Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bütün rekorlar an itibariyle gitti. avni aker yol geçen hanına döndü bırak git lan yeter.

bjk mağlubiyet
    fb mağlubiyet
    gs mağlubiyet
    başakşehir mağlubiyet

türkiye kupasından da bilerek elenin diye talimat vermiştir çünkü ilerleyen turlarda yine bir istanbul takımlarına karşı hezimeti önceden sezmiş olacak ki...
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Konuş şimdi
      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• hemen istifa,.. al rezil transferlerinide git

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Güzelim takımı nasıl harcadın bu hale getirdin, ekonomi yalanlarıyla giren kazıkları izle ha bir de yayla kazıkları vardı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          trabzonspor

Yorum

• İlk olarak TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu takımın başına bunun kadar egolu ve rezil bir başkan daha gelmemiştir
            Bu kulübe seçilmiş IHO ile birlikte en kötü başkandır! Ben bu kadar kötü bir kadro görmedim. Yedek kulübesine bakmaya yüreğim dayanmıyor zaten!

Yorum

• Allah seni ıslah etsin.Rezil bi adamsın

Yorum

• bjk mağlubiyet
                fb mağlubiyet
                gs mağlubiyet
                başakşehir mağlubiyet
                kasımpaşa mağlubiyet...

bütün istanbul takımlarına yenildik. sırada fatih karagümrük mü var Ağaoğlu?
                SPOR SOSYOLOJİSİ...

Yorum

• Bu transferlerin bu paraların hesabını vermeden gitmek yok.

Yorum

• Hayatımda bu kadar bir insandan tiksinmedim. Hatasını bile kabul etmiyor. Mahvettiniz güzelim takımı.
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak thereal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu kulübe seçilmiş IHO ile birlikte en kötü başkandır! Ben bu kadar kötü bir kadro görmedim. Yedek kulübesine bakmaya yüreğim dayanmıyor zaten!
                      Transferlerin kötü olmasın işin bir boyutu

Asıl vahim olan adam hiçbir şekilde yaptığı işlerin ve transferlerin kötü olduğunu düşünmüyor

Yorum

• Golfcuyu bizzat taniyan, konusabilen biri varsa iyi dileklerimizi iletsin. Kendisine aksam pazarindaki curuk sebzelerle basarilar. Kalkip bir de bu adamlari ovdun ya senin o muthis aklina sevgilerimi gonderiyorum.

Plaza, diabate, afobe, baker, bilal, campi, hosseini gonder hepsini gitsin. Kulubu ugrattigin zarari karsila kalk git sonra sen de
                        30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                        8.KUŞATMA

Yorum

• İlk olarak TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Transferlerin kötü olmasın işin bir boyutu

Asıl vahim olan adam hiçbir şekilde yaptığı işlerin ve transferlerin kötü olduğunu düşünmüyor
                          O zaman durum gerçekten vahim. Bu adam istifada etmez iyi transferde yapmaz. Ne olacak bizim halimiz?

Yorum

• Şampiyonluk çok yakın.Transferlerimiz harika.Flavio muhteşem bir yetenek.Parmak milli takımın yıldızı.Baker Chelseali süperstar.Afobe Premier Lig yıldızı.

Başkan ve yönetim harika işler çıkardı.Rakip Barca ayarında olan Galatasaray idi.Doğal olarak puan kaybetmemiz normal.Transfere ihtiyacımız yok.Teknik direktör de harika.

Yorum

• Bu takıma Afobe ve Baker'i bela ettiniz ya Allah belanızı versin beceriksizler.
                              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Cikip konussana simdi haydi. Hemen roportaj ver. Ama sorlothu alinca sovduler de. 2 mac kazanmayalim hemen kendine pay cikartiyorsun. Sendeki ego aziz yildirimda yok be. Adam şikelerle onlarla bunlarla bir ton kupa aldi, sen ne aldin de bu kadar ego patlamasi yasiyorsun. Bitirdin be takimi
                                30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                                8.KUŞATMA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X