Çok güvendiğin Hüseyin'e Erzurumspor sadece 4 hafta dayandı ve kovdu. Beklediler belki istifa eder diye çünkü takım 4 haftadır gol bile atamadı. Belediye başkanı önerisiyle hoca getirirsen bu kadar olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Trabzonspor'un kamburu. Düşük profilli diye millet he tamam Ahmet kıvamındaydı. Yüz verdik Ali'ye geldi s... halıya sözünün özeti. Hiçbir insiyatifi olmadığı kararlarla başarılı göründü; insiyatif aldı bomboş olduğu ortaya çıktı.
Çıkıp konuşmasın. Kendini unuttursun. Şu an unutuldun zaten. O çeneni kapalı tut Allah peygamber aşkına. Bırak unutul. Gündem spor olsun artık.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sörlothu da kendi menejeri bize önerdi,biz bulmadık.
Bu kadar berbat bir transfer yapan yönetim,devre arası ihtiyaçları nasıl karşılayacak,soru işareti.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
Transferde bu kadar başarısızı da ilk defa görüyorum. Bu bir dramdır. Çok para verip iyi adamlar alırsın borçlanırsın yine bir şekilde elle tutulur tarafı var.
Az para verip 3. lig topçuları almanın hiçbir açıklaması yok. Bir de kendilerini başarılı sanıyorlar. İnanılmaz. Hepimizi salak yerine koyup %90 dedi bir de.
Yorum
-
Ahmet Ağaoğlu : "Hugo izleme ekibinin önerdiği, teknik heyetin onayladığı ve sol tarafımda oturan (Ertuğrul Doğan) arkadaşın reddettiği oyuncu."
Şu adamı almayacaktı bu vasıfsız Ağaoğlu. Yazık günah ya.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
Az önce öğrendim skoru. Her şey bir tarafa. Yıllardır ne kadrolarla ne goller yedik, kafayı yedik. Avcı'nın haftalardır şu takımla yaptığı şu işe bakın. Ve sonra Ağa'm'ın yaptığı teknik ekip tercihleriyle neleri neleri kaçırdığımızı düşünün.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Hiç değilse devre arasında şu takımı toparla Ağa'm. Artık bunu yapabil arkadaş bari şunu yap Allah aşkına devre arası transferlerini eline yüzüne bulaştırma !Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTutan üç transfer var,Waka ve Ekuban önceki yönetimin izleyip edip,alamadığı adamlar.
Sörlothu da kendi menejeri bize önerdi,biz bulmadık.
Bu kadar berbat bir transfer yapan yönetim,devre arası ihtiyaçları nasıl karşılayacak,soru işareti.
Yönetimin bir planı yok malaasef.Ya tutarsa diye menajer önerileriyle bir sürü transfer yaptılar.Yapılan transferler de bir mantık aramayın.
Devre arası yönetim hiçbir şeye karışamaz artık.Avcı gibi yönetimi bile yakabilecek birisi var.Adam başarılı oldu şuana kadar.Yönetim Avcıya ters bir hareket yaparsa sonları hiç iyi olmaz.Avcı tanınmış bir isim,öyle herşeyi alttan almaz.Gerekirse gider yorumculuk yapar ama kendisini ezdirmez.Dolayısıyla Avcının transfer döneminde çok aktif olacağını düşünüyorum,inşallah başarılı transferler yaptırır.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç değilse devre arasında şu takımı toparla Ağa'm. Artık bunu yapabil arkadaş bari şunu yap Allah aşkına devre arası transferlerini eline yüzüne bulaştırma !
Allahtan Avcı var.Bunlar transferde bir daha kafalarına göre hareket edemezler bu saatten sonra.
Yorum
-
İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet Ağaoğlu : "Hugo izleme ekibinin önerdiği, teknik heyetin onayladığı ve sol tarafımda oturan (Ertuğrul Doğan) arkadaşın reddettiği oyuncu."
Şu adamı almayacaktı bu vasıfsız Ağaoğlu. Yazık günah ya.
Yorum
-
İlk olarak batu94 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransferde bu kadar başarısızı da ilk defa görüyorum. Bu bir dramdır. Çok para verip iyi adamlar alırsın borçlanırsın yine bir şekilde elle tutulur tarafı var.
Az para verip 3. lig topçuları almanın hiçbir açıklaması yok. Bir de kendilerini başarılı sanıyorlar. İnanılmaz. Hepimizi salak yerine koyup %90 dedi bir de.
Afobe ve Diabete direkt çöp zaten.Baker de ne yaptığı belli olmayan,sırf duran toptan gol attırır diye oynattığımız bir isim.Ahmet Beyefendi futboldan anlamadığı için İngiltereden gelenlerin uçup kaçacağını hayal etti sanırım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum