Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beşiktaş'ta kötü yönetim geçiren Abdullah Avcı yinede kötü gidişin tek sorumlusu değildi. 14 haftada lider ile arasındaki farkı 3 puana düşürmüş. 8 maçlık seri yakalamıştı Beşiktaş. Aşağıya özetini koyduğum maçta evinde Malatyaspor'a 2 - 0 yenilerek kötü gidişin başlamasına sebep olmuştur. Özette görüleceği üzere Beşiktaş tek kale oynamış 2 penaltısı verilmemiştir. Beşiktaşlı futbolcuların maaş ödemesinin yapılmadığı takımın sorunlar içinde boğulduğu bir dönemde bunu gerçekleştirmiştir. Eldeki kadrodan günü kurtararak geçici başarı elde etmek yerine sistemi getirmeyi düşündüğü için hem medyanın hem taraftarın hedef tahtasına koyulmuştur. Bugün Beşiktaş'ın hoca değil takım sorunu olduğu görülüyor. Yine hocayı istediğiniz kadar eleştirin. Hocaya verilecek 2 yıllık sürecin sonunda başarının geleceğinden çok fazla eminim. Çünkü bizim sorunumuz Beşiktaş veya milli takım gibi karakter futbolcu sorunu değil tek başına. Bizim hoca sorunumuz var. Burayı çözmesi ve tutturacağı 3 - 4 transfer ile zirveye oynaması çok olağandır.

Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Trabzonspor'un sorunu Newton degildir. Bu takimin basina Jürgen Klopp'i ekibiyle getirseniz yine de sampiyonluga oynayamazsiniz. Kulübü gereksiz yere borca sokmanin bir anlami yok. Bu takim, newton ile ilk 5 e girer bu da bu kadro ile yeterlidir. Trabzonspor Kulübü kimsenin egolarini tatmin edecegi yer degildir. Agaoglu ve yönetimi Ünal Karaman ile gayet iyi gidiyordu. Sonrasi berbat.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kardeşim abdullah avcı neye göre doğru tercih? bu adam o kadar büyük bir hocaysa neden milli takımda başarısı yok, neden istanbul takımlarını çalıştırmamış. adam ziraat türkiye kupası bile kazanamamış.

alın bakın kariyerine.

https://www.transfermarkt.com.tr/abd...l/trainer/5078
        Çok kariyerli hocalar ile çalıştık ya ondan sebep Avcıyı beğenmiyorsun??

Ünal karaman'nın kariyeri neydi?? En son karabükü ligden düşürmüştü
        Newton'nun kariyeri ne??

Ya da şöyle sorayım, Şota'nın kariyeri neydi??
        Tolunay'ın?
        Hami'nin
        Sadi Tekelioğlu?nun
        Ya da Şenol Hoca Trabzonspor'dayken kariyeri ne idi?

Dedim ya, Hep kariyerli hocalar ile çalıştığımız için olsa gerek Avcı gibi en azından oyun sitemi olan, Başakşehir'e oynattığı futbolu gördüğümüz halde ne kariyeri var diye dalga geçersiniz
        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Burada hocanın gerçekten orta saha istemediğine inana insanları görmek üzüyor beni

Yani hoca dedi ki, bana almayın abi orta saha ben sağ bekin 3. yedeği ile orayı hallederim dedi. Yıllardır en üst düzey futbol oynamış ve antrenörlük yapmış adamın bunu demiş olabileceğine inana da, ne bileyim...
          Yani bana orta saha yerine iyi bir sol alın demis olabilir. Sonuçta bir transfer bütçesi var
          13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak İskender Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Usta'nın kurduğu kadro iskelet oluyor ama Sörloth piyango öyle mi?
            Evet. Sörloth piyango.

Şu transferlere bir göz at!

Tam 44 transfer yapıldı geçen sezon!!! Evet. Doğru gördün. 44 Transfer!!! Nerde bu transferler?????

Bu paralar cebinizden mi çıkıyor? Ağaoğlunun cebinden tek bir kuruş çıkmıyor!!!

Yorum

• Yorum

• Trabzonsporsan ALTERNATİFİN pek yoktur

Bu ülkede şike var mı? EVET

TFF 3 büyütülmüşle atanıyor mu? EVET

Medya-Bein-devlet kanalları dahil sporun ana akım herseyİ 3 büyütülmüş çeteye teslim mi? EVET

GELELİM HOCA SEÇİMİNE:

Ziya doğan şampiyonluğa giderken Ocakta BJk teklif yapınca ayarı bozuldu mu? EVET (hatırlayanlar bilir)

Ali Kemale-A Suat Özyazıcıya-Şenola-Gökdenize-Tekkeye-Hamiye akılalmaz teklifler futbolcu ve hocayken oldu mu? EVET

Tek bizi satan-yarıda bırakan DEĞERİMİZ var mı? HAYIR

Şenol-MRA-Hami-Ünal-Tekke-Gökdeniz-Onur hatta Şota gel dedin geldiler, git dedin gittiler, yine yaparlar mı? EVET

Karaktersiz-2 li oynayan çete yalaması Tolunay-Ogün-Egemen VS VS olmalı mı? HAYIR

Şimdi, Avcı gelse-takım otursa ben bizi ilk fırsatta SATAR diye düşünürüm/ eminim, satar mı???

MRA gelse, zaten bu seneyi yedik-bitti, sabreder miyim, 10. kez evet

YENİLİNCE DEĞİL DÜŞMANA BENZEYİNCE KAYBEDERSİN!
                En son Tekke tarafından düzenlendi; 28.10.2020, 14:40.
                Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu ülkede şike var mı? EVET

TFF 3 büyütülmüşle atanıyor mu? EVET

Medya-Bein-devlet kanalları dahil sporun ana akım herseyİ 3 büyütülmüş çeteye teslim mi? EVET

GELELİM HOCA SEÇİMİNE:

Ziya doğan şampiyonluğa giderken Ocakta BJk teklif yapınca ayarı bozuldu mu? EVET (hatırlayanlar bilir)

Ali Kemale-A Suat Özyazıcıya-Şenola-Gökdenize-Tekkeye-Hamiye akılalmaz teklifler futbolcu ve hocayken oldu mu? EVET

Şenol-MRA-Hami-Ünal-Tekke-Gökdeniz-Onur hatta Şota gel dedin geldiler, git dedin gittiler, yine yaparlar mı? EVET

Karaktersiz-2 li oynayan çete yalaması Tolunay-Ogün-Egemen VS VS olmalı mı? HAYIR

Şimdi, Avcı gelse-takım otursa ben bizi ilk fırsatta SATAR diye düşünürüm/ eminim, satar mı???

MRA gelse, zaten bu seneyi yedik-bitti, sabreder miyim, 10. kez evet

YENİLİNCE DEĞİL DÜŞMANA BENZEYİNCE KAYBEDERSİN!

Tabiki var!!!

Sana bir kaç örnek vereyim.

Geçmişten ve günümüzden!!!

Serdar Bali has ve has Trabzonludur! Doğru mu? Beşiktaş ona transfer teklifi sununca koşa koşa gitti mi? Gitti!!!
                  Ünal Karaman Konyalıdır! Doğru mu? Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe Trabzonspordan daha fazla para verdiği halde Trabzonspora transfer oldu mu? Oldu!!!

Günümüzden!!!

İbrahim Yattara Ginelidir! Doğru mu? Fenerbahçe ve Beşiktaş boş mukavele önüne sundukları halde Trabzonsporda kaldı mı? Kaldı!!!
                  Yusuf Yazıcı has ve has Trabzonludur!! Doğru mu? İlk gelen teklifte ben Trabzonsporda oynamak istemiyorum dedi mi? DEDİ!!!

eeeeh. Daha ne Trabzonlu ve kendi değerimiz saçmalığına kapılıyorsunuz? Bırakın artık şu Mikro ırkçılığı!!! Trabzonsporda Afrikalıda görev yapa bilir uzaylıda!!!
                  En son BlackPanther tarafından düzenlendi; 28.10.2020, 15:02.

Yorum

• Abdullah Avcı yeni Tolunay Kafkas'tır. Futbolun adaleti yok gelir başarısız olursa bizi soyar gider başarılı olursa ve başakta yer boşalırsa oraya geçer.

Yorum

• Abdullah Avcı icin fikstur elverisli gorunuyor o yuzden alacagı saha sonucları ile gerekli krediyi saglayacaktır kendi acısından
                      Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Eğer Newton ile yola devam etmek istemiyorsa Yönetim o zaman Bruno Lage derim. Hiç macera aramayın. Adamın oynattığı futbol bize uyuyor!

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Transferi herkes ister. Yap kenarda dursun en kötüsü. Burada Newton'ın problemlerini görmemek için ısrar ediyorsunuz.

Abdülkadir Ömür bu sezon inanılmaz düşüşte. 13 ikili mücadeleden 12'sini kaybedecek bir futbol aklına büründü. Bu çöküşü futbolcu özelinde değerlendirmemek gerekiyor. Ömür'ün bunda suçu vardır elbette. Fakat Ömür'ü sezona hazırlayacak olan ekip çok büyük suçludur.

Nweakame'nin çöküşü başka bir örnek. Bu konuda da futbolcu düşünülmüyor muydu anlam vermek imkansız.
                          Iyi güzel de ben hoca savunması yapmadım ki yukarda

Hocanın orta saha istemediğine inanmadığımi yazdım o kadar

Yorum

• Sene başından beridir başka teknik direktör yokmuş gibi avcıyı bize yamamaya calsiiyorlar
                            Anlaşılabilir nedenleri var ve anlaşılmaz nedenleri de var

Bjk camiasının tazminattan kurtulmak için bir şekilde haber yaptırması ve gündem oluşturması anlaşılabilir

Ancak diğer saiklerin neden avcıyı TS başına geçirmek için çaba harcaması anlaşılmaz
                            Diğer saikler, yerel medyada bir kesim, ulusal medya, Yenişafak, aspor vb.

Bu işin altından pis kokular geliyor
                            Benden söylemesi.
                            Sanırım siyaset avcıyı TS'de istiyor
                            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yazdiklariniz dogru degil.senol gunes 96'nin hemen akabinde ali sen'le anlasmisti ama donemin sportif direktoru ridvan kendisini istemedi..keza ayni sekilde gokdeniz 2004'te sikecilerle anlasmisti hatta kendi aralarinda aziz yildirim ile sozlesme bile imzalamisti.digerlerini net bilmiyorum ama bildigim tek sey
                              kardesim kimse futbolu hobi olsun diye oynamiyor.hadi 70-80 li yillarda duygusal baglilik yuksek olabilir ama gunumuzde yazdiklarinizin bir karsiligi yok.o satar bu satar olayini bosverin.adam arjantinden kalkip senin sehrine para kazanmak icin gelirken bu neyin duygusalligidir.sozlesmesini duzgun yaparsan maasini duzgun verirsen seni niye satsin?ezikligin luzumu yok.1 alan trabzonlu topcuya 3 teklif gelirse o da gidebilir.yerellerin belki bir tik daha fazla bagliliklari vardir ama bunun icinde normalin bir tik uzerinde ucret ver o baglilikta gider..

trabzonspor yerelcilik yaparak kendi ekseni etrafinda debelenip durur.buraya topcu ve hoca olma kriteri kimligin dogum hanesi degil kisinin kendi yetenegi,basarisi,isi yapabilme yetenegi olmali.yoksa baglilik tek kriter olacaksa forumda yazan bizler bu takima daha fazla bagliyiz.tek kurus para almadan yillardir takimin pesinden kosuyoruz..

bu arada abdullah avci'yi istemeyenlerdenim ama gerekcem bu camianin icinden cikmamasi degil.newton'u gondermek icin cok erken,devam etmeli.
                              En son tristram tarafından düzenlendi; 28.10.2020, 16:07.

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Evet. Sörloth piyango.

Şu transferlere bir göz at!

[ATTACH]19826[/ATTACH]

Tam 44 transfer yapıldı geçen sezon!!! Evet. Doğru gördün. 44 Transfer!!! Nerde bu transferler?????

Bu paralar cebinizden mi çıkıyor? Ağaoğlunun cebinden tek bir kuruş çıkmıyor!!!
                                Talha Reşat Bulut'u iki kez yazmışlar hocam. aceleye gelmiş biraz. çoğu alt yapı futbolcusu. U 17'deki topçuları da yazsaydınız liste biraz daha kabarık dururru. olmamış böyle.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X