Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Düşünün.

Bir başkan takıma iki santrafor alıyor. Biri aylardır sakatlık yüzunden top oynayamamış diğeri 6 aydır topa değmemiş.
    En son Karadeniz5x5 tarafından düzenlendi; 19.12.2020, 17:13.

Yorum

• Ben başkanın yerinde olsam bir kampanya başlatırım. "Kulüp üye sayısı 100.000'e çıkacak ve her üye 10.000TL bağışta bulunacak. Sonra o 100.000 kişiye transfer işini bırakacağız, kendi paralarıyla kendi istedikleri isimleri alacaklar. Bu şartlar sağlanırsa ben de 1.000.000TL bağışlayıp başkanlığı bırakacağım."

Bu çok bilmişliğin başka türlü düzelme şansı yok.

Yorum

• Avcıya saygım artıyor

GÜNÜN ÖZETİ

- Sürekli yazacağım, Avcı beklediğimden iyi Hoca çıktı helal olsun, kazma 3-4 adam var 11 inde
        - Afobe-baker-diabate-Pilaza acil kovulmalı
        - BU ülkede Uğurcan Nwakaeme ve Ekubana sahip takım yeniliyorsa her birine 1 er el freni-kazma vermelisin, ki öyle gördük
        - Ağaoğlu Allah seni davul etsin, zirveden en dibe gitmek 3 kazma almakla olur-3 iyi adam alsan başka şeyler konuşulurdu
        Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Git Abdullah Avcının ellerini öp,senin pisliğini temizliyor elinden geldiğince.
          FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• kazandık ama yine diyorum takım ınanılmaz kötü bugün rize değil de kasımpaşa olsaydı maç dönmezdi.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Yarın patlat bir röportaj başkan
              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
              FIRTINAİHTİLALEFSANE
              we the north

Yorum

• Hala konuşmamış. Başımıza taş yağacak.
                diğerlerinden farklı...öteki...
                Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Adamın yaptıklarını söyleyince hakaret oluyor. Sn. Sevgili pek muteber, transfer gurusu, bilge ekonomist, kurt siyasetçi, Kul Ahmet'e artık sevgi pıtırcığı olarak sesleneceğim.

Tam bir salon insanı, açmamış bir gonca gül, güzel insan. İltifatların en güzeline, övgülerin en kallavisine layıksın.

11 ayda içinden geçtiğin, hasbelkader yaptığın işlerle kendine umulmadık bir sermaye hazırladığın, özgül ağırlığınla hiçbir şey başaramadığın, gaynımın şiysinin önerdiği transferle övünüp, kovduğun yöneticinin getirdiği teknik direktörle kefeni yüklediğin, tarihin en kötü bakanının çıkardığı yasayla güya borç azalttığın, hayatta yapmayacağın transferleri kadroda bulduğun, son 20 yılın en verimli alt yapısına denk geldiğin başkanlığında çok şey istemiyorum bu transfer dönemi aklını kullan. Yanındaki dalkavukları uzaklaştır. Hocana güven. Hocanın İşine karışma, İşini kolaylaştır. Taraftarı politize etme; utandıracak konuşmalar yapma.
                  En son mmert tarafından düzenlendi; 20.12.2020, 01:12.
                  İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                  İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                  Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Bmn Yönetime soruyorum!

Ben geçmiş mesajlarımı bulamadım nasıl copy alınırsa?

3 senedir hoca konuşulurken SİSTEM ADAMI olduğu için şişirilen/başarılı yapılan Erol-Sergen hatta Okan çöptür, taktik bilmezler, SİSTEME UYARLARSA yükseltilirler demiş OOOO ABİ KİMSEYİ BEĞENMİYORSUN denmişti!

Şu an Erol, 1 ay evvel Okanın çöp olduğu anlaşıldı(Okan sonra yine şişirildi, o da patlayacak iddiaya girerim) Sergen bu yılı bitiremeyecek...

Şimdi İlker-Ozan hatta Anıla soruyorum, o yazımı bulup koyar mısınız:

bu ülkede 3 sınıf hoca var demiştim:

1. Sınıf Terim-Şenol-Denizli

2. sınıf Avcı Ersun Aykut Rıza Samet

3. sınıf kalanın tamamı, elinde kadro iyiyse iyi yoksa rezil(Uygun Sağlam Kafkas saman alevleri Okan Sergenden bin kat iyiydi)
                    Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Eleştiri farklıdır, hakaret farklı. Trabzonspor forumunda Trabzonspor başkanına yönelik kimse mal ahmet,kul ahmet vs gibi hakaret edemez. Trabzonspor şampiyonluğu sattı vs gibi Trabzonspor’a şikeci imasıyla iftira atamaz. Az dilinizin ayarı olsun
                      SPOR SOSYOLOJİSİ...

Yorum

• Başkanın her söylediği yalan olunca biz de onu izleye izleye...

Yorum

• Önümüzdeki iki maci kazanırsak Trt spor canlı yayınına katılır "Djaniny geldiginde herkes bana sövüyordu nerden buldunuz bunu diye " tarzi aciklamalar yapae sinirlerimızı iyice ziplatir

Yorum

• İlk olarak LağusKusteli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eleştiri farklıdır, hakaret farklı. Trabzonspor forumunda Trabzonspor başkanına yönelik kimse mal ahmet,kul ahmet vs gibi hakaret edemez. Trabzonspor şampiyonluğu sattı vs gibi Trabzonspor’a şikeci imasıyla iftira atamaz. Az dilinizin ayarı olsun
                            Mutlaka haklısın, ama bu ülkede bizden daha fazla siniri yıpranmış insan yoktur

96-2005-2011-2020 de çaldılar

Her 3 büyütülmüş maçında doğradılar

tüm stad 3 yıl her fb maçında yıktı stadı-beyaz atlet attı tınmadılar

Kızanlar, 2020 de kaçana kızmadık YİNE SALAK YERİNE KONMAYA kızdık, tasfiyeye kızdık, içerden ihanete kızdık

Sturiç Mikel Sosa Ndiaye Novak Sörloth hatta gilerme nin gidişleri normal gelmedi, yapan kimse fatura elbette başkana çıkacaktır...

O futbolu oynayıp oraya gelmiş takıma Çimşir alınmaz, Newton ile dvm edilmez, bunlar en basit adamın yapmayacağı hatalar, hata olamayacak şeyler
                            En son Tekke tarafından düzenlendi; 20.12.2020, 16:58.

Yorum

• Çok güvendiğin Çimşir efendi’nin icraatlarını takip ediyorsundur umarım !!
                              McLas was Here

Yorum

• Sezon başı transfer dönemi kapandığından beri sabrederek devre arası transfer dönemini bekliyorum. 2 nokta transferi yapmayı becerebilirse sezon başı yaptığı çoğu fiyasko transferi telafi edecek ve kendisine olan güvenim tazelenecek.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X