Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sana ben ne diyeyim. Millet transferleri bitirdi getirdi. Sen hala uyuyorsun be adam. Sende hiç mi insaf vicdan yok. Sen bu kulübe Çoban Hacıosmanoğlundan bile daha fazla zarar veriyorsun. Allah aşkına bırak artık şu kulübün yakasını. Bıktık senden. Al Plaza nı ve Diabateni ve nereye gidiyorsan git!

Yorum

• İlk geldiğinde güvenim tamdı. Ama artık sıkıntı büyük. Sürekli taraftarı oyalama peşinde. Geçen sene devre arasında ceza aldık dedi bu sene sessizliğe gömüldü. Para yok dendi. Değmicek oyunculara verilen paralar ortada.

Yorum

• Kimi alırsın almazsın bilmem de plaza diabate gibi vitaminsiz alma.

ya da oynatılmayan messias gibi, He afobe var baker var ki bunlar zaten opsiyonsunuz adamlar.

alma Başkan alma. Gerek yok kulübün parasında tasarruf etmene.
        En son Reha Asan tarafından düzenlendi; 23.01.2021, 09:36.
        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Bir sonraki başkan kim olmalı sizce? Nevzat Aydın, Ertuğrul Doğan, Berat Albayrak ya da başka biri?
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Nasıl iyi mi böyle sayın başkan? Bir sakat veya cezalıyla orta saha oyuncumuz bitiyor. Hoş var olan da kendine orta saha

Yorum

• Gençlerbirliği maçındaki yedeklere bak başkan..
              Bak da eserinle gurur duy.

Allah belanızı versin. Takımın içini nasıl bu kadar boşalttınız 1 senede.

Edebildiğim tüm bedduaları ediyorum size, tez zamanda .... gidin.
              En son alpermazz tarafından düzenlendi; 23.01.2021, 15:21.
              Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• İlk olarak alpermazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gençlerbirliği maçındaki yedeklere bak başkan..
                Bak da eserinle gurur duy.

Allah belanızı versin. Takımın içini nasıl bu kadar boşalttınız 1 senede.

Edebildiğim tüm bedduaları ediyorum size, tez zamanda .... gidin.
                Bu herif kendisine kötü konuşulmasından hoşlanıyor tahminim!

Yorum

• İlk olarak batu94 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nasıl iyi mi böyle sayın başkan? Bir sakat veya cezalıyla orta saha oyuncumuz bitiyor. Hoş var olan da kendine orta saha

Yorum

• farkındamısın bilmiyorım..ama
                    hem şehire..
                    hem kulübe..
                    hem oyunculara..
                    hem hocaya..ihanet ediyorsun..
                    adam satmak denir ya..
                    tam da yaptığın bu..
                    tamam vasatlarda hata yaptın ..olur ..düzelir..
                    düzeltmek için herkes uğraşıyor..takım..hoca..
                    sende hatalarını düzelt..
                    Adamın istediği tranzsferleri yap..
                    samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Ogün Temizkanoğlu: "Ağaoğlu kesinlikle transfer yapmak zorunda. Pahalıymıs ucuzmuş artık bakmamalı. Bu kadro bu sezonu kaldıramaz. Hep aynı futbolculara yük binerse sakatlıklar artar. Alternatifin yok. Transfer şart"

Yorum

• sakın transfer falan yaparsın, ne münasebet

git topla oradan plaza, diabate, afobe falan
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Şikebahce bizim macta hakemi ceza aldirdi sende yapsana Hakemlerin bilerek pen vermiyorlar cik ceza aldir Transfer yapmiyorsun adam gibi bunu yap
                          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Abdullah Avcı: "Skor olarak iyi gidiyoruz, oyun olarak da gelişiyoruz. Kronik yorgunluklar ve sakatlıklar oluşmaya başladı. Fedakarlıklar yapmaya çalışıyoruz." (Bein Sports)

Kençler, bu adamların vizyonu yerlerde sürünüyor. Hiç bir b.ktan haberleri yok. Avcı olmasa menejerlerin ellerinde oyuncağa dönmüşlerdi şimdi. Tamamiyle spontane ilerlemeye çalışıyorlar. O yüzden beklentilerinizi yüksek tutmayın. Hatta benden size tavsiye. Bu futbol işini biraz salın. Yoksa size yazık. Bir haltlar yiyebilirlerse sevinin. Gerisine kafayı takmamaya çalışın. Çalışın ki fazla üzmeyin kendinizi.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abdullah Avcı: "Skor olarak iyi gidiyoruz, oyun olarak da gelişiyoruz. Kronik yorgunluklar ve sakatlıklar oluşmaya başladı. Fedakarlıklar yapmaya çalışıyoruz." (Bein Sports)

Private 61 yazdıkları doğruysa şikeci fb çetesinin dünyanın en büyük şirketlerinden olan sahibi kOÇ arayıp işi bozacak kadar büyüktür-yapmıştır-yapar!

Bu demektir ki KİMSEYİ ALAMAYIZ, geçmişte kafaya giderken Dany Nonkou-Murat Hacıoğlu gibi adamları aldırmamış, gelenleri korkutup kaçırmışlardı
                              Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Ahmetin kafası rahat. O da biliyor ondan sonra gelecek olanın bir halt yiyemeyeceğini. Bu adamın şampiyon olmak gibi bir derdi hedefi kesinlikle yok !
                                Bir gün defolup gittiğinde diyecek ki ben bu takımı perişan halde aldım borçları azalttım 2. yaptım kupa kazandırdım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X