Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Masalın büyüğü sende,seni çok iyi hatırlıyorum İHO zamanında da böyle onu deli gibi savunuyordun,takımı batırdı gitti,şimdi de Ağaoğlunu savunuyorsun.
    26 transfer yapmış,3 tane tutmuş ikisi önceki dönemde teklif yapılıp alınamamış waka ve ekuban,biri de menejer önerisi sörloth,utanmadan bu adamın transferlerini başarılı gösteriyorsun,nerde amiri,nerde zargo,bugün karagümrüğe giden Campiye kaç milyon bonservis ödendi,umrunda mı.

Takımın ayağı kalkmasında benim Ağaoğlundan daha çok emeğim var,en azından aklım kestiğince doğruyu söylüyorum,Abdullah Avcı da bizim gibi duruma isyan edenlerin baskısı ile geldi senin gibi güzellemecilere kalsa Newton başımızda stajerliğini atıyordu.

Bu takımın başarısı varsa büyük Trabzonspor taraftarı sayesinde,Abdullah Avcı da gelirken onu söyledi,sezon başında adama teklif götürüp,sonra yüksek para istedi diye yalan söyleyenler için değil taraftar için geldim dedi.
    Hehehe ula he. Ustaya selam söyle...

Yorum

• Sanırım ben gönderirken bir hata oldu yoksa silineceğini düşündüğüm bir mesaj değildi. Neyse, tekrar yazıyorum:

Sayfalardır adamın karakterine sövülüyor burada. İkili tartışmalar da "sen Abdülhamit'i savundun" seviyesinde.
      Naber?

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        iho'yu zerre sevmem hatta muho ile birlikte tarihimizin en kotu iki baskanindan biri oldugunu dusunuyorum ama sahada rezil rusva oldugumuz donemlerin tamami usta'ya ait..kendisi baskan oldugunda yanlis hatirlamiyorsam ligin ilk yarisi daha tamamlanmamisti ve takim ilk 10larda dolaniyordu.sonra senin 7/24 sorgusuz sualsiz savundugun usta goreve geldi ve evet o sezon az kalsin kume dusuyorduk.sikecilerden 4 antalyadan pasadan 6-7 goller yedigimiz sezondu..iho doneminde ligde takim ilk 5'in disina cikmadi.
        Başkan seçildiği haftadaki puan durumumuz,mazbatayı aldıktan sonraki:

Bu da aldığı kadro,tüm yabancıları serbest kalmak için FIFA'ya başvurmuş,yerlilerin de kalitesi ortada.Paralar ödenmiyor,ne olsun istiyordun?

Ne bekliyordun,bir anda sihirli bir dokunuşla liderle 15 puan farkı kapatmasını mı?

Bu da bıraktığı kadro ve başkanlığı bıraktığında ligdeki durumu.

Diese Übersicht zeigt einen Kurzüberblick aller Partien des 30.Spieltags in der Saison 17/18 der Süper Lig mit entsprechend relevanten Informationen.

Neden bu kadar uğraşıyorum değil mi,sana göre Muho diye küçümsemeye çalıştığın adamın emeğini neden 7/24 savunuyorum,çünkü sen ve senin gibi bilinç seviyesi belli bir aralıkla sınırlı kalmış,olaylarla ilgili sebep sonuç ilişkisini sağlıklı kuramayan kitle çoğunlukta olduğu sürece Ahmet Ağaoğlu ve İbrahim Hacıosmanoğlu gibi hayal perestlere kanıp,Trabzonspor'un geleceğinin mahvolacağını bildiğimden belki bir uımut taraftarda bir aydınlanma olur,hiç bir başarının tesadüfen olamayacağını kavrar ve bu bilinçli kitle doğru eleştirilerle doğru işleri ve onları yapacak kişileri destekler diye,bir umut.

İlk olarak Emre Doğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İşte sasone nickli arkadaş 6-7 yediğimiz döneme dönmek istiyormuş
        O dönemki kadronun kalitesi ve takımın dağılmış halinin sorumlusu Muharrem Usta değildi,olaylara sağlık bakabilen birisi eğer o dönemde Muharrem Usta değil de Ahmet Ağaoğlu gibi birisi gelse küme düşmemizin büyük olasılıkla gerçekleşeceğini görürdü,Bursaspor'un yaşadığı faciayı yaşayabilirdik.

Saha skorları da önemli elbette,bu yönetim döneminde de Malatya'dan 5 yedik,Barcelona'nın 8 gol,Brezilya'nın 7 gol yediği,yiyebileceği bir oyun bu.

Ama olaylara eğer sebep sonuç ilişkisi ile bakmayı öğrenebilsek,belli bir bilinç seviyemiz olsa,tesadüfen yakalanan başarılar yerine uzun süreli ve planlı bir ilerleme sürecindeki başarısızlıkların daha anlamlı olduğun kavrayabilirdik.
        En son sasone tarafından düzenlendi; 08.01.2021, 14:50.
        • Memento mori

Yorum

• 300 bin euro Newton
          1.3 milyon euro Afobe
          700 bin euro Plaza
          2 milyon euro Diabate

4.3 milyon euro yarım dönemlik borcu var Ağaoğlu'nun. 43 milyon tl. Buyursun MYA ile beraber ödesin. İster çıksın ATV'de dansözlük yapsın isterse Acıbadem'de pazarda dilensin. Yarım dönemde minimum 43 milyon tl borç taktı kulübe. Buyur.

TV yorumcusu adamdan bu kadar başkan olur. Bu başka kulüpte de olmaz ha. Profil düşüklüğünde çağ atladık
          İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
          İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
          Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• başkan neden konuşuyorken trilyon kere eee uuuu diyor ? hiç mi bir yakını sevdiği onu uyarmıyor ..
            gerçekten izlerken tahammülüm kalmıyor bu kadar itici bir konuşma tarzı
            u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              başkan neden konuşuyorken trilyon kere eee uuuu diyor ? hiç mi bir yakını sevdiği onu uyarmıyor ..
              Yalan konuştuğu için hocam

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Başkan seçildiği haftadaki puan durumumuz,mazbatayı aldıktan sonraki:

Bu da aldığı kadro,tüm yabancıları serbest kalmak için FIFA'ya başvurmuş,yerlilerin de kalitesi ortada.Paralar ödenmiyor,ne olsun istiyordun?

Ne bekliyordun,bir anda sihirli bir dokunuşla liderle 15 puan farkı kapatmasını mı?

Bu da bıraktığı kadro ve başkanlığı bıraktığında ligdeki durumu.

Neden bu kadar uğraşıyorum değil mi,sana göre Muho diye küçümsemeye çalıştığın adamın emeğini neden 7/24 savunuyorum,çünkü sen ve senin gibi bilinç seviyesi belli bir aralıkla sınırlı kalmış,olaylarla ilgili sebep sonuç ilişkisini sağlıklı kuramayan kitle çoğunlukta olduğu sürece Ahmet Ağaoğlu ve İbrahim Hacıosmanoğlu gibi hayal perestlere kanıp,Trabzonspor'un geleceğinin mahvolacağını bildiğimden belki bir uımut taraftarda bir aydınlanma olur,hiç bir başarının tesadüfen olamayacağını kavrar ve bu bilinçli kitle doğru eleştirilerle doğru işleri ve onları yapacak kişileri destekler diye,bir umut.

O dönemki kadronun kalitesi ve takımın dağılmış halinin sorumlusu Muharrem Usta değildi,olaylara sağlık bakabilen birisi eğer o dönemde Muharrem Usta değil de Ahmet Ağaoğlu gibi birisi gelse küme düşmemizin büyük olasılıkla gerçekleşeceğini görürdü,Bursaspor'un yaşadığı faciayı yaşayabilirdik.

Saha skorları da önemli elbette,bu yönetim döneminde de Malatya'dan 5 yedik,Barcelona'nın 8 gol,Brezilya'nın 7 gol yediği,yiyebileceği bir oyun bu.

Ama olaylara eğer sebep sonuç ilişkisi ile bakmayı öğrenebilsek,belli bir bilinç seviyemiz olsa,tesadüfen yakalanan başarılar yerine uzun süreli ve planlı bir ilerleme sürecindeki başarısızlıkların daha anlamlı olduğun kavrayabilirdik.
                yazdiklarinin karsiligi yok.ya bilincli bir sekilde yalan soyluyorsun ya da hafizan seni yaniltiyor.usta aralik 2015'te baskan oldu.simdi baktim 14 veya 15.hafta oynaniyordu,takimin 20 kusur puani vardi yani orta siralardaydik..kume dusmeye oynuyorduk diye alenen yalan yanlis seyler yaziyorsun.
                o sezon kimse ondan sampiyonluk beklemiyordu ama averaj takimi olmayi da beklemiyorduk.o sezon ligin ikinci yarisinda antalya 7 kasimpasa 6 sikeciler 4 atmisti.begenmedigin kume dusmeye oynuyor dedigin iho kadrosu bir onceki sezon ligde 5.olmustu.senin mukemmel dedigin(ki alakasi yok) kadro da ligde besinci olmustu.bu nasil oluyor?
                yazdiklarinin altini dolduramayinca direkt hic gocunmadan yalana basvuruyorsun.

yok borcla aldi yok fifa diye kem kum etmeye gerek yok.iho ne kadar zarar verdiyse muho'da ayni sekilde zarar verdi.ikisi de olmayan paralari harcadilar.ikisi de yarini dusunmediler.ikisi de plansiz programsiz hareket ettiler.ben cok kaliteli kadro biraktigini zaten dusunmuyorum ama o birakti dedigin adamlarin cogunun bonservisini ve maasini da bu yonetim odedi.

ahmet agaoglu'nu bu sene bu sayfalarda cok elestirdim ama henuz bu ikisinin verdigi zarari vermedi.bosa konusma kardesim. bizim tek amacimiz bu takimin iyi olmasi senin tek amacin usta'yi savunabilmek.dedim ya yazdiklarinin karsiligi yok cunku usta militani gibi davraniyorsun.muharrem usta ozel hayatinda basarili olabilir fakat baskanlik donemi yuksek butceli iho'dur,otesi degil.

takimin gelecegini bitiriyor dedigin agaoglu'nun transfer harcamalariyla,maas butcelerini usta'nin donemiyle karsilastirmani tabii ki beklemiyorum ama bari bu konulardan uzak dur.
                biz yeri geldiginde mevcut yonetimi de cok elestiriyoruz ama onceki iki baskanla karsilastiracak kadar kafayi yemedik.saha sonuclari acisindan en basarisiz donem usta donemiydi,bunu da belirtmek gerekiyor.

Yorum

başkan neden konuşuyorken trilyon kere eee uuuu diyor ? hiç mi bir yakını sevdiği onu uyarmıyor ..
                  valla buna da şükür.. peyüg başgan konuşurken utancımızdan kanal değiştiriyorduk

konuşma konusunda en iyisi usta başkandı.. anlattıklarını ağzımız açık dinliyorduk.. o derece yani
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

Başkan niye öyle konuşuyor bilmem ama insanlar konuşurken düşünmek için istemsizce eeeeee, ıııııı gibi şeyler söyler. Yani beynin kendine verdiği düşünme molasıdır
                    Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• Size normal geliyorsa iyi dinlemeler
                      u will need justice at the end..

Yorum

• denizlispor:un anlaştığı afobe'ye iki katı para ver. edgar'a git de simdinfel bağla adam gitmek istiyorum desin.

baskan nasıl katlettin takımı sen.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hasan'ı kameralar önünde fırçalaması hoş değil. Haklı dahi olsa farklı bir yöntem ile bunu yapabilirdi.
                          Hasan gazeteci işini yapacak

Boş yapmasın başkan
                          sakin olun...

Yorum

• Başganın bu kadar egosuna yenik deüşebileceğini .kerameti kendinde göreceğini düşünemezdim.
                            Özelikle bütçe mantığını oturtma konusunda klube tarihi bir faydası var,
                            fakat özellikle karakteri ve vizyonu polemik üretiyor resmen,
                            umarım kongrede aklı başında yeni bir yönetimle devam ederiz...
                            En son memmedaga tarafından düzenlendi; 11.01.2021, 12:58.
                            sakin olun...

Yorum

• Çektiği kredinin faizini ve bu seneki fiyasko transferlerin ücretlerini ceza olarak kulübe ödemesi lazım. Divan zaten bu konuda tecrübeli hemen bir oylama yapıp Atlas Denizcilik şirketine falan ceza kessin. Alacak göstersin.

Sonra akşam pazarına mı gider, havaalanında mı yatıp kalkmaya başlar kendisi bilir. Uğrattığı zararı ödesin sonra güle güle.

Yorum

• Başarılı 3 transfer ile tekrar şaşalı dönemlerine geri dönebilirsin. Bunu yapmak için elinden gelenin fazlasını yap. Baskıdan dolayı kulübün mali yapısını zora sokacak hareketler yapmadan doğru birkaç isim alarak devam başkan.
                                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X