Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Haklısın ama Ağaoğlu şampiyonlar ligine gidişimizide, Şampiyonluğumuzuda kendi eliyle verdi.

Şener'e en azından başkanlığı bıraktıracak kadar baskılar yapıldı.

Ağaoğlu için her şey süt liman. %90 başarılıymışız transferlerde baksana
    Sadri Şener'in devraldığı kulübün maddi olanakları ile Ağaoğlu'nun devraldığı kulübün finansal şartları çok başka.
    Yani karşılaştırılabilir bir durum yok ortada.

Ama gene de bu sene başındaki transfer başarısızlığına bahane değil bunlar.
    Hele hele %90 başarılıyız gibi saçmalamak...

Diabate, Afobe, Baker, Plaza dörtlüsü yeterli transfer başarısızlığını ispata!

Yorum

• Sadri başkana dağıttı diye atar yapılan kadroyu yine Sadri başkan oluşturmuştu. Bununla Sadri Şener'i aynı cümlede kullanmak bile yanlış.
      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
      FIRTINAİHTİLALEFSANE
      we the north

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hayal aleminde değil başka bir boyutta yaşıyor .Afobeyi diabateyi,bakeri,bilali,canıiyi,marlon,plazayı futbolcu diye alan adam bu kulübü kurtaracak 3 senede gram düşmeyen borç, elinde sıradan bir kaleciye dönüşen ugurcandan başka tek kuruş para edecek adam yokken düşecek heeeeee?Bu zihniyet 2 seneye kalmadan Trabzonsporu bursaspordan beter yapar.
        Trabzonspor taraftarı bana göre diğer taraftarlardan daha bilinçlidir,rüzgara kapılıp bir İstanbul takımı tutmak yerine Trabzonspor'u tutmak bir bilinç ve seviye göstergesidir.

10 yıl boyunca kulüp aidatını ödemediği için başkan seçildiği kongrede oy kullanma hakkı olmayan,bu süre boyunca hiç bir kongreye katılmayan,oy vermeye gelmeyen birini Trabzonspor'un kurtarıcısı olarak görmek,en hafif ifadeyle hayal dünyasında yaşamaktır.

Her şeyi geçtim,Trabzonspor gibi bir takımın başkanı,Diabete gibi sıradan bir oyuncunun veya her hangi bir oyuncunun imza töreninde biz bu oyuncuyu parlatıp,daha büyük takımlara satacağız diyecek kadar düşer mi?

Ya her şeyi geçtim sadece şu rezillik için bile istifa etmesi gereken vasat birini bize kurtarıcı olarak sunmak zekamıza hakarettir.

Bakalım,yukarıda sorduğum 4 konuda cevap bekliyoruz,inşallah verirler de biz de aydınlanırız.

İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sadri başkana dağıttı diye atar yapılan kadroyu yine Sadri başkan oluşturmuştu. Bununla Sadri Şener'i aynı cümlede kullanmak bile yanlış.
        Çok doğru bir yorum,aynı cümlede yazılabileceği tek kişi İbrahim Hacıosmanoğlu olmalı ki o bile bana daha zararsız geliyor.
        En son sasone tarafından düzenlendi; 29.12.2020, 15:31.
        • Memento mori

Yorum

• ağaoğluna gereksiz yükleniyorsunuz. ben Trabzonspor'u sevdiğini ve iyi yönettiğini düşünüyorum.

Diabate kötü bir oyuncu değil, fakat geldiğinden beri kullanılmayan bir oyuncu. genç çocuk, yetenek var, ama eğitilmesi lazım.

Kötü bir dönemden geçtiğimiz doğru, takım güzel oynamıyor, transfer politikamız başarısızlıkla sonuçlandı.

Esasen bu Trabzonspor'un kronik sorunu, senelerden beridir biz transfer döneminin son günlerinde oyuncu alırız, kimsenin almadığı arta kalan oyuncuları. Senelerdir bizim transferlerimiz kampa yetişmiyor ve hakeza, saymakla bitmez. Bunlar ağaoğlu nun değil, genel olarak yönetim anlayışımızın sorunları.

ağaoğlunun yaptığı en büyük hata Ünal Karaman'dır. diğer hataları amorti edilebilir.
          "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonspor taraftarı bana göre diğer taraftarlardan daha bilinçlidir,rüzgara kapılıp bir İstanbul takımı tutmak yerine Trabzonspor'u tutmak bir bilinç ve seviye göstergesidir.

10 yıl boyunca kulüp aidatını ödemediği için başkan seçildiği kongrede oy kullanma hakkı olmayan,bu süre boyunca hiç bir kongreye katılmayan,oy vermeye gelmeyen birini Trabzonspor'un kurtarıcısı olarak görmek,en hafif ifadeyle hayal dünyasında yaşamaktır.

Her şeyi geçtim,Trabzonspor gibi bir takımın başkanı,Diabete gibi sıradan bir oyuncunun veya her hangi bir oyuncunun imza töreninde biz bu oyuncuyu parlatıp,daha büyük takımlara satacağız diyecek kadar düşer mi?

Ya her şeyi geçtim sadece şu rezillik için bile istifa etmesi gereken vasat birini bize kurtarıcı olarak sunmak zekamıza hakarettir.

Bakalım,yukarıda sorduğum 4 konuda cevap bekliyoruz,inşallah verirler de biz de aydınlanırız.

Çok doğru bir yorum,aynı cümlede yazılabileceği tek kişi İbrahim Hacıosmanoğlu olmalı ki o bile bana daha zararsız geliyor.
            Hocam tartışma içeriğine çok fazla girmeyeceğim, takıldığım bir yer var.

Ahmet Ağaoğlu nu sürekli eleştiriyorsun. Burada sıkıntı yok. Ancak eleştirilerinin dozunu artırmak için sürekli 10 yıl aidat yatırmadı diyorsun. Bundan dolayı da seçimde kendine oy veremedi diyorsun. İşin açığı oy kullanıp kullanmadığına bakmaya üşendim, doğrudur heralde dediğin. Sonra böyle bir adamdan kurtarıcı olmaz, hayal dünyası vs. vs.

Peki sabah akşam güzellemesini yaptığın Usta girdiği ilk seçimde oy kullanabildi mi? Gerekçesi neydi, kulüp üyeliğinde gerekli süreyi dolduramamak. Yani adam Aidat ödemeyi geçtim ömrünün bir döneminde Trabzonspor da yönetici veya başkan olurum diye aklından geçirmemiş, bu yüzden kulübe üye dahi olmamış. E bu adam kurtarıcı olarak gelebildi başımıza.

Ağaoğlu na eleştirilerinde haklı olduğun yerler var bana göre haksız olduğun da, ancak eleştirirken kullandığın argümanlarla kendinle zaman zaman çelişiyorsun.
            En son El Cordobes tarafından düzenlendi; 29.12.2020, 16:44.
            There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hocam tartışma içeriğine çok fazla girmeyeceğim, takıldığım bir yer var.

Ahmet Ağaoğlu nu sürekli eleştiriyorsun. Burada sıkıntı yok. Ancak eleştirilerinin dozunu artırmak için sürekli 10 yıl aidat yatırmadı diyorsun. Bundan dolayı da seçimde kendine oy veremedi diyorsun. İşin açığı oy kullanıp kullanmadığına bakmaya üşendim, doğrudur heralde dediğin. Sonra böyle bir adamdan kurtarıcı olmaz, hayal dünyası vs. vs.

Peki sabah akşam güzellemesini yaptığın Usta girdiği ilk seçimde oy kullanabildi mi? Gerekçesi neydi, kulüp üyeliğinde gerekli süreyi dolduramamak. Yani adam Aidat ödemeyi geçtim ömrünün bir döneminde Trabzonspor da yönetici veya başkan olurum diye aklından geçirmemiş, bu yüzden kulübe üye dahi olmamış. E bu adam kurtarıcı olarak gelebildi başımıza.

Ağaoğlu na eleştirilerinde haklı olduğun yerler var bana göre haksız olduğun da, ancak eleştirirken kullandığın argümanlarla kendinle zaman zaman çelişiyorsun.
              Bu konudaki eleştirine itiraz etmem,daha doğrusu senin açından bence tutarlı bir eleştiri ama Ahmet Ağaoğlu ile Muharrem Usta aynı durumda değil,şöyle ki Muharrem Usta'nın başkan adayı olma sürecinde yapılacak eleştiri doğrudan Trabzonspor Kulübü Başkan Adaylığını belirleyen şartlara olmalı.

Bu konuda seninle aynı fikirdeyim,kulübe en az 10 yıllık üyeliği olmayan birisinin Trabzonspor Başkanlık Makamına başvurması kabul edilebilir bir durum değil bence,Trabzonspor gibi Avrupa'nın ilk 50 büyük camiası içinde olan,taraftar sayısı ile daha da yukarılarda olan bir kulüp için çok mantıklı bir durum değil.

Muharrem Usta ilk başkan adayı olduğu ve İbrahim Hacıosmanoğlu'na kaybettiği seçimde,üyelikte 3 yılını doldurmadığı için oy kullanamadı ve seçilemedi de zaten ama bu durum Muharrem Usta'nın kabahati olarak görmüyorum,şartlar gereği veya bilemediğimiz başka sebeplerle kulübe geç üye olabilir,bunun nedenini bilemiyoruz ama şu anda Türkiye'nin en zengin ilk 100 kişisinden birinin maddi ve manevi gücünü kullanmak Trabzonspor'un aleyhine bir durum olmadığını düşünüyorum.

Ahmet Ağaoğlu'nun durumu daha farklı bir durum,kulübe üyelik süreci ilk başkan adaylığını da düşünürsek belki 25 yıldan fazladır ama bu kadar önemli bir kulübe zamanında as başkanlık yapmış birisinin son on yıl hiç ortalarda görünmemesi ve aidatını yatırmadığı için seçimde kendine oy kullanamaması bir durumun göstergesidir,bu da Trabzonspor ile manevi bir bağı kalmamış,dert etmemiş,ne olup,bittiği umrunda olmamış,kongrelere katılmamış,seçimlerde oy kullanmamış ama bir anda kurtarıcı olarak ortaya çıkıyor,buna inanmamı beklemesin kimse.

Zaten bu sebeple en ufak bir projeleri yoktu,olmasını da beklemiyordum.

İlk olarak Muhammed Huzeyfe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ağaoğluna gereksiz yükleniyorsunuz. ben Trabzonspor'u sevdiğini ve iyi yönettiğini düşünüyorum.

Diabate kötü bir oyuncu değil, fakat geldiğinden beri kullanılmayan bir oyuncu. genç çocuk, yetenek var, ama eğitilmesi lazım.

Kötü bir dönemden geçtiğimiz doğru, takım güzel oynamıyor, transfer politikamız başarısızlıkla sonuçlandı.

Esasen bu Trabzonspor'un kronik sorunu, senelerden beridir biz transfer döneminin son günlerinde oyuncu alırız, kimsenin almadığı arta kalan oyuncuları. Senelerdir bizim transferlerimiz kampa yetişmiyor ve hakeza, saymakla bitmez. Bunlar ağaoğlu nun değil, genel olarak yönetim anlayışımızın sorunları.

ağaoğlunun yaptığı en büyük hata Ünal Karaman'dır. diğer hataları amorti edilebilir.
              1.Bir önceki başkanın Burak,Kucka ve Sosa için teklif ettiği 13 milyon euro tutarındaki satn alma teklifi neden kabul edilmedi?
              2.Sturidge gibi kronik sakatlığı ve şike sorunu olan bir futbolcuya neden resmi sağlık sponsorumuzun hastanesinde değil de bir tanıdığın hastanesinde rapor alındı?Neden bu durumdaki bir futbolcuya 3.5 milyon euro verildi?
              3.UEFA ile yapılan anlaşma gereği denk bütçe hazırlanması gerekirken neden önceki başkanın borçlarını genel kurul kararı ile borç olmaktan çıkarıp,bu yasal olmayan karar ile denk bütçe sahtekarlığına gidildi ve Trabzonspor'un UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılımına engel olundu,borcu azaltmayı düşünen bir yönetim en az 25 milyon euro geliri riske atar mıydı?
              4.Önceki yönetimden kalan futbolculardan 34 milyon euro ve kendi dönemlerinde aldıkları Sörloth'un satışından da 10 milyon euro,yani 44 milyon euro futbolcu satışı,Bankalar Birliği ile olan anlaşma ile önceki dönemden kalan döviz borcunun TL'ye dönüştürülmesine rağmen borç neden 916 milyon TL'den,928 milyon TL'ye yükseldi?

Şimdi şu yukarıdaki sorulara bir bak,kadronun içinin boşaltılması,ödenene tazminatlar ve bedelsiz gönderilen futbolcuları saymıyorum,çok net şeyler yazıyorum.

Bunları nasıl amorti edeceksiniz,bir fikriniz var mı?
              En son sasone tarafından düzenlendi; 29.12.2020, 17:07.
              • Memento mori

Yorum

• durum ortada kimse adamcılık yapmasın ahmet ağaoğlu başarısızdır, vizyonsuzdur, beceriksizdir, agoistir ,bencildir bir takım nasıl kötü yönetiliyorsa ahmet ağaoğlu nun yaptıklarına baksın durumu çok daha net anlar bu takıma geçen sezon adam gibi bakın çok üst seviye değil sıradan bir hoca getirseydi bu takım şampiyondu bu sene yapacağı net ya nasıl 2 kere 2 eşittir 4 ise adam gibi bir hoca bul kadronu koru üzerine 3-4 takviye yap be sezon 15 puan farkla şampyon ol ya bu kadar basit dünyayı yeniden keşfetmiyorsun yada uzaya çıkmıyorsun işde bunu yapamayacak kadar kapasitesiz ,beceriksiz ve akılsız ben çok defa yazdım gene yazıyorum ahmet ağaoğlu nun işi geçen sezon deplasmanda 2-2 kaldığımız alanya maçından sonra bitmişti o maç bir dönüm noktasıydı hem kendini bitirdi hemde takımın şampiyonluk ümitlerini.

Yorum

• az önce biraz araştırdım bu ahmet efendi nisan 2018 de göreve gelmiş geldiğinden beri 26 tane yabancı adam almış bu adamların ismini yazmayacam uzun sürer bu adamlar içinde tutan 4 tane adam var shorlot-wakame-vitor hugo-ekuban düşünün ki transferde ne kadar başarısız olduğunu 100 de ye vur başarı oranı 100 de 16 ya denk geliyor bu yüzde hangi alanda olursa olsun başarısızlıktır ve karşılığı kovulmaktır yada istifa etmektir.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    durum ortada kimse adamcılık yapmasın ahmet ağaoğlu başarısızdır, vizyonsuzdur, beceriksizdir, agoistir ,bencildir bir takım nasıl kötü yönetiliyorsa ahmet ağaoğlu nun yaptıklarına baksın durumu çok daha net anlar bu takıma geçen sezon adam gibi bakın çok üst seviye değil sıradan bir hoca getirseydi bu takım şampiyondu bu sene yapacağı net ya nasıl 2 kere 2 eşittir 4 ise adam gibi bir hoca bul kadronu koru üzerine 3-4 takviye yap be sezon 15 puan farkla şampyon ol ya bu kadar basit dünyayı yeniden keşfetmiyorsun yada uzaya çıkmıyorsun işde bunu yapamayacak kadar kapasitesiz ,beceriksiz ve akılsız ben çok defa yazdım gene yazıyorum ahmet ağaoğlu nun işi geçen sezon deplasmanda 2-2 kaldığımız alanya maçından sonra bitmişti o maç bir dönüm noktasıydı hem kendini bitirdi hemde takımın şampiyonluk ümitlerini.
                    olay NET olarak budur..
                    hala daha bütçe ..ekonomi diyen taraftar var ya inanılmaz..
                    kadroyu korusak ve korumadan..... gelen - giden basit matematik hesabı yapın sonuç ortada..
                    bu HESAP 100 kere falan yapılmıştır ama hala anlaşılmıyor..

ulennn madem paramız YOK..AVCI'yı niye getirdik..Çimşir'i getirseydik..
                    madem paramız yok transfer yapmayalım..
                    hala daha paramız yok YALANI nasılda insanları ikna ediyor..

............

Başkanda ve Yönetimde gram GURUR olsa UŞAKLI TRABZONSPORLU arkadaşımın dediği gibi..
                    kadroyu güçlendirir ve TÜM rakipleri ÜSTÜSTE koyardık..
                    ama nerde adamın umrunda bile olmadığı ortaya çıktı..
                    eğer bu tüm yaptıklarını bilerek ve kOÇ'a yaranmak için falan yapmadılarsa onlar için daha çok üzgünüm..
                    bu zekayla evin yolunu nasıl buluyorlar şaşırırım..

menejerlere eşe dosta biraz yediriyoz desinler benim için kafaları çalışmama ihtimalinden daha iyidir..
                    10 yıldır bu taraftar herkesi yenebilen güçlü bir takım kurulsun diye ne çileler çekti..

haha
                    fbye kendi evimizde gol bile atamadık yıllarca..hala deplasman galibiyetimiz yok..
                    herifteki rahatlığa bakarmısın..
                    elindeki en verimli 2 oyuncuyu veriyor..
                    bide yanına gidip KİH KİH yapıyor..
                    o.ç. bize doblo diyor damat diyor ..buda koşa koşa yanına gidiyor..

bu ihanetlerin bir cezası olur ama merak etmesin..yüzüne tükürülerek gider..
                    samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      az önce biraz araştırdım bu ahmet efendi nisan 2018 de göreve gelmiş geldiğinden beri 26 tane yabancı adam almış bu adamların ismini yazmayacam uzun sürer bu adamlar içinde tutan 4 tane adam var shorlot-wakame-vitor hugo-ekuban düşünün ki transferde ne kadar başarısız olduğunu 100 de ye vur başarı oranı 100 de 16 ya denk geliyor bu yüzde hangi alanda olursa olsun başarısızlıktır ve karşılığı kovulmaktır yada istifa etmektir.
                      Son 10 yılda bu takıma kaç tane yabancı geldi, bu yabancılardan ilk 11 kurulsa Ağaoğlu'nun getirdiği kaç topçu 11e girer?

Saydığın 4 topçu banko 11 yazılır bence.

Yani başarısızlıkları var ama bu 4 topçu o %16'yı kurtarıyor saçma bir şekilde.

Pareto ilkesini (80/20 kuralı) uygulamış sanırım başkan

Bu arada bazı transferler var ki, başarılı transfer sınıfına sokmam ama son 10 yıldaki başarısız transferler ilk 20sine de girmez. Mikel, Toure gibi. Dolayısıyla sadece bu 4 oyuncuyu tüm transferlere oranlamak hata bence.
                      ( ゚д゚)

Yorum

• Obi mikel ve edgar le hatalı transferler mi?
                        Veya henüz izleyemediğimiz Trondsen?

Para harcamadan yaptığı transferlerde başarısızlık vardı.

Bu seneye kadar.

Bu sene yaptığı en önemli transferler elinde kaldı. İlk aldığı adam plaza, fiyasko.
                        Bonservisini aldığı en pahalı adam diabate, ondan hallice.

Bu sene başarısızlık net.

Önceki senelerde böyle bir durum yok!

Yorum

• A kalite insan A kalite insanları işe alır, onlarla çalışır.
                          B kalite insan, C kalite insanları işe alır, onların yanında kendini iyi hisseder.

Başkanı açıklayan 2 cümle yukarıda. Ne eksik ne fazla.

Yorum

• beyler tehlikenin farkında mısınız bizim ocak ayında süper kupa finalimiz var ve rakip başakşehir. daha kaybedilecek 1 kupa daha var yani.
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Ağaoğlu geçen sezon sonunda ceza almıştı. O ceza ile ortalardan kayboldu. Sonrasında şampiyonluk gitti. Takıma gereksiz transferler yapıldı. Takım birincilikten sonunculuğa geriledi...

Ağaoğlu'nun başkanlığı o gün bitmişti.
                              En son tsukru61 tarafından düzenlendi; 30.12.2020, 17:24.

Yorum

• senin transfer vizyonun İngiltere ikinci lig takımı stoke city'de kadroya giremeyen afobe mi.
                                bu ne rezillik.
                                Muharrem usta mirasını yedin tükendin.

aRada denk gelis bur sorloth var. onuda ballandira ballandira anlat dur ancak.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                En son Vkgz tarafından düzenlendi; 03.01.2021, 11:51.
                                Önce TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X