elindeki şampiyonluğu başakşehire veren, hüseyin çimşir ve newtonu takıma getirerek ihanet eden, türk futbol tarihinin en çöp transferlerini yapıp takımı 7 maçta küme düşme hattına sokan tarihin en rezil başkanıdır. adamsa pazartesi günü kongre kararı alır hata yaptık der istifa eder.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Ucuz adam alındı eyvallah kabul ettik ama bizde bütün oyuncuların şeceresini bilmiyoruz adamları alıyorsun geliyorsun ve adamlar bir sene önce top oynamamışlar bu yapılacak hata değil bir sene önce top oynamamış adamları ucuz diye alamazsın inancımı kaybettim yönetime sosaya bıçakla istediği parayı vermedin hoşuma gitti ama plazaya o adamlara vermediğin parayı ona veriyorsun. Bu maça kadar hocaya sabredelim diyordum ama şu an hoca ve yönetim beraber gitmeli buna kanaat getirdim yazık onca yapılan iyi şeyin sonu böyle olmamalı“Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”
Yorum
-
Arkadaşlar kızanlarınız oluyor, sitem edenleriniz oluyor bana ama yine diyorum bunlar daha hiç bir şey.
Takımın içine sı.tılar. Tüy dikmek için de ellerinden geleni yapıyorlar. Durumumuz hiç iç açıcı değil. Az çok 84'den beri yönetenleri başkanları felan hatırlıyorum bu derece saçmalığı bir arada çok az gördüm.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
bu maçtaki rezil rüsva görüntü sana yazar hoca iyidir kötüdür oyuncular iyidir kötüdür geç bunları bu kadar ruhsuz berbat bir maçı ilk defa izledim ve bunda senin payın çok çok büyük. takımın hocasını tartışıyoruz kaç haftadır hemde başka isimlerle görüşerek ve hiç sahip çıkacak açıklama yapmadın kim neye motive olsun bu durumda!!! bu kadar ruhsuz oynadıysak bu maçı baş sorumlu sensin!!
ya kov ya sahip çık a.k çıldırtmayın lan adamısadece aşk bizimkisi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum