Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alanyadan 1 puan almış hocayı göndermezsin umarım kral. Golf sopası bile senden daha işlevsel
    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sorlothdan 10 milyon Euro kazanmissin Nwakaemeden en fazla 6 milyon Euro kazanacaksın Ekubandan ne kazanacagin mechul neye gore daha fazla oluyor ?
      Shorthden gelecek para 11 ekubana celtic 5 milyon verdi kabul edilmedi guncel piyasa degeri ortada nwakame zaten sen yazmissin sene sonu satilmasi planlaniyor 6 serbest kalma bedeli 4 bile veren olsa minimum 20 milyon avro, bonservisleri toplam 2.5 milyon avro yusuf altyapidan cikip rekor ucrete satildi ona bonservis verilmedigi icin yazmiyorum ..boyle bir kar orani bugune kadar gormedim ben transfer edip sattigimiz adamlarda hatirlamiyorum varsa biliyorsan soyle bilelim aydinlanalim ogrenmis oluruz..
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Sayın Başkan nerede? Müge ablayı arayalım bulsun kendisini.
        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Baskan ihsan dereliogluyla devam karari alsana. Bak adam koca alanyadan 1 puan aldi, 3 maclik maglubiyet serimize son verdi. 30 saniyede 2 oyuncu degisikligi hakkini kullandi. Daha ne yapsin bu adam koltugu haketmek icin. Ver biraz da o staj yapsin.
          30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
          8.KUŞATMA

Yorum

• bu transferleri kim yaptıysa onla birlikte gitsinler. forvet ve orta saha diye kimlere para vermişler.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Şu diabate'yi niye aldı?

Yaptığı yanlışların en başında bu transfer geliyor
              Bu adamı niye ve neden aldı?

Senin ihtiyacın olan transferi yapmıyorsun da gidip alakasız isim alıyorsun
              Şu 8 hafta için kendisinden bir değerlendirme alsak diyorum

Yorum

• Bu seneki transferler fiyaskoya doğru gidiyor. Plaza ve Diabete kadroya bile giremiyorlar...
                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  aspor çalisani hmm, ilginç, sanki hani avci akpin/düzenin adami söylentilerini kesmek için konusmus... neyse ne poh yerlerse yesinler kulüp misyonunu da durusunu da kaybetti kaç zamandir, Tekke gelince biraz durusumuzu düzeltiriz belki
                  ya ben bu selahattin kınalı ı bazen dinliyorum A sporda tam bir yerelci her konuşmasında hüseyin türkmeni meteden bomboş bir adam fazla ciddiye almayın derim.

Yorum

• şuan maç fazlasıyla lig sonuncusuyuz.

yönetim istifa.

aldığınız adamlar kadroya bile giremiyor.

10 tane yabancı alındı halen daha safa oyuna giriyor.

Yorum

• [MENTION=28510]Emirhan Uludüz[/MENTION]

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

Yorum

• Neyse ki bugün rakiplerimiz iyi puan kaybetti lig de kalma şansımızı artırdık
                        https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                        Beşirli/TRABZON

Yorum

• Bu takımın koskoca 1 senedir hocası yok hocası! Seni Allah bildiği gibi yapsın, rezil herif.
                          En son Soner Albayrak tarafından düzenlendi; 08.11.2020, 21:02.

Yorum

• Ihsan Hoca'yi getirmek icin suan neler yapiyordur kim bilir. Vizyonsuz Adam

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
                            HY67...

Yorum

• Diabate
                              Marlon
                              Lewis Baker
                              Benik Afobe
                              Plaza
                              Flavio

Sosa, n diaye ve novak gibi adamları beğenmeyip yerlerine alınan tiplere bakın.

Bu aldıkları adamların hepsi kendi takımında bile doğru düzgün maça çıkmayan ya da hedefi olmayan dandik takımlarda oynayan oyunculardan oluşuyor. Bizde kalkıp bunlardan başarı bekledik.

Şimdi bu adamları hem oynatmayıp üstüne bir de sözleşme feshi olursa alacaklarını ödeyip yollayacaklar. Böyle amatör kulüp yönetme şekli ancak bizim gibi camia da olur.

Gidin alanyaspor transfer komitesini transfer edin. Hatta ona gerek kalmadan şu forumdan çok rahat scout bulursunuz.

Yorum

• Kulüpte sürüsüne bereket fuzuli adam var. Bu kadar para varsa 3-5 bize de ateşle.
                                İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                                İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                                Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X