İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞike davası işi bitti.
Bundan sonra bu konuda "adım" bekleyen boşuna bekler.
Erdal Hoş geçen çok güzel söyledi bu AHIM başvuru ile ilgili;
Bitti bu iş.
Boşuna bundan medet ummayın.
Enerjinizi buna harcamayın.
Bundan birşey çıkmayacak.
Şehir davayı sattı diye değil, şehir gidip x partisini seçse de birşey değişmeyecekti.
Gücün bu kadar.
Gücünü bilip, ona göre pozisyon alıp, ona göre hamle yapmak zorundasın.
Gücünün ötesinde yaptığın her hamle seni geri götürür.
Şike davası, bizim haklı olduğumuza sonsuza dek inanacağımız, ama hiçbir zaman sonuç alamayacağımız bir dava.
Yarın ülkeyi yönetenler değişse de, hiçbir siyasi güç, bizim tarafımızda durup, karşısına çok daha büyük ve çok daha etkili malum kitleyi almayacak.
Bu gerçekle yüzleşme zamanı artık.İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen kendi adıma bu işi kapatmışım zaten. Derdim şu: Trabzonspor camiasından hiç kimse şike aksiyonları sebebiyle eleştiri almamalıdır. Senin de dediğin gibi biz küçüğüz, gücümüz bu. Bitti.
ben olsam böyle demem..
ülke sevgimiz takım sevgimizin önüne geçmedi hiçbirzaman..bunun için kaybettikde denilemezmi..
gücümüz yetmedi diye bişey yok..
bu kadar diyim anlayan anlar..samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleheh he ...
ben olsam böyle demem..
ülke sevgimiz takım sevgimizin önüne geçmedi hiçbirzaman..bunun için kaybettikde denilemezmi..
bu kadar diyim anlayan anlar..
Yorum
-
ben olsam böyle demem..
Ne yapacaktık? Memleketi ateşe mi verecektik ?
İnsani yollardan, nizam intizam içinde bu iş çözülemezdi. Çözülemedi de!!
Anarşi ile de bizim işimiz yok ebedi billah.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAşk ile işi karıştırmayız diyorsun yani.
Ne yapacaktık? Memleketi ateşe mi verecektik ?
İnsani yollardan, nizam intizam içinde bu iş çözülemezdi. Çözülemedi de!!
Anarşi ile de bizim işimiz yok ebedi billah.
(aslında nizam içinde gerekli yeterli..zamanında davranışlarla tepki vermedik..
süreç göz göre göre devam etti..geceyarısı yasa çıkmadan ..söylemleri vardı..
demirören ben bu işi kapatırım sinyalini zaten vermişti..o zaman pfdk bşkanı yapılan it..
ben bu işi çözerim bunda bişeyyok diye demeçleri var..
bu adamlar hiç tepki bile görmeden rahat rahat..işi yürüttüler..)
(biz kafayı azize ve fbye taktık ama piyonlar işi bitirdiler)
..........
başka açıdan bakalım ..tamam kaybettik..ama onlarda kaybetti..
damgalandılar..hemde sonsuza kadarEn son alperrr tarafından düzenlendi; 12.02.2021, 23:00.samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneyse..
(aslında nizam içinde gerekli yeterli..zamanında davranışlarla tepki vermedik..
süreç göz göre göre devam etti..geceyarısı yasa çıkmadan ..söylemleri vardı..
demirören ben bu işi kapatırım sinyalini zaten vermişti..o zaman pfdk bşkanı yapılan it..
ben bu işi çözerim bunda bişeyyok diye demeçleri var..
bu adamlar hiç tepki bile görmeden rahat rahat..işi yürüttüler..)
(biz kafayı azize ve fbye taktık ama piyonlar işi bitirdiler)
..........
başka açıdan bakalım ..tamam kaybettik..ama onlarda kaybetti..
damgalandılar..hemde sonsuza kadar
Takımı bile ligden cekemeyecek bir acziyet sergiledik. Ulan madem 58 i bir gecede değiştiriyor toplarsın olağan üstü kurulu ligden çekilme kararı alırsin. Bütün dünya bu haberle çalkalanır o zaman bu kadar kolay kapatamazlardi
Suç bizde
Bizim olmayan camiada.
Bir İbrahim Ertürk abi ile şike mücadelesi yurutulmezNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
ben olsam böyle demem..
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehem irkçilik açiklamasi gereksiz ve abarti, hem de imzâ töreninde dedigi "verdigimiz bonservis ülke içinde kaldi, bu beni rahatlatiyor" demesi fupfuzuli... bos konusmalar, hattâ yalandan yere birilerine yaranma sözleri....Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
Şike davasından sonuç alamayışımızı "gücümüz yok" şeklinde açıklamak eziklikten başka bir şey değildir hatta eziklik psikolojisinin tezahürüdür..
Şike davası süresince bu kulübü yönetenler ki hangi yönetim olursa olsun samimi adımlar atmamıştır..Sadrisi Ihosu Muharremi Ağaoğlusu hepsi bu süreçte malum kulüple ve iktidarla danışıklı dövüş içerisine girmiştir..
Oysa yapılacak olan çok basitti..
Şike davasının sıcak gündem olduğu yıllarda...
1-Kulübü ligden çekme kararı alınacaktı..Bu sayede Uefa ve Fifa'nın yanısıra Türk spor kamuoyunun dikkati üzerimize çekilecekti..
2-Şikecilerin korunacağı anlaşıldığı an Trabzonspor başkanı görevinden istifa edecekti..Örneğin 2004 seçimlerinde Özkan Sümer'in istifası sonrasında halk Akp'ye hak ettiği tokatı sandıkta atmıştı.
3- 16. Ağır ceza mahkemesinin önüne Trabzonsporlu taraftarlar toplanacak şikecilerin üç beş bin kişi toplanıp kuru kalabalıkla gündem yaratmasına izin verilmeyecekti..Meydan boş bırakılmayacaktı..
4- Şike davasında şahsi menfaatlerini düşünmeden taşın altına elini koyan bir babayiğit bulunup bağımsız milletvekili adayı çıkarılacak iktidarına da muhalefetine de gerekli dersi verecekti..
5- Kulüp el altından parayı basıp Marca Tutto sport La gazetta Le Figaro Le Monde The Independent gibi bilimum gazete ve dergiye ülkedeki şike skandalıyla ilgili dünya çapında ısmarlama haberler yaptıracaktı bu gazetelerin muhabirleriyle kontakt kurulacaktı..
6- Cas Uefa Fifa teamüllerini mürekkep yalamış yutmuş gibi bilen güçlü avukatlara parayı gömecektin..O para da bizde vardı her türlü bulunurdu..
Sen bunların hangisini yaptın hangisini icraate döktün ki sonuç bekliyorsun..Samimi olacaksın samimi halkı uyandıracaksın tam bir seferberlik hali yaratacaksın..
Bizim bu davada her türlü gücümüz vardı amma velakin bir liderimiz yoktu lideri önderi olmayan bir davayı bir savaşı hiç kimse kazanamaz..Çok açık..
Haa bütün bu gayretine rağmen çabalarına rağmen 2011 şampiyonluğunu kendimizden yana tescillendiremeyebilirdik fakat 2021'de aradan 10 sene geçse bile şikeyi gündemde tutabilir kendimizi yukarıda gücümüz yok diyen bir kongre üyesinin saçmalıklarını okuyacak raddeye düşürmez küçük duruma düşmezdik..Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
Süper Lig’de 23’üncü hafta itibarıyla 51 puan topladığı 2010-11 sezonunda tarihinin en iyi performanslarından birine imza atan Trabzonspor, bu sezon geride kalan 23 maçlık bölümde topladığı 42 puanla, 2010-11’den sonra son 10 yılın en iyi ikinci grafiğini çiziyor.
Süper Lig’de bu sezon çıktığı 23 maçta 42 puan toplayarak söz konusu periyotta 2010-11’de sonra son 10 sezonun en iyi ikinci performansını sergileyen bordo-mavililer, 23’üncü maçlar sonunda en kötü istatistiğini ise 2015-16 sezonunda sergilemişti.
Karadeniz ekibi, ligde oynadığı 23’üncü maçlar sonunda
2010-11’de 51 puan,
2011-12’de 39 puan,
2012-13’te 30 puan,
2013-14’te 34 puan,
2014-15’te 40 puan,
2015-16’da 27 puan,
2016-17’de 35 puan,
2017-18’de 36 puan,
2018-19’da 36 puan ve
2019-20’de ise 48 puan hanesine yazdırdı.
Trabzonspor, kalesini gole kapatma noktasında da bu sezon başarılı bir performans sergiliyor. Geride kalan 23 maçta kalesinde 24 gol gören bordo-mavililer, söz konusu periyotta 19 gol yediği 2010-11 sezonundan sonra geçen sezonla birlikte en iyi ikinci performansını sergiledi.
Karadeniz ekibi, ligde oynanan 23’üncü maçlar sonunda kalesinde
2011-12’de 25 gol,
2012-13’te 27 gol,
2013-14’te 29 gol,
2014-15’te 36 gol,
2015-16’da 35 gol,
2016-17’de 22 gol,
2017-18’de 33 gol,
2018-19’da 33 gol ve
2019-20 sezonunda 24 gol görmüştü.
Trabzonspor üst lige çıktığı sezon dahil olmak üzere tarihinin en zor mali döneminde ve belkide en önemli varoluş mücadelesinde, aynı zamanda sportif ve marka değeri anlamında son 10 yılın en önemli çıkışını sürdürüyor olması çok anlamlıdır. Trabzonspor eğer mevcut omurgasını ve teknik ekibini koruyabilirse, iyi bir santrafor bulduğu anda yeniden şampiyonluğun doğal adayı olmayı sürdürecektir. Bu da transferde ve kadro yönetiminde yapılan pek çok yalnışa rağmen, halen iyi yapılan işlerin, olumsuzlardan daha fazla olduğunu göstermekte.
Yorum
-
Kendini dünyanın akıllısı sanan vatandaş, gündemde kalmak için eylem planı açıklamış.
O gün de, bugün de kulübün borcu varken, halka arz edilmiş, SPK kontrolü altındaki bir şirketi ligden çekmezsin.
Özkan Sümer in istifasından sonra birinin yerine diğerini seçtin. Hepsi aynı tarafa toplanmışken hangi tokadı atacaktı halk? Bağımsız vekil seçmek dışında bir seçenek yoktu zaten. Öyle bir seçenek de çıkmadı.
Trabzonda 50 bin adam yürüdü. Belki de fazlası.
Demirel'in lafı, yollar yürümekle aşınmaz.
Kulüp para bastı mı bilmem, ama uluslararası basında , Urfa'da , FIFA da bizim tezlerimiz tasdik edildi sonuç?
Yahu senin tezlerinin aksi bir karar çıkmadı Avrupa'da.
Adamlar dedi ki, bizim yetkimiz adamları şampiyonlar liginden men etmekti, ettik, ettirdik.
İçeride alınan karar ilgili federasyona ait karar.
Yani şampiyonluk tesciline karışmayız.
İstersen avukattan ordu kur, yetkisi yoksa karismayacak...
Haklısın, ama benim bu hakkı yerine getirmeye yetkim yok diyor Avrupa.
Yorum
-
İşte Koç'un açıklamalarından bazı satır başları...
Milyonlarca Euro'nun konuşulduğu yerde hile hurda ile işimiz olmaz. Bu süreç içinde olan herkese hakarettir. Geçen sezon araba fiyatına transferler yapıldı. Kimse ağzını açmadı. Söz konusu Fenerbahçe olunca böyle oluyor.
Mustafa Cengiz: TFF limitlerdeki son durumu açıklasın
''Beşiktaş'ın 'Limitler dahilinde transfer yapıldı mı?' sorusuna katılıyorum ve arttırıyorum. Niye sadece devre arası deniyor. Görüyorum ve arttırıyorum. Geçen sezon ve bütün sezonları görelim. Neden sadece bu devre arası.
al işte akıllı adam böyle olur..
geçen yıl sana başkanlık düzeyinde doblo diyenlere bunu diyeceksin..
utandıracaksın onu..
22 transferi nasıl yaptın diye sor..
mesut geçen yıl 18 milyon euro maaş alırken bu sene maaş almadan nasıl oynatıyorsunnn..seni tebrik ediyorum de..dalga geç..
mame thiamı bedava nasıl aldın ..seni tebrikediyorum de..
doblodan bile ucuz transferleri nasıl gerçekleştirdin diye sor..
kamuoyunun bunları bilmesi farklı bi başkanın bu soruları gülerek sorması farklı..
ama nerde o kafa sende..zengin arkadaşını hiç üzermi..
türk futbolunu kurtaracak ya harcadığı tüm paralar ülkede kalmış vay be..
not:
(başkana çok kızıyorum ama kesinlikle gitmesin..sadece mütekabiliyet gereği yapması gerekenleri yapmıyor)En son alperrr tarafından düzenlendi; 13.02.2021, 12:38.samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşte Koç'un açıklamalarından bazı satır başları...
Milyonlarca Euro'nun konuşulduğu yerde hile hurda ile işimiz olmaz. Bu süreç içinde olan herkese hakarettir. Geçen sezon araba fiyatına transferler yapıldı. Kimse ağzını açmadı. Söz konusu Fenerbahçe olunca böyle oluyor.
Mustafa Cengiz: TFF limitlerdeki son durumu açıklasın
''Beşiktaş'ın 'Limitler dahilinde transfer yapıldı mı?' sorusuna katılıyorum ve arttırıyorum. Niye sadece devre arası deniyor. Görüyorum ve arttırıyorum. Geçen sezon ve bütün sezonları görelim. Neden sadece bu devre arası.
al işte akıllı adam böyle olur..
geçen yıl sana başkanlık düzeyinde doblo diyenlere bunu diyeceksin..
utandıracaksın onu..
22 transferi nasıl yaptın diye sor..
mesut geçen yıl 18 milyon euro maaş alırken bu sene maaş almadan nasıl oynatıyorsunnn..seni tebrik ediyorum de..dalga geç..
mame thiamı bedava nasıl aldın ..seni tebrikediyorum de..
doblodan bile ucuz transferleri nasıl gerçekleştirdin diye sor..
kamuoyunun bunları bilmesi farklı bi başkanın bu soruları gülerek sorması farklı..
ama nerde o kafa sende..zengin arkadaşını hiç üzermi..
türk futbolunu kurtaracak ya harcadığı tüm paralar ülkede kalmış vay be..
not:
(başkana çok kızıyorum ama kesinlikle gitmesin..sadece mütekabiliyet gereği yapması gerekenleri yapmıyor)
Yorum
-
İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞike davasından sonuç alamayışımızı "gücümüz yok" şeklinde açıklamak eziklikten başka bir şey değildir hatta eziklik psikolojisinin tezahürüdür..
Şike davası süresince bu kulübü yönetenler ki hangi yönetim olursa olsun samimi adımlar atmamıştır..Sadrisi Ihosu Muharremi Ağaoğlusu hepsi bu süreçte malum kulüple ve iktidarla danışıklı dövüş içerisine girmiştir..
Oysa yapılacak olan çok basitti..
Şike davasının sıcak gündem olduğu yıllarda...
1-Kulübü ligden çekme kararı alınacaktı..Bu sayede Uefa ve Fifa'nın yanısıra Türk spor kamuoyunun dikkati üzerimize çekilecekti..
2-Şikecilerin korunacağı anlaşıldığı an Trabzonspor başkanı görevinden istifa edecekti..Örneğin 2004 seçimlerinde Özkan Sümer'in istifası sonrasında halk Akp'ye hak ettiği tokatı sandıkta atmıştı.
3- 16. Ağır ceza mahkemesinin önüne Trabzonsporlu taraftarlar toplanacak şikecilerin üç beş bin kişi toplanıp kuru kalabalıkla gündem yaratmasına izin verilmeyecekti..Meydan boş bırakılmayacaktı..
4- Şike davasında şahsi menfaatlerini düşünmeden taşın altına elini koyan bir babayiğit bulunup bağımsız milletvekili adayı çıkarılacak iktidarına da muhalefetine de gerekli dersi verecekti..
5- Kulüp el altından parayı basıp Marca Tutto sport La gazetta Le Figaro Le Monde The Independent gibi bilimum gazete ve dergiye ülkedeki şike skandalıyla ilgili dünya çapında ısmarlama haberler yaptıracaktı bu gazetelerin muhabirleriyle kontakt kurulacaktı..
6- Cas Uefa Fifa teamüllerini mürekkep yalamış yutmuş gibi bilen güçlü avukatlara parayı gömecektin..O para da bizde vardı her türlü bulunurdu..
Sen bunların hangisini yaptın hangisini icraate döktün ki sonuç bekliyorsun..Samimi olacaksın samimi halkı uyandıracaksın tam bir seferberlik hali yaratacaksın..
Bizim bu davada her türlü gücümüz vardı amma velakin bir liderimiz yoktu lideri önderi olmayan bir davayı bir savaşı hiç kimse kazanamaz..Çok açık..
Haa bütün bu gayretine rağmen çabalarına rağmen 2011 şampiyonluğunu kendimizden yana tescillendiremeyebilirdik fakat 2021'de aradan 10 sene geçse bile şikeyi gündemde tutabilir kendimizi yukarıda gücümüz yok diyen bir kongre üyesinin saçmalıklarını okuyacak raddeye düşürmez küçük duruma düşmezdik..
Tekrar konumuza dönersek Türkiye'de mi yaşıyorsunuz bilmiyorum ama eğer öyleyse sizi hayal dünyasından kopmaya davet ediyorum. By ülkenin gençleri meydanlara dökülmüşken, neredeyse sivil isyan çıkacak durumdayken bu ülkenin başbakanı "tencere tava hep aynı hava" deyip yurtdışına çıktı. Ha dersin ki sonuç almak önemli değil sen o ateşi yakacaktın buna katılırım fakat öyle galeyanla örgütleşme ile falan küçük Trabzonspor olarak bu düzeni değiştiremezsin.
Hep de iddia ettiğim gibi şike süreci için kişiler suçlanmadan önce Trabzon şehri dönüp kendilerine bakmalıdır. Bugün bile azıcık zorlasan Başkancığına laf gelmesin diye "şike yoktur" diyebilecek kadar alçalabilecek Trabzonsporlu sayısı hiç de az değil.
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendini dünyanın akıllısı sanan vatandaş, gündemde kalmak için eylem planı açıklamış.
O gün de, bugün de kulübün borcu varken, halka arz edilmiş, SPK kontrolü altındaki bir şirketi ligden çekmezsin.
Özkan Sümer in istifasından sonra birinin yerine diğerini seçtin. Hepsi aynı tarafa toplanmışken hangi tokadı atacaktı halk? Bağımsız vekil seçmek dışında bir seçenek yoktu zaten. Öyle bir seçenek de çıkmadı.
Trabzonda 50 bin adam yürüdü. Belki de fazlası.
Demirel'in lafı, yollar yürümekle aşınmaz.
Kulüp para bastı mı bilmem, ama uluslararası basında , Urfa'da , FIFA da bizim tezlerimiz tasdik edildi sonuç?
Yahu senin tezlerinin aksi bir karar çıkmadı Avrupa'da.
Adamlar dedi ki, bizim yetkimiz adamları şampiyonlar liginden men etmekti, ettik, ettirdik.
İçeride alınan karar ilgili federasyona ait karar.
Yani şampiyonluk tesciline karışmayız.
İstersen avukattan ordu kur, yetkisi yoksa karismayacak...
Haklısın, ama benim bu hakkı yerine getirmeye yetkim yok diyor Avrupa.
Hayır biz eziğiz ondan oldu. Herkes Einstein memlekette.En son jönts tarafından düzenlendi; 13.02.2021, 14:29.
Yorum
-
Ne diyor bizim aklıevvel kongre üyemiz anarşi bize ters diyor örgütleşmeyeceksin isyan çıkarmayacaksın diyor sonra da yüzsüz yüzsüz "gücün bu kadar" boyun eğeceksin diyor..Ben de diyorumki bu eziklik psikolojisidir..Şikecilerin üç beş bin taraftarı mahkemenin önünde yattı kalktı polisle çatıştı mı çatıştı..Ülkede gündem yarattı mı yarattı..Sonra ne oldu bu ülkenin idarecileri tarafından sırtları sıvazlandı hiçbir cezai yaptırım olmadı medya tarafından da bu anarşizm desteklendi..
Sen ne yaptın Trabzonsporlu?
Aval aval izledin..Çünkü kitleleri yönetecek sevk edecek bir liderin bir önderin yoktu..Şike davasında bu kulübü yönetenler tarafından yalnız bırakıldık ve hiçbir organizasyon yapamadık..Dut yemiş bülbül gibi sadece sustuk ve seyrettik..Mücadele öyle sosyal medya hesabından habire açıklamaya deklare edilerek olmaz..
En kallavi avukatları tutacaksın yabancı gazetelerde para basarak olayı sıcak tutacak sürekli manşetlere çıkaracaksın..Takımı ligden çekeceksin bunun SPK ile borç ile halka açık şirket olmakla bir alakası yok bilmiyorsanız susunuz..Bu ülkede onlarca kulüp var ligden çekilen maddi imkansızlıklar yüzünden bi araştır önce..
Önce eylem yapacaksın direneceksin sonra gücüm yetiyor mu yetmiyor mu diye bakacaksın..Sen armut piş ağzıma düş ruh haliyle hareket et sonra da işin içinden "gücüm yoktu" diye sıyrıl..Yok öyle yağma..Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum