Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aynen öyle bakalım Ağaoğlu kendisine mi teknik direktör arıyor yoksa Trabzonspor kulübüne mi ?

Avcı olmuyorsa yerli saçmalıkları denemeye gerek yok. Newton devam etsin. En azından hoca hakkımızı doğru zamanda kullanırız.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aşağıdaki linkte bulunan haber, bugün yaşandığı söylenen Avcı anlaşmazlığı, t.direktör belirsizliği öngörümü destekliyor.

https://www.yenialanya.com/amp/haber...mpression=true
      Ağaoğlu ÇETEDEN atılmış o sinyaller var belli, geçen sene durumu idare et demişler, olağanüstü Sörloth performansı tüm planları bozmuş belliki, neyseki Agücü-Antalya maçlarında denge bulunmuş.

Ama plan bozan Ağaoğlu kadro tasfiyesine ve istenmeyene havale edilmiş, zira GÜNAH KEÇİSİ lazım, ligin tozunu atan takım 2020-21 de BAŞA BELA olmamalı, fb nin önü açılmalı, hatta mümkünse çete-fetö bağlantılı Avcı GEREKİRSE ZORLA TRABZONA HOCA YAPILMALI, yoksa tff-mhk-belöz-rıdvan-göksel planı olan şampiyonluk fb 2021 i zora girer (TERİMİ DE KOVDURACAKLAR İZLE-GÖR)...
      Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Avcı'nın bildiğim kadarıyla 8 kişilik teknik ekibi var..

2 yardımcı antrenör 1 kaleci antrenörü 1 psikolojik performans analisti 1 maç ve performans analisti 1 yardımcı maç ve performans analisti 1 fiziksel performans antrenörü 1 bireysel performans antrenörü bir de bunlara ek olarak her maçta tribünde oturan maçı seyredip istatistik tutan yardımcısı var...Serdar Ali Çelikler'in ifade ettiği gibi Ağaoğlu Avcı'ya sana birkaç yardımcı hoca verelim diye tutturmuşsa Avcı bunu kabul etmemiştir..Serdar'ın bir başka ifadesi ise Ağaoğlu'nun Avcı döneminde tesislere girip giremeyeceği konusu..Ağaoğlu ben tesislere girerim diye diretmişse Avcı bunu da kabul etmemiştir..

Diğer taraftan Avcı Başakşehir'deki sistemin aynısını kurgulamak için uzun vadeli sözleşme istemiştir Ağaoğlu bunu kabul etmemiştir..Avcı takımı düzlüğe çıkartacak şampiyonluğa oynatacak kadroyu kurmak için Ağaoğlu'nun eline transfer listesini vermiştir ancak Ağaoğlu'na bu durum külfet yaratacağından o riske girilmemiş anlaşma gerçekleşmemiştir..

Görüldüğü üzere Avcı bir kulübün başarılı olabilmesi için yaratılması gereken çalışma ortamına dair Avrupai fikirlerle bizim başkanın karşısına çıkmasına rağmen Ağaoğlu buna burun kıvırmış bana kukla bir antrenör lazım demiştir..

Olayın özeti budur..

Serdar Ali Çelikler'in geçenlerde Avcı-Ağaoğlu görüşmesine dair ifadeleri şu linkten okunabilir..https://ortacizgi.com/serdar-ali-cel...-abdullah-avci
        Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aşağıdaki linkte bulunan haber, bugün yaşandığı söylenen Avcı anlaşmazlığı, t.direktör belirsizliği öngörümü destekliyor.

https://www.yenialanya.com/amp/haber...mpression=true
          Olay tam olarak bu o gunden bu yana yaziyorum bunu suan ciddi bir operasyon yurutuluyor trabzonspora karsi kimse beklemiyordu senelerdir yularlarini eline aldiklari trabzonsporun 1 numarali adamindan boyle bir hareketi ve tepkiyi ipini cekmeye calisiyorlar ruhunu seytana satmis yerel yiyiciler , istanbul basini ,mhk,tff ,havuz medyasi ayni yonde hareket ediyorlar emir buyuk yerden sunu goremeyecek kadar ne zaman ahmaklasti bu camia akil alabilir gibi degil gozleri korelmis resmen milletin , olay agaoglu pasaoglu newton olayi degil hedefde olan trabzonspor bu is kisisel degil anlasinlar artik bunu.. seneler sonra palazlanmaya basladik, dibe vurmusken ekonomik olarak bir yola girip rahatlamaya baslayinca sportif basarida 2 yil gibi kisa bir surede geldi kimsenin isine gelmiyor bu durum basda siyasiler ve istanbul ezikleri olmak uzere cunku birinin sehir uzerinde ki hakimiyeti digerinin futbolda ki hegomanyasi son bulacak.ekonomik basari gelmeden trabzonspora bu ligde sampiyonluk haram olamaz degil yapmazlar ..gecen sene de gorduk bunu arifeyi gosterir bayram ettirmezler senelerdir ayni seyleri yaziyoruz iho zamaninda usta zamaninda millet kap kap diye sabahlarken bunlari yaziyorduk dalga konusu oluyorduk bize ne ekonomiden biz taraftariz diye.. bunu soyluyorsan sampiyonluklarin masa basinda calindiginda da konusmayacaksin o zaman israrla anlamak istemiyorlar gormezden geliyorlar bu gercegi..
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• A Milli Takım’da Piontek’in yardımcılığını yapan Terim, Galatasaray’a geldiğinde 42 yaşındaydı.

Aykut Kocaman fb de 44 yaşında hocaydı

Sergen 48 yaşında(sabredilse BJK 3 sene sonra yakar ligi)

Erol iti 45 yaşında

BESBELLİ FUTBOLDA değişim-dönüşüm zorunlu, çimşiri-newtonu yemediğimiz ETRAFI DONATILMIŞ 54 yaşındaki Ünal Karaman NEYİ BOZDU DİYE uzaklaştırılmış, şimdi bunu soruyorum, o zaman hadi göremedik???

Şimdi, 43 yaşında Tekke veya 47 yaşında Şota olmayacak da onun bunun çocukları mı gelip savaşacak TRABZON ŞEHRİ için???

Ağaoğlu KANDIRILDI mı (öyleyse GİDER Ünalı getirir-egosunu yener değil Trabzonun Türkiyenin 1 numaralı SPOR ADAMI olur) yoksa bilerek mi dağıttı???
            En son Tekke tarafından düzenlendi; 28.10.2020, 17:24.
            Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              A Milli Takım’da Piontek’in yardımcılığını yapan Terim, Galatasaray’a geldiğinde 42 yaşındaydı.

Aykut Kocaman fb de 44 yaşında hocaydı

Sergen 48 yaşında(sabredilse BJK 3 sene sonra yakar ligi)

Erol iti 45 yaşında

BESBELLİ FUTBOLDA değişim-dönüşüm zorunlu, çimşiri-newtonu yemediğimiz ETRAFI DONATILMIŞ 54 yaşındaki Ünal Karaman NEYİ BOZDU DİYE uzaklaştırılmış, şimdi bunu soruyorum, o zaman hadi göremedik???

Şimdi, 43 yaşında Tekke veya 47 yaşında Şota olmayacak da onun bunun çocukları mı gelip savaşacak TRABZON ŞEHRİ için???
              Yine bu rezalet fikirler gün yüzüne çıktı. Seçeneklerde Hami yok sadece. Çünkü Hami ile az daha küme düşüyorduk. Bu sinir stres durumuna daha fazla katlanamıyorum gerçekten. Trabzonsporlu olmaktan başka hiçbir başarısı olmayan tiplere Trabzonspor teknik direktörlüğünü emanet etmek en hafif tabir ile cehalettir.

Daha süperligde takım çalıştırabilecek tecrübeye sahip olmayanlara ligin en üst düzey takımını emanet etmek yerel kafadır.

Fatih Tekke Hami Gökdeniz MRA hiç fark etmez. Bu insanlar kişisel gelişimleri tamamlamadan Trabzonspor'a layık görmek yerel kafasıdır.
              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yine bu rezalet fikirler gün yüzüne çıktı. Seçeneklerde Hami yok sadece. Çünkü Hami ile az daha küme düşüyorduk. Bu sinir stres durumuna daha fazla katlanamıyorum gerçekten. Trabzonsporlu olmaktan başka hiçbir başarısı olmayan tiplere Trabzonspor teknik direktörlüğünü emanet etmek en hafif tabir ile cehalettir.

Daha süperligde takım çalıştırabilecek tecrübeye sahip olmayanlara ligin en üst düzey takımını emanet etmek yerel kafadır.

Fatih Tekke Hami Gökdeniz MRA hiç fark etmez. Bu insanlar kişisel gelişimleri tamamlamadan Trabzonspor'a layık görmek yerel kafasıdır.
                Yahu Sercan hadi cahil dedin ama fikrin neyini beğenmedin???

SORUYORUM

Takımda Uğurcan-Ömür-Nwakaeme-Parmak-Ekuban-Hugo ayarında rakiplerinde OYUNCU var mı???

en az 6 adet FLAŞ adamın varken ligin en kötüsüysen SORUN MENTAl değil mi?

TR de şampiyonluk Alan Hocalar şimdi NERDE???

Erol değil hoca olmak halı sahada takım yönetemez, AMA ARKADAN GAZLAYANLARI görmedin mi?

Erol etrafında fb için götüyle top durduran ligin en pisliği Volkan-en köpeği Emreyi kim EKİP YAPTI???

SERCAN KARDEŞİM, MENTAL OLARAK ABİ LAZIM BİZE, premier ligde değiliz, TAKTİK MAKTİK YOK BAMBAMLAR, 10 seferde 8 kez şampiyonluk aldı..

TÜRKİYE LİGİ SADECE MENTAL-KONDİSYON LİGİDİR....
                En son Tekke tarafından düzenlendi; 28.10.2020, 17:51.

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu, eğer GAZA gelip Ünalı kovduysa, EGOSUNU yensin, Ünal geldiği gün KASIM 2019 A döneriz, Ocakda 2 transferler Şubatta İstanbul büyütülmüşleri ağlamazsa daha forumda yazmam o derece iddialıyım...

Yorum

Ben o iddiada değilim, Trabzonspor BAŞKANINDAN bağımsız olarak bir DAVANIN temsilcisidir, İSTANBUL MEDYASI Şenol-Gökdenize ne yazarsa yazsın, GİTTİLER Mİ????????

Sevgili hemşerilerim <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@tristram<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> ve <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@Black<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->panter DEĞERLERİMİZİ DUYUMLARLA yerin dibine de sokmayalım MİLLİYETÇİLİK olmasın diye...

amacim tartismayi uzatmak degil ama yazdiklarim dedikodu degil dogru bilgilerdir.senol gunes olayini ali sen kac kez anlatti bir kez olsun yalanlanmadi.sadece ali sen degil bir cok kisi bunu anlatti,yani dogru..gokdeniz'e gelince bir kanala roportaj verdigini hatirliyorum.sikecilerle anlasmisti.sike sureci ile alakali yuvarlak konusmalarini dun gibi hatirliyorum..yani son an da aksilikler cikmasaydi ikisi de sikecilere gitmis olacakti.
                    futbolda benim degerim onun degeri diye bir sey artik maalesef yok.olaya bu sekilde bakmanin kimseye bir faydasi da yok.agaoglu ayni hatayi yapti alt yapimiz soyle iyi boyle iyi diye ovundu durdu bugun ucuncu sezonuna girerken ilk 11'de ugurcan ve omur disinda alt yapi futbolcusu yok.onu gectim yerli topcu da yok.yani bu isler uc tane trabzonspor'luyu goreve getirelim olayini geceli yillar oldu.kadronda birlesmis milletler gibi her ulkeden topcu varken hoca oz trabzonlu olsa ne olacak.kaliteliyse tabii ki olsun ama su an isimizi gorecek yerli bir hoca yok.

Yorum

Yahu Sercan hadi cahil dedin ama fikrin neyini beğenmedin???

SORUYORUM

Takımda Uğurcan-Ömür-Nwakaeme-Parmak-Ekuban-Hugo ayarında rakiplerinde OYUNCU var mı???

en az 6 adet FLAŞ adamın varken ligin en kötüsüysen SORUN MENTAl değil mi?

TR de şampiyonluk Alan Hocalar şimdi NERDE???

Erol değil hoca olmak halı sahada takım yönetemez, AMA ARKADAN GAZLAYANLARI görmedin mi?

Erol etrafında fb için götüyle top durduran ligin en pisliği Volkan-en köpeği Emreyi kim EKİP YAPTI???

SERCAN KARDEŞİM, MENTAL OLARAK ABİ LAZIM BİZE, premier ligde değiliz, TAKTİK MAKTİK YOK BAMBAMLAR, 10 seferde 8 kez şampiyonluk oldu..

TÜRKİYE LİGİ SADECE MENTAL-KONDİSYON LİGİDİR....
                      Bizim kadronun eksik bölgeleri hayati derecede önemli orta sahadan oluşuyor. Diğer isimler kendilerini süper ligde göstermiş isimler. Uzun vadede Sergen'in de Erol Bulut'un da başarılı olacağını zannetmiyorum. Yinede bu isimler belirli bir süperlig tecrübesinden sonra bu takımların başına geçmiş isimler. Ne kadar tecrübeliler, bu tecrübe onlara ne kattı derseniz anlarım.

Yani abi seni kırmamak için diyeceğim tamam getirsinler Fatih Tekke'yi 8.ci olalım ama bunun sonu yok ucu yok bucağı yok. Biz bunu denedik. Hami ile nasıl rezil durumlara düştük gördük. Az daha küme düşüyorduk. Yani bu mantık hatalı bir mantık. Bizde uyum sağlayamaz. Bu sene Fatih'i deneriz sonra dönüp Gökdeniz diyecekler vs.

Ben yerli oldukları için karşı değilim bu adamlar yetersiz kişisel gelişimleri sıkıntı. Daha doğru ifade ile bunlar futbol felsefesini anlayacak bilgi tecrübeye sahip değiller. Sota desen anlarım yine biraz. Sota bu isimlerden farklıdır. Denenebilir mi ? Belki denenebilir. Şenol Güneş desen gözüm kapalı kabul ederim zaten. Fakat Fatih Tekke vs gibi isimler kulübün geleceğini çöpe atmaktır. Bu tür travmalardan kurtulmak kolay olmuyor. Çok çok kötü sonuçlar doğuruyor. Elimizin altında Avcı varken alıp yolumuza bakmalıydık.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Newton hocayı gonderirlerse gözümde pul kadar değerleri kalmaz.
                        agzina saglik.su an baska hocalarla gorusme yapmalari bile basli basina sacmalik.

Yorum

• @tristram Eyvallah, ben katılmıyorum sadece o görüşe, terim-belöz veya Aykut yavşaklarına göre Şenol Hoca çooooook üstte benim gözümde...

Direktör: emre belöz
                          Teknik Direktör: Erol Bulut
                          Erol Bulut'un Medya Danışmanı: Volkan Küçük
                          Yardımcı Antrenör: Mehmet Yozgatlı
                          Yardımcı Antrenör: Volkan Demirel
                          Yardımcı Antrenör: Zeki Murat Göle
                          Yardımcı Antrenör: Mehmet Aurelio
                          Kondisyoner: Pantelis Pantelopoulos
                          Kaleci Antrenörü: Marco Knoop

ÇOK ZOR DEĞİL, COPY PASTE YAP, Ünalın altını doldur:

Direktör: gerek bile yok belki
                          Teknik Direktör: Ünal Karaman
                          Medya Danışmanı: ŞART....
                          Yardımcı Antrenör: Çimşir
                          Yardımcı Antrenör: YABANCI
                          Yardımcı Antrenör: YABANCI
                          Yardımcı Antrenör: Gökdeniz mesela vb
                          Kondisyoner: ŞART
                          Kaleci Antrenörü: Onur Kıvrak

Yorum

• Konu MENTAL

https://twitter.com/UnalKaramanTS/status/1318262721784258562?s=20

Ben o havayı özledim, KARİZMAYI, dik duruşu, TAMAMLANAN EKSİK PARÇAYI...

Yorum

• İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abdullah Avcı 1+1 sozlesmeyi kabul etmemis, 3+2 yıllık sozlesme istegi yonetim tarafından kabul edilmemis..Buyuk ihtimalle Agaoglu harcayacak hoca bulacak kendisine.
                              Bakın bu doğru ise niyetler o kadar net ki çocuk olsa anlar.
                              Trabzonspor kimsenin derdi değil.

Neden?

Avcı'nın plancı, uzun vadeci biri olduğunu herkes bilir. Ee Ağaoğlu işe gelirken ne diyordu: "kendi çocuklarımız, alt yapı, uzun plan, program, sampiyonluk 3-4 yıl sonra..."

N'ldu, alın işte uzun vadede bir teknik direktör.İbb gerçeği de en büyük referansı...

Hayır, istediğimden değil, Newton kalsın. Artık adam harcama devri bitmeli.

Bakın bu ülkede bjk, gS, fB ve bizim gibilerin başındakiler kısa vadede başarı ister, yoksa giderler. Uzun vadede gelen futbol sevdalısı zordur. Ali Bey istese de yanindakiler istemez...

Zor günler ki 2-3 yıla tünelin ucu çok çok zor...
                              ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aynen öyle bakalım Ağaoğlu kendisine mi teknik direktör arıyor yoksa Trabzonspor kulübüne mi ?

Avcı olmuyorsa yerli saçmalıkları denemeye gerek yok. Newton devam etsin. En azından hoca hakkımızı doğru zamanda kullanırız.
                                Ben de avcı olmazsa sadece tekke belki diyorum ama daha erken gibi.bir süre sonra kesinlikle tekkeyi görmek isterim.
                                Newton kalsın o zaman.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X