kendine yol olarak secti.bu surecte trabzon sehri bu kadar politize olmamis olsaydi farkli seyler olurdu.

mevcut cumhurbaskani o donem rengini belli etmisken,sikebahcesini kurtarmak icin cok kez aciklama yapmisken biz kurbanlik koyun gibi lehimize karar cikar umuduyla saf saf mahkeme sureclerini bekledik veya bekletildik.o gun sikebahceyi kume dusurmeyen,kupayi bize vermeyen siyasi irade bizi her zaman cepte gordu.bu nedenle bu adamlar bu kadar rahat hareket edebildi.karsilarinda sonsuz itaat eden bir kitle varken aksi zaten dusunulemezdi.
                            Siyasi iradenin rahat olmasının sebebi, bizim hareketimize destek veren bir siyasi grup olmaması.
                            Yoksa Özkan Sümer'in sitifasındaki gibi cevap alırdı.

Şehre boşuna yükleniyorsunuz bu konuda.
                            Net örneği, şike meselesinden 5-6 srene önce yaşandı.

İktidar yanlış yaptı Trabzonspor'a . Cevabını belediye seçimlerinde sandıkta verdi halk, çünkü bu yanlıştan taraf durmayanlar vardı.

Eğer şike mevzusunda herhangi bir siyasi hareket Trabzonspor'a taraf olsaydı, aynı cevabı gene alırdı.

İktidar belkide en kolay krizini yönetti. Çünkü siyasi muhalefeti yoktu.

Yorum

Siyasi iradenin rahat olmasının sebebi, bizim hareketimize destek veren bir siyasi grup olmaması.
                              Yoksa Özkan Sümer'in sitifasındaki gibi cevap alırdı.

Şehre boşuna yükleniyorsunuz bu konuda.
                              Net örneği, şike meselesinden 5-6 srene önce yaşandı.

İktidar yanlış yaptı Trabzonspor'a . Cevabını belediye seçimlerinde sandıkta verdi halk, çünkü bu yanlıştan taraf durmayanlar vardı.

Eğer şike mevzusunda herhangi bir siyasi hareket Trabzonspor'a taraf olsaydı, aynı cevabı gene alırdı.

İktidar belkide en kolay krizini yönetti. Çünkü siyasi muhalefeti yoktu.
                              cok uzatmak istemiyorum ama bir seyi gozden kaciriyorsunuz.ozkan sumer 2003'de iktidara posta koydugunda trabzon sehri 2011'deki gibi reisci degildi.sehir cok politize olmamisti, sehir icin trabzonspor herseyden once geliyordu.sikebahcenin seyircisiz oynama cezasi kaldirildi diye orgutlenebilen sehir kupasi calindiginda sessiz kalacak oyle mi?bunu sadece muhalefet edecek siyasi hareketin olmamasina baglamak cok buyuk yanlis olur.
                              mesela 2011 olaylarinin bir benzerini bu yil muhalefetin iktidarda oldugu bir senaryoda yasayalim, trabzon nufusunun yuzde doksani kupasini almadan evine donmez.trabzon'da boyle bir siyasi hava mevcut.bu durum sadece trabzon degil ulkemizin bir cok sehri icin gecerli.

Yorum

mesela 2011 olaylarinin bir benzerini bu yil muhalefetin iktidarda oldugu bir senaryoda yasayalim, trabzon nufusunun yuzde doksani kupasini almadan evine donmez.trabzon'da boyle bir siyasi hava mevcut.bu durum sadece trabzon degil ulkemizin bir cok sehri icin gecerli.
                                Bugünkü iktidar muhalefette iken gene fenere tam destek verecek ama değil mi?
                                Ben öyle düşünmüyorum.
                                Farklı siyasi görüşler mevzuda farklı taraf tuttuğunda dediğine katılıyorum. İktidarda kimin olduğu kitlenin tepkisini değiştirir.

Fakat bu mevzuda sıkıntı hayatta ortak dili bulamayanlar, adaletsizlikte buluştular.

Uzamasında ne sakınca var . Konu içinde edebimizle konuştuktan sonra.
                                Herkesin bir fikri var. Uymak zorunda, ikna etmek zorunda değiliz ki!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X