İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 27.12.2020, 17:23.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMYA senelerdir hazirlaniyor siyasi baglari da iyi ertugrul dogana yedirmez gibi bu sefer.. kongre karari olsa iho ve bunlar disinda cikacak bagimsiz bir aday bulamazsin bulsan da yine malum kisi kime ister isaret ederse o secilecek nasilsa bu cesareti gosteremez kimse..agaoglunun ipi gecen sene cekildi alanya maci sonrasi dumduz gittiginde..
Takımı satarsan ahbap çavuş ilişkisi amatorluktl vs bıçak kesiği gibi kesilir.
Emin ol yerel medya sırtlan gibi karşı çıkar veya yerel fosiller Trabzon kanadı neden acaba ?
Çünkü para kapıları nemalandiklari yer kapanacakNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMYA senelerdir hazirlaniyor siyasi baglari da iyi ertugrul dogana yedirmez gibi bu sefer.. kongre karari olsa iho ve bunlar disinda cikacak bagimsiz bir aday bulamazsin bulsan da yine malum kisi kime ister isaret ederse o secilecek nasilsa bu cesareti gosteremez kimse..agaoglunun ipi gecen sene cekildi alanya maci sonrasi dumduz gittiginde..NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
-
MYA Truva atının önde gideni..
Kul Ahmet'in Acun'un uçağında Trabzonspor konuşmasına şaşırmadım, Novak'la Sosa'yı aldıklarında Ali Koç'un yanında gevşek gevşek yaptığı açıklamalardan belliydi arabayı uçuruma sürdüğü..En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 27.12.2020, 17:57.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğaoğlu istifa etse tüzük gereği Mehmet Yiğit Alp başkan oluyor. Peki Mehmet Yiğit Alp başkan olunca her şey güllük gülistanlık mı olacak?
Ağaoğlu başarısız ise yönetimdeki her birey başarısızdir
MYA önceki yönetimde de vardı madem önceki yönetim başarısız oldu neden bu yönetimde de var.
Bunlar anlaşılmaz garip şeyler
Siyasetteki her devrin adamlarına benziyor. Hangi parti iktidar olursa olsun o partide görev alan bazı adamlar vardir ya mya o tipNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
-
İlk olarak KARAGOZLUM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemek ki agaoglu satti bizi?
peki ne diye hala basimizda ?
Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalkson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
Mehmet Yigit Alp basarisiz bir yoneticidir, tek basarisi Kardes Payi dizisinin yapimcisi olmasidir gitsin dizi ceksin futbolun f sinden haberi olmayan ve İho dan bile kotu birisidir.
Cebinden para bile vermez, emin olun kulubun kasasina her turlu zarari veriyordur.
Muharrem Usta doneminde basarisiz olan transferlerin arkasinda hep onun ismi gecmedi mi ? Agaoglu doneminde Ozkan Sumer sonrasi transferler yine menajer transferleri, Afobe gibi adama 1.3m euro verdik yaw ayiptir, yaziktir, "GUNAHTIR!!!" Transfer surecinde kimin ismini okuduk ? Ben basinda hep MYA ismini gordum, tesaduf mu ? Hayir, Ozkan Sumer'i yolladilar transfer komitesinin basina kim geldi, hangi yoneticiler geldi ??? Her sey ortada!
Ozkan Sumer'in ve HH nin pes pese istifasi icin Ekrem Imamoglu olayina dikkat cekildi hatta Unal Karaman da o karedeydi ve tesadufe bak, 3 ismi de pes pese gonderttiler, malum siyasi partiden emir geldi, kafayi kullanan anlar, her sey gayet net ortada.
Ozkan Sumer varken boyle sacma sapan pahali transferler yapiyor muyduk ? Hayir. Bakin borc inmis mi cikmis mi ? Afobe gibi Diabate gibi yeteneksiz 3. lig topcularina milyonlari veren yoneticiler isim isim ortada, bunlar icin "iyi niyetli" diyemem, cocuk degiliz."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
is adami denilen seyler futboldan elini cekmedikce bi mok olmaz.
futbolu tek tvden bilen adamlar basta.
yonetirsende sirketi yonet. baskan takimin kadrosuna karisirmi yau.
komple sistemin degismesi lazim.İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildiŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf
Yorum
-
Arkadaşlar. Geçen sezon Ünal Karamanın gönderilişinden sonra acaba Ahmet Ağaoğlu bizim şampiyon olmamızı istemedi mi diye soruyorum???
Çünkü buraya 3 resim yükledim. Bu üç resim herşeyi apaçık söylüyor. Sayın Ahmet Ağaoğlu bizim neden şampiyon olmamızı istemedi? Aklı başında her kim olsa şampiyonluğa oynayan bir takımın başına teknik direktörlük yapmamış birisini getirmez!
Aklı selim Trabzonspor taraftarlarına soruyorum. Sayın Ahmet Ağaoğlunun derdi neydi ve ona eğer emir geldiyse kimler ne emiri verdi?!
Alanyaspor Trabzonspor.JPG
Cimsir Erzurumspor.JPG
Erzurumspor Mesut Bakkal.jpg
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSosanin ve novakin para olayıyla alakasiz gittikleri ortada. Sosa ve Novak da şikecilere para için değil gönderildikleri için gittiler. Ve bu adamları taraftarin önüne attılar. Geçen yıl ki şampiyonluk tiyatrosu da bunların vebali.
Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalkson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
hasan@hasanal10
1)Başkan, Asbaşkan cenazeye katılmadı.
2)Aileyi aramadı.
3)Trabzonspor tören düzenlemedi.
4)Divan Trabzonspor'un gafletini telafi etmek için konunun ciddiyetinden uzak öneri de bulundu. O da cenazeye 3 saat kala..
Pandemi mazereti dahil geri kalan her şey yalandır, palavradır...Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMYA yönetim icinde siyasete uzak olan kişi degilmiydi ben mi yanlış biliyorum?1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
-
hala daha sosa ve novak diyenleri anlamak mumkun degil sosa denen adam toplasan trabzonda 1 sene top oynamistir gecen sene son duzlukde penalti atmak disina birsey yapmamistir bu adamlara şikebahce taraftarlari sabah aksam sovuyorlar asla şikecilerden aldiklari paralari hak eden oyuncular degiller yapilan transferin yanlis olmasi yerlerinin doldurulamamis olmasi bu gercegi degistirmez, gecen sene baskan ve yonetimin sampiyonlugu sattigini soyleyip ispat edemeyen daha once de yazdigim gibi ahlaksizdir kul hakkindan da mi cekinmiyorsunuz iftira atmak bu kadar basit olmamali. yasanan sureci son duzluge girilirken hakemler tarafindan nasil dograndigimizi cabuk unuttu bu balik hafizali camia bunu bildikleri icin zaten cesaret edebildiler buna onceki sene ayni olayi gayseye yapamadilar maşalari yemedi bu kafada devam edin.cikip baskanin oyunculara, hocaya sampiyonlugu birakacaksiniz boyle emir geldi dedigine inanan dahasi ispatlayan varsa hodri meydan savcilik orda bu beladan utancdan kurtarin herkesi.sampiyonlugu satan adam sampiyonlugun onunde set olanlara en tepeden asaga dum duz gitmez bilmiyorsaniz konusmayin agir olun molla desinler herseyi elestirilir bu yonetimin baskanin ama sampiyonlugu satti denilemez ispatiniz varsa konusun yoksa susun dedikodu yapmayin mahalle agziyla bmn yonetimi bu yayvan agizlilara ve soylemlerine nasil musade ediyor anlamis degilim nerde kaldi şikecilerden farkimiz bu bildigin trabzonsporu şikeci yapar lafinizin nereye gittigini tartip soyleyin yazin..
Yonetim acil kongre karari almali ya guven tazemeli ya da ortaya cikan camianin arkasinda duran birisi varsa cekilmeli ..aldiklarinda takimin durumu ortadaydi bir ruzgar sinerjiyle geldiler ekonomik olarak bir yola girdiler herkes ornek gosterirken o sinerji tipki 2011 sonrasi gibi kayboldu nedenini arayan secimde trabzonlunun oy attigi adamlara baksin ibb yi ben kurdum dedigi gun olay orda bitmisti zaten gerekli mesaji aldi herkes boyle vurdum duymaz dun yedigini bugun unutan adamlarin oldugu camiaya az bile yapiyorlar.son 18 senede siyaset tarafindan calinan 3 sampiyonlugumuz var 3 unde de ayni aktorler sahnede ve ne hikmetse bu adamlara ders vermek yerine her secimde utanmadan basinin taci yapan sonrada sucluyu baskan oyuncu hocada arayan dedikodulara siginan sehir ahmaklikdan uyanmadikca daha cok masa basinda hakki sampiyonlugu calinir daha cok baskan hoca oyuncu yer.akılli sagduyulu olmak buna gore hamleler yapmak gerekir acele ile alinacak her karar daha buyuk zararlara yol acar..trabzonsporun en buyuk dusmani yine trabzonlunun kendisidir bu gercen 100 sene gecse de degismez.trabzonlu once aynanin karsisina gecip kendisine bakacak son 18 yilda kaybedilen 3 sampiyonlugun sorumlusu kim arkasinda hangi aktorler var , ben nerde hata yapiyorum diye ondan sonra elestirecek diger unsurlari..iftira atmak komplo teorilerine inanmak islerine geliyor buyuk cogunlugun vicdanlarini boyle rahatlatiyorlar uyanin artik da tepkinizi koyun sehir olarak kurunun yaninda yatmakdan biktik!!!1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum