Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• https://twitter.com/megfootball/status/1342960672439754753?s=20

Bu videodan sonra Ağaoğlu'nun o koltukta oturduğu her dakika kulübe ihanettir, zarardır.
    Büyük bir taraftar hareketi yapıp göndermek gerekiyor, takımı bozdu, 3 tane hocayı yedi, burası kimsenin babasının çiftliği değil!

Yorum

• Kulübün patronudur istediğini der yapar. Abdullah avcı paralı çalışan beğenmiyorsa istifa eder gider.!!!! (Yersen)

işte kulübün patronu dediğimiz adam 1 senede kulübü nereden nereye getirdi sağolsun. Şimdi kalkıp gidecek daha önceden yaptığı gibi( aidatlarını ödemediği için oy kullanma hakkı olmayan ikidir bu) biz çilemizi çekmeye devam edeceğiz.

burada neler neler diyorlardı. Ne oldu büyük başkana. Ne oldu dış güçlerle mücadele eden başkana. Adam hocasını acunun uçağında meze yapıyor birileri çekiyor yayımlıyor. Şimdi bu yayınlamayı da inşallah dış güçlere bağlamazsınız.

Ulan yokluk içinde kolej havasında olan kulüp bir anda kaos ortamına girdi.

emeği olanlarında sesini çıkarmayanlarada hakkım varsa haram zıkkım olsun. Bir gs kadar olup hocamızın arkasında duramadık.

hadi artık istediğimiz kadar gitsin diyelim. Daha bir 3-5 sene daha orta sıralarda takılırız.

son olarak ah bu yeni yetme taraftarlar başkana saldırıyorsunuz. Takımın en büyük kamburu sizlersiniz.
      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yönetim gitsin

ama avcı kalsın salaklık yapıp istifa etmesin.

birde hoca aramayalım gene....

şenol hoca zaten gelmez bu rezillik varken
        Avcı hocamız kalsın bu reziller kazma futbolcularımızda alıp gitsin.
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Yazıklar olsun. İstifa et.

Yorum

• Umarım Abdullah avcının gitmesine neden olmaz. Yeni hoca bulacak gücümüz kalmadı artık.
            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Demekki sosa, novak ve şampiyonluk olayı ile ilgili söylenenler gerçek.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                artik iyice emin oldum ki sampiyonluk satilmistir, tâlimat reyizden gelmis olsa da..
                sürekli yazdigim "sabotaj var" durumu hiç de abarti degil....

sabote edildik, ihânete ugradik... sampiyonlugu birakan birinin "kadro disi talebiyle gelmesinler bokunu çikarmasinlar" demeye hakki yok, mokundan fazlasini çikaran kendisi

utanmaz herif
                Birkaç ay önce şu lafı söylediğim zaman "Trabzonspor şike yapmaz, Trabzonspor şampiyonluk satmaz" temalı düşünceleriyle üzerime çökenler, özel mesajdan şurdan buradan beni linç edenler bana hakaretler yağdıran haysiyetsiz, onursuz ve akılsız herifler ve onlara çanak tutan bazı yetkililer; şimdi neredesiniz?

Bakın hep birlikte sevindiğimiz hep birlikte üzüldüğümüz takımımız için geldik mi aynı noktaya?

*

Sefer, sözüm sana değil. Sabotaj düşüncene yerden göğe katılıyorum.

Zamanında bana hakaret edenlerin hepsini mahkemeye verdim zaten. Sadece süreç yavaş işliyor.

*

Dün Twitter'da yayılan uçak içi görüntüsü içini acıtmayan s*ktirsin gitsin başka takım tutsun.

Allah bu durumda katkısı olanları rezil rüsva etsin.

Guilherme denen adama üste para verip gönderdik.

Adam Göztepe'de hiçbir şey yapmadan langır lungur oynamak suretiyle Göztepe'ye 4.500.000 TL kazandırıp gitti.

Bu kadar aleni olmaz abicim. Yeter artık.

Yok mu yahu memlekette bir savcı, bir adalet mensubu şu aleni soygunların üzerine gidecek.

Biz keriz miyiz lan?

İptal ettirdim bein-sportsu akşam e devletten.

Bir daha da maç izleyenin ben amına koyim.

Mahvettiniz lan bizi.

Yorum

• bu takımın başına koyu fenerbahçeli birisini koysan ünal karamanı yollayıp yerine hüseyin çimşiri getirmezdi. bir şampiyonluk nasıl satılır dersi verdiler resmen.

tarih bunları yazdı.

ben ahmet ağaoğlu'nun yerinde olsam bu kadar utançtan sonra türkiye de insan içine çıkamam yurtdışında yaşardım
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Aldığım duyuma göre Ağaoğlu gidici.

Sanırım bileti kesildi.

Yeni biri atanacak.

Taze haber.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      1. O konuda o zaman ne dediysem aynisini diyorum, o laftan sonra olmasi gereken oldu
                      2. Ama sampiyonlugu satmasi ve birçok saçmaligi, bizleri salak yerine koymasi, daha agir laflari hak ettigini gösteriyor

3. Ünal K. ve Senol bu kulübün kara kutularindandir, olanlari bitenleri bildikleri seyleri anlatmadiklari her sâniye kendilerini adamdan bile saymadim saymiyorum... "kulübün menfaatleri için susuyorum" demekle fayda saglanmiyor, o isi geçelim....

Benim Senol Günes'e olan kînim de yillardir bu sebepten var.... gitti geldi gitti geldi, bir seyler oldu baskanla falan, ama çikip konusmadi ne oldu ne bitti diye... bunlarin bize zerre faydasi olmaz, kendi menfaatlerini düsünen kisilerden baska bir sey degiller
                      Ünal hocanın dili keskindir ama kelimelerin nereye gidebileceğini kestirip ne konuştuğundan emindir. O laflarla sürecin bittiğini düşünmek bence polyannacılık. Kayseri maçına çıkmayacağı dedikoduları bile vardı maçtan önce. Hocanın fişi maçtan önce çekilmişti zaten. Ünal hoca patavatsız biri olsa dersin ki ağzına geleni söyledi kendi sonunu hazırladı ama dediğim gibi hoca ne konuştuğundan emini birisi, bitmiş birlikteliğin dışa vurumuydu sadece o sözler.

Yorum

• Truva başkan. Bu adam iho ve muharremden de kötü içinizdeki irlandali söyleminin vuku bulmuş hali. Anadoludan bir söz vardır o. İçerden olunca kapı kilit tutmaz.
                        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Baskan suresini ziyadesiyle doldurdu. Abdullah Avci takim icin, saglam temellerin uzerine oturtulmasi anlaminda buyuk sans. Onu kacirmadan baskani yolculamaliyiz.

Yorum

• Şampiyonluk arefesindeki takımın başına Hüseyin Çimşir’i getirdiği an şampiyonluk satılmıştı zaten. Alanya maçında yine tiyatro döndü ardından takım her şeyi bıraktı. Tıpkı Başakşehirin çökmesi gibi bu takımı taşıyan bütün oyuncuları satarak yerlerine çöp bile diyemeceğimiz adamları alarak çöküşümüzü başlattı. Avcı’dan başka başarılı olabilir diyebileceğimiz adam kalmadı piyasada yok. Dün gece Avcı’nın bir fotoğrafını gördüm kendimdeki çaresizlikle aynı hissi aldım. Ağaoğlu bu transferler benim hatam hocamızla bir olup bu takımı buradan çıkaralım demesi gerekirken Acun’un uçağında mağlubiyeti umursamayarak Trabzonspor’u ağza sakız ediyor. Bence o dediği küfürü kendisine söylemeli ve istifa etmeli. Ego kurbanı

Yorum

• Sosa novak neden gönderildi daha yapılmayan Sırp sol bek kanga vs orta sahalarin vebali var. Kim çöpleri komisyon yemek için aldırdı. Plaza in gerçek fiyatı nedir. Haram zıkkım olsun bu kulübü soyanlara.
                              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İnsallah kadro disi kararini Abdullah Avci almamistir yoksa bu laftan sonra hakli olarak bir teknik adam, baskana yonetime butun saygisini kaybeder.

İstanbullularin yaninda Plaza Bilal kadro disi kaldi diye Abdullah Avci gibi bir isme bu ifadeleri kullanmissa kongre karari alip gitmesi gerekir yoksa bize bu kafadan fayda degil zarar gelir. Cok boş bir adammis.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X