Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Boşa kürek çekiyorsun. Ben bıraktım artık bu arkadaşı. En son futbol cahili diyordu bana. Usta gelse utanır kendini bu kadar savunmaz. Aynı model 1 kişi daha var o da eksi rep veriyor durmadan. ))))

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Acizane tavsiyem engelle gec ben kurtuldum. ikili tartimalar olmasa sacmalamalarini da alinti yuzunden gormus olmayacagim nimetden sayiyorlar kendilerini bunlarla polemige girdikce.. ciddi anlamda psikolojik bozukluklari olduklarini dusunuyorum bu iki sahsin kendileri gibi olmayan herkes futbol cahili bunlar vizyonist baskan ve osman ozkoylu hocalariyla futbol uleması
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Peki bu meshur Halil Dervisoglu gecen sene ne oynadi, toplam kac gol atti? Brentford 3 milyon euro odeyip, devre arasi aldi. Ingiltere 2. liginde duzgun kadroya dahi giremedi, sifir gol atip takim basina 100 gol dusen Hollanda ligine geri kiralandi. Stili de oyun anlayisi da Muhammet Demir'in gencligini andiriyor. Neyse biraz gundem yapin Muhammet gibi buna da 3 milyon euro odeyelim. 2-3 gol atar, bedavaya elden cikaririz. Sonra ver elini geze geze Anadolu.

Umarim maci izliyorsundur suan. Ayrica Sorloth dururken muhammetle kiyaslamak vinyonsuzluk bence

Yorum

• Allah peygamber aşkına sen ve yönetimin konuşmasın. Ulan ağzınızı açmadınız insanlar umutlandı.
        İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
        İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
        Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şuna da özellikle cevap vermek istiyorum çünkü konu çok olmadık yerlere gidiyor hakikaten.

Başkanı destekleyen arkadaşlar eleştiri duyunca Ağaoğlu’nun icraatleri, hataları vs kesinlikle konuşmuyor, varsa yoksa Usta şöyleydi Usta böyleydi. Yahu kardeşim işine baksana, neredeyse 3 yıl olmuş kulübü devralalı, tarihin en kötü başlangıcını yapmışsın küme düşme potasına çakılmış kalmışsın daha hala Usta aşağı Usta yukarı. 2020 yılına gelmişiz Plaza neden oynamıyor sorusuna “Kucka’ya 780 milyon lira verseydi daha mı iyiydi” diye cevap veren bir tayfa var. Sürekli gündemi buraya taşıyan da kendileri. Gökten taş yağsa Usta'dan bilecekler.

Kolayı var. Kuçka Kuçka diyenlere sadecee şunu söyle. Kuçka için tam 5 miyon euro transfer ücreti aldık. Acaba Ağaoğlunun Flaviosu için ne kadar alırız? Flavioyu transfer etmek için 5 inek bile vermezler.

Yorum

• Ne oldu Ağaoğlu? Baktın koltuk elden gidiyor Avıcıyı getirmeye mecbur kaldın ve senin torpilli teknik ekibinden vazgeçtin.

Sezon başı transfer falan hikaye arkadaşlar. Ben biliyorum işin iç yüzünü. Transfer olayı olsaydı Avcı bu kötü kadroyu kabul edermiydi sanıyorsunuz. Ağaoğlu Avcıya benim teknik ekibimle çalışacaksın dedi! Avcıda gelirsem kendi ekibimle çalışırım dedi.
            Bunuda Ağaoğlu kabul etmedi. Garibim Newton Ağaoğlunun torpilli teknik ekibine evet dediği için göreve getirildi. Bunu kimse konuşmuyor!

Ve sonunda Ağaoğlu baktı torpilli adamları yüzünden başkanlık elden gidiyor. Ben gideceğime torpilli adamlarımı yollarım dedi.

Yani başta Gökhan Kandemir.

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              [ATTACH]19906[/ATTACH]

Ne oldu Ağaoğlu? Baktın koltuk elden gidiyor Avıcıyı getirmeye mecbur kaldın ve senin torpilli teknik ekibinden vazgeçtin.

Sezon başı transfer falan hikaye arkadaşlar. Ben biliyorum işin iç yüzünü. Transfer olayı olsaydı Avcı bu kötü kadroyu kabul edermiydi sanıyorsunuz. Ağaoğlu Avcıya benim teknik ekibimle çalışacaksın dedi! Avcıda gelirsem kendi ekibimle çalışırım dedi.
              Bunuda Ağaoğlu kabul etmedi. Garibim Newton Ağaoğlunun torpilli teknik ekibine evet dediği için göreve getirildi. Bunu kimse konuşmuyor!

Ve sonunda Ağaoğlu baktı torpilli adamları yüzünden başkanlık elden gidiyor. Ben gideceğime torpilli adamlarımı yollarım dedi.

Yani başta Gökhan Kandemir.
              Bu adamlarla kan davanız mi var ? Bu adamlar kimden torpilli ?

Yorum

• Diğerlerini bilmem ama Metin Aktaş bence fena iş çıkarmadı.
                Uğurcan Uğurcan diyoruz da, kaleci antrenörü kötüyken Uğurcan ın iyiye gitmesi nasıl mümkün olacaktı?
                Kondisyon işinden ben de şikayetçiyim. Ama bunun sebebi torpil midir onu bilmem.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Diğerlerini bilmem ama Metin Aktaş bence fena iş çıkarmadı.
                  Uğurcan Uğurcan diyoruz da, kaleci antrenörü kötüyken Uğurcan ın iyiye gitmesi nasıl mümkün olacaktı?
                  Kondisyon işinden ben de şikayetçiyim. Ama bunun sebebi torpil midir onu bilmem.
                  İyi ama Uğurcan bu yıl sürekli geriye gitmeye başladı onu kime yüklemek lazım?
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İyi ama Uğurcan bu yıl sürekli geriye gitmeye başladı onu kime yüklemek lazım?
                    Bedelini ödedi işte.

Ödül-ceza sistemi geçerli olduğu sürece başarı-başarısızlık dengesi kurulur.

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu adamlarla kan davanız mi var ? Bu adamlar kimden torpilli ?

Adamı tanımam etmem. Sadece bildiğim üç teknik direktörle birlikte çalıştı. Ünal Karaman, Hüseyin Çimşir ve Eddy Newtonla. Üç teknik adamda takımın 60 dan sonra kondisyonu bitiyordu. Sizce tesadüf mü?

Yani üç teknik adamda 60 dan sonra takım çöküyor. Teknik Taktikle alakası yok bunun. Bu takımın kondisyon sorumlusu kim? Gökhan Kandemir. Teknik adam değiştireceğime bu adamı değiştirirdim.
                      En son BlackPanther tarafından düzenlendi; 19.11.2020, 15:42.

Yorum

• Sheffield United 22 milyon euro luk teklif yaptı mı acaba bana biraz uydurma geldi.

Kaynak : Sadece a spor.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bence iho ve muhodan daha kotu baskan

Yorum

• Eline fotoğraf makinesi alıp kendini gazeteci ilan edenler artık kulüpten uzaklaştırılmalı..

Neyi temsil ettiklerinden bihaber şahıslar kendilerini geçtiler artık koca şehri rezil etmektedirler..

Yorum

• sasone'nin savunduğu kadar muharrem usta savunamazdı kendisini,helal olsun valla)))

Yorum

• FutbolArena - Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, hizmete giren Türkiye Spor Yazarları Derneği(TSYD) Trabzon Şubesi'ni ziyaret ederek, yönetime hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ağaoğlu, burada yaptığı açıklamalarda futbolun sıcak gündemine ilişkin sözler sarf etti.

"TESTLER KONUSUNDA STANDART YOK"
                                Ağaoğlu ; bir takımda fazla sayıda testin pozitif çıkması halinde maçın ertelenmesi yerine verilmesi muhtemel hükmen mağlubiyet kararıyla ilgili olarak, "Doğrudur olabilir. Çünkü virüse karşı ben olağanüstü çaba sarf ediyorsam ki bazen çabayı sarf edersiniz yine olur. Ben virüsten dolayı ertelenen bir maçı şubat ayından sonra oynamak istemem. Çünkü zaten yoğun bir fikstür olacak. Bu bana ve diğer benim konumumdaki takımlara haksızlık olur. Eğer böyle bir uygulama yapılacaksa kurallarının çok iyi koyulması lazım. Testler konusunda hala bir standart söz konusu değil. Her kulüp farklı farklı yerlerde yaptırıyor testlerini. Bunun standardını koymamız lazım, Süper ligde mücadele eden kulüpler, ‘Şu kurumda testlerini yaptırmak zorundadır, onun dışındakiler kabul edilmemeli' denilmeli. Bu test maliyetleri de kulüplerin sırtında çok büyük bir yük. Geliri fazla olan kulüpler bunu bir şekilde karşılıyor ama ikinci lig kulüplerinin test için harcamış oldukları para bir yıl içerisinde elde ettikleri gelirden daha fazla. Buna da bir çözüm bulunması lazım." dedi.

"LİGİN TAMAMLANMASIYLA İLGİLİ KARAR ŞİMDİDEN VERİLMELİ"

Başkan Ahmet Ağaoğlu, uzun vadede ligin tamamlanamaması gibi bir durum karşısında ligin kaderiyle ilgili kararın şu an verilmesi gerektiğini de belirterek, "Bir şekilde bu lig oynanamaz hale gelirse ne olacağını oldu bittiye getirmeden şimdiden söylesinler, adını koysunlar. Eğer bu lig oynanmayacaksa ne şekilde nasıl tescil edilecekse bugünden söylenmesi lazım. Bir iki adım atalım sonra bakarız denmemeli. Kuralları çok iyi tespit ettikten sonra kulüplerde bu konuyla alakalı görüşlerini ifade edecektir. Trabzonspor olarak bizim düşüncelerimiz bunlar. Böyle bir olasılığı zaten hocamız ile daha kontrat safhasında konuşmuştuk. Onun da gündeminde olan bir konuydu. Hocamız da bunla alakalı olarak kendisinin bir plan ve program oluşturduğunu çalışmaların içerisinde yer aldığını ve olağanüstü şartlardan geçtiklerini her türlü tedbiri almak zorunda olduklarını ifade etmişti" diye konuştu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X