Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gitmesini isteyenlerin sonraki süreç için bir gram planı yok.
    Yeter ki gitsin.
    Sonra derler ki bunlar, neden Iho gibileri başkan oluyor.
    Sen böyle Trabzonspor'a zarar verirsen tabi ki böyleleri gelir.
    Eğer Ağaoğlu'nun gitmesini istiyorsan daha iyisinin gelmesi için de aksiyon alacaksın.
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çok güvendiğin Çimşir efendi’nin icraatlarını takip ediyorsundur umarım !!
      Agaoglu Hüseyine destek.jpg

Yorum

• Doğru, oyunculuk zamanında çok güveniyordum!

İlk olarak Karadeniz5x5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        [ATTACH]19983[/ATTACH]

Yorum

• Sosyal medya fenomenlerinin hedef tahtasına oturmuş durumda. Onun kibri ve dikbaşlılığı olmasa şuan oluşan zirve fikri asla oluşmayacaktı. Kendisinden 4-5 kat bütçeli takımlarla yarışmayı bazıları kolay sanıyor. Başkanı seviyorum ve destekliyorum. Sadece devre arası alınacak birkaç doğru isimle tekrar zirveye oynayacağız. Bunun planlamasının yapılması yeterlidir.
          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• 21 Aralık Politik Güğüm köşesinde yer alan haberde şu ifadelere yer verildi; Uzun up uzun süreden bu yana medyadan kaçan kayıplardaki başkan Ahmet Ağaoğlu, sonunda konuşma kararı aldı. Naklen yayıncı kuruluşun hafta içinde bir programına katılacak olan Ağaoğlu’nun canlı yayınlanacak programı interaktif olacak. İzleyicilerden de soru alınacak. Ağaoğlu, uzun süren sessizliğinden sonra katılacağı bu programda ne diyeceği merak konusu…

AYRINTILAR >>>https://www.61saat.com/futbol/trabzo...u-h822595.html

61saat.com

Yorum

• Diyeceği her şey belli. Şimdiye kadar n3 diyorsa onu tekrar edecek. Bir tane gazeteci de görevini yapıp adam gibi soru sormaz. Körler sağırlar birbirini ağırlar.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Başkanı eleştiriyordum ama yukarıdaki tabloya bakınca "38 transfere ödenen 16 m euro'yu" rakiplerin sadece bir futbolcuya ödediğini düşünerek acaba haksız mı eleştirdim demeye başladım.
                  Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sezon başı transfer dönemi kapandığından beri sabrederek devre arası transfer dönemini bekliyorum. 2 nokta transferi yapmayı becerebilirse sezon başı yaptığı çoğu fiyasko transferi telafi edecek ve kendisine olan güvenim tazelenecek.
                    Fatih,senin güvenini kazandıysa iş yaş,en son İHO'yu deli gibi savunuyordun.
                    Takdir ediyorum seni,nerede bir vasat,futboldan anlamayan biri varsa,bulup,destekliyorsun,bu konudaki istikrarına saygı duymamak elde değil.

İlk olarak Ahmet AYDIN-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Başkanı eleştiriyordum ama yukarıdaki tabloya bakınca "38 transfere ödenen 16 m euro'yu" rakiplerin sadece bir futbolcuya ödediğini düşünerek acaba haksız mı eleştirdim demeye başladım.
                    Hangi rakip,bir futbolcuya 16 milyon euro ödemiş?Yanlış anlama olmasın,kaçırdığım bir şey mi var diye merak ettim?
                    Rakiplerin bir futbolcuya 16 milyon euro ödemiş olması bu taraftara kasada kuılübe su alacak para yok diyen birinin bu kadar büyük bir fiyasko transfer yapmasını haklı mı çıkarıyor?

İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Diyeceği her şey belli. Şimdiye kadar n3 diyorsa onu tekrar edecek. Bir tane gazeteci de görevini yapıp adam gibi soru sormaz. Körler sağırlar birbirini ağırlar.
                    En çok da Abdullah Avcı ile sezon başında neden anlaşma olmadı da işler ters gidip,küme düşme hattına geldiğimizde anlaşmak zorunda kaldınız diye soracak mı bir gazeteci! merak ediyorum.

Veya takımın başına Ünal Karaman veya Hüseyin Çimşir'i değil de Abdullah Avcı'yı getirseydiniz geçtiğimiz iki yıl şampiyon olur muydunuz diye sorabilen mesleğini adamı çıkacak mı acaba?

İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sosyal medya fenomenlerinin hedef tahtasına oturmuş durumda. Onun kibri ve dikbaşlılığı olmasa şuan oluşan zirve fikri asla oluşmayacaktı. Kendisinden 4-5 kat bütçeli takımlarla yarışmayı bazıları kolay sanıyor. Başkanı seviyorum ve destekliyorum. Sadece devre arası alınacak birkaç doğru isimle tekrar zirveye oynayacağız. Bunun planlamasının yapılması yeterlidir.
                    Ne oldu,Abdullah Avcı'nın gelmesi sonrasında kümede kalmamız için zaten yenmemiz gereken rakipleri yendik diye her şey süt liman mı oldu sanıyorsun?

Asıl maçlar önümüzde,istersen ondan sonra tekrar değerlendir Ahmet Ağaoğlu ve kurduğu kadroyu,Ankaragücü,Rize'yi de yenemeyeceksen küme düşersin zaten.
                    En son sasone tarafından düzenlendi; 21.12.2020, 16:41.
                    • Memento mori

Yorum

• [QUOTE=sasone;
                      Hangi rakip,bir futbolcuya 16 milyon euro ödemiş?Yanlış anlama olmasın,kaçırdığım bir şey mi var diye merak ettim?
                      Rakiplerin bir futbolcuya 16 milyon euro ödemiş olması bu taraftara kasada kuılübe su alacak para yok diyen birinin bu kadar büyük bir fiyasko transfer yapmasını haklı mı çıkarıyor?

[/QUOTE]

Ben basının yalancısıyım. Ama bir değil bir çok kaynakta, Falcao'nun 3 yıl için kendisinin alacağı 20 m Euro haricinde, 3-4 m Euro menajer ücreti, 4-5 m Euro Monaco'ya fesih bedeli ödendiği yazdı. Ayrıca imza parası da söylendi ama o aldığı garanti paranın içindedir diye tahmin ediyorum.
                      Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• İlk olarak Ahmet AYDIN-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben basının yalancısıyım. Ama bir değil bir çok kaynakta, Falcao'nun 3 yıl için kendisinin alacağı 20 m Euro haricinde, 3-4 m Euro menajer ücreti, 4-5 m Euro Monaco'ya fesih bedeli ödendiği yazdı. Ayrıca imza parası da söylendi ama o aldığı garanti paranın içindedir diye tahmin ediyorum.
                        Söylediğin doğru olabilir ama dikkat edersen orada sadece futbolculara verilen bonservis ücretleri var,maaş detaylarına girmemişler.
                        Girselerdi sadece Sturidge'n maliyeti 3.5 milyon euro(2 milyon imza parası +1.5 milyon euro yıllık garanti ücret)

Yukarıdaki listede sadece bonservis+kiralama bedeli ve bonservisi olmayanlara verilen imza paraları var,yıllık ücretler ve primler dahil değil ve menejer paraları dahil değil.

Ayrıca her zaman söylediğim gibi en pahalı transfer ihtiyacın olduğunda sahada olmayan transferdir.Obi Mikel gitti ve diğer futbolculara daha çok yük bindi,Sturidge gitti,diğer futbolcular fazla maç oynamaktan sakatlandı,sahada olmadıkları için şampiyonluk gitti,toplam maaliyetlere bunu da eklerseniz Ahmet Ağaoğlu'nun bize verdiği zararı daha doğru hesaplarsınız.
                        En son sasone tarafından düzenlendi; 21.12.2020, 17:07.
                        • Memento mori

Yorum

• Hüseyin Çimşir ve Newton seçimleri bu yönetimin en büyük halt etmeleridir.
                          Avcı geçen sene başında ya da ortasında gelmiş olsa şampiyon olmuştuk.
                          Bu sene başında gelmiş olsa transfer hataları daha az olurdu.
                          Şu anda lige ortak olurduk.

Her doğruyu bulmak için bu kadar yanlis yapma ihtiyacı hissedilecekse kimse kendini iyi yönetici olan etmesin.

Böyle fahiş hatalar yapma lüksün yok.
                          Bak çok güzel bir divan şiirinde Naili şöyle diyor;

Eylemez her kim ayâr-ı hüsne rağbet Nâilî
                          Kadr-i âşık dilber-i sîmin-berinden bellidir.

Yani diyor ki, adamın kalitesi sevdiğinden, seçtiğinden belli olur.

Yorum

• yaptiklari transferler elestirilebilir ama maddi anlamda kulubu zarara soktunuz yaktiniz yiktiniz diye elestirelecek son isim agaoglu'dur.yukaridaki tablo da bunun kaniti gibi.sturridge'in aldigi maas bonservis maliyetiymis gibi gosterilmesine ragmen agaoglu su an -5 milyon iceride.ekuban,nwaekeme,vitor hugo,edgar transferleri bu miktarin en az uc katini cok rahat toplar.kadroda bunlar disinda para edecek topcularda yok degil..
                            cok para verildi denilen diabate'ye 1.5 milyon euro verilmis.ki denenebilecek bir riskti.cok degil 3 sene once sevr antlasmasindan daha agir sozlesmeler yapilirdi.

burada agaoglu'nun ve yonetiminin elestirilmesi gereken konu maddiyat degil 3 sene gecmesine ragmen halen daha transferlerde belli bir yapiyi olusturamayisi.bazi topcularin hic izlenmeden alindigi menajer itelemesi oldugu cok bariz belli.bu transferler belli plan program dahilinde yapiliyor diye cok savunduk ama meger olay oyle degilmis.hadi bunu gectim ama ucuncu sinif vasat siyasetciler gibi basariyi kendine basarisizligi baskasina yazmak yoneticilik degil.agaoglu bu konuda sinifta kalmistir.iki mac kazaninca guvenlik kamerasina bile konusan adam kotu donemde arazi.boyle is olmaz.yaptigin tercihler yanlis da olabilir onemli olan dik durup bunu sahiplenmek.en azindan adam hatasini kabul ediyor deriz.

Yorum

• İlk olarak Ahmet AYDIN-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Başkanı eleştiriyordum ama yukarıdaki tabloya bakınca "38 transfere ödenen 16 m euro'yu" rakiplerin sadece bir futbolcuya ödediğini düşünerek acaba haksız mı eleştirdim demeye başladım.

Yapmayın. Diabate başımıza dert olacak! Ağaoğlu hiç oynamayan adama kulübü için 1 Milyon 573 Bin Euro birde futbolcu için toplam 3 Milyon Euro para ödeceyek. Hemde garanti para. Bu adam bu paraları almadan gitmez!

Ya şimdi ne olacak?

Siz söyleyin?

Diabate 4,5 Milyon edermiydi??????
                              En son Karadeniz5x5 tarafından düzenlendi; 21.12.2020, 18:16.

Yorum

• Diabatenin durumu ne olacak şimdi?
                                En son Karadeniz5x5 tarafından düzenlendi; 21.12.2020, 20:32.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X