Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ekonomik bağımsızlık mı. Borcu kaç seneye bitirecek Başkan acaba.

çek oradan devre arası iki tane daha plaza diabate ....

bitireceksin Başkanım borcumuzu. Bu dış güçlere yem etme kendini. He asbaşkanına da dikkat et aman. Che ahmet guevera oldun başımıza.
    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• yetiş ya muhammet yetiş ya ali..

vizyon başkan böyle durumlarda çıkar röportaj verir camiyı sukunete davet ederdi.. mikrofon başkan ise 1,5 puan alınca çoşuyor ama bir puan ve altında alınca pısırıyor iyice..
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• “Benim o sözümün muhatabı Avcı değil''
        61 Saat’e konuşan Ağaoğlu, “Benim o sözümün muhatabı Avcı değil. Yönetimdeki birkaç arkadaş. Onlar kadro dışı ile ilgili önerilerle geliyor. Videoyu sızdıran kendi desin. Ben tahmin ediyorum” dedi.

"Ne oldu Sn. Ağaoğlu?"
        Dillerde kalacak bu söz.Ne oldu Sn. Ağaoğlu ?
        Reks ediyirdin elalemin uçağında,Yol çekiydin İstanbula
        Ne oldu Şampiyonluk, Ne oldu transferler...

diğerlerinden farklı...öteki...
        Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
        2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Erman Toroğlu diyor ya afobe denen kazmayı izleyerek alamazsın bunu koklayarak almışlar diye o kadar kötüyüz ki bu yetmezmiş gibi yanına onun kadar yeteneksiz topa dahi sert vuramayan birde canini denen bir tiplemeyi de almışlar ne desek boş.bjk ye bak bir kaç iyi adam aldılar öyle böyle kafaya geldiler bizde uğurcan da dahil iyi diyebileceğim belki hugo var alayı rezalet.
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Erman Toroğlu diyor ya afobe denen kazmayı izleyerek alamazsın bunu koklayarak almışlar diye o kadar kötüyüz ki bu yetmezmiş gibi yanına onun kadar yeteneksiz topa dahi sert vuramayan birde canini denen bir tiplemeyi de almışlar ne desek boş.bjk ye bak bir kaç iyi adam aldılar öyle böyle kafaya geldiler bizde uğurcan da dahil iyi diyebileceğim belki hugo var alayı rezalet.
            bunların hepsi menajer kazığı. bunları koklayan bile almaz. menajerlerin elinde oyuncak olduk.
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              eğer doğruysa Allah öyle bir belanızı versin ki
              bir kez daha

Yorum

• Başkanın çoğu sözü yalan bakın novakin ve sosanin trabzonspora taraftara aidiyeti farklıydi. Bu adamların gözlerinden okunuyordu. Novakin eşi bile bizi gönderdiler siz bir şey bilmiyorsunuz diye bir taraftara serzenişi vardı. Bunlar bu futbolcularla dalga geçtiler uzatmadilar sözleşme falan. İhanet böyle başladı. Her seyi böyle görün bize hep yalan söyleniyor.
                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başkanın çoğu sözü yalan bakın novakin ve sosanin trabzonspora taraftara aidiyeti farklıydi. Bu adamların gözlerinden okunuyordu. Novakin eşi bile bizi gönderdiler siz bir şey bilmiyorsunuz diye bir taraftara serzenişi vardı. Bunlar bu futbolcularla dalga geçtiler uzatmadilar sözleşme falan. İhanet böyle başladı. Her seyi böyle görün bize hep yalan söyleniyor.
                  Abicim tamam başkan son zamanlarda saçmalıyor da Novak'la Sosa güzellemesi yapmayın lütfen. Novak'ın açıklamalarını görüyoruz Fener'e gittikten sonra.Adamları 40 yıllık Trabzonsporlu yaptınız başkana sallayacağım diyr

Yorum

• Bu yılın transfer soygununun hesabını vermeli önce
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      erdal hoşun önerisi çok makul.. hem böylece kongre kulisleri ile takımın dengesi daha da bozulmaz.. başkanlığa aday olacaklar ekip kurma süresi elde ederler.. başkan devre arasını iyi değerlendirirse ekibini yenileyip o da aday olabilir..

zaten genel olarak aralıkta seçim olması çok saçma.. kongrenin 3 yılda bir mayıs sonunda olması lazım..
                      Biz saçmalıkların amatorluklerin takımı olduğumuzdan kongrenin Aralık'ta olması gerekir.
                      Bunda şaşılacak bir şey yok. Vasatlik rezillik her taraftan akıyor
                      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• o transfer listesinde kim varsa alınacak.

galatasarayın da transfer listesinde bulunan iyi olan yerli futbolcuları da alıp geleceksiniz lami cimi yok bunun.
                        "Annuit cœptis"

Yorum

• BAŞKAN OKUMAZ DA YİNE DE YAZALIM

Belki BMN den biri birgün yönetici olur, onca yazılanlara kulak verse yeter.

Parmak

Türkmen

Kavrazlı

Yusuf sarı

vs vs

Beklenti yüksek olup SÜREKLİ GERİLEYEN bu adamlar İLK Mİ?

Yumlu

Barış Memiş

Alişen

Ergin Keleş (PSV yalvarmıştı almak için)

M Yılmaz

Fatih Öztürk

Dışardan gelen Aytaç-Yusuf erdoğan vs vs

Konu aynı, bu adamların hepsi süperligde 15 yıl ekmek yedi-yiyecek yetenekte, ama Trabzonda EĞİTİLMEDİKLERİ İÇİN küfür yiyip-düşman edilip yollanıyor.

Şu anda gördüğüm açık ara EN İYİ KALECİ Uğurcan bile geri gidiyor, azıcık lig izleyen Volkan demirelin nasıl kazmalıktan-Rüştü eğitimiyle, Onurun yetenek abidesi iken Tolga eğitimiyle A klas kaleci olduğunu gördük, ZOR DEĞİL KONU BELLİ, EĞİTİM

Hagi, Ömürden net 1 gömlek altta Emreyi (o sene her maçı izledim, Ömür olağanüstü bir çocuk bakın aldanmayalım), 2 gömlek alttaki Okanı, hatta kazma Suat ve arifi nasıl adam etti?

Hagi pozisyon bilgisi ve antrenmanda EKSTRA çalışmayla dünya yıldızı yaptı 2 ORTALAMA adamı.

Alex de çok kişiyi adam etti, bunlar hep EKSTRA ÇALIŞMA

Bizde Yazıcı kendi söyledi Ömür benden bi tık iyi diye, ama Yazıcı sürekli EKSTRA ÇALIŞTI , Ömür anca yer sofrası paylaştı, giden Trabzonsporumuzun 30 milyon eurosu oldu...

BU ÇOCUKLARI EĞİTECEKSİN-SERT DİSİPLİN VERECEKSİN-GÜÇLENDİRECEKSİN-EN ZAYIF OLDUĞU ALANINA ÇALIŞTIRACAKSIN (HEPSİ BELLİ), çok mu zor?
                          Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu yılın transfer soygununun hesabını vermeli önce
                            Verdi ya Ağa'm geçende. Hesap verecek bi'şeyok, yanlışı biz değil siz yapıyorsunuz diye. Beykır frikikten gol attığında seviniyordunuz ama diye de ekledi
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Verdi ya Ağa'm geçende. Hesap verecek bi'şeyok, yanlışı biz değil siz yapıyorsunuz diye. Beykır frikikten gol attığında seviniyordunuz ama diye de ekledi
                              diabate, plaza, afobe, andusic, mesias, vb. transferlerin bir açıklaması olmalı, madem çok başarılı boş bıraktığı orta saha mevkisinde ne amaçlandı, forvette kimin gol atacağını düşündü, bek ve kanat rotasyonu neden düşünülmedi vs. bunları anlatsın yoksa andersenden masallar
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aslında icraat olarak çok farkları yok Sadri Şener ile..

İyi kadro ile şampiyonluğa oynayıp şampiyon olamayıp kadroyu elde tutamadı ikisi de.. Sadri Şener CL gelirine bağlı iyi para saçmıştı en azından Ağaoğlu büyük külfet getirmedi..
                                Haklısın ama Ağaoğlu şampiyonlar ligine gidişimizide, Şampiyonluğumuzuda kendi eliyle verdi.

Şener'e en azından başkanlığı bıraktıracak kadar baskılar yapıldı.

Ağaoğlu için her şey süt liman. %90 başarılıymışız transferlerde baksana
                                ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                                Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X