Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• G.antep kadar bile takım kuramayan rezil bir yönetim.
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Avcı Baker ve Afobe'nin kadro dışı kalmasını istediyse doğru iş yapmış, Acun'un adamı Kul Ahmet uygulamıyorsa Avcı'nın arkasında durmalıyız taraftar olarak, kul Ahmet Trabzonspor'a ihanet içinde şiraze çoktan kaydı..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Avcı Baker ve Afobe'nin kadro dışı kalmasını istediyse doğru iş yapmış, Acun'un adamı Kul Ahmet uygulamıyorsa Avcı'nın arkasında durmalıyız taraftar olarak, kul Ahmet Trabzonspor'a ihanet içinde şiraze çoktan kaydı..
        Aynen
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Bokunu çıkarmasınlar diyen Kul Ahmet, Acun'un uçağında Acun'un kankasıyla sen ne bok arıyosun, fanatik fenerli Acun'la ilişkin nedir, geçen sezon şampiyonluğu ne karşılığında sattın, önce bunlara cevap ver..

Yorum

• Başkan bokunu çıkaran sensin. Neyine güvendin de takımı allak bullak ettin, taş üstünde taş bırakmadın. Geldiğinde kurulan yapı neyine yetmedi ? Sen yapmadin diye mi bozdun yoksa ?

Yorum

• Büyüklerle savaşmadığımız için seviştiğimiz için bugün bu haldeyiz..

Özkan Sümer hocam sen ne büyük bir adammışsın da zamanında böyle bir laf etmişsin..
              En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 27.12.2020, 15:02.

Yorum

• stadyumlarda seyirci olsa şu an istifa etmişti.
                ama bakalim ne kadar dayanacak bu rezil kadroyla

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Şu Sosyal medyadaki video doğruysa ve dünkü maçdan sonra çekilmişe, hemen istifa etsin.

Yorum

• Sorunun nedenlerini hala maalesef doğru yerlerde arayamıyorsunuz. Trabzonspor Kulubu bir zümrenin çiftliğine dönüştürülmüştür. Nasıl ki diğer alanlarda artık liyakata bakılmadan bazı kişiler kritik görevlere getiriliyorsa, Bizim kulupde aynı şekilde masa başında ve saray odalarında yukardan gelen kişilerin emirleri ve telkinleri ile atama usulu yönetiliyor.

Evet tam da bunu kast ediyorum.Yüzde 70 oy alan bir şehirde belki bu durumdan memnun olanlar fazlador ama sağlıklı düşününce ne demek istediğimi anlayacaksınız

Nuri Albayraktan başlayarak gelen yönetimlerin hepsi atama usulu gelmiştir ve sonuç ortadadır. Damat Berat'ın yönettiği ekonomi ne ise Damat Berat'ın yönettiği Trabzonsor da odur. Berat nerde ,yandı bitti kül oldu.Ağaoğlu' da Beratı'n gidişiyle atasını kaybetmiş evlat misali sap gibi ortada kalmıştır ve sahipsizdir. Sahipsizdir diyorum çünkü, Beratın destekleriyle alınan krediler v.s artık gelmeyecek,örtülü ödenekten aktarılan paralar yeni bir düdükleyici bulana dek askıdadır

Geçen sene ki Şampiyonluk da o yapının kendi arasında ki hatır gönül ilişkisidir. Başakşehir'e şampiyonluk AKP li Bilal ve Babasına bir hediyedir .

Diyeceksiniz ki ne var bunda ...demeyin..

Nasıl kı 13 yıl FETÖ ile işbirliği yapmış AKP dımdızlak ortada kalmış ve FETÖ iliklerimize kadar işletildiyse ve gerçek vatanseverler hapislere atıldıysa kalanlarda bir şekilde küstürülüp ortadan kaybolduysa.. AKP ile yatıp kalkan Trabzonspor yöneticileri sayesinde de menfaatten uzak olan gerçek Trabzonsporlular küstürüldü ve el etek çektirildi... Şimdi sonuç ortada

Trabzonspor ,Trabzon'nun en büyük STK sıdır. Bizim Klubun her partiye yakınlığı eşit olmalıdır. Kimsenin tarafı olmaması gerektiği gibi kimsenin de yandaşı olmamalıdır. Bu ince noktayı ayırt edemeyen , kafası boş insanlar, nerde ne konuşacağını bilmeyen insanların idare ettiği klup işte böyle olur..

Kimse kusura bakmasın.. Demirören'nin TFF başkanı olduğu dönemde Hiç bir Milli takım maçı beni sevindirtmedi. Kazanılan bir maç sonrası Erdoğan'a methiyeler dizilen bir Milli takım beni temsil edemezdi etmedi de. Aynı şekilde AKP nin emir eri haline getirilmiş Trabzonspor da beni asla tatmin etmedi etmeyecek de. Her kesimden taraftarı olan bir kulubun bu şekilde mimlenmesine sebep olmak terbiyesizliktir

Yöneten kişinin hangi partili olduğu değil mesele. Karıştırmayın dediğim şeyi,Kulup kimsenin tarafı olamaz diyorum

Sevmezdim Karaman'ı ama İmamoğlu ile görüntü verdi diye gözden çıkartılması işte bahsettiğim o tarikat yapılanmasının bir sonucudur

istanbul Büyükşehir Belediye Başkanının hala Kulup olarak tebrik edilmemesi hemde İmamoğlu Kulubun eski yöneticisi olduğu hem de İmamoğlu Trabzonspor'luyken onunla aynı resim karesinde görüntüm çıkarsa sahiplerim yanlış anlar diye korkanların sonucudur bu..

Başkanı böyle tarikat üyesi gibi hareket ederse,Futbolcusu da kendi tarikatından olanlardan oluşur. Kendi gibi olmayanla sorun çıkar

Çok basitti oysa

Herkese ve her Kuruma aynı mesafede olmak ve sadece Trabzonsor'un çıkarlarını düşünmek

Beceremediler
                    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Baker ve Afobe kiralık adam yolla gitsin transferde başarısız olmandan öte kiralık olduğu için kasmıyorlar zaten adamlar. Kaldı ki takımı çalıştıran hocanın performanslarını beğenmediği için bu kararı vermesinden daha doğal bir şey olamaz. Senin işin yönetim mali yapı sahadaki karara karışmak nedir. Hoca görüyor, bütün Trabzon görüyor ama başkan göremiyor. Neden çünkü beceriksizliği ortaya çıkacak ve sorumlu tutulacak. Trabzonspor’un başarısızlığı pahasına üstelik.

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ağaoğlu BEDELLİ ARTIRIMI onaylattı, gs ye yenilince UÇAKTA KUMPAS!!!

Beyler, burda kızdık sövdük ama OHA YANİ, Trabzonspor başkanını acun denen ahlaksız köpeğin kumpasına yem mi edeceğiz???

Uçakta kayda almak nedir? Bu ihanetin örneği var mı?

Şenola da laf soktu fikret-terime de hem aysal hem cengiz eleman dedi-it dedi

Bu kumpası bu ahlaksızlığı takip etmezsen ADAM DEĞİLSİN Ağaoğlu, senin şahsında MAKAMINA VE KOOOOOCA TRABZONSPOR A bir köpek maşa kumpas kurdu, GİT VE BOZ
                        Deniz Baykal videosuna döndu bu is

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kendilerine istifa çağrılarına cevap veren Mehmet Ongan yaptığı paylaşımda ''Hacıosmanoğlu ve Usta dönemlerinde Trabzonspor 6-7 yiyordu. O zamanlar da Ali Sürmen Divan Başkanıydı, o zamanlar konuşmayanlar neden şimdi Divan Başkanının istifasını istiyor ya da mevcut durumdan sorumlu tutuyor'' ifadelerine yer verdi.

Mehmet Ongan'ın bu paylaşımı yüzlerce yorum alırken tartışmalara Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen de katıldı.

Serdar İsaoğlu isimli Trabzonspor üyesinin ''Çünkü o günkü yönetimlerin gelmesinde sayın Sürmen'in dahli yoktu, ama mevcut yönetimin gelmesinde büyük emeği vardır'' yorumuna cevap veren Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen ''Sor bakalım Hayrettin Bey'e, Beylerbeyi Sarayında Berat bey ile ne konuştular, sonra nasıl asbaşkan oldu. Ya bilerek konuşun ya da öğrenin'' yanıtını verdi.

61saat.com
                          Bu divan başkanı Ali Sürmen denen zevatin divan başkanı olması bile TS nin ne kadar rezil, rüsva, ahlaksız bir camia olduğunun bir resmidir.

adam bizi şike ile suçladı daha ne yapması lazımdı tesislere dinamit koyup patlaması mi lazımdı bu adamı kulüpten uzaklaştırmak için.

Bakın şikeciler şike yapmalarına rağmen bunu dile getiren birini divan baskanı yapmayı geçtim sulalesine kibrit suyu döker

İşte sayın taraftar TS nin ne kadar aciz basiretsiz bataklık kokuşmuş bir kulüp olduğu ortada

Ben bu kulüpten bıktım yaaa
                          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Bu kulübü bu duruma getirem Ağaoğlu ile M y alp denen sinsi yaratıktır. Başkanı resmen parmağında oynatıyor. Bu adam başkanı yedi bile. Daha düzelmez.

bu adam zamanında usta yı da yemiş oldu. Bunu bu forumda da bazı arkadaşlar konuşmuştu haklılrmış. Maalesef ağaoğlu nun medyayla ilişkisi yıllardır medyanın tam bir şeyi olan mya denen şahıstan geliyor.

Yorum

• Camia içinde olup; hem üst kademede hem de maşa diye tabir edeceğimiz tipte; ateşe odun atanlar var yani içerde hain çok. Başka yerde hain aramayalım. Trabzonspor üzerinden para yiyen geçim sağlayan asalaklar.

Yorum

• Sosanin ve novakin para olayıyla alakasiz gittikleri ortada. Sosa ve Novak da şikecilere para için değil gönderildikleri için gittiler. Ve bu adamları taraftarin önüne attılar. Geçen yıl ki şampiyonluk tiyatrosu da bunların vebali.
                                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X