İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 01.11.2020, 15:38.
-
Sorun gidenler değil. Hiçbir zaman da giden sorun olmadı. Sorunun derecesini gelenler belirler. Bu her zaman böyle olmuştur.
Bu sezon gelenlerin niteliğine girmeden nicelik olarak da çok eksik planlama yaptık.
Ne düşünüldü dinlemek isterim lakin bizde her şeyde olduğu gibi bu alanda da bilgiden ziyade egolar konuşuyor.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledoğan, guilherme, ndiaye ve sosa'nın gitmesi zerre umrumda değil. sosa hariç aralarında futbolcu yok. sosa da 35 yaşına gelmiş, daha ne oynayacak. şu adamlara hayıflanacaksak işimiz var. geçen yıl herkes bu adamlara küfrediyordu. gidince mi değerli oldular. adam geçen yıl tüm maçlarda küfrettiği futbolcu için başkanı suçluyor. vay arkadaş ya. başkanın da canı cehenneme ama önce biraz dürüst olalım.
Orta sahada 3 tane adam var 3.
Sayısal olarak artırmamız lazımdı. En kötü aynı sayıda kalmalıydı.
Sen bi nefes al sonra oku.
Yorum
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'un önceligi teknik adam ya da futbolcu degil; düzgün bir yönetim. Cünkü o yönetim olmadikca ne teknik adam gelir ne de futbolcu.
akıldan ..zekadan..bilgiden.. bilimden bu kadar uzak insanlar başarılı olamaz..
ego..kibir..ve herşeyi bildiğini zanneden insanlarla başarı olmaz..
bu yönetim gidecek..gelende çok farklı olmayacak..
çünkü zihniyet sıkıntılı..
daha önce onlarca kez yapılan hataları bunlarda gözgöre göre yaptıysa..yeni gelenlerde yapacaktır..samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor tarihinin en kötü ve en yalanci başkanisin!
sorunlardan biri ve en büyüğüde bu ..
sosa-novak yok uzattık yok uzatacaz..
sadri şener selçuk inan ilk bizimle görüşecek ..kalacak falan..
muharrem usta lucescu gelecek..samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
İlk olarak hamikarakaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleali koç'la gülüşüyorlardır şimdi.
İlk olarak Saint Castillo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezübükzade
işte asıl sorun burada..
vasat ve ucuz seviciliği buradan geliyor..
özevlatlar eğlensin sonuçta spor yapıyoruz..hem ucuzda oluyor..
maç kazanıp şampiyonluğa oynamaya ne gerek var..
...............
Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısı'ndan ayrılırken basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ağaoğlu, mevcut yabancı kuralıyla ilgili olarak, "Yabancı oyuncu kuralının kademeli olarak düşürülmesi, 8'e çekilmesinin mantıklı olduğunu düşünüyoruz. Ekonomik olarak sınırlamanın kaldırılmasının ekonomiyi rahatlattığı, fiyatların yükselmesinin önüne geçtiği söyleniyor ama anlaşılmaz bir şekilde kulüplerin borçlarının son 3-4 yılda 3-4 kat arttığını görüyoruz. Transfer ettiğimiz yabancı oyuncuların maliyetlerini toplayalım, kaça sattığımıza bakalım. Aradaki fark bugün kulüplerin içinde bulunduğu borç batağıdır." diye konuştu.
Birinci görevlerinin bu ülkenin gençlerine hizmet etmek olduğunu vurgulayan Ahmet Ağaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Takımımda altyapıdan en az 4-5 oyuncu oynatmadıktan sonra kendimi inkar etmiş olurum. Eğer bunu yapmazsam, Trabzonspor forması giymek isteyen çocukların düşlerini inkar ederim.En son alperrr tarafından düzenlendi; 01.11.2020, 22:11.samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen mevzuyu anlamamışsın. Bence de Mikel ve Sosa hariç çok aman aman bi kayıp yok ama yerini dolduramadın. Bari bunu anlasaydın. Gerçi senin gibi birinden bunu anlamanı da beklemiyorum.
Orta sahada 3 tane adam var 3.
Sayısal olarak artırmamız lazımdı. En kötü aynı sayıda kalmalıydı.
Sen bi nefes al sonra oku.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezona boyle bir takimla giren işi bilmiyor demektir, diğer yaptıkları tesadüftür.
İlk geldiği dönem ki transferlere bakıyorsun, Shota’nın referansı ile alınan Nwakaeme ve Özkan Sümerin isteğiyle alınan Ekuban..
Ünal Karamanın motivasyon ve öğretici kabiliyeti ile yıldızı parlayan yerliler..
Bu yapının merkezine kendi varlığını oturttan Ağaoğlu, golften de anlarım futboldan da diyerek sistemi bozar..
Kişisel farkındalığı düşük olduğundan bu periyottan sonra ki her hamlesi daha yıkıcı olur ve artık tv’lere çıkıp söylenecek bir şey de kalmaz.. Çünkü geçmişte ki her söylemi şahsının camia için bir şans olduğu ve eğer bir şeyler başarılacaksa bunu kendinin yapacağı egosuyla yoğrulmuş söylemlerdi..
Aslında kendine pay çıkardığı, sahiplendiğini görece başarıların kendi dışında dinamiklerin büyük etken olduğunu görmemezlikten geldi..
Şimdi, Bu cendereden nasıl çıkabilir? Bence o kapasite ve perspektif Ağaoğlu’da yok.. Olsaydı üst üste bu kadar hata yapmazdı..Beklentim, Bu hataları yapmaya devam edecek ve en sonunda baskıya dayanamayıp bıracak..En son Beypba tarafından düzenlendi; 01.11.2020, 22:24.
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeni tanıyor musun, nasıl biri olduğumu biliyor musun? Kırıcı olmaya gerek yok. Mevzuyu tabii ki anlıyorum. Benim demek istediğim şu, sürekli gidenlere ahlanıp vahlanmaya gerek yok. Artık geleceğe bakıp gidenlerden daha iyisini getirmeye bakalım.
Sezona bu kadro mühendisliğiyle başlayan birisine edilen laflar az bile.
Yorum
-
İlk olarak Beypba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGöreve geldiğinde ki elindeki kadroya bakıyorsun.. 50 Milyon Maaş Bütçesi İyi Para Güzel Abim.
İlk geldiği dönem ki transferlere bakıyorsun, Shota’nın referansı ile alınan Nwakaeme ve Özkan Sümerin isteğiyle alınan Ekuban.. Parayı Ve Onayı da Onlar Verdi.
Ünal Karamanın motivasyon ve öğretici kabiliyeti ile yıldızı parlayan yerliler.. Başkan Ne Sahada Ne Kulübede Böyle Başkan Olur Mu Çık Sahaya Bir De Oyna Değil Mi?
Yeni teknik direktörü yeni yönetim belirlemeli. Katılıyorum ama o kadar gerisi abartı.
Başkanın yerinde olsam hemen ayrılırım tıpkı Ünal hocanın yaptığı gibi. Sonra bu taraftar peşinde çok koşacak. Matematik Ünal hocayı ve başkanı başarılı olarak yazacak.
Yorum
-
İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye'de başkanlar maalesef 2 sene de yoruluyor ve medya etkisi ile yıpratılıyor. Başkan yorgun ve hata yapmaya başladı ve bunlar yeni bir hatayı doğuruyor.
Yeni teknik direktörü yeni yönetim belirlemeli. Katılıyorum ama o kadar gerisi abartı.
Başkanın yerinde olsam hemen ayrılırım tıpkı Ünal hocanın yaptığı gibi. Sonra bu taraftar peşinde çok koşacak. Matematik Ünal hocayı ve başkanı başarılı olarak yazacak.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum