Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Futbolda parasız sıfırdan kadro kurmak gerçekten zordur, baya yıpranırsin, takım oluşana kadar sancı çekersin. Dayanak noktasi ararsin.

Ama takım başarılıysa, başarılı yapan oyuncuları, hocayı sistemi gözetmek, bozulmaması için çaba harcamak, bozulursa diye planları hazır tutmak o kadar zor olmamalı.

Başarılı bir kadroyu bozuk para gibi harcadığı için sadri şener gibi nefretlik listemde ilk sıraya yerleşti. Çünkü yapamamak başka, olmuş birşeyi zaten ben yaptım diye ego gösterip bozmak başka.

Yorum

• Rezilsin

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
      HY67...

Yorum

• Scout ekibini de alıp gitmeli. Zirveden dibe çektiler takımı.
        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Forma satarak başkanlık yapılmıyor bu kulüpte

O iş için bir mağaza başkanlığı yapabilirsiniz
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ekonomi diye diye herkesi yedin bitirdin.

O kadar esnaf ağzı yaptın.

Bu Vitor Hugoya 3.5 milyonu nasıl verdin?

Ciddi soruyorum.
            Transfer aklı Hugo’yu alırsak gol yeme sorunumuz çözülecek diye kandırdığı için vermeye razı oldu...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Niye hemen baskan gönderilmek isteniyor anlamiyorum. Elestir, kiz, bagir cagir, hatalarini düzeltmesi icin baski yap.... her defasinda ayni senaryo. Hemen yönetim istifa.

Parasizliktan futbolcu alamiyoruz. Alabildiklerimiz ortada. Onlarla bukadar. Newton secimi dogru, israri hata. Ben olsam zaten maddiyat yüzünden iyi hoca ve futbolcu getiremiyorsam, eldeki malzemeyi en iyi kullanabilecek adamlari bulmaya calisirdim. Bunun icin gerekiyorsa Ünal hocayla barisirdim.

Ama hem ekonomiyi düzelt, hem messi gelsin, hemde hoca niye guardiola degil...

Eger en acili ekonomiyi düzeltmekse, ki bu konuda gayet basarili, ozaman katlanacaz. Mecburuz! Avrupaya bu borclar yüzünden gidemedik. Daha kötüye giderken bu adam rüzgari tersine cevirdi.

Ama Trabzonsporluluk nankörlük gerektirir. Sadri Sener bile diyor „daha henüz basindayken hocayi gönderin“ falan... su sampiyonluktan artik birkac sene bir vazgecin ya. Bizi yakan sürekli ayni beklentiler...

Yorum

• Bugün bu şartlarda Ünal Hocadan iyisini getirmeyecekler. Ünal Hocadan başkası da şu durumda daha hızlı bir etki gösteremeyecek. Peki bu beyimiz egosunu bir kenara koyup Ünal Karamanla yan yana gelir mi?

Bu kibirle hiçbir şey yapamazlar. Başarının tek sahibi kendileri olsun istiyor ama bu gidişle tarihin en rezil başkanı olarak anılacak.
                #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Niye hemen baskan gönderilmek isteniyor anlamiyorum. Elestir, kiz, bagir cagir, hatalarini düzeltmesi icin baski yap.... her defasinda ayni senaryo. Hemen yönetim istifa.

Parasizliktan futbolcu alamiyoruz. Alabildiklerimiz ortada. Onlarla bukadar. Newton secimi dogru, israri hata. Ben olsam zaten maddiyat yüzünden iyi hoca ve futbolcu getiremiyorsam, eldeki malzemeyi en iyi kullanabilecek adamlari bulmaya calisirdim. Bunun icin gerekiyorsa Ünal hocayla barisirdim.

Eger en acili ekonomiyi düzeltmekse, ki bu konuda gayet basarili, ozaman katlanacaz. Mecburuz! Avrupaya bu borclar yüzünden gidemedik. Daha kötüye giderken bu adam rüzgari tersine cevirdi.

Ama Trabzonsporluluk nankörlük gerektirir. Sadri Sener bile diyor „daha henüz basindayken hocayi gönderin“ falan... su sampiyonluktan artik birkac sene bir vazgecin ya. Bizi yakan sürekli ayni beklentiler...
                  Marlon, Baker, Afobe, Diabate nin maaşlarını ve Sosa ile Novakın maaşlarını toplayıp yan yana yazın her şey cevaplanıyor.

Ekonomiyi düzeltmiş peh. Geldiğinde kur hesabına vurup vurup duran adam bugün kur üzerinden konuşup duruyor. Ne değişmiş acaba o günden bugüne bir sormak gerek.
                  #TRABZONSPOR#

Yorum

• başakşehir maçından sonra hocayı gönderseydin şimdi en kötü dört puanımız olurdu yapamadın,kasımpaşa maçına bu hocayla çıkmana ne demeli,umarım gelen hoca bu takımı toparlar.

Yorum

• Belkide Futbolcuların parası ödenmemiştir...ondan dolayı oynamıyor lar...!
                      BORDO MAVI

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Niye hemen baskan gönderilmek isteniyor anlamiyorum. Elestir, kiz, bagir cagir, hatalarini düzeltmesi icin baski yap.... her defasinda ayni senaryo. Hemen yönetim istifa.

Alanya , Sivas vs gibi takımların bütçeleri bizden daha yüksek değil. Harcadıkları paralar da fazla degil.
                        2-3 takım hariç bütçemiz az değil.

Ayrıca elinde Ömür, Uğurcan, parmak gibi yerli olması sebebi ile dışarıdan alsan 3-4 katı maaş vereceğin adamlar var.

Bütün bunlar ortada iken hepten de cep delik edebiyatını kabul etmez kimse.
                        Hoca göndermek nedir?

Madem sebebi bahanemiz para, yani kadro sefil, ne diye hocayı gönderiyorsun?
                        Çık, parasızlık yüzünden ancak böyle kadro kurabildik. Hocanın suçu yok de o zaman.

Şampiyon olmayı benim kadar beklemeyen olmasın.

Ama bu rezilliği hocanın, tek başına hocanın sırtına yükleyip kendini pür -i pak gösterme kurnazlığına tahammül yok.
                        2 senede 4 hoca değiştirilmez.

Değiştiriyorsan sıkıntı sende demektir.

Yorum

• sayın başkanın mikrofonlara her konuşmasında sorulan her soruda devamlı üstten bakan herşeyi en iyi ben bilirim siz kimsiniz ki tarzındaki egolu bencil tavrı bu kulübün bi taraftarı olarak beni bile irite etmesi zaten sürecin eninde sonunda buralara belki daha kötüye gelmesine ipucu veriyor zaten..geçen sezon ünal hocanın gidişiyle başlayan aşağı yönlü gidiş hüseyin hocanın süpriz performansıyla bi süre ötelenmiş oldu ve acımasız gerçekler şuanda ağaoğlu yönetiminin yüzüne çarpıyor..tabi hatalardan ders alıp önlerine bakarlarsa devam ederler yoksa biz yine üzülmeye aynı senaryoları izlemeye devam..

Yorum

• Maçtan önce lider karakterli oyuncular !! ile toplantı yapmıştınız değil mi??

Kim bu lider karakterli oyuncular?

Bu oyunculardan 3-1 den nasıl maç veririrz diye brifing mi aldınız??
                            Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Newton i oraya getirdiysen sorumluluk sende
                              ya defolup gidecsksin ya da s...tigun b...ku temizleyeceksin

plaza flavio marlon diabete djnanini afobe baker yeni transferler
                              hosseini campi bilal kamil eskilerden

ugurcan ve abdulkadir omure iyi teklif varsa satilmali

sonra silbastan yeni bir takim
                              bu adamlari devre arasinda gonderip ozur dileyeksin taraftardan gectigin dalga yuzunden

eger bunu yapamiyorsun cek git

Yorum

• Son 45 sezonun en kötü Trabzonspor’unun başkanı! Sorsan en başarılı o.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X