Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tamam işte adam bu durumdan çıkması için teklifini yaptı,bir tanesi kabul etti mi,adam cebinden en az 250 milyon TL verdi kulübe,sponsorluk ve bağışlarla,bu kadarını diğerleri de yapsa sence BB anlaşmasına ihityaç duyarmıydık?

Ben yine diyorum eğer Muharrem Usta sırtından bıçaklanmasadı şimdiki asbaşkan ve divan başkanı tarafından biz şampiyon olurduk,onda bu vizyon vardı,vasat biri değildi.

Bu gerçeği kabul etmek zor mu?
    Ne verdiğini ne vermediğini tartışmıyorum. Ben niyetinin bence halis olduğunu kendisi başkan iken de yazdım.
    Bu konuma gelmiş biri iyi de yöneticidir. Lafım olamaz.
    Kendisinden evvel Trabzonspor kulübü tarihinin en facia yönetimi kulübü yönetti ve berbat bir durumda bıraktılar kulübü.

Kendisi de iyi niyetle uğraştı.

Lakin olmadı.

Keşke olsaydı. Ya da ilerde inşaallah olur.

Ben Usta ya destek verdim. Karşısında duran biri değilim. Burak Yılmaz'ın transferi dışında. Maddi de değil mevzu. Karakter seçimi hatalı olduğu için.

Bütün bunlara rağmen, kurun durumu, kendisinin futbol yönetiminde acemi oluşu, yönetimi içinden yediği darbeler birleşince zaten zor durumda aldığı kulüp batık teslim edildi...

Ben Usta düşmanı falan değilim. Başkanlık döneminde de değildim.
    Hatta 13. sandığa çok küfür etmişim.
    İho yerine Usta seçilseydi asla bu durumda olmazdık.

Ama olmadı.
    Maalesef.

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Muharrem Usta tam süre başkanlık yaptı ama dönemi sonundaki borçların kaynağı İHO; Ağoğlu geldiği gün Uefa kulağını çekmiş ama sebebi kendisi. Allahım yarattın, takip et.

Şimdi bir takım hususlarda hevesli olmana rağmen bu seviyeye inmeden cevap vermek ne kadar mümkün bilmiyorum ama...

Uefa kararını, 2016 yılında yapılan anlaşma hükümlerine uyulmadığı gerekçesiyle verdi. Çok basit bak, biz cezayı tanınan limitin üzerinde açık verdiğimiz için yedik. Yahu kendi ağzınla diyorsun Muharrem Usta anlaşma yaptı sonra bunun son yılında Uefa hükümlere uymadığınız için tadil edeceğini söyledi diye. O anlaşmanın başından sonuna Usta yok muydu kulübün başında? Usta nasıl suçlu olmuyor bu vaziyette? Kaldı ki madem adam yüce gönüllülük yaptı, evrakı imzalayıp verdi, biz cezayı nasıl o evrakın eksikliğinden yemiş olabiliyoruz?

Hadi bana yalancı demeni çocukluğuna veriyorum da evrakta sahtecilik dediğin ciddi bir suçtur. İddianı ispatlayamıyorsan da vebali vardır. Hiç tahmin etmezsin ama adamların hukukçularından biri görür, işgüzarlığı tutar, kendini mahkemede bulursun. Şimdiden de uyarayım, yargıç karşısına çıktığında "abi ben özürlüyüm bu konularda" diyerek de kurtaramazsın.
      Boşa kürek çekiyorsun. Ben bıraktım artık bu arkadaşı. En son futbol cahili diyordu bana. Usta gelse utanır kendini bu kadar savunmaz. Aynı model 1 kişi daha var o da eksi rep veriyor durmadan. ))))

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Ha işte böyle aferim,yavaş yavaş da olsa öğreniyorsun,kendine borçlandırma diye bir şey yok,bu yönetim Ersun Yanal,Aykut Demir ve Özer Hurmacı'ya ödenmesi gereken tazminatı Muharrem Usta'ya fatura etti,o da ödedi.

UEFA'dan ceza alma sebebimiz Ahmet Ağaoğlu yönetiminin UEFA'yı kandırmaya çalışması,iyi niyetle gitse derdini anlatsa veya Muharrem Usta'dan gerekli imzayı alsalardı olmama ihtimali yüksekti bu cezanın.Olayın Muharrem Usta ile alakası imza konusu,başka bir şey değil.
        Sosa,Burak ve Kucka için de eğer isterseniz 13 milyon euro'ya alayım dedi,savunduğun Ahmet Ağaoğlu bunu da kabul etmedi,sonrası da ortada.

Yani daha öğreneceğin çok şey var,önce öğren,sonra fikir belirtirsin.
        Yeni yönetimin Usta'ya yazdığı borçlar ile kulübün Usta'ya olan borcu farklı şeyler. Algı çalışmanı sevsinler. Ha bu arada, Ersun Yanal, Aykut Demir ve Özer Hurmacı'ya neden milyonlarca tazminat ödüyoruz biz?

Muharrem Usta, senin kelimelerinle, "isteseydi uyacağı" Uefa anlaşmasına neden uymadı? Onu de hele.

Ağaoğlu, Muharrem Usta'dan belge alıp Uefa'ya vermişse, o belgenin eksikliğiyle nasıl ceza yemişiz?

Sosa, Burak ve Kuçka'ya bonservisler ve yıllık alacaklar dahil kaç para verilmiş de olay 13 milyona kapatılmaya çalışılmış? "Cebinden" vereceği parada Kuçka'nın imaj hakları da var mıymış?
        Naber?

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Boşa kürek çekiyorsun. Ben bıraktım artık bu arkadaşı. En son futbol cahili diyordu bana. Usta gelse utanır kendini bu kadar savunmaz. Aynı model 1 kişi daha var o da eksi rep veriyor durmadan. ))))

Kendisiyle çelişmelere doyamayan adamların kendilerini rezil etmelerini izlemek keyifli çünkü.
          Naber?

Yorum

• Onu bilmem de sanirim sasone reyiz yanlis ismi yazmis, Mazhar Afacan'dan bahsetmis, dedim bakayim bu kim çünkü ismi çok bilindik gelmedi : megersem eski baskanlarimizdanmis, ama 2006'da vefât etmis... "Usta'ya hak veren" o olamaz, baskasidir
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Ağaoğlu göreve geldikten 2 ay sonra UEFA'dan ceza alınmamasının payını bütünüyle kendine, 2 yıl kulüp yönettikten sonra alınan cezanın faturalarını da başkasına çıkartan tuhaf mı tuhaf bir adam.

Büyük takımlar pahalı transferler yapılabilir. Benim şahsen İHO'ya kızmamın sebebi kadro mühendisliğindeki inanılmaz başarısızlık ve ödeyemeyeceği anlaşmalar yapması sebebiyle futbolculara ödemek durumunda kaldığı çok yüklü tazminatlardı. İHO giderken takımın heralde %80'i FIFA'ya başvurmuş ve davalarını kazanmışlardı. Birçoğu serbest kalmış ve tamamı tazminat almaya hak kazanmıştı. M'bia'nın sözleşmesindeki ödeme yapılmaması üzerinden hak kazanacağı faizleri okursanız o dönemin özetini görmüş olursunuz.

Usta 1.si kadro mühendisliğini iyi yaptı. Kadroyu 50 oyuncudan 20-22'lere indirdi ve bu oyuncuların da pozisyonlarını iyi dağıttı. Yani 5 forvet 0 orta saha durumu asla oluşmadı, her pozisyonda 1 oyuncu ve 1-2 alternatifi vardı.

Bunu önceden de söyledim yine söylüyorum, bu takımın 100 milyon lira geliri varsa, Usta 50 de kendi cebinden/şirketlerinden koyuyor ve senelik 150 milyon lira gider oluşturuyordu.

Ağaoğlu "Cebimden 1 kuruş vermem" sloganıyla seçildiği için bu gider ona fazla geldi. Usta da durumu anlayışla karşıladığı için elindeki en yüksek maaşları oyuncuları bonservislerini ödeyerek elinden çıkarmayı teklif etti. Ağaoğlu bunu kabul etmedi. Kabul etseydi sizin yıllardır şikayet ettiğiniz o Sosa, Kucka vs Ağaoğlu göreve geldiği gün hem maaş yükü olarak takımdan ayrılacaktı, hem de kulübe bonservis girecekti. Bunu kabul etmeyen birinin veya destekçilerinin bu oyuncuların giderlerinden şikayet etmesi işgüzarlığın daniskasıdır.

Bana bir tane başkan söyleyin ki hem dünya kadar sponsorluk verecek, hem cebinden dünya kadar para hibe edecek, hem yaptığı bütün transferleri kulüpten kendi cebinden ödediği parayla geri çıkaracak, hem kendi döneminde oluşan bütün tazminatları cebinden karşılayacak, üstüne bir sürü küfür hakaret iftira yiyecek, hakkında dava açılacak, üstüne de hala çıkıp kulüp avrupadan ceza almasın diye maddi fedakarlıkta bulunacak ve bu fedakarlığına rağmen kulüp iş bilmezliğinden dolayı ceza yiyecek taraftar da hala daha onu suçlayacak. Şunun örneğini ben görmedim, duymadım, bilmiyorum.

Milyar dolarlık adam, on milyonlarca dolar ve itibarını yatırdığı bir kulübün yönetiminde, iki tane menajere 300-500 bin euro vermek için yolsuzluk yaptığına inanıyor bu taraftar. Böyle bir saçmalığı aklı ve vicdanı olan hiç kimse yemez.

Neyse, geçmiş gitmiş konular. Dönelim günümüze. İyi futbol iyi oyuncularla oynanıyor, iyi oyuncular da yüksek parayla alınıyor arkadaşlar. Yani şöyle bir ikilem oldu sanki, ya pahalı oyuncularla başarısız olacağız, ya ucuz oyuncularla başarılı olacağız. Bazı taraftar durumu aynen bu şekilde okuyunca, sanki bir hazine bulmuşlar gibi Ağaoğlu'nu kıymetlims ilan ettiler. Halbuki bu iş hiç böyle değil. Siz 3>1 diyorsunuz, biz 5x1>3 diyoruz.

Ha keşke dediğiniz gibi olsa. Taraftar olarak uzun süredir bu konuda tartışıyoruz. Bütün samimiyetimle söylüyorum keşke siz haklı olsanız. Keşke ucuza çok değerli kadrolar kursak, ucuza başarılı olsak, ekonomi gerçekten düzelmiş olsa. Ama haksızsınız. Aynı zamanda başarıyla başarısızlığın tayinini yanlış yaptığınız için kulüp maalesef bu günleri görüyor.

Son olarak da gitsin mi sorusuna cevabım %100 gitmesin. Buradaki en fanatik Ağaoğlu destekçisi kimse, o gitsin diyene kadar Ağaoğlu gitmesin. Bu başarısızlığın tesadüf olmadığı hususunda bütün taraftar hemfikir olana kadar isterse 10 yıl kulüp yönetsin. Zira ortada 3 yıldır hedef koyamayan, her başarıyı kendinden, her başarısızlığı başkasından bilen, hiçbir başarısızlığın maddi manevi sorumluluğunu kabul etmeyen, zerre ekonomi finans pazarlama bilgisi olmayan, bizim şampiyonluğumuzu gasp edenlerle her hafta kol kola gezen, yıldırım demirörene plaket verirken onur'a şikeci diyen bir adam var benim gözümde. Dolayısıyla bizim tartışmamıza değer bir şey değil. Zamanla bütün gerçek Trabzonsporlular krala çıplak diyecektir.

Yorum

• Cenkhan..

5 milyon açık vermen gerekirken 50 milyon açık verme mevzuunda..
                gs nin 145 milyon açığı vardı..

gitti anlaştı ve şartlara uydu..tekrar ceza almadı..
                ağaoğluda gitti anlaştı ama şartlara uymadı..
                şimdi kim suçlu..
                burada doğruları konuşalım..
                tamam Usta suçlu ya Ağaoğlu..
                tutamayacağın sözü niye veriyorsun..(gerekçede komik ötesi Usta'dan evrak istemek)

hatta taraftarı ikna etse o sene cezayı çeksek
                çok çok büyük ihtimalle ..bu sene şampiyonduk ve kulüp en az 300trilyon kazanacaktı..

(zaten taraftarın zekasına da öngörüsünede hiçbir anlam veremiyorum)
                (tanıdığım ne kadar gs-fb li varsa seneye şampiyon olursunuz diyordu..)
                (inanmayan tek bizim camiaydı...hem başkan-hem yönetim hemde taraftar)
                (eğer inansalardı uefada 3 tur atlayıp gruba kalmayı heralde göze almazlardı)
                (sırf bunun için devlet anlaşması öne çekildi..damat algısına maruz kaldık)
                (uefa maçlarında yıprandık..eleştirildik..sakat verdik)
                (ha unutmadan uefa gelirimizinde yarısına el koydu 10milyonun anca 5 ini kazanabildik)
                (bide üstüne uefayı casa şikayet ettik..uefa fırsatını bulunca tabii basar cezayı)

..................................................................................................
                bak bak yapılanlara bak ya..çıldıracam..bu kulüp tabii şampiyon olamaz..
                vaybe ne kazandık ama görüyormusunuz geçen yıl uefada 5 milyon euro..
                çöpe attığın şampiyonluk 30 milyon euro..
                tam bizim kulübe yakışacak tavır işte bu..
                ..................................................................................................................

ayrıca ben trabzonsporlu olarak kulübe para veren bu yönetimde ertuğrul doğanı bilirim..eskilerden doğru yalan sadri şener söylentisi vardı..
                ama muharrem usta kadar para vereni ne gördüm nede duydum..
                hatta iho denilen kişi duyduğum kadarıyla para babası ali ağaoğluna damatmış..ne kendi döneminde ne başkası döneminde 1 lira verdiğini duymadım..
                En son alperrr tarafından düzenlendi; 12.11.2020, 22:19.
                samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• .
                  En son Çağatay96 tarafından düzenlendi; 13.11.2020, 11:05.

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sampiyonlugu verişimizi asamiyorum. Bi mikele unala bakardik diye düşünüyoruz. Nedir bu. Midemize oturdu. Gecmiyor. Duygusala baglamayalim ama hep biz kaciriyoz bunu. Şu nasip olsun.
                    Obi Mikel gitmeseydi şampiyon olurduk. Onu ortasahada çok aradık. Hele o olsaydı Alanyaspora karşı biz berabere kalmazdık.

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ağaoğlu göreve geldikten 2 ay sonra UEFA'dan ceza alınmamasının payını bütünüyle kendine, 2 yıl kulüp yönettikten sonra alınan cezanın faturalarını da başkasına çıkartan tuhaf mı tuhaf bir adam.

Büyük takımlar pahalı transferler yapılabilir. Benim şahsen İHO'ya kızmamın sebebi kadro mühendisliğindeki inanılmaz başarısızlık ve ödeyemeyeceği anlaşmalar yapması sebebiyle futbolculara ödemek durumunda kaldığı çok yüklü tazminatlardı. İHO giderken takımın heralde %80'i FIFA'ya başvurmuş ve davalarını kazanmışlardı. Birçoğu serbest kalmış ve tamamı tazminat almaya hak kazanmıştı. M'bia'nın sözleşmesindeki ödeme yapılmaması üzerinden hak kazanacağı faizleri okursanız o dönemin özetini görmüş olursunuz.

Usta 1.si kadro mühendisliğini iyi yaptı. Kadroyu 50 oyuncudan 20-22'lere indirdi ve bu oyuncuların da pozisyonlarını iyi dağıttı. Yani 5 forvet 0 orta saha durumu asla oluşmadı, her pozisyonda 1 oyuncu ve 1-2 alternatifi vardı.

Bunu önceden de söyledim yine söylüyorum, bu takımın 100 milyon lira geliri varsa, Usta 50 de kendi cebinden/şirketlerinden koyuyor ve senelik 150 milyon lira gider oluşturuyordu.

Ağaoğlu "Cebimden 1 kuruş vermem" sloganıyla seçildiği için bu gider ona fazla geldi. Usta da durumu anlayışla karşıladığı için elindeki en yüksek maaşları oyuncuları bonservislerini ödeyerek elinden çıkarmayı teklif etti. Ağaoğlu bunu kabul etmedi. Kabul etseydi sizin yıllardır şikayet ettiğiniz o Sosa, Kucka vs Ağaoğlu göreve geldiği gün hem maaş yükü olarak takımdan ayrılacaktı, hem de kulübe bonservis girecekti. Bunu kabul etmeyen birinin veya destekçilerinin bu oyuncuların giderlerinden şikayet etmesi işgüzarlığın daniskasıdır.

Bana bir tane başkan söyleyin ki hem dünya kadar sponsorluk verecek, hem cebinden dünya kadar para hibe edecek, hem yaptığı bütün transferleri kulüpten kendi cebinden ödediği parayla geri çıkaracak, hem kendi döneminde oluşan bütün tazminatları cebinden karşılayacak, üstüne bir sürü küfür hakaret iftira yiyecek, hakkında dava açılacak, üstüne de hala çıkıp kulüp avrupadan ceza almasın diye maddi fedakarlıkta bulunacak ve bu fedakarlığına rağmen kulüp iş bilmezliğinden dolayı ceza yiyecek taraftar da hala daha onu suçlayacak. Şunun örneğini ben görmedim, duymadım, bilmiyorum.

Milyar dolarlık adam, on milyonlarca dolar ve itibarını yatırdığı bir kulübün yönetiminde, iki tane menajere 300-500 bin euro vermek için yolsuzluk yaptığına inanıyor bu taraftar. Böyle bir saçmalığı aklı ve vicdanı olan hiç kimse yemez.

Neyse, geçmiş gitmiş konular. Dönelim günümüze. İyi futbol iyi oyuncularla oynanıyor, iyi oyuncular da yüksek parayla alınıyor arkadaşlar. Yani şöyle bir ikilem oldu sanki, ya pahalı oyuncularla başarısız olacağız, ya ucuz oyuncularla başarılı olacağız. Bazı taraftar durumu aynen bu şekilde okuyunca, sanki bir hazine bulmuşlar gibi Ağaoğlu'nu kıymetlims ilan ettiler. Halbuki bu iş hiç böyle değil. Siz 3>1 diyorsunuz, biz 5x1>3 diyoruz.

Ha keşke dediğiniz gibi olsa. Taraftar olarak uzun süredir bu konuda tartışıyoruz. Bütün samimiyetimle söylüyorum keşke siz haklı olsanız. Keşke ucuza çok değerli kadrolar kursak, ucuza başarılı olsak, ekonomi gerçekten düzelmiş olsa. Ama haksızsınız. Aynı zamanda başarıyla başarısızlığın tayinini yanlış yaptığınız için kulüp maalesef bu günleri görüyor.

Son olarak da gitsin mi sorusuna cevabım %100 gitmesin. Buradaki en fanatik Ağaoğlu destekçisi kimse, o gitsin diyene kadar Ağaoğlu gitmesin. Bu başarısızlığın tesadüf olmadığı hususunda bütün taraftar hemfikir olana kadar isterse 10 yıl kulüp yönetsin. Zira ortada 3 yıldır hedef koyamayan, her başarıyı kendinden, her başarısızlığı başkasından bilen, hiçbir başarısızlığın maddi manevi sorumluluğunu kabul etmeyen, zerre ekonomi finans pazarlama bilgisi olmayan, bizim şampiyonluğumuzu gasp edenlerle her hafta kol kola gezen, yıldırım demirörene plaket verirken onur'a şikeci diyen bir adam var benim gözümde. Dolayısıyla bizim tartışmamıza değer bir şey değil. Zamanla bütün gerçek Trabzonsporlular krala çıplak diyecektir.
                      Yağlamalar olsun, stoperinde Mustafa Akbaş olan takıma 5 milyon Euro bonservisle Milan'dan kazmanın tekinin alınmasının iyi mühendislik diye satılması olsun gayet güzel kotarılmış, oralara girmeyeceğim ama şunu belirtmek lazım, vakit geçince gerçeklerin unutulduğu zannediliyor çünkü:

Bahsedilen 3 elemanın kulübe maliyeti 350 milyon Türk lirası. Verilen yıllık yaklaşık 10 milyon Euro'luk maaşın yarattığı yükten kurtulacaktık orası doğru, Allah razı olsun kendisinden ama Usta'nın Sosa, Kuçka ve Burak'ın bonservislerinin 13 milyona kendisine opsiyonlanması teklifinde kulübün cebine bahsedildiği kadar para girmeyecekti; Usta kendisine olan borçların tamamının geri ödenmesi, kalan miktarın kulübe geçilmesi karşılığında yaptı bu menajerlik teklifini. Bunun bir de Ersun Yanal ve Özer Hurmacı'ya ödenen tazminatlar sonrasında Usta'nın kulübü arayıp "bağış faturası kesin, bu bedel kulübün bana olan borçlarından düşülsün" hikayesi var. İnanan olursa tabii. "Sponsorluk verdi" diye övülen şey de Usta'nın yine alacaklarına karşılık firmasının ismini Trabzonspor formasına yazdırma anlaşması. Kulübün cebine yine para girmiyor. Israrla anlaşma altına almaya çalıştığı da yandaşları tarafından aslında olmadığı iddia edilen borçlar var ya, onlar.

Adam her şeyi "cebinden" karşılamış ama kendi yönettiği kulübün şahsına milyonlarca Euro borcu var, enteresan değil mi? Adam bütün kulübü rehin almış, her yerden karşılıksız anlaşmalar çıkıyor. Adam o kadar "cebinden" vermiş ki kulübe, geri öde öde bitmiyor.

Bu arada, tesadüf olmayan başarısızlık hangisi? Usta'nın 3 futbolcuya verdiği maaş kadar bütçeyle kurulmuş takımın ligi 2. sırada bitirmesi mi yoksa bir de üzerine Türkiye Kupası'nı alması mı?
                      Naber?

Yorum

• sasone rumuzlu üye muharrem usta'nın kendisidir açık ve net.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Ustanın en büyük hatası ersundur
                          Gerisi kapatılmayacak şeyler degil
                          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Novak Sosa ali veli ...
                            Geçen senden bu seneye farkeden tek adam Sörloth tur.
                            Sosa ve Novakla bu sene şu ankinden farklı hiçbir sonuç alamazdık.
                            Geçen sene de çok ciddi sıkıntılar çekiyorduk, mahkum kalıyorduk.

Şapkadan tavşan çıkaran adam Sörloth fark yarattı. Öyle ki ligin tepesinde tutunabildik o eksik kadroya rağmen.

Ama bunlardan daha önemlisi tribün etkisi.
                            Geçen sene Sosa da vardı, Novak da... Hatta Sörloth da ...
                            Pandemi arasından önce ve sonra, karşılaştırın takımın gösterdiği performansı aynı kadroya rağmen.

Sırf yönetime laf çakmak için hikayeden Sosa Novak masalı uydurmayın.

Geçen sene ispatlanan en önemli unsur tribün bu sene yok, üzerine de takımın en büyük kozu Sörloth yok...
                            Sosa ile Novak o listenin altında bile yer bulamaz kendine.

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aynen öyle olmalı. Gelen topçu bizi basamak olarak görüp Avrupa'ya sıçramalı. Ahhhh büyük başkan olacaktı ki 30 luk bitiklere 5 milyon bonservis (onu da ödemiyor) 2.5 milyon maaş verirdi. Büyük vizyoner bir daha gelip yarım bıraktığı işi tamamlamalı.

Teşekkürler,en azından o vasat zihniyetini saklama gereği duymadığın için.Sizin gibilerin bu takıma zarar vermemesi için elimden geleni yapacağım,sana da tavsiyem git G.Birliği veya Altınordu'yu tut,bu iş huzur içinde çözülsün,o vasatlığını ve futbol cehaletini al ve Trabzonspor'dan uzak dur.
                              O kadar yalan dolan ve cehalet kaplısın ki,adamın yüksek maliyeti olan üç futbolcusu bugün halen üst düzey futbolcular,Kucka İtalya'da,Burak Fransa'da,Sosa da Türkiye'de oynuyor.Bu üç futbolcu üzerinden adam iskelet kurdu ve yanına uygun maliyetli,Perreria,Mas,Onazi,Novak ve alt yapıdan gelenlerle takım olgusu yaptı.

Tek yapabildiğin Burak,Kucka ve Sosa üzerinden algı kasmak,Vitor Hugo gibi çöpe verilen paraya bak sen,Sturidge'ye verilene bak.Manoel'e ne kadar verildi,Plaza nerde,ona bak.Diğerlerini yazmıyorum bile.

İlk olarak LağusKusteli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ersun Yanal,Aykut Demir ve Özer Hurmacı'ya ödenmesi gereken tazminatı Muharrem Usta ödemişse helal olsun Usta’ya.
                              Evet,ödedi.

İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yeni yönetimin Usta'ya yazdığı borçlar ile kulübün Usta'ya olan borcu farklı şeyler. Algı çalışmanı sevsinler. Ha bu arada, Ersun Yanal, Aykut Demir ve Özer Hurmacı'ya neden milyonlarca tazminat ödüyoruz biz?

Muharrem Usta, senin kelimelerinle, "isteseydi uyacağı" Uefa anlaşmasına neden uymadı? Onu de hele.

Ağaoğlu, Muharrem Usta'dan belge alıp Uefa'ya vermişse, o belgenin eksikliğiyle nasıl ceza yemişiz?

Sosa, Burak ve Kuçka'ya bonservisler ve yıllık alacaklar dahil kaç para verilmiş de olay 13 milyona kapatılmaya çalışılmış? "Cebinden" vereceği parada Kuçka'nın imaj hakları da var mıymış?
                              Sosa,Burak ve Kucka çok para alıyor,bu sebeple biz bunlarla devam edemeyiz diye açıklama yaptı Ahmet Ağaoğlu,sonra bu teklif geldi,Muharrem Usta'nın teklifi bu üç futbolcuyu ben satayım eğer toplam gelir 13 milyon euro üzerinde olursa aradaki farkı borçtan düşersiniz.

Ahmet Ağaoğlu iyi niyetli değildi ki,istese bu teklif 15 milyon euro olsun der ve pazarlıkla en azından kulübün verdiği bonservis parasını çıkartırdı.

Özer ve Aykut önceki yönetimden devr aldıkları bir sorundu,ilk başta davayı Trabzospor kazandı,yani Muharrem Usta'nın tavrı haklıydı,hatta Özer 6 ay futboldan men edildi,sonra birileri Sadi Tekelioğlu'nu TFF'ye gönderdi o da kulüp aleyhine ifade verdi ve kaybettik.
                              Ersun Yanal da önceki yönetimle davalıktı,tazminat sorunu vardı,Mehmet Yiğit Alp ve Nevzat Aydın istedi gelmesini.

İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Onu bilmem de sanirim sasone reyiz yanlis ismi yazmis, Mazhar Afacan'dan bahsetmis, dedim bakayim bu kim çünkü ismi çok bilindik gelmedi : megersem eski baskanlarimizdanmis, ama 2006'da vefât etmis... "Usta'ya hak veren" o olamaz, baskasidir
                              Haklısın ismi karıştırmış olabilirim,Muharrem Usta'nın her başkan ve yönetim kendi dönemindeki zararı karşılasın demesinden sonra bu konuda destek olmuştu,Eski başkan veya asbaşkanlardan biri,Aşçıoğlu da olabilir,Cevahir de ama aşağıdaki çıkştan sonra destek vermişti Muharrem Usta'ya.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, başkanlık görevinde bulunduğu 2 yıl 4 ay süren başkanlık süreci hakkında açıklamalarda bulundu.
                              En son sasone tarafından düzenlendi; 13.11.2020, 11:48.
                              • Memento mori

Yorum

Teşekkürler,en azından o vasat zihniyetini saklama gereği duymadığın için.Sizin gibilerin bu takıma zarar vermemesi için elimden geleni yapacağım,sana da tavsiyem git G.Birliği veya Altınordu'yu tut,bu iş huzur içinde çözülsün,o vasatlığını ve futbol cehaletini al ve Trabzonspor'dan uzak dur.

Evet,ödedi.
                                Valla Saralin ozovlatci tutumuna katılmam
                                Kendisi ile tartışmaya bile girmem
                                Ama bana göre de TS nin borç yükünden kurtulusu oyuncu satisi ile mümkündür
                                Hele bir oyuncu için 25 ler konuşulduğu an satilmali
                                Abdus elde kaldı mesela

Realist bir durum var TS dunyanjn en büyük takımı değil

TS olsa olsa 3. Sınıf bir takım hem yönetimiyle hem taraftarıyla (50 tane taraftar grubu var mesala) hem alıştığımız amatorlukleri ile

Leipzig gibi takımlar 2. Sınıf takım

Bayern 1. Sınıf takım

Bunu kabul etmesen de gerçek bu

Ha takım satilir adam akıllı altyapısı vs yönetilir amatorluktrn kurtulur ozevlat fosillerini kulüpten uzaklastirirsan zihnen büyük takım olursun
                                Daha sonuclarin ne olursa olsun bir ağırlığın olur
                                O zaman 2. ya da 1. Sınıf takım olabilirsin.

Kısaca takım satilana kadar yetiştir sat başka çözüm yok
                                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X