Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• başkan ne zaman 2'liyorsun takımdan..?
    yediniz takımı el birliğiyle
    şimdi sen yırtacağını mı sanıyorsun?..
    ölümüne trabzon !

Yorum

• Geçen seneki takımı koruyup adam gibi 2 tane kaliteli oyuncu alsaydınız şuan gaza basmış gidiyorduk.

Yorum

• Fikret Orman potansiyeli olduğunu söylemiştim. Keşke yanılmış olsaydım. Son 3 haftadır kendisine karşı fikirlerim çok değişti..
        # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Kendisi hakkındaki olumlu her düşüncemi 6 ayda yakıp yıkmış başkanımsı. Ya hu ağzıma alkol sürmedim diyen adamla rakı içmişliğimiz var.

Yorum

• Fiko'yu yine somut başarılar zehirlemişti. Bu herif hepten kendini deli yaptı yok yere.

Yorum

• Bu adami nasil istifaya cagirabiliriz??
              bizi ligten dusurmeden ceksin gitsin

Yorum

• Ligin henüz başında, yerin dibine sokulan başkan ve hocaların yaptığından daha beter bir duruma düşürdü bizi.

Şampiyonluğu kaçırdıktan sonra ekstra dokunuyor insana.

Sen zannediyorsun ki, iyice hirslanacaklar, hataları düzeletecekler, dört elle işe sarılacaklar ama bir bakıyorsun hiçbir hazırlık yapmamişlar, sadece kendilerini aklama derdine düşmüşler. Açıklama yapma tenezzülü bile göstermiyorlar.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ligin henüz başında, yerin dibine sokulan başkan ve hocaların yaptığından daha beter bir duruma düşürdü bizi.

Şampiyonluğu kaçırdıktan sonra ekstra dokunuyor insana.

Sen zannediyorsun ki, iyice hirslanacaklar, hataları düzeletecekler, dört elle işe sarılacaklar ama bir bakıyorsun hiçbir hazırlık yapmamişlar, sadece kendilerini aklama derdine düşmüşler. Açıklama yapma tenezzülü bile göstermiyorlar.
                  Emrah hiçbir yorumun yanlış değil. Helal olsun sana. Şampiyonluk kaçtıktan sonra istisnasız her yönetimde bir gevşeklik, işi savsaklama oluyor. Biz neden her şeyden çok çabuk sıkılıyoruz? Vallahi anlamıyorum. Sabır kelimesi bu topraklara uğramamış yav. Bir tane sabreden hocamız vardı onu da kovdular.

Yorum

• 3 maç kazanınca Kadırga TV'de bile canlı yayına bağlanan Başkan, 7 maçtır kameralardan köşe bucak kaçıyor.

Noldu Başkan kuduz mu oldun da kameraların ışıklarından kaçıyorsun. Bu ihaneti neden yaptığını çık açıkla. Neyle tehdit ettiler seni? Neyle satın aldılar çık açıkla be adam!!
                    Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İHO'dan bile fazla kendinden nefret edilmesini nasıl başardın be adam.

Yorum

• Tamer Tuna gelirse beraber gidersiniz başkan.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• A.agaoglu ekonomik olarak ve 2 yıllık çıkış ile cok basarili gidiyordu.
                          Ne oldu birden, virüs başladı başlayalı takım tepetaklak oldu.
                          Yönetimin yaptığı her hamle fiyasko ötesi.
                          Çıkıp açıklama yapacak basiretde de değiller.
                          Iyi niyetli başkan çıkıp özeleştiri yapmak zorunda.

Yorum

• ahmet ağaoluiçin bu saatten sonra yapacağı en iyi hamle kongre kararı almasıdır geitreceği hoca şenol güneş dahi olsa tartışılacaktır aday olur olmaz onu bilemem ama kendisinin ve yöneetimin miyadı bence dolmuştur.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Emrah hiçbir yorumun yanlış değil. Helal olsun sana. Şampiyonluk kaçtıktan sonra istisnasız her yönetimde bir gevşeklik, işi savsaklama oluyor. Biz neden her şeyden çok çabuk sıkılıyoruz? Vallahi anlamıyorum. Sabır kelimesi bu topraklara uğramamış yav. Bir tane sabreden hocamız vardı onu da kovdular.
                              Özellikle bu konu üzerinde durdum, açıklamalari ümit verdi başkanın ama hepsi lafta kalmış. O kadar gevşek başladık ki sezona bir daha toparlayamadik.

O yüzden ndiaye sosa novak ayrılmasından korktum. Bir oyun hafızamiz vardi, onun uzerine yeni oyuncuların enerjisi katılır devam ederdik. Tabi iş hocadan başlıyor. Geçen sene ikinci yarı gelip ligi görünce kolay zannetti heralde. Lig başındaki zorluğu tahmin edemedi. Paralar ödenmeyince takımlar bir miktar gevşer, oyun kalitesi azalmaya başlar, hoca değişiklikleriyle hava yakalanmaya çalışılır ama sezon başında bu şekilde geri düşersen, arkasına havayı alan takıma bir daha yetişemezsin. Yönetimin bunları bilmesi lazım. Iki sezon iyi gidince her türlü yukarıya oynarız zannedip, özensiz davrandılar, ya da daha kötüsü hiç umurlarında olmadı.

Yorum

• Ali Koç ile TV karşısına geçip, " başkan sen benim oyuncuma ne kadar vermişsin yaa ehe ehe )" yaptın.
                                2 gün sonra adam geldi vurdu kafana aldı Novak ve Sosa yı.. Başkan o zaman bitti.
                                Fenerbahçe göz göre göre bu sene şampiyon yapılacak. Bu 2+2=4 kadar net. Fener başkanı ZORLU CENTERda TFF başkanı MHK Başkanı ile yemek yiyebiliyor, ama sen TFF ye gidip başkanıyla görüşemiyorsun. Medyanın altını üstüne getirmen lazımdı, sen anca taraftar gazı alıyorsun. Kukladan başka bir şey değilsin. Miadın doldu. Güle güle.
                                Bize Her Yer Trabzon

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X