Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ağaoğlu BEDELLİ ARTIRIMI onaylattı, gs ye yenilince UÇAKTA KUMPAS!!!

Beyler, burda kızdık sövdük ama OHA YANİ, Trabzonspor başkanını acun denen ahlaksız köpeğin kumpasına yem mi edeceğiz???

Uçakta kayda almak nedir? Bu ihanetin örneği var mı?

Şenola da laf soktu fikret-terime de hem aysal hem cengiz eleman dedi-it dedi

Bu kumpası bu ahlaksızlığı takip etmezsen ADAM DEĞİLSİN Ağaoğlu, senin şahsında MAKAMINA VE KOOOOOCA TRABZONSPOR A bir köpek maşa kumpas kurdu, GİT VE BOZ
    Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Videoyu şimdi izledim ve hiç şaşırmadım.

Egoist kul ahmet başkanımızdan beklenen cümleler. demekki önceki kadro dışından da rahatsız olmuş neden çünkü transfer yapamayacak eldekileri korumaya çalışıyor. transfer başarısızlığının ortaya dökülmesine karşı çıkıp yine kibirleniyor..

Avcı 3-4 hafta sonra kaçar gider demiştim lafımı geri alıyorum hafaya kaçar net..

ama hocamızı kaçırmamak lazım arkasında duralım. böyle bir hocayı kaybedersek daha da hoca bulamayız kolay kolay. sonra gelsin mra lar hami mandıralılar hüseyin cimşirler

defol artık bu kulüpten utanmaz adam!
      En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 27.12.2020, 13:59.
      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Ünal hocanin arkasından neler çevirdi kim bilir.

Yorum

• Kulüp olarak birkaç senede bir kaliteli iyi oyuncular çıkarabiliyoruz lakin iyi başkan ve yöneticiler çıkaramıyoruz

Trabzonspor olarak:
          10 senede bir şampiyonluk kovalayan,
          10 senede bir Türkiye Kupası alan,
          geri kalan yıllarda ise 4-12 arası sezonu bitiren,
          3-4 yılda bir Avrupa kupalarına katılabilen,
          Avrupa Kupalarında ise pek başarılı olamayan bir kulüp haline geldik.

Bu hale gelmiş olmamızın sebebi de 37 senedir kötü yönetiliyor olmamızdan kaynaklı.( Özkan Sümer dönemini hariç tutanlar olmuş, hiç hariç tutmaya gerek yok başkanlığı döneminde kümede zor bela kalmıştık)

Demek ki Trabzonspor olarak yıllar boyu hep hakkımız yendi diye düşünmekten; (elbette hakkımız yendi/yeniyor) iyi yönetilmiyoruz konusuna yeterince odaklanamadık. Bu da bizi işte 10 senede bir Türkiye Kupası alan, 10 senede bir 2. Olan bir kulüp hale getirdi.

Kulübün Yabancılara satılmasını istisnasız hepimiz isteriz lakin maalesef alıcı bulunmuyor. Şahsi fikrim: kulübün tüm unsurlarıyla bir araya gelerek, kulüp misyonunun artık Türkiye Süper Liginde Şampiyon olmak yerine, ‘her sene avrupa kupalarına katılım ve avrupada başarılı olmak’ ve ‘oyuncu yetiştirip avrupaya satmak’ üzerine planlanması.

Trabzonspor’u yönetecek kişiler de bu planı uygulayabilecek kişiler arasından seçilmeli.
          SPOR SOSYOLOJİSİ...

Yorum

• ünal hocanın hocalığını hiç sevmem ki kendisi benim için 2.lig hocasıdır. (kişiliğine büyük saygım var o ayrı)

o dönem ortada kalmıştım yani hem ünal hocaya hem de başkana hak vermiştim. şimdi daha iyi anlaşılıyor ki ünal hocayı başkan resmen yemiş.. tabi boğazına takılmış mı bilemem

İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ünal hocanin arkasından neler çevirdi kim bilir.
            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Başkanı seven savunan biriydim
              Ama dün akşam ki video da saygınlığını yitirdi.

Söylediklerinde bir problem yok sonuçta yatırım yapılmış oynasa da oynamasa da bu oyunculara para veriliyor ama bunun konuşulacağı yer Trabzonspor Yönetim kuruludur yani bir kulübün iç işlerini kulüple alakası olmayan başka takımın taraftarı olan birinin yanında böyle konuşamazsın
              Yazık

Yorum

• Fikret Orman sendromuna girip başarıyı kendinde sandı ama patladı. Fiko en azından 2 şampiyonluk kazanmıştı gerçi.
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Uçakta konuştukları doğruysa ve hocaya yönelikse midem bulandı. İho dan sonra seni ikinci sıraya yazdım pampa.

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ağaoğlu BEDELLİ ARTIRIMI onaylattı, gs ye yenilince UÇAKTA KUMPAS!!!

Beyler, burda kızdık sövdük ama OHA YANİ, Trabzonspor başkanını acun denen ahlaksız köpeğin kumpasına yem mi edeceğiz???

Uçakta kayda almak nedir? Bu ihanetin örneği var mı?

Şenola da laf soktu fikret-terime de hem aysal hem cengiz eleman dedi-it dedi

Bu kumpası bu ahlaksızlığı takip etmezsen ADAM DEĞİLSİN Ağaoğlu, senin şahsında MAKAMINA VE KOOOOOCA TRABZONSPOR A bir köpek maşa kumpas kurdu, GİT VE BOZ
                    Bizi satana agaoglu acun kopegi degil

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hayrettin Hacısalihoğlu sevilmez güya ama bu yönetimden 10 kat daha iyidir !
                      O hiç transfer yapmaz kadromuz yeterli bütçe yok der durur aman aman.
                      KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• Uçaktaki isimler ayrı dert konuştukları ayrı dert iğreniyoruz artik senden defol git

Yorum

• Kendilerine istifa çağrılarına cevap veren Mehmet Ongan yaptığı paylaşımda ''Hacıosmanoğlu ve Usta dönemlerinde Trabzonspor 6-7 yiyordu. O zamanlar da Ali Sürmen Divan Başkanıydı, o zamanlar konuşmayanlar neden şimdi Divan Başkanının istifasını istiyor ya da mevcut durumdan sorumlu tutuyor'' ifadelerine yer verdi.

Mehmet Ongan'ın bu paylaşımı yüzlerce yorum alırken tartışmalara Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen de katıldı.

Serdar İsaoğlu isimli Trabzonspor üyesinin ''Çünkü o günkü yönetimlerin gelmesinde sayın Sürmen'in dahli yoktu, ama mevcut yönetimin gelmesinde büyük emeği vardır'' yorumuna cevap veren Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen ''Sor bakalım Hayrettin Bey'e, Beylerbeyi Sarayında Berat bey ile ne konuştular, sonra nasıl asbaşkan oldu. Ya bilerek konuşun ya da öğrenin'' yanıtını verdi.

61saat.com
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Trabzonspor önce üst akıllardan kurtulması gerek.
                            Geçen maçların birinde Kul Ahmetin yanında oturuyordu Sadık Albayrak. Hangi sıfatla onu da bilmiyoruz.
                            Üst akılın kuklasıdır Ağaoglu. Yeni gelende böyle olacak.
                            Bunu engellememiz lazım. Trabzonspor muhalif kimliğine yani kendi kimliğine bürünmeli.
                            Divan Kurulu dahil bir değişim şart. Yoksa sistemin bir parçası olmaya devam ederiz.Kuklalar değişir sadece.
                            Geçen sezon gördük göz göre göre Başakşehire peşkeş çekildi. 3 büyük takımdan biriyle yarışsa böyle mi olurdu ?
                            Ama bizim sistemdeki yerimiz bu. İki ağza bal çalarlar o kadar.
                            Çünkü zaten şehir tepkisiz. 2011 de bile siyaseten cevap veremeyen bir şehir..
                            Özkan Sümerin dediği gibi sevişerek değil savaşarak bu günlere geldi Trabzonspor.

Dünkü uçak muhabbeti zaten Kul Ahmetin ne kadar samimiyetsiz biri olduğunun göstergesi.
                            Kim bilir Ünal hocanın arkasından neler söylüyordu.
                            Ben bu kadar ego zehirlenmesi yaşayan birini görmedim.

En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 27.12.2020, 15:04.
                            Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Private 61 News
                              @Private61News1
                              Başkanlık için Ertuğrul Doğan sesleri geliyor..
                              2 transfer tamam isimler gizli ..

Yorum

• Berat Albayrak'ın avaneleri defolun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X