Fatih,senin güvenini kazandıysa iş yaş,en son İHO'yu deli gibi savunuyordun.
Takdir ediyorum seni,nerede bir vasat,futboldan anlamayan biri varsa,bulup,destekliyorsun,bu konudaki istikrarına saygı duymamak elde değil.
Yalan yok, İho'nun sadece İlk dönemini savundum o'da 1461 takımından A takımına çıkardığı oyunculara binaen. Usta gibi ekonomi yönünden kulübü batırmaya başlayınca kendisine buradan en çok saydıranlardan biriyim.
Mevcut başkanın icraatleri olarak ekonomi ve saha sonuçları böyle giderse desteğe devam.
Ertuğrul Doğandan arkadaş diye mi bahsetmiş.Aralarında bir problem yoktur inşallah.
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
Hatalarından ders alıp doğru işler yaparsa yaptığı hataları elbet unutacağız.
Oraya takılıp kalmak akıllı bir iş değil zaten.
Teknik direktör konusunda yaptığı hatadan döndü. (çok geç de olsa)
Futbolcu konusunda doğru T.direktörün de tesiri ile doğruların yapılacağını düşünüyorum.
Ben bu yönetimin ders alacağını sanmam. hocanın doğrultusunda üçün beşin hesabını yapıp gene eksik yaparlar yapması gereken işleri. hocanın tam istediği gerçekleşmez ve başarı tam anlamıyla askıda kalır.yani bunlar 4 adam alır biri kaliteli olur sadece.diğer üçü asıl olması gerekenlerin ucuz yahnisi olur.
Futbolcu konusunda doğru T.direktörün de tesiri ile doğruların yapılacağını düşünüyorum.
tabi ki dram.sağlam adam alırsan çok para verip başarılı olup şampiyon olup avrupa kupalarıyla o parayı zaten kapatıyorsun hatta daha da kazanıyorsun.bunların planı yok.belli sorloth gidecek diğer oyuncularla sözleşme uzatmamışsın.plan yaparsın 8 ay önceden alacağın futbolcuları ona göre belirlersin.amatörler...
Transferde bu kadar başarısızı da ilk defa görüyorum. Bu bir dramdır. Çok para verip iyi adamlar alırsın borçlanırsın yine bir şekilde elle tutulur tarafı var.
Az para verip 3. lig topçuları almanın hiçbir açıklaması yok. Bir de kendilerini başarılı sanıyorlar. İnanılmaz. Hepimizi salak yerine koyup %90 dedi bir de.
Başkanı geldiği günden Agücü 1-1- lik maç olan 27.06.2020 ye kadar KOŞULSUZ destekledim, 10 üzerinden hep 6-7 lerde kaldı biraz da ŞANSININ yardımıyla, eski çöplere bakınca hep destekledim bu sebeple.
27.06.2020 den sonra HADDİNİZİ AŞTINIZ durun dendi sanki o da memur gibi başakşehire bıraktı(kızabilirsin ama güneş balçıkla sıvanmıyor besbelli), sonra takım tasfiye edildi 2021 de SIRA BAŞKASINDA denmiş gibi...
263 milyon yeni pay, yaklaşık 4 TL den arz edilecek, yani 990 milyon TL kasaya para girecek!
Klübün borcu kulübün borcunun 928 milyon TL
BAŞKANA BU KARARDAN SONRA eleştiriyi bırakıyorum, Trabzonspor ülkenin borçsuz TEK KLÜBÜ olabilir SÜREÇ DOĞRU YÖNETİLİRSE, ula kötü de yönetilse borçsuz olacağız, BU BİR DEVRİMDİR, HELAL OLSUN kimin emeği varsa...
En son Tekke tarafından düzenlendi; 25.12.2020, 12:46.
Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Türk futbolu zaten sıkıntıdaydı. Şimdi çok büyük sıkıntının içinde. Seyirci geliri yok, ürün satışı yarıya düştü, sponsor ve reklam gelirleri de ülkenin ekonomisine paralel düşüşte. Bir başka sıkıntı, oyuncuların piyasası yani değeri düştü. Dünyanın genelinde var bu sorun. Herkesin merak ettiği yayıncı kuruluş konusu da hala çözülmüş değil. Bu kadar zor şartlara rağmen yönetim olarak finansal yükümlülüklerimizi yerine getiriyoruz. Ekonomik anlamda ayakta duran, plan ve programından taviz vermeyen bir Trabzonspor var. Bunu net şekilde söylüyorum.
‘İnşallah devam eder’
Sezona iyi başlamamış olabiliriz. Ancak nasıl başladığın değil, nasıl bitireceğin önemli. Son 6 haftanın ligdeki en başarılı iki takımından biriyiz. İnşallah böyle devam eder. Takımın özgüveni yerinde. Yine zirve yarışındayız. Adım adım ilerliyoruz. Elbette hocamızın çok büyük çabası, emeği, çalışması var. Yarattığı değişim ortada. Ekibiyle beraber ciddi mesai harcıyor. Önemli kazanımlar sağladı, daha da iyi olacağız. Biz de yönetim olarak sonuna kadar yanlarındayız.
‘Eleştiriye karşı değilim’
Özellikle camia tarafından yapılan sert eleştirileri hatta yönetim içinde sıkıntı yaşandığına dair iddiaları sorduğumuz Başkan Ağaoğlu, “Farklı planları, farklı ajandaları olan insanların gerçekle bağdaşmayan şeyler üzerinden Trabzonspor’a zarar verme gayretlerinin farkındayız. Bu senaryolara yabancı değiliz. Takım kafasını kaldırdığında hemen başka yerden vurma çabaları... Gerçek Trabzonspor sevdalıları, akılları karıştırma, karamsar tablo yaratma çabalarını dikkate almayacaktır. Kamuoyu zaman içinde ortaya atılan her türlü iddianın nasıl asılsız olduğuyla yüzleşecektir. Eleştiriye asla karşı değilim. Benden farklı olan her düşünceye saygı duyuyorum. Ama bu cümlenin içindeki bir kelimeye dikkat. Düşünceye diyorum!” ifadelerini kullandı.
‘Djaniny’yi 3-4 haftaya görün’
Son olarak transfer konusuna değinen Başkan, “Transferde büyük başarısızlık varmış... Vitor Hugo diyorum, onu sayma diyorlar. Edgar diyorum. Yok o değil deniyor. Eleştirdikleri Baker, Ankaragücü maçında frikikten attığı golle galibiyeti getirdi. O zaman öve öve bitiremiyorlardı. Djaniny maçı eksiğiyle geldi. Ama potansiyeline güvenerek aldık. Rize’ye attığı gol ortada. Ki 3-4 hafta sonra çok daha iyi bir Djaniny izleyeceğiz bana kalırsa. Elbette tutmayanlar var. Bunu inkar etmiyorum. Onunla ilgili de gereken yapılacak. Ancak şu bir gerçek; her aldığı oyuncuda hedefi 12’den vuran bir kulüp var mı dünyada?” dedi ve şöyle devam etti:
‘Ertuğrul Doğan çok uğraştı’
“Geldiğimizden beri 17 milyon Euro birikmiş menajer ödemesi yaptık. 17 milyon Euro... Benim bir sezonluk kadro maliyetimden de fazla. Bu tabloyla karşılaşmış bir yönetim olarak hala nasıl menajerler üzerinden vurmaya çalışıyorlar! Yok izlemeden almışız, yok hep aynı menajerler üzerinden gitmişiz. Yok böyle bir şey. Sadece Vitor Hugo transferinde bile Sayın Ertuğrul Doğan haftalarca uğraştı. 4.5 milyon Euro peşin isteniyordu. İnanılmaz bir operasyon yürüttü ve 3.2 milyon Euro’ya 4 yıllık taksitle aldı. Devre arasıyla ilgili de gereken hamleler olacak. Bu konuda tüm tasarruf hocamızda. Bunu daha önce de söyledim. Abdullah Avcı hocamız futbol izleme komitesiyle çalışmalarını yürütüyor.”
Hem dünyada pandemi nedeniyle ekonomik olarak küçülme var de,sonra eldeki kadroyu tutmak yerine,kumar oyna,sonra tutmayınca da suçu pandemiye at.
Pandemi varsa paranı daha doğru yönetseydiniz,Plaza,Diabete ve Baker'i almazdınız,onlara vereceğiniz parayı eldekileri tutmaya çalışırdınız.
Taraftar saha sonuçları başarısız olsa bile sizi suçlamazdı,çünkü doğru olanı yapmış olurdunuz.
Çok basit olarak sadece Newton'a verdiğiniz aylık ve 330 bin euro tazminatı yıllık olarak Novak'a verseniz ne kaybederdiniz?
Taraftarı aptal yerine koymaya çalışma,kadronun yanlış ve kalitesiz olduğunu bu işin uzmanı olan Abdullah Avcı söylüyor,ikna et onu devre arası transfer yapmayın,çok biliyorsan bu işi Abdullah Avcı'yı ikna et.
Yorum