Arkadas agaoglu elestirilemez degil elestirilir hatalari vardir da trabzonspor tarihinin sportif anlamda en basarisiz baskani olan usta ile kiyaslama yapmak icin ar damarinin catlamis olmasi lazim ayiptir ya..usta zamaninda oyuncular cok iyiymis ondan mi elle tutulur tek bir basari yok gelen gecene 5 milyon avrodan kapiyi acan klubun tapusunu oyuncularin uzerine yapan buna ragmen 0 basariyi gectim birde tarihimizin en rezil sonuclarini aldiran oyuncular toplulugu ve basinda ki adam usta degilde kimdi.baskanlik komisyoncu ersunda israr edip ardindan aldigi maasdan baska cebimden de para verdim adam degilmis demek degildir canli yayinda.mitomani adam lucesku diyerek secimi kazandi ardindan luceskuvari diye asenayi aratmayan kivrak figurler sergiledi ersunu getirdi kume hattina indik, sonuc riza calimbayin gelip kume hattindan takimi alip kurtarmasi.vizyon buysa tukureyim oyle vizyona..iho ve usta takimin temellerine dinamit koymus 2 kisidir ,usta sportif anlamda ihodan da basarisizdir iho zamaninda 2 defa gruplara kaldik ustune ciktik usta zamaninda alinan rezil sonuclari hatirlamak bile istemiyorum ,bu iki kisinin isimlerinin bile trabzonspor ile anilmasi zuldur bu kadar balik hafizali olmayalim..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi ki bir Sörlothu sattı.
Baskada savunulcak bir şeyi yok.
Başkanı savunmak isteyen hemen Sörloth o bu diyor.
Kardeşim adam 500 tane transfer yapmış 499 tane fiyasko 1 tane tutmuş.
Napalım omzumuzda mı taşıyalım.
Borcu eritiyormuş falan filan.
Takım ligi 16.bitircek bizde borç azalıyor diye sevincez mi?
Tamam siz devam edin.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadas agaoglu elestirilemez degil elestirilir hatalari vardir da trabzonspor tarihinin sportif anlamda en basarisiz baskani olan usta ile kiyaslama yapmak icin ar damarinin catlamis olmasi lazim ayiptir ya..usta zamaninda oyuncular cok iyiymis ondan mi elle tutulur tek bir basari yok gelen gecene 5 milyon avrodan kapiyi acan klubun tapusunu oyuncularin uzerine yapan buna ragmen 0 basariyi gectim birde tarihimizin en rezil sonuclarini aldiran oyuncular toplulugu ve basinda ki adam usta degilde kimdi.baskanlik komisyoncu ersunda israr edip ardindan aldigi maasdan baska cebimden de para verdim adam degilmis demek degildir canli yayinda.mitomani adam lucesku diyerek secimi kazandi ardindan luceskuvari diye asenayi aratmayan kivrak figurler sergiledi ersunu getirdi kume hattina indik, sonuc riza calimbayin gelip kume hattindan takimi alip kurtarmasi.vizyon buysa tukureyim oyle vizyona..iho ve usta takimin temellerine dinamit koymus 2 kisidir ,usta sportif anlamda ihodan da basarisizdir iho zamaninda 2 defa gruplara kaldik ustune ciktik usta zamaninda alinan rezil sonuclari hatirlamak bile istemiyorum ,bu iki kisinin isimlerinin bile trabzonspor ile anilmasi zuldur bu kadar balik hafizali olmayalim..
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak GencTurk6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk düğme yanlış iliklenince hepsi yanlış oluyor.
Abdullah in bir oyun mentalitesi var ve eminim ki Trabzonspor taraftarı mentalitesinden hiç hoşlanmayacak.
Taraftar Bir kaç maç miskin futboldan sonra başlar yuhalamaya galip gelsek bile.
Ben şuan ki ortamda her şartta başarısız olacağını düşünüyorum.
İnşallah da başarısız olur. (Lafın nereye gittiğini bilerek diyorum)
Zaten şikecilere de beraat verdi muktedirler. Boşa izliyoruz bu pislik aşağılık ligi.
Keşke Trabzonspor misyonunu doldurdu deyip kulübü kapatsalar....
Yorumuna katılıyorum. Bence de misyonu emeğin sermayeye, alın terinin şikeye, zayıfın horlanmışın güçlüye karşı mücadelesinin bayrağı olan Trabzonspor ligde adalet sağlanana dek ligden çekilmelidir.Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNwakame ekuban kimin zamaninda alindi? Dusmanlik bu kadar gozunuzu karartmasin..
Yorum
-
İlk olarak GencTurk6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk düğme yanlış iliklenince hepsi yanlış oluyor.
Abdullah in bir oyun mentalitesi var ve eminim ki Trabzonspor taraftarı mentalitesinden hiç hoşlanmayacak.
Taraftar Bir kaç maç miskin futboldan sonra başlar yuhalamaya galip gelsek bile.
Ben şuan ki ortamda her şartta başarısız olacağını düşünüyorum.
İnşallah da başarısız olur. (Lafın nereye gittiğini bilerek diyorum)
Zaten şikecilere de beraat verdi muktedirler. Boşa izliyoruz bu pislik aşağılık ligi.
Keşke Trabzonspor misyonunu doldurdu deyip kulübü kapatsalar....
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNwakame ekuban kimin zamaninda alindi? Dusmanlik bu kadar gozunuzu karartmasin..
3 tane iyi adam ok.
Geri kalanları saymama gerek var mı?
Hepsinden öte tek bir isim söylicem diğer transferlerden bahsetmicem bile.
Messias denen adama 400 bin euro verip üstüne pasta yedirip yolladık.
Bunun için açıklaman var mı?
Bak diğer fiyaskolardan bahsetmiyorum sadece Messias denen arkadaşı soruyorum.
Yorum
-
Ağaoğlu bu seneye kadar başarılıdır. Obi Mikel de Sturridge da başarılı transferler. Ekuban, nwakaeme, Sörloth falan zaten gerek yok saymaya.
PAra vermeden aldığı gençleri sayıp transferde başarısızdır demek mantıklı değil.
Bu sene pandemi yüzünden hepten korkarak iyice dibe indirdi kaliteyi.
Buraya kadar eyvallah.
Ama geçen sene Hüseyin, bu sene Newton...
Zaten kalitesi belli kadroyu, daha da beter hale getirdi hoca seçimleri ile.
Geçen sene sonunda Ünal Karaman ayrıldı, sonra Hüseyin, sonra Newton, şimdi Avcı...
1-1,5 sene içinde 4. hocasını alıyorsa bir yönetim hocada kabahat aramaktan vazgeçip dönüp kendine bakacak!!!
Abdullah Avcı beğendiğim bir isim ama yanlış zamanda getirdik.
Bu sene adama zerre kelam edemezin. Kötü futbol ve başarısız sonuçlara dair yeterince sebep ortada iken...
O kadar düştü ki kıstas, şu anda Abdullah Avcı'nın niye gelmek istediğini anlıyorum.
Beklentinin dipleri gördüğü yerde eli sebeplerle dolu olduğu için kendisine sabredilmek zorunda.
Ne devrettiniz ki 2 günde ne bekliyorsunuz diyebilecek bir ortamda devralıyor.
Bunun da sorumlusu yönetim.
Olmayan para ile niye düzgün transfer yapamadın diye sormaya hakkım yok.
Ama bugün getirdiğin Abdullah Avcı'yı niye zamanında takımın başına getirmedin diye sormaya hakkım var.
Ağaoğlu'nun aile şirketi yöneticisi tipi bir idareci olduğunu düşünüyorum.
Kriz anlarında bu tarz yönetimler etkilidir.
Ama kriz bitip birşeyleri inşa etmeniz gerektiği zaman bir bakarsınız olmuyor. Ona başka meziyetler gerekli.
Muharrem Usta bu konuda daha kurumsal yöneticiydi.
Derdi futboldan anlamamasıydı.
Yorum
-
İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman ne yazdığından haberin yok. “Sen ve senin gibi vasat zekalar” Cümlen eğer hakaret içermediğine inanıyorsanız o zaman bu lafı sana iade etmekte haklıyım
Elimizdeki kaliteli malı sattığımız(Yusuf,Sorloth,Burak,Kucka/kaybettiğimiz(Sosa,Novak) için övünen bir taraftar/başkan modeli(vasati zeka)bizi bitiriyor.Burası Trabzonspor,iddiası olmayanın ne işi var burada?
Gidip,G.Birliği'ni,Altınordu'yu desteklesinler.
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadas agaoglu elestirilemez degil elestirilir hatalari vardir da trabzonspor tarihinin sportif anlamda en basarisiz baskani olan usta ile kiyaslama yapmak icin ar damarinin catlamis olmasi lazim ayiptir ya..usta zamaninda oyuncular cok iyiymis ondan mi elle tutulur tek bir basari yok gelen gecene 5 milyon avrodan kapiyi acan klubun tapusunu oyuncularin uzerine yapan buna ragmen 0 basariyi gectim birde tarihimizin en rezil sonuclarini aldiran oyuncular toplulugu ve basinda ki adam usta degilde kimdi.baskanlik komisyoncu ersunda israr edip ardindan aldigi maasdan baska cebimden de para verdim adam degilmis demek degildir canli yayinda.mitomani adam lucesku diyerek secimi kazandi ardindan luceskuvari diye asenayi aratmayan kivrak figurler sergiledi ersunu getirdi kume hattina indik, sonuc riza calimbayin gelip kume hattindan takimi alip kurtarmasi.vizyon buysa tukureyim oyle vizyona..iho ve usta takimin temellerine dinamit koymus 2 kisidir ,usta sportif anlamda ihodan da basarisizdir iho zamaninda 2 defa gruplara kaldik ustune ciktik usta zamaninda alinan rezil sonuclari hatirlamak bile istemiyorum ,bu iki kisinin isimlerinin bile trabzonspor ile anilmasi zuldur bu kadar balik hafizali olmayalim..
Sen de utanma yok,Ağaoğlu'nun savunan sen ve senin gibi futbol cahilleri bizi mahvetti,bir de utanmadan Ağaoğlu gibi biri ile Usta'yı kıyaslıyor,bu sene düştüğümüz durumu idrak edecek zeka var mı?
İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğzına sağlık. "İyi kadro bıraktı" olayı da tamamen bomba. Olmayan parayla adam aldı, ne maaşlarını ne bonservislerini ödedi. Bunu benim uşak da yapar.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Transfer parası yatmadımı FIFA otomatik olarak transfer ekranını kapatıyor.
Futbolcu alacağını iki ay alamasa,serbest kalmak için başvurabiliyor.
Ama Usta,İHO'dan tam da böyle bir kulüp aldı,Medjani ve bir kaç futbolcu alacaklarını alamadıkları için serbest kalma hakkına sahip olmuştu,Usta tekrar anlaşarak tazminat ödenmesine engel oldu.
Muharrem Usta'nın ayrılmasından sonra bir tane serbest kalmak için başvuran futbolcu oldu mu?
Ağaoğlu ve onu kullanan Mehmet Yiğit Alp'in yalanlarına inanan başka bir futbol cahili.En son sasone tarafından düzenlendi; 06.11.2020, 15:04.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6 ya alıp 9 a bırakmak zorunda olduğun bir adamı 6 vermeden 12 ye satıyorsun daha ne olacak. eder 18 milyon.
bunu bile başarı saymayanı hangi cevap tatmin edebilir ki?
6'ya alıp 9'a bırakmak "zorunda"
ama 6'ya almadığı gibi 12'ye satıyor.
dalga mı geçiyorsun?
12+6=18 de kar etmiş. tam ağaoğlu kafası.
diğer konular zaten hak getire. sörloth aşağı sörloth yukarı. en büyük başarı da o hakkaten, ama o bile yarım yamalak şaibeli hatalı.
Yorum
-
İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu hala devam ediyorsunuz.
3 tane iyi adam ok.
Geri kalanları saymama gerek var mı?
Hepsinden öte tek bir isim söylicem diğer transferlerden bahsetmicem bile.
Messias denen adama 400 bin euro verip üstüne pasta yedirip yolladık.
Bunun için açıklaman var mı?
Bak diğer fiyaskolardan bahsetmiyorum sadece Messias denen arkadaşı soruyorum.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle60 da 3 transfer başarısı müthiş bir istatistik gerçekten1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum