İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Pereira....costa....hugo.....novak
................sosa....onazi(ndiaye)
.eku(ömür)..yazıcı.....nwakame
...................sörloth(rodallega)
Şöyle bir kadroyla şampiyonluğa oynamak vardı ama bir türlü toparlayamadik, birini yaparken diğeri bozuldu.
Hadi tamam kadro bozuldu ama elinde bir formül var. En azından yakın oyuncular alırsın. Ortasahadaki lider oyun kurucu ihtiyacı üzerine daha dikkatli düşünürsün. Yusuf yazıcı'nin boşluğu için benzer bir oyuncu arayışına girersin, onazi'nin boşluğu zaten çok konuşuldu. Kanatlar için alternatif yaratırsın falan filan. 3 sene yapılanma dedik, dağıldı gitti kadro, işin yoksa baştan kur.
Yorum
-
Bugünkü şikecileri aklama kararından sonra büyük ve derin bir oh çekmiştir sanırım. Zaten Akp'nin atadığı son 3 başkanın en başarılı oldukları görev şike davasını önce sulandırmak sonra Trabzon ve Trabzonspor gündeminden kaldırmak olmuştu ve başardılar. Son üç başkanda bu bakımdan görev adamlarıdır. daha doğrusu kuklalardır. Bu isimler atandılar ve kendilerini o koltuklara atayanlara istediklerini verdiler. Bugün yapılan basın açıklamasıyla zaten "aklandınız ama şikecisiniz" demekten öteye gidemediler. Eminim şu basın açıklamasını dahi kendilerini atayan siyasi abilerinin onayını aldıktan sonra yapmışlardır. Son üç başkan içinde de özellikle Ahmet Ağaoğlu'nu garip şekilde hediye edilen 2019/20 şampiyonluğuyla hatırlayacağım. Burada bol bol birbirleriyle atışan Ağaoğlu'cu ve Muharrem Usta'cı arkadaşların da artık bir şekilde uyanmalarını tavsiye ediyorum. Bu başkanları atayan siyasi lobinin, kulübü nasıl bir çıkmaza sürüklediğini görmemezlikten gelemezsiniz. Bu siyasi lobi son on yılda Trabzonspor'un iki şampiyonluğunu iç etmiş ve siz hâlâ bu iki isim için kanlı bıçaklı oluyorsunuz. Gülsek mi ağlasak mı bilemiyorum.
Yorum
-
İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugünkü şikecileri aklama kararından sonra büyük ve derin bir oh çekmiştir sanırım. Zaten Akp'nin atadığı son 3 başkanın en başarılı oldukları görev şike davasını önce sulandırmak sonra Trabzon ve Trabzonspor gündeminden kaldırmak olmuştu ve başardılar. Son üç başkanda bu bakımdan görev adamlarıdır. daha doğrusu kuklalardır. Bu isimler atandılar ve kendilerini o koltuklara atayanlara istediklerini verdiler. Bugün yapılan basın açıklamasıyla zaten "aklandınız ama şikecisiniz" demekten öteye gidemediler. Eminim şu basın açıklamasını dahi kendilerini atayan siyasi abilerinin onayını aldıktan sonra yapmışlardır. Son üç başkan içinde de özellikle Ahmet Ağaoğlu'nu garip şekilde hediye edilen 2019/20 şampiyonluğuyla hatırlayacağım. Burada bol bol birbirleriyle atışan Ağaoğlu'cu ve Muharrem Usta'cı arkadaşların da artık bir şekilde uyanmalarını tavsiye ediyorum. Bu başkanları atayan siyasi lobinin, kulübü nasıl bir çıkmaza sürüklediğini görmemezlikten gelemezsiniz. Bu siyasi lobi son on yılda Trabzonspor'un iki şampiyonluğunu iç etmiş ve siz hâlâ bu iki isim için kanlı bıçaklı oluyorsunuz. Gülsek mi ağlasak mı bilemiyorum.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
- Şikecilerin kendi stadında ‘hırsız başkanınız gelsin ulan’ diyen: IHO
- Yine başkanlığı döneminde şikebahçeye ayar veren M. Usta..
bu iki başkan şike konusunda eleştiriliyor cidden şaka gibi.
‘fenerbahçemiz’ dedikten sonra TFF BAŞKANI olan ve şikeyi kapatmak için uğraşan tüpçüye destek vererek onu başkan yaptıran başsorumlu sadri şener için ise tek kelam eden yok. Cidden bazılarınınki Güzel KafaymışEn son LağusKusteli tarafından düzenlendi; 06.11.2020, 20:34.SPOR SOSYOLOJİSİ...
Yorum
-
Vay be İho çok büyük laf etmiş.. İyi gaza geldiniz mi o zaman? Fener'e her laf sokuşundan sonra da Akp mitinglerinde cirit atıyordu. Millet "kupa başbakan'da" dediği dönemlerde İhocan mitinglerde Akp şakşakçılığı yapıyordu. Gerçi hakkında bu miting koşuşturmaları sonucunda devlet ihaleleri aldığı da söylenip dururdu o dönemlerde. Tabi aklı başında her taraftar o zaman da kupa Trabzonspor müzesinde değilse bunun sorumlusu Aziz Yıldırım değil, Rte'dir diyordu. Aziz spor camiasında güçlü bir figürdü ama yargıyı fb lehine eğip bükecek gücü yoktu. Yani hedef saptırmada İho çok başarılıydı. Ki Aziz'de saldır İho'cum Trabzon'lunun gazını al da ne söylersen söyle modunda takılmıştır.
Muharrem Usta ise ayrı bir alem. Bu arkadaş bildiğin zoraki başkandı. Yani isteyerek değil bir nevi itelemeyle başkan yapıldı. Adam bildiğin Akp döneminde zirve yaptı. Erdoğan ailesiyle olan yakınlığını google amca üzerinden araştırabilirsiniz. İho'nun kulübü uçuruma süreklediği dönemde Akp lobisi öyle bir isim bulmalıydı ki İho'nun açtığı deliğe sağlam yama olsun. O da idare etti işte. Ama zoraki geldiği görevi tamamlayamadı. Dedimya, adam isteyerek başkan olmadı. Girmek istemedi bu işlere. Fırsatını bulduğu anda da bastı gitti. İho'dan iyiydi ama aganın sözünden de çıkılmazdı. O da İho gibi İsviçre'lerde şov yapıp hac görevini tamamladı gitti. Hiçbir zaman Trabzonspor'da başkanlık hayali kurduğuna inanmam yani.En son erolizmts tarafından düzenlendi; 06.11.2020, 22:13.
Yorum
-
İlk olarak LağusKusteli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Şikecilerin kendi stadında ‘hırsız başkanınız gelsin ulan’ diyen: IHO
- Yine başkanlığı döneminde şikebahçeye ayar veren M. Usta..
bu iki başkan şike konusunda eleştiriliyor cidden şaka gibi.
‘fenerbahçemiz’ dedikten sonra TFF BAŞKANI olan ve şikeyi kapatmak için uğraşan tüpçüye destek vererek onu başkan yaptıran başsorumlu sadri şener için ise tek kelam eden yok. Cidden bazılarınınki Güzel Kafaymış
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePereira....costa....hugo.....novak
................sosa....onazi(ndiaye)
.eku(ömür)..yazıcı.....nwakame
...................sörloth(rodallega)
Şöyle bir kadroyla şampiyonluğa oynamak vardı ama bir türlü toparlayamadik, birini yaparken diğeri bozuldu.
Hadi tamam kadro bozuldu ama elinde bir formül var. En azından yakın oyuncular alırsın. Ortasahadaki lider oyun kurucu ihtiyacı üzerine daha dikkatli düşünürsün. Yusuf yazıcı'nin boşluğu için benzer bir oyuncu arayışına girersin, onazi'nin boşluğu zaten çok konuşuldu. Kanatlar için alternatif yaratırsın falan filan. 3 sene yapılanma dedik, dağıldı gitti kadro, işin yoksa baştan kur.
Yorum
-
Burak Yılmaz'a bonuslarla birlikte senelik 5.5 milyon avro maaş veren adamla, 2.5 yıl da yaptığı tüm transferlere 10 milyon avro bonservis ödeyen adamı bir tutmak günahtır.
Mesiah'a 400 bin avro verdi diye yerden yere vurulan adamla, M.Demir'e 2.5 milyon avro veren adamı aynı kefeye koymakta ne bileyim yani. 2.5 milyon avro bonservis ödeyip Karabük'e gönderdiğin İbanezleri ne çabuk unuttuk. Suk diye bir canavara haybeye 1 milyon avro bonservis ödeyip topu iki metre önüne itmesi için az küfür etmediniz.
Bu sezon ki transferlerin katkısı genel anlamda an itibariyle başarısız olsa da sezon sonunu görmeden konuşmak doğru değil. Bunca badireye rağmen sezonu İlk 3'te tamamlayacağız.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak Yılmaz'a bonuslarla birlikte senelik 5.5 milyon avro maaş veren adamla, 2.5 yıl da yaptığı tüm transferlere 10 milyon avro bonservis ödeyen adamı bir tutmak günahtır.
Mesiah'a 400 bin avro verdi diye yerden yere vurulan adamla, M.Demir'e 2.5 milyon avro veren adamı aynı kefeye koymakta ne bileyim yani. 2.5 milyon avro bonservis ödeyip Karabük'e gönderdiğin İbanezleri ne çabuk unuttuk. Suk diye bir canavara haybeye 1 milyon avro bonservis ödeyip topu iki metre önüne itmesi için az küfür etmediniz.
Bu sezon ki transferlerin katkısı genel anlamda an itibariyle başarısız olsa da sezon sonunu görmeden konuşmak doğru değil. Bunca badireye rağmen sezonu İlk 3'te tamamlayacağız.
Ben iki başkanı kadro kurmaları açısından değerlendirirsem; Ahmet Ağaoğlu finansal açıdan daha başarılı kadrolar kurmakla beraber, kurduğu kadrolar derinlik konusunda çok kötü bu nedenle yaptığı tek bir kötü transfer bile takımı çok etkileyebiliyor. Madem diken üstünde bir kadro kuracaksın o zaman her bir futbolcu için ince eleyip sık dokuyacak ve hataya mahal vermeyeceksin. Ayrıca Ağaoğlu dönemi takımda as oynayan ya da yedek olan yani kadroda önemli yer işgal eden altyapıdan yetişmiş düşük ücret alan gençler var. Bunların yerine alacağın futbolcular belki de onların aldığının 5,6 katı para alacak. Mesela Ünal dönemi altyapıdan çıkan ve düşük maaşlar alan Uğurcan, Hüseyin, Abdülkadir, Abdüş ve Yusuf Yazıcı takımda olmasa o bütçelerle o performansı verecek takım kurulamazdı. Bu nedenle altyapı bu kadar önemli. Son olarak Ağaoğlu kadro planlaması konusunda altyapı açısından öldükça yetersiz bir başkan, altyapıya şuana kadar kayda değer herhangi bir yatırımı yok. Muharrem Usta ise geniş kadro kurup genellikle tartışılması daha zor isimleri kadroya kattı. Başkanlığının ilk döneminde Nevzat'la beraber daha farklı bir yol denediler fakat kısa vaadede çok başarısız olunca bildiğimiz yola girdi. Futbolcu seçimlerinde konuştuğunun aksine genellikle vizyonsuzluk hakimdi. Kimse bana 2017 yılında Burak Yılmaz'ı takıma katan bir insanın bu konuda vizyonlu olduğunu anlatamaz. O dönem takımda N Doye, Rodallega ve Burak Yılmaz vardı. Genel olarak çoğu mevki de bu şekildeydi. Bu anlamda oyuncu sayısı açısından güzel bir planlama yapılmıştı. Ancak bazı sözleşmelerde ortaya çıkan gereksiz maliyetlerin savunulacak hiçbir yanı yok. Altyapı konusunda yine M.Usta döneminde bir şey yapılmadı diye biliyorum. Teknik Direktör seçimi konusunda ben iki başkanı da beğenmiyorum. Ersun Yanal, Rıza Çalımbay, Ünal Karaman, Hüseyin Çimşir ve Newton tercihleri ilk başta kimseyi tatmin etmedi zaten. Belki bizdeki ilk dönemi ve fbdeki bir dönemi nedeniyle heyecan yaratmıştı fakat herkes tarafından hemfikir olunmamıştı.
Son olarak benim en büyük sorun olarak gördüğüm iletişim ve kurumsallık konusunda Ahmet Ağaoğlu çok büyük fiyasko. Güya yönetim kurulunun ortak kararı vs. gibi şeyler söyledi sürekli. Ama ne hikmetse yönetim kurulu teknik direktör seçiminde A. Ağaoğlu'na tam yetki veriyor. Yahu sanki kurtuluş savaşında bu takım tam yetki falan. Oturup konuşun fikirleri çatıştırın işte. Zaten demokratik bir ortam olsa aklı başında birkaç insan çıkar Sportif Direktör getirir hoca transferinde de ondan fikir alır. İlk geldiğinde bu konuda çok parlak mesajlar veriyordu Ağaoğlu fakat sanki şuan güç tutkunu bir başkana erişti gibi geliyor bana. Umarım takım biraz toparlanır ve sonrasında başkan hemen seçime gidip yönetim kurulunu vs değiştirir daha kurumsal ve demokratik bir işleyişe geçişi sağlar. Çünkü müstakbel başkan adayları ancak 3.Lig takımlarını yönetebilir.
Yorum
-
Yine bir paralı başkan lafları dönüyor. Yok çok zenginmiş, otelleri varmış, hayali Trabzonspor başkanlığıymış falan. Hayallerine saygım var ama Trabzonspor'un içine girdiği ekonomik yoldan saptıracak hiçbir başkanı Trabzonspor'un başında görmek istemiyorum.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine bir paralı başkan lafları dönüyor. Yok çok zenginmiş, otelleri varmış, hayali Trabzonspor başkanlığıymış falan. Hayallerine saygım var ama Trabzonspor'un içine girdiği ekonomik yoldan saptıracak hiçbir başkanı Trabzonspor'un başında görmek istemiyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum