Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Ağaoğlu yalan konuşuyor dediğimde bana ceza veren o BMN Yöneticisi nerede şimdi? Utanıyormu? Aynaya bakacak yüzü var mı?
Yorum
-
Hiçbir sempatisi kalmadı. Olası adaylığında oy alacaksa da zor zamanda sorumluluk almasıyla ve "kötünün iyisi" olma vasfıyla alacak. Geçtiğimiz gün Sadri Şener'in "Hiçbir genç yönetici kriz yönetimlerinde başarılı olamamıştır" şeklindeki beyanını iyi okumak lâzım. Öyle hiçbir tecrübeyi dinlemeden küçük dağları ben yarattım havasına bürünür, her mikrofona Sorloth transferindeki başarıyı anlatırsan öyle sallarlar koltuğu. Bunca iyi giden bir yönetim süreci göz göre göre nasıl bu kadar çirkin bir noktaya getirilir, hayret doğrusu.
Yorum
-
Geçen sene kamptan itibaren ünal hocanın ayarını bozan gevşeklikler yaptılar ama o zaman göremedik. Önce çoluk çocuğu aldılar. Hiçbir ana transferi kampa yetistiremediler son anda kadronun ana iskeletinden yusuf satıldı. Sonra 1 sene geçse hazır olamayacak mikel sturridge geldi.
Bir sorltoh aldılar takıma o kadar. Ne yusuf'un ne de onazi'nin yeri dolmadi. Ekuban ömür sezon başı gitti sonra utanmadan hoca eleştirdi bu yönetim. Takım giderek eridi.
Yorum
-
İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Ağaoğlu yalan konuşuyor dediğimde bana ceza veren o BMN Yöneticisi nerede şimdi? Utanıyormu? Aynaya bakacak yüzü var mı?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Aralıkta ise kongre öne alınsın. Zaten aralık ayı kongre için berbat bir zaman ha aralık ha kasım.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Arkadaşlar bu Yönetimin ve Başakşehirin Onursal Başkanı Ahmet Ağaoğlu nun ve de Eddie Newton'un istifa edeceği yok...! Neyi bekliyor Boykot mu edelim Trabzonspor ürünlerini yoksa ne ben anlamıyorum...! Küme düşeceksek o zaman çeksinler bu takımı Ligden artık olsun bitsin, bizde rahatlayalım onlarda...! Zaten Lig hep Bizans Takımlarıyla doldu böyle bir Ligde bizim bir işimiz yok...!BORDO MAVI
Yorum
-
İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAralıkta ise kongre öne alınsın. Zaten aralık ayı kongre için berbat bir zaman ha aralık ha kasım.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKümede kaldığımız 2001 2002 sezonunun ikinci yarısında rakiplerimiz rize ve samsunu yenerek alt lige düşmekten kurtulduk. Şu 2 maçtan 6 puan çıkmasaydı düşmüştük. Hatta ligin son 7 8 haftası hiç galibiyet alamadan bitirdik diye biliyorum.
bu maç ölüm kalım maçıydı
Yorum
-
İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]19849[/ATTACH]
bu maç ölüm kalım maçıydı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum