Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mustafa Cengiz kadar bile bir duruş gösteremedi zamanında.

İnşallah en kısa sürede defolup gidersin bu kulüpten.

Yorum

• vay başkanım vay ceket ahmet abem.

yüzümüz kıpkırmızı, boynumuz bükük.

Yorum

• Berat potansiyel açısından önemli bir transfer operasyonuydu. Takıma kalite katacağını da umuyoruz ama orta alandaki eksikliğimizin yanında hücumdaki acil ihtiyaçların sona bırakılmış olması, ligin ikinci yarısına da başarısız bir şekilde girmemize neden olabilir. Puan tablosundaki gol sayımız zaten her şeyi özetliyor. Biz öyle sürekli pozisyonlara girip bunları neticelendirmede sorun yaşayan bir takım da değiliz. O yüzden hücum takviyelerinin bir an önce yapılması gerekiyor...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Başarılıyım diyor ya. Hakkaten çok başarılı. Geçen sene şampiyonluğu göz göre göre Çimşir’le kaybetmesi, takımı yeni sezonda Newton’a emanet etmesi, rezalet bir yaz transfer dönemi geçirmesi, bu rezalet transfer döneminin ardından takımın eksiklerinin daha ilk maçta belli olmasına rağmen hiç bir transfer planının hazırlanmaması, yine tekil isimlere bağlı geçen transfer dönemi ve Yusuf Erdoğan’ın gündeme gelmesine rağmen hala başkan. Gerçekten çok başarılı.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            3 senemiz boşa gitti. Ne profesyonelleşme adına bir arpa boyu yol katedebildik ne de kadro yapılanması namına yol katedebildik. Hatta kadroda geri gittik.

“Ağa'm, araba giderken de senindi dönerken de senin, peki biz bu kadar b.ku neden yedik?”
            Senelerimiz hep bosa gidecek. Basladigi yere geri donmeyi cok iyi basariyoruz. Belki de bunu seviyoruz

Yorum

• İlk olarak batu94 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Başarılıyım diyor ya. Hakkaten çok başarılı. Geçen sene şampiyonluğu göz göre göre Çimşir’le kaybetmesi, takımı yeni sezonda Newton’a emanet etmesi, rezalet bir yaz transfer dönemi geçirmesi, bu rezalet transfer döneminin ardından takımın eksiklerinin daha ilk maçta belli olmasına rağmen hiç bir transfer planının hazırlanmaması, yine tekil isimlere bağlı geçen transfer dönemi ve Yusuf Erdoğan’ın gündeme gelmesine rağmen hala başkan. Gerçekten çok başarılı.
              Adam bakıyor 3 verdim 2.yiz. Fb 7 verdi 7. Falan filan diyor. Sorlothu sattim diyor iste. Sorlothu buldu adam hani kufrettigin. Bu baskanlari karadeniz insanın sabırlı oldugunu kanitlamak icin gonderiyorlar

Yoksa goksele istanbula sampluk vermissin. Insanin utancindan cikamamasi lazim. Onur birakmadi. Yazıklar olsun. Hakkimiz baki.

Unuttugum transfer yasagi ve avrupadan meni unuttum.
              En son Çağatay96 tarafından düzenlendi; 16.01.2021, 00:37.

Yorum

• Dürüst olmak gerekirse dünyanın en kötü idarecisi.

Zira dünya üzerindeki tüm önemli makam sahiplerini performans açısından değerlendirsek kendisinden daha başarısızını bulmak mümkün değil. Ve hala kulübün başında. Bu ayıp da bize yeter!

Yorum

• İnanılmaz silik bir insan ligdeki en korkak kulüp başkanı kendisi, boş konuşmaya gelince mangalda kül bırakmaz o ayrı, 6'ya 2 ekleriz falan rezil şeyler, ayıp ayıp..
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Ligte skandal üstüne skanllar patlıyor, birliğin başına KOÇ geçer, 16 yabancıya çıkar hatta ve hatta maçına saatler kala hakemin değiştirilir bizimki dut yemiş bülbül. Anlaşılan Ağa'm'ım görevi Trabzonspor başkanlığı değil müstemleke valiliğiymiş.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• Ben bu kadar tırsak, korkak, egoist bir baskan görmedim. Elinden şamiyonluk aldılar (yada sen verdin) çıkıp tek kelime etmedin. Ligde düşme, çıkma, yabancı sayısı, hakemlerin değişmesi gibi çeşitli kararlar alınıyor çıkıp tek kelime etmiyosun. Takım yenilince ortadan kaybolup, kazanınca bianda ortaya çıkıyosun. Pısırık kukla herif bian önce defolup gitmen dileğiyle.
                      You Will Never Walk Alone
                      Liverpool F.C

Yorum

• Ağaoğlu bit pazarında görülmüş

Yorum

• Bu akşam fena küfür yiyecek Forumda gri nickli arkadaşlar görüyorum.

Maç günleri hakaret nedeniyle ceza verilmesin. Entryler silinsin ama ceza olmasın. Herkes o bilenmişlikle bu başkan müsveddesine sövüyor. Hafta içi gelip vakit geçirdiği forumda cezalı oluyor.

Modlardan , maç günleri için sadece , hakaret içerikli mesjaların silinmesini ama ceza verilmemesini talep ediyorum. Biraz daha müsamaha olmalı.
                          En son mmert tarafından düzenlendi; 16.01.2021, 19:50.
                          İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                          İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                          Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Bizi bitirdin be. Şu kurduğun takıma bak. Bu durum aylardır belli, hala transfer yapamadın. Ne plan ve ne bir şey. Bizi bitirdin be

Yorum

• Mac izlerken her zamanki gibi öfkemden 1 yiyince insallah 3 yeriz diyorum. Asiri geriliyor ofkeleniyorum. Insanlarin sagligina zarar veriyor yonetimin burada durmasi.

Vebaldir.

Neyse sene sonu fb sampiyonluguyla jubilelerini yaparlar. Gozleri ayar. Muratlarina kavusurlar.

Allah kurtarsin insallah.

Yorum

• Afobe
                                Djaniny
                                Marlon
                                Plaza
                                Diabate

şu transferlerin var ya savunulabilecek tek yanı yok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X