Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu kadar rahat yalan konuşan bir insan görmedim,insanların gözlerinin içine baka baka yalan konuşuyor.

Önce UEFA ile anlaştık,ceza almayacağız diyor:

Sonra evrakta sahtecilik yapıp,ceza alınca bizle alakalı değil,önceki dönemden kalan anlaşma yüzünden diyor.
    Bu kadar utanmazlık görmedim.

Varya o kadar bilmeden sallıyorsun ki,insan sana cevap vermeye bile üşeniyor.
    Evet Lucescu ve Lucescuvari yani uzun süre birlikte çalışıp,sistem kuracak,yeni bir Shaktar projesi istemişti ama yönetiminde bulunan Nevzat Aydın ve Mehmet Yiğit Alp daha önceki yönetimlerde çalıştıkları ve bizimle tazminat sıkıntısı da bulunan Ersun Yanal isminde ısrarcı olunca o da kabul ediyor.
    Ersun Yanal'a ödenen tazminatı da cebinden MUharrem Usta karşılıyor.

Ibanez,Suk,Bero ve Castillo Nevzat Aydın'ın başında olduğu scout ekibinin aldığı oyunculardı tecrübesiz ve genç oldukları için bu takımı sırtlamaları söz konusu değlldi ama Ahmet Ağaoğlu dönemindeki transferlerden daha iyi transferlerdi,bu da bir gerçek.
    Öyle veya böyle bu adamlardan 10 milyon euroya yakın para kazandı Ahmet Ağoğlu,şimdi kendi aldığı çöpleri satabiliyor mu?

Muharrem Usta'nın ben bir yalanını veya taraftarı kandırmaya çalıştığını hatırlamıyorum,üç beş ergen sosyal medyada bu algıyı yarattı,sürüde peşinden gitti.

Bir tane yalanını koyun da biz de bilelim.
    Lucescu olayı büyük yalandı. O zaman görüşmediği bile ortaya çıkmıştı.

Yorum

• Konuşmasan devre arası hangi oyuncuları alırım taraftarı sevindirim demek yerine açıklama yapıyorsun

hatalarından ders çıkar
      "Annuit cœptis"

Yorum

• Başkanım devre arası sene başı aldığın trondsen ve hugo dışındaki bütün isimleri yolla gerekirse transfer yapmayın. Gençlerle oynayalım en azından para cepte kalır. Cidden bunlara verilen maaşlara yazık.
        En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 27.11.2020, 22:01.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İki maç kazandık ya belki insan içine çıkmaya başlar.Çok büyük hayalkırıklığı oldu benim için.Bir lider en çok başarısızlık anında öne çıkmalıdır, etek altına saklanmamalıdır.
          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• O kadar kötü kadro kurdun ki üst üste iki maç kazanınca millet teknik direktör övüyor. Avcı iyidir kötüdür bilmem ama sen çok kötüsün. O kadar para verip aldığın oyuncular yerine Bilal giriyor oyuna hala. Ortamlarda paramız yok dersin kim bilecek..

Yorum

• Yok mu bi A spor bağlantısı reis kuruduk kaldık ahahah.Senin yapacağın kardo mühendisliğini sevsinler

Yorum

• çok büyük adam ..kulübe çok para kazandırıyor..hatta şimdi bi köşede paraları sayıyordur..
                kulüp fakir ya..
                yalnız bu yeni oyunculara forma sattımı ben görmedim..niye satmamış acaba bak kulübe ne kadar faydalı oldum diye hava atardı..hayret..

evet böyle fakir bir kulüb şampiyonluğa niye oynasınki..
                haddini bilsin ve küme düşmemeye oynasın..
                son 12 maçtır falan istanbul şerefsizlerine yenilmemekte ne demek hem..
                samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Şamil Ekinci'den sonra gelmiş en yararlı ve başarılı Başkan.

Hataları da olsa kıymeti bilinmeli.

Şu an daha başarılı olabilecek kimse de yok. Yakın zamanda kimsenin olabileceğini de düşünmüyorum.
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                  Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak hamikarakaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    biz kime 2.2 verdik de başka takım 2.8 verdi açıklasın bi zahmet ali koç'tan mı korkuyor? sosa'dan bahsediyor büyük ihtimalle, madem biz 2.2 verebiliyorduk bir oyuncuya ve sosa'yı alamadık yerini neden doldurmadın başkan?
                    2,2 verdik demedi 2,2’den pazarlıklara başladığımız dedi.

Zaten bu ifade de 2,2’den daha düşük bir miktara anlaştığımız oyuncu demek oluyor yani itiraf aslında bu cümle. Yoksa 2’ye anlaşamadığımız derdi veya 1,8m ücreti reddeden futbolcu derdi.

Adamla anlaşıp sonra o anlaştığımız ücreti düşürmeye çalışmış.
                    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu: "Üretim önemli. Altyapı önemli. Geliştirerek satmak da aynı ölçüde. Bunları yapabiliriz biz. Biz yapabiliyorsak herkes çok daha iyisini yapabilir. Kabuğumuza çekilmemiz lazım. Kendi dinamiklerimizi efektif olarak kullanmamız lazım. Benim kulübümün ekonomisini, geliştirdiğimiz oyuncular yukarı çıkardı. Projelerle geliyoruz, proje belli; alacaksın, yetiştireceksin, satacaksın. Çok açık ve net. Bir A4 kağıdına sığıyor ekonomimiz."

Kafayı yememek işten değil. Tamam da kardeşim alt yapına ne yaptın, sen ondan haber et. Hıyar bile yetiştireceksen toprağı kazman, ekmen, sulaman, gübrelemen felan gerekiyor. Ulan insan yetiştirip buna nakite çevirecem diyorsun da alt yapı sistemin taş devri.

Alt yapı derken çocuklardan felan sadece bahsetmiyorum. 3 yıldır ilk defa gerçek bir td ile anlaştılar. Daha yeni ekibi adam gibi kurmaya başladılar. Bizden adam olmaz. Bu kafalarla zor. İşin kötüsü bundan farklısı da gelecek gibi değil. Gelmek istese camia istemiyor zaten.
                      En son My tarafından düzenlendi; 29.11.2020, 12:58.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Ağaoğlunun önceki başkanlardan farkı yok.Adam resmen boş konuşma uzmanı.Boş boş konuşuyor,icraat yok.Yahu dünyanın en iyi takımlarının bile altyapıdan çıkardığı oyuncu sayısı çok sınırlı.10 yılda bir Yazıcı,Uğurcan gibi adamlar çıkıp patlama yapıyor diye her sene bir yıldız çıkarabileceğini sanmak rüyalarda yaşamaktır.

Altapıda oyuncu yok işte bu kadar basit.Sen neyin kafasını yaşıyorsun,sen neyi zorluyorsun bilader.Yetenekli dediğimiz 20 yaşında ki çocukların yarım saat top oynayacak kondüsyonu,bir tane ikili mücadele alacak gücü yok.

Arada bir oyuncu çıkarırsın bunu anlarım ama iki de bir kabuğumuza çekilmemiz lazım falan gibi saçma sapan akıl almaz sözlere gerek yok.Kabuğuna çekilme nedir kardeşim.Adam gibi düzgün planlama yap ve işini düzgün yap.

Bir dünya transfer yaptınız sezon başında,büyük çoğunluğu çöp adamların.Ne planlama var ne de icraat var.Kulübün parasını çöpe attınız,halen daha boş boş konuşuyorsunuz.

Scout ekibin nerde bilader.Nereden menajer önerisi var,transfer yapıyorsun.Scouting diye birşey resmen sıfır kulüpte.Böyle amatörlük olur mu hiç.İki senedir stoper almadınız şampiyonluk gitti.Şimdi stoper var ama sol bek,ortasaha ve forvet yok.Böyle bir plansızlık,böyle bir yetersizlik olabilir mi ?

Başlarım senin kabuğuna da sana da kardeşim.Adam gibi bir plan yapın,devre arası iki üç tane düzgün transfer yapın.Önce ki yönetimlerden kalan kadroya,altyapında iki tane yıldız eklendi diye biz başarılıyız sanıyorsunuz.Geldiğinden beri 50 transfer yaptın,başarı oranın %10 falan.Arada sallama iki üç transfer yapıyorsunuz ya tutarsa diye.İşte aralarından iki üç tane tuttu diye biz kralız,çok iyi transfer yapıyoruz ayağı yapıyorsunuz.Başarısız transferlerin kulübe yüklediği maliyetlerden bahseden yok.Tutturmuşsunuz bir Sorloth diye.Her televizyona çıktığında ilkokula giden çocuklar gibi aynı şeyi söylüyorsun.

Transferde bir plan falan yok.Bu takım eğer iki yıldır şampiyon olamıyorsa bunda doğrudan sizin etkiniz var.Stoper transfer etmediniz.Ünalı gönderip Hüseyin gibi sözü dinlenmeyen bir amatöre takımı teslim ettiniz.Yardımcısı da amatör Newtondu.Bu takım başarılı olamadıysa bunun nedeni doğrudan sizsiniz.Bütçe falan deyip gerekli transferleri yapmayıp takımı şampiyonluktan ettiniz.Size başarılı demek için çok çaba sarfetmek lazım.
                        En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 29.11.2020, 13:45.

Yorum

• 100% olmasa da katiliyorump gökhants1966'ya

en iyi zamanlarinda bile bos konusuyordu, taraftari aptal yerine koyuyordu baskan... bunu buralarda ilk diyenlerdenim her sey yolunda gittiginde bile... bu bizleri aptal yerine koyma durumu bile bana göre istifâsini isteme sebebidir...
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Sörloth u yine aldık mı Sn. Ağaoğlu ?
                            diğerlerinden farklı...öteki...
                            Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                            2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Alanyaspor'un transfer başarılarına bak. Bir de kendi çöp transferlerine bak sayın basgan

Yorum

• Mikrofonlardan uzak durmalı yada uzun mülakatlardan. Altyapı esaslı üretim, al-sat ile ekonomik dengeyi sağlama ve elbette saha başarısı. Bunların her biri detay ve yan konularla müstakil olarak ele alınmalı.

Panellerde konuları birbirine çorba yapıp başarı takdimi saçma bir metod. Başkanın mevcut şartlarda devamını savunan herkesi irrite ediyor bende dahil.
                                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X