Niye bir yerlere sürekli konuşma yapıyor bu adam?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak korkusuzmaraz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEee burada biz aldığımızda değeri 725 bin euro yazıyor. Transfermakrtta 27 kasım 2019 da değeri 900 bin euro iken 8 nisan 2020 de 725 bin euroya düştü diye yazıyor. 12 ekim 2020 de de değeri 1 milyon euro ya çıktı diye gözüküyor. Şubat 96 doğumlu bu arkadaşın piyasa değeri 23 mayıs 2018 de 300 bin euro idi. Neden millete yanlış bilgi veriyorsun?
https://www.transfermarkt.com.tr/fla...spieler/373191
ama gerçek performansa göre mantıklı değil..
hatta alınmadan videosunu izlediğimde ve birçok taraftarda aynısını düşünüyordu..
ne izlediysek aynısını oynuyor..
rakibe badozlama dalan çok koşan..yeteneksiz bi adam..
İlk olarak korkusuzmaraz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeçim vaadi olarak lucescutu getiricem diyen ama sonradan lucescu vari bir hoca getiricem dedimdiye kıvırıp ersun yanalı rekor ücretle başımıza diken ardından ersunu kovup kendisine ve ekibine tazminat ödeyen ersunun yerine adam bulamayıp rızayı getiren müthiş başkan. Etrafa para saçıyordu ibanez, hyu jun suk, bero, muhammet demir, özer hurmacı ve birçok çöpü transfer edip özere tazminat ödememize sebep olan yine kendisi. Aykut demir bunun döneminde dava etmemiş miydi bizi. Castillo, Durica ile hubocan iyiydi ama onlara da çok para verildi. Şu anki oyuncularımızın toplam maaşi 15 milyon euro usta dönemindeki oyuncuların toplam maaşı ne kadardı acaba.
fakat şöyle bir fark var..Muharrem usta futboldan çok fazla anlayan bi isim değil..ve spor camiasını bilen bi insan değil..
ve ben bugüne kadar kulübe.. bazen cebinden bazen şirketinden 200-300 trilyon civarı bir para kazandıran TS başkanı duymadım..
burada bu kötü transferleri yaptıran futbolaklı kim veya scoutlar mı yoksa scout şefimi..
Ağaoğlunun bi farkı daha var Usta'dan iyi giden kadroyu bulmuşken göz göre göre bozdu..
eğer Usta şampiyonluğa oynayan kadroyu bulsaydı daha akıllı ve büyük düşünürdü..Ağaoğlu gibi ezik davranmazdı..
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu verdiğimiz paralar sorun yapılacak maliyetler değil bence . verim alıp alamamak farklı konular .
oyuncu alırken ve satarken kılıkırk yaran bir yönetimden hile ya da pis koku beklemek çok doğru gelmiyor bana .
kılıkırk yarıyorlar sürekli işte gerek yok..
sanki scoutlar yeni bişey bulmuş gibi sürekli uydururk uyduruk isimleri transfer ettiriyor..
belkide yeni isim buldukça scoutlar prim alıyordur..(bilmiyorum..uyduruyorum)
isimlere bak..suk-ibanez-bero-flavio-rahmi anıl-mesias
1 maç oynamadan paraları götürenlere bak..samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
sen de 2.8 verseydin sosa bizde jubilesini yapardı öyle ya da böyle veteran faydalı bir oyuncu
ya da her kimse novak da olabilir bu.
eldeki hazır kaliteli oyuncuları kaybet sonra savunma yap yerini de doldurama
sorloth istanbul takımlarına gitsin o zaman ne konuşacaksın
yemin ediyorum rezillik şu konuşmalar..."Annuit cœptis"
Yorum
-
ahmet ağaoğlu artık güvenirliğini yitirdi burda çok defa yazdım geçen sezon 2-2 biten alanya spor maçından sonra ahmet ağaoğlu ve yönetimi miyadını doldurdu diye ve bu sene de aldığı ve yolladığı adamlarla tüyü dikti artık yapacağı iş olağan üstü kongre almalıki aralık ayı sonundaki transfer dönemi için gelecek olan yeni yönetime de fırsat verilmelidir yalnız şöylede bir durum var kendi tekrar aday olur yeni sağlam bir yönetimle seçime girer kazanır orasıda hayatın gerçekleri arasında yerini alır ama şuan ki mevcut yönetimi ile işi çok zor.
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkan yarının galibiyet röportajını şimdiden vermiş
Yorum
-
Bu kadar rahat yalan konuşan bir insan görmedim,insanların gözlerinin içine baka baka yalan konuşuyor.
Önce UEFA ile anlaştık,ceza almayacağız diyor:
Ağaoğlu, UEFA Disiplin Kurulunun bordo-mavili futbol takımının Avrupa kupalarına katılımını onaylamasıyla ilgili A Spor'a açıklamalarda bulundu.<video id="player_1606474898838_html5_api" class="vjs-tech" preload="auto" language="tr" playsinline="playsinline" tabindex="-1" src="https://medyanet.cubecdn.net/Medyanet/Inread/black.mp4" style="box-sizing: inherit; display: inline-block; vertical-align: baseline; position: absolute; top: 0px; left: 0px; width: 590px; height: 0px;"></video>
<button class="vjs-big-play-button" type="button" aria-live="polite" title="Videoyu Oynat" aria-disabled="false" style="box-sizing: inherit; font-variant: inherit; font-stretch: inherit; font-size: 3em; line-height: 1.5em; font-family: VideoJS; margin: -0.75em 0px 0px -1.5em; overflow: visible; appearance: none; cursor: pointer; background: 0px 0px rgba(43, 51, 63, 0.7); border-width: 0.06666em; border-style: solid; border-color: rgb(255, 255, 255); display: block; transition: all 0.4s ease 0s; height: 1.5em; width: 3em; position: absolute; top: 0px; left: 295px; padding: 0px; opacity: 1; border-radius: 0.3em;">
</button><iframe src="https://imasdk.googleapis.com/js/core/bridge3.426.0_tr.html#goog_825893371" allowfullscreen="" allow="autoplay" style="box-sizing: inherit; width: 300px; border-width: 0px; border-style: initial; opacity: 0; margin: 0px; padding: 0px; position: relative;"></iframe>
Daha önce UEFA Disiplin Kuruluna sevk edildiklerini hatırlatan Ahmet Ağaoğlu, "Disiplin Kurulunda olunca insan ister istemez geriliyor. 28 sayfalık gerekçeleri açıklayan bir rapor geldi. UEFA organizasyonlarına katılmamıza müsaade ediyorlar." ifadelerini kullandı.
Verilen kararın şartlı olduğunu vurgulayan bordo-mavili kulübün başkanı, şunları kaydetti:
"Finansal Fair Play Komitesinin 3 şartı vardı.
Birincisi yeniden yapılanmanın imzalanması koşulu.
İkincisi Türkiye Futbol Federasyonu Lisans Talimatı'nın yürürlüğe girmesi.
Üçüncüsü de 5 milyon avro zarar barajının altında kalınması koşulu.
Bize 15 Ekim'e kadar süre veriyorlar. Ancak biz bu 3 şartı da bugün itibarıyla yerine getirmiş durumdayız.Herhangi bir sıkıntı söz konusu değil. Artık kuraları bekleyeceğiz."
Bu kadar utanmazlık görmedim.
İlk olarak korkusuzmaraz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeçim vaadi olarak lucescutu getiricem diyen ama sonradan lucescu vari bir hoca getiricem dedimdiye kıvırıp ersun yanalı rekor ücretle başımıza diken ardından ersunu kovup kendisine ve ekibine tazminat ödeyen ersunun yerine adam bulamayıp rızayı getiren müthiş başkan. Etrafa para saçıyordu ibanez, hyu jun suk, bero, muhammet demir, özer hurmacı ve birçok çöpü transfer edip özere tazminat ödememize sebep olan yine kendisi. Aykut demir bunun döneminde dava etmemiş miydi bizi. Castillo, Durica ile hubocan iyiydi ama onlara da çok para verildi. Şu anki oyuncularımızın toplam maaşi 15 milyon euro usta dönemindeki oyuncuların toplam maaşı ne kadardı acaba.
Evet Lucescu ve Lucescuvari yani uzun süre birlikte çalışıp,sistem kuracak,yeni bir Shaktar projesi istemişti ama yönetiminde bulunan Nevzat Aydın ve Mehmet Yiğit Alp daha önceki yönetimlerde çalıştıkları ve bizimle tazminat sıkıntısı da bulunan Ersun Yanal isminde ısrarcı olunca o da kabul ediyor.
Ersun Yanal'a ödenen tazminatı da cebinden MUharrem Usta karşılıyor.
Ibanez,Suk,Bero ve Castillo Nevzat Aydın'ın başında olduğu scout ekibinin aldığı oyunculardı tecrübesiz ve genç oldukları için bu takımı sırtlamaları söz konusu değlldi ama Ahmet Ağaoğlu dönemindeki transferlerden daha iyi transferlerdi,bu da bir gerçek.
Öyle veya böyle bu adamlardan 10 milyon euroya yakın para kazandı Ahmet Ağoğlu,şimdi kendi aldığı çöpleri satabiliyor mu?
Muharrem Usta'nın ben bir yalanını veya taraftarı kandırmaya çalıştığını hatırlamıyorum,üç beş ergen sosyal medyada bu algıyı yarattı,sürüde peşinden gitti.
Bir tane yalanını koyun da biz de bilelim.En son sasone tarafından düzenlendi; 27.11.2020, 14:18.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaaaaaaggggggg sörlothu sattik aaaaagggg 10 milyon euro aaaaagggggg
biliyorsunuz Yusufu biz 17 milyona sattik aaaaaagggggg
utanma hic yok
Ağaoğlunun doğum günü ne zaman? Ona bir mikrofon hediye edeceğim.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum