Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Senin yerinde olsam utancımdan dışarı çıkmam. Yolda beni biri görmesin diye. Trabzonspor’un en kötü kadrosu olabilir bu. Ve hep bununla anılacaksın.

Yorum

• Trabzonspor tarihinin en kötü 3 başkanından biriri. Senin ve ekibinin yatacak yeri yok bilader. Umarım birisi çıkar da bu yaptığın transferlerin hesabını sorar.

Yorum

• İnşallah sezon sonuda seni göndeririz
        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak ShekilCocuq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonspor tarihinin en kötü 3 başkanından biriri. Senin ve ekibinin yatacak yeri yok bilader. Umarım birisi çıkar da bu yaptığın transferlerin hesabını sorar.
          O transferlerden cebe indirmiş olabilir

Yorum

• istifa sezonu gibi duruyor.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• beyimiz gider golfünü oynar keyif yapar biz çileyi çekmeye devam ederiz.
              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Daha kötüsü gelene kadar en kötüsü bu.
                diğerlerinden farklı...öteki...
                Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• menajercilik oynuyorlar Başkanım.
                  ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                  Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Ağaoğlu dua etsin maçlar seyircisiz, yoksa ne cevap verecekti tribünlere merak ediyorum

Yorum

• Sözünü tut, görevi bırak. Başarısızsın.
                      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Bravo tebrikler,sokağa çıkma yasağını velisinin izni ile kaldırıp,maça çıkan kalecili rakipten bir puan aldık.
                        FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• bir insan kendisine duyulan sempatiyi ve krediyi nasıl böyle bir kaç ayda tüketebilir ki

Yorum

• Mikrofonlar seni bekliyor...

Yorum

• diabate, flavio, marlon, plaza, afobe, djaniny, baker,

bu transferleri yapan bu takımın altına dinamit döşemiştir.

yaptığın hoca tercihleri bile senin gitmen için yeterli aslında başkan ceketini de al ve golf oynamaya devam et.
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Yuh olsun size be... Böyle yeteneksiz futbolcuları, böyle oynama ve kazanma isteği olmayan rezilleri, sahaya piknik yapmaya çıkmış bu vurdumduymazları bir araya getirmeyi nasıl becerdiniz! Yönetimi istifaya davet ediyorum. Lütfen transfer ettiğiniz çöp futbolcuları alıp defolun. Alt yapı oyuncuları bunlardan daha iyi mücadele eder. Belki küme düşüp de rezil olmayız. Böyle giderse küme düşeceğiz başkaaan! İstifa edin!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X