Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rize, Hatay, GS ve Karagümrük maçlarını en az kayıpla atlatıp, transfer sezonunun açılmasıyla birlikte 17.haftadaki Göztepe maçına en az 3 yeni oyuncuyla çıkmamız lazım. Lâkin Ağaoğlu yine akşam pazarına takılmaya kalkarsa ilk yarının son 4 maçında yeni transferleri oynatabilme planımız da suya düşmüş olacak. Yalnız iş yine dönüp dolaşıp yabancı sınırına takılıyor. Hadi Campi ve Plaza'yı bir şekilde elden çıkardık ama üçüncü bir isim zor gözüküyor ki bir de Trondsen mevzusu var. Bundan 1.5 yıl önce yabancı sınırı 6+2 olmalı, TFF düşürmese bile biz kendi kulübümüzde bu politikayı uygulayacağız sözleri neye dayanarak sarf edildi anlamak mümkün değil...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Rize, Hatay, GS ve Karagümrük maçlarını en az kayıpla atlatıp, transfer sezonunun açılmasıyla birlikte 17.haftadaki Göztepe maçına en az 3 yeni oyuncuyla çıkmamız lazım. Lâkin Ağaoğlu yine akşam pazarına takılmaya kalkarsa ilk yarının son 4 maçında yeni transferleri oynatabilme planımız da suya düşmüş olacak. Yalnız iş yine dönüp dolaşıp yabancı sınırına takılıyor. Hadi Campi ve Plaza'yı bir şekilde elden çıkardık ama üçüncü bir isim zor gözüküyor ki bir de Trondsen mevzusu var. Bundan 1.5 yıl önce yabancı sınırı 6+2 olmalı, TFF düşürmese bile biz kendi kulübümüzde bu politikayı uygulayacağız sözleri neye dayanarak sarf edildi anlamak mümkün değil...
      Campi, Hosseini, Baker, Afobe, Plaza.

Kadro disi birakip iskence etsek kiraliklari geri yollariz. En başta kulupleri aylarca yatmalarini istemez geri alir, tabii bizim super zekalar aleyhimize madde koydurmadilarsa!

Campi, Hosseini problem olmaz. Gitmiyoruz derlerse de kadro disi birakip Bjk gibi yok muamelesi yapariz, aylarca kulupsuz kalmayi problem etmiyorlarsa hayat eve sigar deyip devam ederler.

Yabanci kotasinin problem olacagini sanmiyorum. Bu kadar basit konulari cozemeyecek kadar vasat yoneticilerse zaten son surat kongreye dogru gidiyoruz, kendi kafalarina sikarlar.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Yatıp kalkıp pandemiye dua etsin haftaya ağlayarak stadı terketmek zorunda kalırdı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Sakat denilen nwakeme maçtan bir gun sonra kendi başına tesislerde idman yapıyor. Cidden garip bı durum degilmi? Başka yönetim olsa sakat olduğuna inanırım ama bu kadar yalanın döndüğü ortamda idmana çıkan bir oyuncunun kadroya bile alınmaması soru işaretleri barındıriyor.

Yorum

• Sorlotha kendileri milli takimdan dönme diye telkinde bulunup sonrada idmana gelmedi diye noter tespiti yapan kişilerin yaptığı icraatlerin hepsi boş.

Yorum

• Uğurcani satmadılar Abdülkadiri satmadılar her geçen gün değerleri düşüyor. Satın kardeşim neyin havasindasiniz yok Abdulkadir 30 m euromus 5 bile vermez kimse su ortamda.

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu: Orta sahada zaafiyet var mı dediğinizde... Transferin ucu bucağı yok. Bugün ofansif anlamda baktığınızda ve genç oyuncuları da kattığımızda Trabzonspor’un ben orta sahada zaafiyet yaşayacağını düşünmüyorum.

Bu üsteki açıklamayı Ekim ayında yapmis. Futboldan az buçuk anlayan bir kişi şu yorumları yapmaz. Başkana kim akıl veriyorsa uzak dursun bence o kisilerden

Yorum

• Açıklama bekliyoruz mesela şöyle diyordun ya

Safa Can Konuksever (@SafacanK), Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile çok özel bir sohbet gerçekleştirdi.

Ahmet Ağaoğlu: Transferde yüzde 90 başarılıyız https://t.co/EC0VuXleX1 https://t.co/769eDY5NCu

Ahmet Ağaoğlu: Orta sahada zaafiyet var mı dediğinizde... Transferin ucu bucağı yok. Bugün ofansif anlamda baktığınızda ve genç oyuncuları da kattığımızda Trabzonspor’un ben orta sahada zaafiyet yaşayacağını düşünmüyorum.

Ahmet Ağaoğlu: Açıkçası gitmeseydi iyi olurdu diyebileceğim tek oyuncu Sörloth. Alex haricinde giden oyuncular ve gelen oyuncular, teknik heyetin talepleri doğrultusunda gerçekleşen şeyler.
                  En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 13.12.2020, 14:24.
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bir an önce istifa etmeli. Başka birşey gündem olmamalı.

Yorum

• 14’te ki 4’ü silince 1. Oluyormuyuz Başkanım.
                      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Zarar verdiğin apaçık.. İstifa et ki senin deyiminle farklı şeyler düşünmeyelim..

Yorum

• Devre arası soygun var.
                          Çok beklersiniz istifayı.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Sorun sadece kadro yetersizliğinde değil. Mevcut oyuncular mental olarak çökmüş. Fener'in yaşadığı problemin bi benzeri yaşanıyor, onların da kadrosu yetersiz diyemeyiz. 2 sene boyunca alt yapıdan gelen oyuncuların estirdiği, her gelen yabancının bi şekilde uyum sağladığı bi takımdık ama o rüya bitti. Şimdi ne gelen bir şey katıyor ne de elimizdeki yerli oyuncular kendi performanslarını gösteriyor. Herkes bitik. Avcı da bu mental sorunu değiştiremedi henüz. Hatta Newton döneminde takım daha istekliydi. Ama tüm bu olumsuz süreci de yönetimin yaptığı tercihler hazırladı. Bu böyle 1-2 transfer daha gelince değişecek bir şey değil. Şu haliyle takıma kim gelirse gelsin 2-3 hafta sonra bu ruhsuzluğun içinde kaybolacak. Bu sene zaten çöp oldu da yeni sezona yeni yönetimin yeni yapılanmasıyla girebilsek keşke.

Yorum

• Bencede devre arasında fazla bırsey beklememek lazım.Devre arasında iyi oyuncu almak zordur, zoru basarmak ancak para ile olur.
                              Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Campi, Hosseini, Baker, Afobe, Plaza.

Kadro disi birakip iskence etsek kiraliklari geri yollariz. En başta kulupleri aylarca yatmalarini istemez geri alir, tabii bizim super zekalar aleyhimize madde koydurmadilarsa!

Campi, Hosseini problem olmaz. Gitmiyoruz derlerse de kadro disi birakip Bjk gibi yok muamelesi yapariz, aylarca kulupsuz kalmayi problem etmiyorlarsa hayat eve sigar deyip devam ederler.

Yabanci kotasinin problem olacagini sanmiyorum. Bu kadar basit konulari cozemeyecek kadar vasat yoneticilerse zaten son surat kongreye dogru gidiyoruz, kendi kafalarina sikarlar.
                                Baker ve Afobe'nin ancak talipleri çıkarsa göndermek mümkün olur. Hosseini'yi ben de düşündüm fakat Edgar ve Hugo cezalı ya da sakat olduğunda alternatif olarak Hüseyin ve hiç lig tecrübesi olmayan Atakan kalıyor. Bu riske girerler mi emin değilim...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X