Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni Şafak Spor
    @yenisafakspor
    · 32d
    Mustafa Reşit Akçay: "Kariyerime öncelikli olarak Süper Lig takımlarında devam etmek istiyorum. Bize ihtiyacı olan bir kulüp, 'Hocam gelin görüşelim' derse görüşürüz." (��Radyospor)

Yorum

• Agaoglu'da biliyor kendi doneminde yaptıgı transferlerle bu takıma Guardiola'yı bile getirse basarılı olamayacagını.O yuzden Agaoglu'na kısa vadede harcayabilecegi hocalar lazım.
      Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Ahmet Agaoglu yeni bir hikaye yazmak ister mi ? Huseyin Cimsir ile tutmadı sonra Newton ile farklı bir hikaye yazmak istiyoruz diye getirdi.O da tutmadı.Simdi buyuk ihtimalle hikayeyi yerlinin yerlisi uzerinden yazma hayali var.
        Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Baskan Abdullah Avci'yi getirirse Ahmet Nur Cebi ile arka planda kirli anlasmalar yapmis demektir. Kimse rakibinin yuklu bir tazminat odemeye mahkum oldugu bir adama sozlesme imzalatip, batmakta olan rakibini kurtarmaya calismaz. Abdullah Avci gelirse Ahmet Agaoglu baskanlik koltugunda 6 aydan fazla duramaz.

Yorum

• Avcı işi olmamış, MRA deniyor,oldu olacak yardımcılığına da Cimşir'i geri çağırın

Yorum

• abdullah avcı çok uzun sözleşme istemiş.. muhtemelen kısa vadede değilde başakşehir projesi gibi bir proje deneyecekti bizimkilerde kabul etmemiş.. bu saatten sonra soğudum arkadaş newton felan gönderilmesin artık yerine gelecek adam kim olacak allah aşkına.. avcı için gemileri yakarsın ama saçma sapan fatih tekke mra vs saçmalığa girişmeyelim. newton kalsın

Yorum

• ya avcıyı getireceksin yada sezon sonuna kadar newton ile devam etmek zorundasın bunu sen istedin başkan.. katlanacaksın sonucuna. bu kulüp deneme tahtası değil kimsenin oyuncağıda değil yeter artık.

Yorum

• Kimi getirirsen getir bu kadroyla iş yapamaz, bol beleş oyunculara milyon euroları verdik zaten bizi hiçbir yere taşıyamayacağı oyunculara, daha fazla para harcamanın lüzumu yok..
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Teknik direktör seçimi konusunda dünyanın en beceriksiz takımıyız. Yine aynı muhabbetler başlamış hala Hami ve MRA diyen bile var düşünün artık. Tekke'yi yakıştıranlar var elli kere söyledik Trabzonspor staj yeri değil diye. Ayrıca Tekke'nin lisansı var mı? En son gördüğümde röportaj bile veremiyordu. Ben olsam utanırım.
                    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Agaoglu'da biliyor kendi doneminde yaptıgı transferlerle bu takıma Guardiola'yı bile getirse basarılı olamayacagını.O yuzden Agaoglu'na kısa vadede harcayabilecegi hocalar lazım.
                      kardeşim ahmet ağaoğluna kendi gibi çapsiz kukla lar lazım o hoca değil kukla peşinde dün mehmet yılmaz daha abdullah avcı ismi dülşmedem mustafa reşit akçay hoca olacak dedi düşün tff 1. liginde takım bulamayan çalıştırmaya çapı yetmeyen adam trabzonsporun hocası olacak bizim rakibimiz 3 istanbul takımı değil bizim başımızdakiler.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        2011'de ben bugünlerin benzerini basketbolda yaşadım. O zaman çok yazdım, uyardım. Kapı kapı dolaştım. Şahidim Zeyyat Kafkas'tır, Hakan Usta'dır. Bir aydır da Newton için uyarıyoruz. Bakın, sene 2011:

Önce: "... TOFAŞ gibi bir takımda önemli başarılara imza attı. Bizi yukarılara taşıyacak bir antrenör. Altyapıya, şehre önem veriyor. Biz de bu şehirden antrenörler yetiştirmek istiyoruz. Trabzonspor'un büyüklüğünden dolayı 10 antrenör bize gelmek istedi. Biz de bu isimlerin arasından kulübe en uygun ismi seçtik."

(Bu koçu yani Tolga Öngören'i en kritik maç öncesi gönderip yerine başkasını - Halil Üner- getirir ve sezon sonunda takım düşer.)

Sonra (2012) : " Trabzonspor Basketbol Takımının küme düşmesinin sorumlusu benim. İlk koçu da sonraki koçu da ben tercih ettim. Binlerce hata yaptık. Bu sene yapmayacağız."

Açıklamalar Mehmet Yiğit Alp'e ait. Trabzonspor'u menajerlik oyununda seçtiği takım gibi görüyor. Önce basketbol, sonra futbol...
                        ALP 'in Avcı'yı istediği söyleniyor..
                        buradaki bilgi çok değerli..
                        ya bizim bazı taraftarda bıdı bıdı bıdı konuşuyor..
                        ya bi susun ya bi bilimsel konuşun..

başkan gitsin ..hoca gitsin..
                        sanki gelenin elinde sihirli değnek var..

başkanı kandırıp bu vasat transferleri kim yaptırdıysa o gitsin..ALP'ten başlayabiliriz..

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Newton'u kovarlarsa akıllarına tüküreyim. Adam çoğu yeni oyuncuyla bir sistem oturtmaya çalışıyor ve bunu işin başından beri söylüyor. Zırt pirt hoca değiştirip takımı yaz boz tahtasına cevireceksek iflah olmayız. Bırakın adam işini yapsın.
                        işte bu..
                        samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Bu sürecin ilaci Giray hocamdir.

Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• Yok yok Ziya Doğan...! [emoji23]
                            BORDO MAVI

Yorum

• Takımın başında hoca varken başka teknik direktörle görüşmek ayiptir amatorluktur rezilliktir

Bu takım bu kadar kötü yonetilmeyi hak etmiyor
                              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                              https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                              Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kardeşim ahmet ağaoğluna kendi gibi çapsiz kukla lar lazım o hoca değil kukla peşinde dün mehmet yılmaz daha abdullah avcı ismi dülşmedem mustafa reşit akçay hoca olacak dedi düşün tff 1. liginde takım bulamayan çalıştırmaya çapı yetmeyen adam trabzonsporun hocası olacak bizim rakibimiz 3 istanbul takımı değil bizim başımızdakiler.
                                Bizim futbol fakirlerine mra müstahak inşallah mra yı hoca olarak alır insallah.Cimşir,newton mra süper kombo tam genetigimizle uyum saglar avcı bizim genetigimizle uymuyorya mra çok güzel uyduracak bunlara.
                                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X