ahmet ağaoğlu kötü asbaşkanlık yaptı tutmadı gitti tv de yorumculuğa başladı orda da olmadı başkan oldu oda olmayacakdı ilk geldiği günden beri yazdık çizdik buralarda gelinen nokta ortada .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım sahipsiz,kulüp başıboş takılıyor.
Taraftar uyuyor,hesap sorması gerekenler ihanete ortaklar.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
Göndermemeleri lazım ama gönderecekler. Futbolcular bu adamı istemiyorsa o iş büyük sıkıntı.
En son futbolcular Ersun Yanal'ı boykot etmişti, 6-1 maçı satmışlardı. Niye satmışlardı diyorum, çünkü 2 hafta sonra Ersun gidince 10'da 10 yapan Galatasaray'ı eze eze yenmiş, üstüne bir de seriye bağlamıştık.
Bunların maç sattıklarını düşünmüyorum, fakat teknik direktöre saygı ve sevgi yoksa o takım top oynamıyor.
Benim de bakış açım şu, bu kadar kredisi olmayan adam baştan neden geliyor? 7 hafta arkasında duramayacağın hocayı getirmeyeceksin. Getireceğin hocanın da arkasında duracaksın. Fakat iş öyle bir noktaya geldi ki şu tablonun bedeli bir günah keçisi lazım.
Çok karıştı işler. Ben Newton gelmeden önce bizim vizyonumuzda Avrupa'nın önde gelen kulüplerinde asistanlık yapmış, yetenekli, zeki, kendini göstermeye aç, genç yabancı teknik adamlara yönelme taraftarıydım. Tesadüfen Newton geldi. Fakat belli ki bu adamın siyasi bir desteği oldu, liyakat dışı bir yol izledi.
Şu saatten sonra zor.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sene kamptan itibaren ünal hocanın ayarını bozan gevşeklikler yaptılar ama o zaman göremedik. Önce çoluk çocuğu aldılar. Hiçbir ana transferi kampa yetistiremediler son anda kadronun ana iskeletinden yusuf satıldı. Sonra 1 sene geçse hazır olamayacak mikel sturridge geldi.
Bir sorltoh aldılar takıma o kadar. Ne yusuf'un ne de onazi'nin yeri dolmadi. Ekuban ömür sezon başı gitti sonra utanmadan hoca eleştirdi bu yönetim. Takım giderek eridi.
gerçekten merak ettiğim bir konu.
bir konya maçı röportajıyla işler kopmuş olamaz. arkaplandaki süreç nasıl bir süreç acaba. gerçekten mobbingvari bir tavır uygulayacak kadar akıl tutulması yaşadılar mı? siyaset teorileri pek inandırıcı gelmiyorfutbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sene kamptan itibaren ünal hocanın ayarını bozan gevşeklikler yaptılar ama o zaman göremedik. Önce çoluk çocuğu aldılar. Hiçbir ana transferi kampa yetistiremediler son anda kadronun ana iskeletinden yusuf satıldı. Sonra 1 sene geçse hazır olamayacak mikel sturridge geldi.
Bir sorltoh aldılar takıma o kadar. Ne yusuf'un ne de onazi'nin yeri dolmadi. Ekuban ömür sezon başı gitti sonra utanmadan hoca eleştirdi bu yönetim. Takım giderek eridi.İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHa bu arada başkanın dışında her yönetimde bulunan,Metin Korkmazın kankası darbeci MYA bu kulupten içeri dahi alınmamalı.
İçerde kulubu çifliğe çevirenler, bilgi sızdıran ajanlarda var,anladığım kadarıyla.Medya ekibinden birileri.
Yapı komple değiştirilmeli.
1-2 futbolcu eliyle hocaya darbe yaptılar-kötü futbol sandık-kandık Ünalı yedirdik...
Sonra Çimşir bile oturmuş kadroda 3 ay YENİLGİ GÖRMEDİ!!!
Şimdi resim net, İHANET-son 12 ayda gönderilenler(tasfiye değilse ne?)
08.2019-08.2020 arası KOVULANLAR
Onazi
Mikel
Sturiç
Yusuf
Ndiaye
Sosa
Novak
Sörloth
Da costa
Rodallega
gidenlerden 11 kur Martta şampiyon olurdu, beceriksizlik denemeyecek kadar büyük TASFİYE
En son Tekke tarafından düzenlendi; 31.10.2020, 08:13.Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
Ünal Karaman gönderildiğinde Başkan bu takımın patronu kararı alır çalışanını gönderir denilmişti.
eee şimdi aldığı kararın ya da kararların hesabını yine çalışanı olan teknik direktörler mi ödeyecek yoksa sayın kulübün patronu mu.
sen liderin 1 puan gerisindeki adamı yerken patronsan sonuncu sıraya oynadığında patronum diyeceksin sorumluluğu alacaksın.
bir de şu ustacılara konuşma imkanı sağladın ya Başkan helal olsun sana.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
ah Ağaoğlu, transferlerde kimi dinlediysen artık hem bizi hem kendini mahvettin. Geriye transferlerden kaldırdığı paralarla eğlenen bir güruh kaldı.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum