Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hiçbi şansı kalmamıştı newton 6 maçta 6 puan topladığı zaman, mayısta defolup gidecekti. ancak avcı'yı getirerek başarısız olmayı kendisine yediremedi, şimdi de mya ile e.doğanı giderayak başımıza bela etti. mayısta kongre olur ağaoğlundan kurtuluruz, bu sefer de yiğit alp ve e.doğandan kurtulmayı bekleriz.
    kurtar bizi hh
    En son Murathan tarafından düzenlendi; 27.12.2020, 12:32.

Yorum

• Kusura bakmayı da bizim gibilere bunlar müstahak belkide kulübün geleceğini değiştirecek iki başkan geldi biri nuri albayrak diğeri muharrem usta biz ne yaptık ikisinin ardına teneke bağladık gönderdik muharrem beyin ekmeğini iki sene yedi sayın başkan ekmek bitti yiyecek bir şey kalmadı artık yönetimde bir birlerini yiyorlar başkanın ağzı bu gün böyle bozuk değildi dünde bozuktu yirmi yıl öncede bozuktu çingeneye beylik verirsen kendisini patişaha zannedermiş bizimkisi o hesap sonra videoya pek takmayın bizimkisi zil zurna sarhoş ne dediğini bilmiyor. Bu yakında gide yerinde kimse kalmadığına göre ihtimal bu Mehmet Ali yılmaz gelir belki adam bu yaştan sonra yeni bir maceraya atılmak ister. Hocanın gelmesini bende pek istemedim yanlız bu saatten sonra sakin bırakıp gideyim demesin çünki bizim için bi şans olduğunu düşünüyorum belkide yanılıyorum

Yorum

• Bu adamın gerçek yüzü bu zaten. Karakter haysiyet sıfır
        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Abdullah Avcı istifa edecek soylentileri dolasıyor..Bu sefer giden hoca degil baskan olsun artık.
          Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Avcı istifa ederse büyük yanlış yapar taraftar kenndisine destek veriyor.Avcıda giderse düşeriz açık söylüyorum.
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Acaba o uçakta kim bilir neler neler söyledi.
              Sadece 12 saniyelik bir video bile başlı başına rezalet.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Şunları gördükten sonra men cezasında söylenenlerin, soyunma odasında yaşanan söylentilerin, şike davasında yaşanan söylentilerin, Ünal Hoca hakkında konuşulanların ve hatta Alanya başkanının söylediği şeylerin yalan olduğuna bir insanı nasıl inandırabilirsiniz?
                #TRABZONSPOR#

Yorum

• İşin garibi ve üzücü tarafı ne biliyor musunuz.

Başkan olacak bir tane kaliteli adam yok.

Yeni bir başkan seçildiğinde yeni bir yüz geldiğinde eski yönetimlerin fahiş hatalarını tekrar etme garantisi var, bu hataları yapmama olasılığı ise yok.

TS yönetimlerinin tarihi budur.
                  Rahmetli Özkan sumeri bir tarafa koyup sıralayacak olursak:

MAY, Atay Aktug, Nuri Albayrak, Sadri Şener, İHO, Usta, Ağaoğlu.

Hangisi diğerlerinden fark yaratan profesyonellikte kubu yönetebildi.

Cevap: hiçbiri

İy miy etmeye gerek yok arkadaşlar.
                  Çare kulübün acilen satılmasıdır
                  En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 27.12.2020, 13:05.
                  NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                  https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                  Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• o internette dolaşan videoyu avcı görürse %99 görevi bırakacaktır. Böyle konuşma tarzı olan insana bırak güvenmeyi yanında 1 saniye kalmak bile rezalet.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Trabzonspor başkanı bu rezil duruma düşmemeliydi, senin Acun'un uçağında boş beleş tiplerle ne işin var, yazık koca bir yazık, kendini ve Trabzonspor'u düşürdüğün duruma bak..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak KARAGOZLUM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu vasifsiz sahtekar gidince unal karamani yeni yonetim ve baskan geri getirir mi?
                        Ünal.karaman kim ki onu geri getireceğiz.
                        Ünal karaman rize de bile tutunamamış herhangi bir yardımcı antrenördür.daha fazlası degil.
                        Bizim başımızda gerçek bir hoca var su an.abdullah avcı.traftar bu tıp isini bilen insanlara sahip çıkmalıdır.amatorlere degil.

Yorum

• O uçakta kendi takımına bunları söyleyen şahsiyetin Sosa ve Novakı fenere peşkeş çekmediğine gel de inandır milleti.
                          #TRABZONSPOR#

Yorum

• Eğer a.avciya söylendi ise o sözler ve a.avci istifa süreci oluşursa taraftar ve camia a.avcinin arkasında durmalıdır.
                            Kadro dişiler nokta atisidir.hatta baker, afobe de dahil edilmelidir bu kadro disilara.

Yorum

• tarihin en ezik yönetimi budur açık ara.

geçen seneki kadrodan daha zayıf kadroyla biz uefa dan gruptan çıktık... lazio, napoli, juventus gibi takımlarla maç yapıyorduk.
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Abdullah Avcı’nın ne suçu var bu kadronun başına geçmek bile cesaret isterken bu futbolcuları transfer eden başkan o uçakta bu kadar seviyesizce konuşamaz. Taraftar hocayı yedirmemeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X