Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Evet bende hayatimda duymadim, Hangi baskan kendi cebinden ödedi diye.
    Cünkü sacma birsey. ben kulüb baskani olsam niye kendi cebimden herseyi ödeyim.

Baskansam:
    faliyet yapan; Sponsor bulan; maaslari düsüren; sistem oturmaya calisan; tarftarlarla siki olan;
    Kulübü borcu indiren veya komple silen birisi olurum.

Siyasete karisan; kendimi met eden; yildiz aldim ve taraftarin gönlünü alayim diye borca giren birisi olmam.

Bu kadar net.
    Baskan agir olur. Net vü dürüst olur.

Ilahi kendi cebinden para getirip ben bunu yaptim sunu yaptim demesin....

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Valla Saralin ozovlatci tutumuna katılmam
      Kendisi ile tartışmaya bile girmem
      Ama bana göre de TS nin borç yükünden kurtulusu oyuncu satisi ile mümkündür
      Hele bir oyuncu için 25 ler konuşulduğu an satilmali
      Abdus elde kaldı mesela

Realist bir durum var TS dunyanjn en büyük takımı değil

TS olsa olsa 3. Sınıf bir takım hem yönetimiyle hem taraftarıyla (50 tane taraftar grubu var mesala) hem alıştığımız amatorlukleri ile

Leipzig gibi takımlar 2. Sınıf takım

Bayern 1. Sınıf takım

Bunu kabul etmesen de gerçek bu

Ha takım satilir adam akıllı altyapısı vs yönetilir amatorluktrn kurtulur ozevlat fosillerini kulüpten uzaklastirirsan zihnen büyük takım olursun
      Daha sonuclarin ne olursa olsun bir ağırlığın olur
      O zaman 2. ya da 1. Sınıf takım olabilirsin.

Kısaca takım satilana kadar yetiştir sat başka çözüm yok
      Oyuncu satmasın demiyoruz ki,önceliğin oyuncu satma olmaması gerekir diyoruz,seni başarılı kılacak bir sistem kurarsın,eldeki adamın yerini doldurabileceksen,satarsın ve borcu azlatırsın.

Biz eldeki iyi oyuncuları sattık da ne oldu,borç azalmadı arttı,kadro da çöp oldu,ne anladık bu işten başarı yoksa gelir yok bunu anlamak asıl konu.
      • Memento mori

Yorum

• Kopyala yapıştırcı çakma kanaat önderimiz de gelip racon kestiğine göre tartışılan konuyu bırakıp kendisine ağda çekmeye geri dönebiliriz.

Ona öyle diyeceksek buna da böyle demeli, dediklerimiz doğruysa büyük buhranı yıllarının acısını Ecevit'e yazmalıymışız falan... Sen "yanlar kısa önler kalsın" çağındayken ben fallacy listesi çalışıyordum, ballisi seni ya Verdiğin argümana bak. Bununla mı bükeceksin algıları?

Şimdi sen savruk bir sesle "kişiler değil gerçekler üzerinden konuşmalıyız" diye ünleyip de araya millete hakaretler sıkıştırarak ad hominem diyarlarına dalıyorsun, üstelik kısa pantolonunun altında boğazsız çorabınla mahallemizin yerli ve milli ex machinası tribine giriyorsun ya şaka etmiyorum ağzını yüzünü mıncırasım geliyor. Böyle bir sempatiklik, bölye bir kırmızı yanaklılık yok çünkü.

Hem Ağaoğlu'nun transfer politikasına laf et, hem alıp gönderdiği adamların arkasından "o birinci sınıftı ama ya" diye vahlan.
        Hem ucuza alıp pahalıya satmalıyız de, hem "ya 3 milyon 5 milyon hesabı ediyorsunuz" diye vızılda.
        Hem sportif başarsızlıktan bahset, hem de "kaçırılan şampiyonluk" diye bir ifade kullanırken "la ben ne diyorum" diye sorgulama.

Daha çok "hem ... hem ..." var da aynı şeyleri yazmaktan usandım artık. Cahilin duvarını kırmak hakikaten zormuş.

50 kere yazdım ama hafıza için ayrılmış alan dar olunca yeni bilgi geldiğinde eskisini siliyor tabii. Analitik düşünce bu kadar zor bir şey değil yahu, bak yine maddeler halinde veriyorum, gerekirse bir memur tut anladığını sana da anlatsın: Mevcut durumun istenilen seviyede olmaması, hoca seçimlerinin hatalı olması, başkanın Alanya'da magandalık yapması vs. yönetimin başarılı olduğu konulara gölge düşürmez. Mevcut yönetimin artılarından bahsetmek tüm diğer eylemlerinin de itirazsız temiz kabul edildiği anlamına gelmez. Şimdikine laf çakmak için eskisini övmeye çalışanlara cevap vermek konuyu değiştirmek değildir. Muhalif olmaya çalışırken olumlu olumsuz her yapılana diss atana gerçekleri izah etmek, zahir ile batının ayrımını görmesi için yardımcı olmak mevcuda yalakalık değildir.

Diyeceğim.. Sonra konuştuğumuz adamın "Fener'in yedek sol beki bizde olacaktı var ya" seviyesinden bağırdığını hatırlayıp vazgeçiyorum.
        Naber?

Yorum

• Hahahahaha bu çocuğu seviyorum ya iki dakika gazlıyorum çiçek gibi soluyor bülbül gibi şakıyor..Vaktim olduğunda ilgileneceğim senle söz..
          En son David_LuiZ4 tarafından düzenlendi; 13.11.2020, 12:25.
          Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sosa,Burak ve Kucka çok para alıyor,bu sebeple biz bunlarla devam edemeyiz diye açıklama yaptı Ahmet Ağaoğlu,sonra bu teklif geldi,Muharrem Usta'nın teklifi bu üç futbolcuyu ben satayım eğer toplam gelir 13 milyon euro üzerinde olursa aradaki farkı borçtan düşersiniz.
            Üzerinde değil, altında olacak neyse önemli değil de hani borcumuz yoktu bizim Muharrem Usta'ya?

Şu "Usta isteseydi Uefa ile yapılan anlaşmaya uyardı" ve Usta'nın verdiği belgeye rağmen belge eksikliğinden ceza yememiz kısımlarını da açmadın hala.

Bu arada, evrakta sahtecilik iddianda ısrarcı mısın?
            En son Cenkhan tarafından düzenlendi; 13.11.2020, 12:40.
            Naber?

Yorum

• Yedin güzelim sezonu. Futbol fakiri.
              İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
              İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
              Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Dün yediğin hurmalar gün gelir g....tırmalar diye veciz bir söz vardır..

Şimdi bakınız...

Tarih: 20.10.2020 Saat 14:48 civarında Cenkhan isimli üyemiz Newton başlığında şunları karalamış..Tırnak içinde aynen aktarıyorum..

"Yarım sezon dolmadan hoca göndermek aptallıktır. O da Avrupa'da 1 puan toplamak, kupada 2. lig takımına elenmek gibi skandallar yaşanmışsa ancak...

Newton hiçbir maça as kadroyla çıkamadı. Çıkmış olsa dahi geçen sene son anda şampiyonluğu kaçırması yetmezmiş gibi tarihinin en dominant futbolcularından birini ve kaptanını kaybetme travmasını yaşayan bir camiada görev alıyor. Giden oyuncuların yerlerinin de tam anlamıyla doldurulabildiği şüpheli."

Şimdi sen yarım sezon dolmadan hoca göndermeyi aptallık sayacaksın yani Ağaoğlu'na "aptal" diyeceksin sonra çıkıp sayfalar dolusu Ağaoğlu şakşakçılığı yapacaksın..Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama..

Hadi Ağaoğlu'nu geçtim..

Biz burada Sosa ve Novak'ın takımda kalmasını gerektiğini savunurken ağız ishali olmuş bir şekilde etrafa çemkiren Cenkhan yine aynı paragrafta diyor ki "kaptanını kaybetmek" gibi bir travma yaşamış camiada görev alıyormuş Newton..Nedense bu arkadaşımız Novak'a fenerin yedeği diye hitap ederken Sosa'yı hiç ağzına almıyor..Devam ediyor diyor ki "giden oyuncuların yerlerinin doldurulduğu da şüpheli"..Giden oyunculardan biri de Novak..Novak'dan şu kadar kar ettik Sosa'dan bu kadar kar ettik diye ortalığı velveleye verip Ağaoğlu'na toz kondurmayan bu arkadaşımız da görüldüğü üzere Sosa ve Novakı'ın yokluğunun takımı negatif yönde etkilediği konusunda bizimle hemfikir..

Chelsea'de çim biçme işleriyle uğraşan Newton'a bir başka mesajında ise "akıllı adam" diyor Cenkhan..Akıllı adam görmesek inanacağız..Cenkhan'ın böyle onlarca geçmişiyle bugününün çeliştiği mesajları çok var daha fazla yazıp uzatamam..

Rakamları tersyüz edip pembe tablolar çizeceğine önce geçmişte ne yazdığına bakıver..

Böyle futbol bilgisi kıt adamlarla tartışmayı sevmem ama neyse..

John Lennon

Yorum

• Bak hala..

Gitmiş mesajlarımı karıştırmış, araya da kendi kültürüne uygun 2 tane bayağı atasözü atıp kolaj yapmış pamuk gibi elleriyle. E ama ben hayal kırıklığına uğradım, bu muydu ilgileneceğim dediğin? Ağız ishali olmalar, hurmalar tırmalar falan.. Seviyeye gel.

Biz adama, "yönetimin artılarını söylemek şakşakçılık değildir, kaldı ki kimsenin hatalarını gizlediğimiz de yok" diyoruz, adam ithamın nereden geldiğini unutup da kendi dediğine inanacak kadar sığ olduğu için yönetime yazdığımız eleştiri üzerinden "al adamın yaptığına aptallık demişsin, hani şakşakçıydın?" diyor. Ben olmadığımı söylüyorum zaten. Kendini çürütmene gerek yoktu ama eyvallah yani

Sosa ve Novak'ın belirtilen ücretlerle takımda kalmasını savunacak kadar hayalperest olmak ayrı, adamların gidişinin takımda travma yaratmadığını ve yerlerinin tam anlamıyla doldurulduğunu 8. haftadan iddia etmek ayrı. "Kar ettik demek" ayrı, "bütçemizin 3 milyon üzerindeydiler" demek ayrı. Oyuncular için öyle kar zarar hesabı yapılmaz dedim kaç kere, az daha okusan görürdün. Bütçe ise bir realitedir. Neyse. İmkanlarımızın isteklerimizle uyuşmadığını söyleyince aklı almadı garibin, yazık. Ona göre ya ne olursa olsun elinde tutacaksın bir futbolcuyu ya da arkasından söveceksin, başka seçenek bilmiyor. Kafasına geçirmiş bir huni, "o zaman nolmuştu?" diye geziyor.

Burak Yılmaz'ı da gönderdik bak onu da ekleyeyim, iyice aklın karışsın. Pahalıydı, gönderdik ama bu futbolunu kötü buluyorum demek değil, yerini hemen doldurabildik demek değil. Geç olsa da Sorloth geldi ki sen Ağaoğlu'nu övüyorsun bu transferi sebebiyle, bu da senin matığına göre katıksız şakşakçılıktır, e bu adam Burak gitti diye geldi. Senin kafandaki adamlar yönetseydi bu kulübü hala Burak'ın maaşını denkleştirmeye çalışıyor olurduk. Yerine gelen adam gol kralı oldu, kasaya da 10 milyon attı gitti. Sosa da aynı mantık. Bütçe, maliyet... Anladın? Fener'in yedek sol bekine dünyaları verelim diye aylarca şurada baldırı çıplak koşmana hiç girmiyorum, o utanç zaten sana yeter.

Newton Chelsea'da çim mi biçiyordu bilmiyorum ama şurası aşikar ki tanımadığı adamı meslekler biçerek aşağıladığını zannetmek cahil adam işidir, cahille uğraşmak da hakikaten zor. Ama bağlattığı 20 liralık internette gördükleriyle algı duvarlarını aştığını zanneden yarı cahil adamlar ile uğraşmak en beteri.
                  Naber?

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Üzerinde değil, altında olacak neyse önemli değil de hani borcumuz yoktu bizim Muharrem Usta'ya?

Şu "Usta isteseydi Uefa ile yapılan anlaşmaya uyardı" ve Usta'nın verdiği belgeye rağmen belge eksikliğinden ceza yememiz kısımlarını da açmadın hala.

Bu arada, evrakta sahtecilik iddianda ısrarcı mısın?
                    Haber linki burada,ilk teklif 10 milyon euro,sonra Ahmet Ağaoğlu bunu 13 milyon euro yapın diyor ve Muharrem Usta kabul ediyor.Bu rakamın altında bir satış olursa bana olan borçtan silersiniz diyor,eğer üstünde bir satış olursa 13 milyon euroyu alırsınız,fazla olan kısmı da alacağıma karşılık düşersiniz.

Şimdi bu anlaşmanın neresinde art niyet var?Biraz ısrar etse üçüne verilen bonservis bedelini Muharrem Usta karşılayacak zaten,neden bun tercih etmemiş?

Ben Muharrem Usta'nın alacağı yok demedim,sen kulübü kendine borçlandırdı dedin ama adam kulübe verdiği parayı geri alsa nasıl içerde alacağı olsun değil mi?
                    Kaldı ki alacağının 38 milyon 650 bin TL'sini de bağışladı,bu kadar parayı kim vermiş Trabzonspor'a.

Evrakta sahtecilik konusu ortada,UEFA bize neden ceza verdi,Ağaoğlu yönetimi yasal olmayan yollarla borcu düşürdü,böyle bir borç düşürme olayı Borsa'ya açık başka bir şirkette olsa kıyamet kopardı ama bizim divan başkanı da Muharrem Usta düşmanı olduğu için ses çıkarmadı,sonra bu usulsüz borç silinerek UEFA'ya içinde yalan bilgiler olan denk bütçe belgesi gönderildi ama UEFA bu borç ödendi ise belgesi nerde diye sordu,işte o zaman Muharrem Usta akıllarına geldi ama o kadar yapılan adiliğe rağmen adam bu imzayı verdi.İşe yaramdı ve biz ceza aldık.

Eğer bu borç konusunda sahtecilik yapmak yerine gerçek bütçe gönderilseydi ve bir görüşme istenseydi tıpkı GS gibi biz de anlaşabilirdik ama sen UEFA'yı sahte belge ile kandırmaya kalkarsan adam seni ciddiye alır mı?

Sosa'dan Novak'tan kurtulduk diye seviniyorsun,toplam para 1 mlyon euroyu bulmaz,peki en az 25 milyon euro tutarındaki bu zararı hiç dert ettin mi?

Trabzonsporlusun ya?
                    En son sasone tarafından düzenlendi; 13.11.2020, 15:14.
                    • Memento mori

Yorum

Kaldı ki alacağının 38 milyon 650 bin TL'sini de bağışladı,bu kadar parayı kim vermiş Trabzonspor'a.
                      Trabzonspor'un kendisini yöneten adama neden 38 milyon 650 bin TL borcu var?
                      Naber?

Yorum

Trabzonspor'un kendisini yöneten adama neden 38 milyon 650 bin TL borcu var?
                        Neden var,o zamanın şartlarına bakman gerekir,kulüpleri bankaların veya tefeci barter firmalarının eline düşürmemek için,bunlar cebinden kasaya koyduğu para şeklinde mi yoksa kulübün ödemesi gereken faturasını-çekini şahsi hesabından gönderdiği para ile ödeme şeklinde mi onu da Ahmet Ağaoğlu'na sor.

Kendisi de sık sık bu tür acil ödemelerde yönetici Ertuğrul Doğan'ın katkılarını övmekle meşgul.Sanki suç işlemiş gibi atlıyorsun hemen.
                        • Memento mori

Yorum

Neden var,o zamanın şartlarına bakman gerekir,kulüpleri bankaların veya tefeci barter firmalarının eline düşürmemek için,bunlar cebinden kasaya koyduğu para şeklinde mi yoksa kulübün ödemesi gereken faturasını-çekini şahsi hesabından gönderdiği para ile ödeme şeklinde mi onu da Ahmet Ağaoğlu'na sor.

Kendisi de sık sık bu tür acil ödemelerde yönetici Ertuğrul Doğan'ın katkılarını övmekle meşgul.Sanki suç işlemiş gibi atlıyorsun hemen.
                          Şöyle anlatayım belki yardımcı olur olayın yakışıksızlığının anlaşılması hususunda.

Düz maaşla, ek geliri olmadan ve ufak tefek banka kredisi, kredi kartı borcu gibi standart sorunlarla geçinmeye çalışan bir adamsın. Sonra baban doğum günün diye gaza gelip 200.000 liralık arabayı çekiyor evinin önüne, arayıp haber de veriyor, "aşağı gel al ama komisyoncusuydu, prosedürleriydi vs. kendin halledersin artık eşek değilsin ya" diyor. Onlar cepten gitti ama 10 numara araban var. Millet de babanın ne kadar süper bir varlık olduğunun propagandasını yapıyor sana devamlı. Neyse gel zaman git zaman, sen pederi arıyorsun "ya bunun benziniydi, otoparkıydı, bakımıydı ben bunun altından kalkamıyorum, bana biraz destek at" diyorsun. Sonra peder de "ağlayacağına önce benim şu 200.000 lirayı ver" demesin mi? Desin, pederi bıraksalar seni şampiyon yapacak çünkü. "Ya.." diyorsun "ne borcu, benim zaten arabaya ihtiyacım da yoktu en başından". O da kral adam ya, "iyi" diyor, "arabayı getir, ben 150'ye birine okuturum, bana olan borcundan düşerin, kalanı da faiziyle bir ara ödersin".

Nasıl hikaye?
                          Naber?

Yorum

• Dediğim gibi memur kafalısın Cenkhan..Bunu biraz aşağıda açacağım..

Forumda eski mesajları karıştırma gibi bir geleneğim yoktur sadece aklımda kalan mesajını teyit etme amaçlı yeniden gözden geçirdim ve senin deyiminle kopyalayıp yapıştırdım...

Şimdi bakınız..

İkide bir Novak'a fenerin yedeği diye hitap etmekten vazgeçmen gerekiyor çünkü fenerin kadrosunda Caner gibi kaliteli ayağa sahip bir sol bek halihazırda var..Sosa ve Novak hatta Ndiaye Mikel gibi oyuncular bu takımın bel kemiğiydi..İskelet oyunculardı bunlar..Bunları elde tutup üzerine takviye yaparak yeniden şampiyonluğa oynamanın şeytanın bacağını bu sefer kırmanın arayışları içerisinde olması gerekiyordu yönetim ve Ağaoğlu diyoruz..Sen Sosa ve Novak'a istediği parayı veremiyor musun o takdirde o mevkilere o tipte o kalitede o kalibrede oyuncu alman gerekirdi diyoruz...

Kaldı ki skor üreten maç kazandıran performansı verimli bir oyuncuyla yeni sözleşme yaparken elbette oyuncu zam isteyecek..Yani Kamil Ahmet ile Novak'ın maaşları eşit veya birbirine yakın mı olacaktı? Böyle şey olmaz..Bu kafadan sıyrıl..

Bütçe masallarını da geçelim..Aağaoğlu'nun bu sezon transfer ettiği oyuncuların toplam maliyetiyle 2 3 mevkiye nokta atışı transfer pekala yapılabilirdi..Oynatılmadan para kazanan oyuncuları saymıyorum bile artı teknik direktörden tasarruf yapacağım mantığıyla hareket edip şampiyonluğu Başakşehir'e kaptırmasını dolayısıyla da ŞL gelirlerinden mahrum bırakılmamızı neden konuşmuyorsunuz..3 milyon euro kar ettik diyorsun da 25 milyon euroluk gelirin kapısını açacak o kritik eşiği atlayabileceğimiz birtakım hamlelerin yapılmadığını neden sorgulamıyorsunuz?

Şampiyonlar ligine hangi oyuncularla gideceksin Marlon Flavio Baker gibi üçüncü sınıf topçularla mı?

Benim değil senin zihniyetin Trabzonspor'u ayağa düşürüyor..Sonuç ortada..Ligin dibine demir attın..Bunu maaş bütçesini en aza indireceğim diyerek yaptın..Teknik direktörden veya futbolcudan tasarruf yaparak bir arpa boyu yol alamazsın sportif başarıyı getiremezsin..

John Lennon

Yorum

Şöyle anlatayım belki yardımcı olur olayın yakışıksızlığının anlaşılması hususunda.

Düz maaşla, ek geliri olmadan ve ufak tefek banka kredisi, kredi kartı borcu gibi standart sorunlarla geçinmeye çalışan bir adamsın. Sonra baban doğum günün diye gaza gelip 200.000 liralık arabayı çekiyor evinin önüne, arayıp haber de veriyor, "aşağı gel al ama komisyoncusuydu, prosedürleriydi vs. kendin halledersin artık eşek değilsin ya" diyor. Onlar cepten gitti ama 10 numara araban var. Millet de babanın ne kadar süper bir varlık olduğunun propagandasını yapıyor sana devamlı. Neyse gel zaman git zaman, sen pederi arıyorsun "ya bunun benziniydi, otoparkıydı, bakımıydı ben bunun altından kalkamıyorum, bana biraz destek at" diyorsun. Sonra peder de "ağlayacağına önce benim şu 200.000 lirayı ver" demesin mi? Desin, pederi bıraksalar seni şampiyon yapacak çünkü. "Ya.." diyorsun "ne borcu, benim zaten arabaya ihtiyacım da yoktu en başından". O da kral adam ya, "iyi" diyor, "arabayı getir, ben 150'ye birine okuturum, bana olan borcundan düşerin, kalanı da faiziyle bir ara ödersin".

Nasıl hikaye?
                              Hikaye burada bak git oradan adam sana diyor ki o ki öyle ver arabayı ben satayım eğer 200.000 üstü olursa farkı ben alırım ama eğer 200.000 altına satarsam da sana farkı veririm ama arabanın parası 200.000'ni kurtarırsın.

Olayları işine geldiği gibi nasıl çarpıtıyorsun var ya,az değilsin.

İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dediğim gibi memur kafalısın Cenkhan..Bunu biraz aşağıda açacağım..

Forumda eski mesajları karıştırma gibi bir geleneğim yoktur sadece aklımda kalan mesajını teyit etme amaçlı yeniden gözden geçirdim ve senin deyiminle kopyalayıp yapıştırdım...

Şimdi bakınız..

İkide bir Novak'a fenerin yedeği diye hitap etmekten vazgeçmen gerekiyor çünkü fenerin kadrosunda Caner gibi kaliteli ayağa sahip bir sol bek halihazırda var..Sosa ve Novak hatta Ndiaye Mikel gibi oyuncular bu takımın bel kemiğiydi..İskelet oyunculardı bunlar..Bunları elde tutup üzerine takviye yaparak yeniden şampiyonluğa oynamanın şeytanın bacağını bu sefer kırmanın arayışları içerisinde olması gerekiyordu yönetim ve Ağaoğlu diyoruz..Sen Sosa ve Novak'a istediği parayı veremiyor musun o takdirde o mevkilere o tipte o kalitede o kalibrede oyuncu alman gerekirdi diyoruz...

Kaldı ki skor üreten maç kazandıran performansı verimli bir oyuncuyla yeni sözleşme yaparken elbette oyuncu zam isteyecek..Yani Kamil Ahmet ile Novak'ın maaşları eşit veya birbirine yakın mı olacaktı? Böyle şey olmaz..Bu kafadan sıyrıl..

Bütçe masallarını da geçelim..Aağaoğlu'nun bu sezon transfer ettiği oyuncuların toplam maliyetiyle 2 3 mevkiye nokta atışı transfer pekala yapılabilirdi..Oynatılmadan para kazanan oyuncuları saymıyorum bile artı teknik direktörden tasarruf yapacağım mantığıyla hareket edip şampiyonluğu Başakşehir'e kaptırmasını dolayısıyla da ŞL gelirlerinden mahrum bırakılmamızı neden konuşmuyorsunuz..3 milyon euro kar ettik diyorsun da 25 milyon euroluk gelirin kapısını açacak o kritik eşiği atlayabileceğimiz birtakım hamlelerin yapılmadığını neden sorgulamıyorsunuz?

Şampiyonlar ligine hangi oyuncularla gideceksin Marlon Flavio Baker gibi üçüncü sınıf topçularla mı?

Benim değil senin zihniyetin Trabzonspor'u ayağa düşürüyor..Sonuç ortada..Ligin dibine demir attın..Bunu maaş bütçesini en aza indireceğim diyerek yaptın..Teknik direktörden veya futbolcudan tasarruf yaparak bir arpa boyu yol alamazsın sportif başarıyı getiremezsin..
                              Hayır savunmaya çalıştığı sahıs diyor ki,Sosa ile sorun yok,Novak imzaları ata ata gidiyor,en fazla bir oyuncu ayrılacak.

Cenkhan bunu görmezden geliyor,çünkü Ağaoğlu'nu savunacak.Adam açık açık yalan konuşuyor taraftara,kandırıyor ama sorun yok.
                              En son sasone tarafından düzenlendi; 13.11.2020, 15:33.
                              • Memento mori

Yorum

• Cenkhan Sturridge'i anlat bana bütçe yok diyen Cenkhan..İmza parasını anlat bana..

Bana esmeyi anlat..Esip geçmeyi anlat..

John Lennon

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X