Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Newton'a sadece 6 hafta (içinde Başak, FB ve BJK maçları + hakem yüzünden 4 puanın çalındığı Denizli+Antep maçları) sabredilecekti madem niye getirildi, bence bu kadarcık şans verileceğine Hüseyin'le devam edilseydi de en azından Hüseyin Cimşir bu olayın sonunda gönderilip bir hoca daha kredileri olsaydı...

Newton'un çok rezil skorlar ve çok olumsuz futbol oynattığı bir senaryo yok henüz, bence 5 maç daha kredisi var, yaşam belirtisi yoksa o zaman sorgulanır.

Şimdi Newton göndermek hele bir de Avcı denen Ersun Yanal sonlu saçmalık için rezalettir.

Yönetim hocadan ümidi kestiyse çıksın önce kendi istifa edip yeni yönetimin önünü açsın. Yoksa hocaya ve projelerine sahip çıkıp açıklama yapsınlar ne hoca değişikliği, ne Avcı'sı deyip...

Avcı'yı getirdikleri gün Sadri Şener'in Tolunay'ı getirmesi, IHO'nun Ersun'u getirmesi, Usta'nın Rıza'yı getirmesi gibi son çırpınış olur. Usta en azından Rıza'yı 1 yıllığına getirip giderken tüy dikmemişti(güzelim pahalı kadroyu leşe çevirmişti o ayrı), Tolunay ve Ersun bizi soyup soğana çevirdiler...

Yönetim tutarlı olmak istiyorsa Newton ile devam etmeli

Yok olmuysa imkansız ama tek opsiyonları Ünal Karaman ile tekrardan yarım kalan hikayeyi devam ettirmek olur (başkan ve yönetimin egoları ve Ünal hocanın bunlarla bir daha çalışmayacak olmasının farkındayım)
    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kardeşim senin efsanen şenol güneş ilk şampiyonluğumu beşiktaş da yaşadım dedi sen daha neden bahsediyorsun bugün şenol milli takımı bıraksa gelse kim hayır der bırakın hayal aleminde yaşamayı o köprünün altından çok sular aktı senin kupanı seni şehrinden 100 de 70 oy alan parti başkanı verdirmedi sen neden bahsediyorsun .
      O yüzden ben Şenol güneşe de karşıyım
      Tek kişi kalsam da bunları yazmaya rahatsızlık vermeye devam edeceğim.
      Şike sürecinde kim söyledikleriyle yaptıklarıyla bu meselenin içinde olmuşsa değil para bir kaşık su bile bu takımdan kazanmamalıdir
      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Birisi bana şunu açıklasın bu newton denen şahıs niye ,hangi amaçla ,hangi kritere göre ,niçin bu kulübe hoca yapıldı. Bu adam hocaysa geçen sene bu kulübede otururken neden cimşir hoca yapıldı .Samet aybaba hoca yapılacakken ortalığı ayağa kaldırıp hocayı imza masasından kaldırıp hugo broos denen bunağa bu kulübü emanet ettiren ZERZAVATLAR newton hoca yapılırken neden gıkkkkkk edemediler.???????????
        Gereksiz gereksiz saldiriyorsun hocaya cevap vereyim
        Hami, Ünal, cimsir, sadi hatta Rıza hangi amamla hangi kriterle hangi geçmişle bu takıma hoca yapıldıysa aynı amaclarla Newton yapıldı.

Sanki şimdiye kadar morinho klopplardan gecilmiyordu kulüp de beyimiz Newton beğenmiyor

Hami iki kere hocalık yaptı bu takımda iki
        Belki anlamamış olursun sayıyla yazıyorum şimdi 2
        Sonra arkasından küfür edilerek gonderildi

Fatih tekke deniyor şu ara ben tekkeyi kralligiyla hatirlamak eşsiz golleor ile animasamk istiyorum kendisine edilen küfürlerle değil
        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Avcı Hayırlı olsun... Başkan'nın elindeki tek kozu olan ekonomiyi de Avcıya göndermek için verilen para ile kaybedecek... Nerdeyse herkes Avcı'nın bizim için doğru bir seçim olmadığı konusunda hem fikir...

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Futbolda başarı yoksa parada yoktur. Bak ilerki haftalarda kulübün gelirleri nasıl düşecek. O zaman Ağaoğlu dahada mı küçülmeye gidecek?

Bu akılla bir yere varamayız. Ağaoğlunu o 3-5 milyon verdiği oyuncular şampiyonluğa oynattılar bizi. Bunu göz ardı etmeyin. Ağaoğlunun transfer ettiği futbolcuların % 95i futbolcu bile değil. Ağaoğlu Muharrem Ustanın kurduğu iskelet kadroyla ve Sörloth piyangosu ile şampiyonluğa oynattı takımı. Yani bizi yine şampiyonluğa oynatır heveslerine kapılmayın sakın. Çünkü Ağaoğlunun kurduğu kadro ancak bu kadar olur. Muharrem Ustanın ortasahaya kimi aldıysa hepsini gönderdi Ağaoğlu. Ortasahada futbolcu kalmayınca 8 den 2 yi çıkarın veya 4 de 2 yi ekleyin saçmalığı ile karşımıza çıkıtı.

Şu anda Trabzonspor tarihinin en kötü başlangıcını yaşıyor Ağaoğlu ve tayfası sayesinde (3 puanlı lig sisteminde).

[ATTACH]19823[/ATTACH]
            Usta'nın kurduğu kadro iskelet oluyor ama Sörloth piyango öyle mi?

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Avcı Hayırlı olsun... Başkan'nın elindeki tek kozu olan ekonomiyi de Avcıya göndermek için verilen para ile kaybedecek... Nerdeyse herkes Avcı'nın bizim için doğru bir seçim olmadığı konusunda hem fikir...
              Sezon başı Newton'dan daha doğru bir isimdi. Ama 3 kuruş kâr edeceğiz diye ucuz Newton'u tercih etti sayın Başkan.
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Siz anlamadınız mı hala? Konu hoca konusu değil. Konu gelecek hoca Ağaoğlunun teknik ekibiyle çalışacak mı sorusu? Her Teknik direktörün kendi ekibi vardır. Ağaoğlu ama gelecek hocanın Ağaoğlunun ekibiyle çalışmasını istiyor. Yani Ağaoğlunun kondisyoneri fizikcisi kaleci antrenörü vsy. Bunu iyi bir hoca kabul edermi? Newton bunu kabul ettiği için onu hoca olarak göreve getirdiler.

Sezon başı Newton ama Gökhan Kandemirin yetersiz olduğunu anlayınca Ağaoğluna tanıdığı bir ispanyol kondisyoneri getirmesini teklif etti. Ağağoğlu bu teklifi kabul etmedi ve Gökhan Kandemirle çalışacaksın dedi. Gökhan Kandemir kimdir diye sorarsan buyur cv si.

Gökhan Kandemir Gaziantepspor ve Ankaragücünden başka bir takım çalıştırmadı.

[ATTACH]19824[/ATTACH]
                [ATTACH]19825[/ATTACH]
                Baskani Kulüp ekonomisini dogru yola soktugu icin destekliyordum. Ama iste bu sebeplerden dolayi Abdullah Avcinin gelmesini istiyorum. Newtona istedigi ekibi getirse basarili olacagindan süphem yok. Bu durum ona yazmaz zaten. Ama dis gecirecek ne karakteri var, nede baskana rest cekecek bir teknik direktörlük kariyeri.

Avci gelsin. En azindan futbola karisamazlar fazla

Yorum

Avcı Hayırlı olsun... Başkan'nın elindeki tek kozu olan ekonomiyi de Avcıya göndermek için verilen para ile kaybedecek... Nerdeyse herkes Avcı'nın bizim için doğru bir seçim olmadığı konusunda hem fikir...
                  Avcı işi kesinleşti mi?

Yorum

Öyle bir durum yok. Avcı bizim için son derece doğru ve tek doğru hamle. Son derece destekliyorum. Desteklemeyen taraftarımızın amacını çözemiyorum.
                    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Abdullah Avcı'ya karşı oluşturulan bir algı mevcut. Ne idüğü belirsiz teknik direktörler ile geçen senelere karşı Avcı son derece doğru bir karar olacaktır. Hırslı, tecrübeli, bilgili, kendini geliştiren bir isim. Avcı bizim için tam anlamıyla biçilmiş kaftan.
                      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.

Yorum

• kardeşim abdullah avcı neye göre doğru tercih? bu adam o kadar büyük bir hocaysa neden milli takımda başarısı yok, neden istanbul takımlarını çalıştırmamış. adam ziraat türkiye kupası bile kazanamamış.

alın bakın kariyerine.

Diese ist die Profilseite des Trainers Abdullah Avcı. Es werden unter anderem die Trainerstationen und seine Stationen als Spieler aufgelistet.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Başkan kendine şu soruyu sormalı "Sezona Abdullah Avcı ile girsem şu an ilk üçte miydim?" Bu soruya cevabı hayırsa neden Newton'u göndermek istiyor? yok bu soruya cevabı evetse neden sezona Avcı ile başlamadı?

Kişisel görüşüm Avcı gelse bile onan sabredecek bir yönetim ve taraftar yok. Geçmiş olsun.
                          İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                          Karl Marx
                          анархія-мама

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kardeşim abdullah avcı neye göre doğru tercih? bu adam o kadar büyük bir hocaysa neden milli takımda başarısı yok, neden istanbul takımlarını çalıştırmamış. adam ziraat türkiye kupası bile kazanamamış.

alın bakın kariyerine.

https://www.transfermarkt.com.tr/abd...l/trainer/5078
                            Fırsatlar önemli. Bu adamın eline ne kadar fırsat geçti. Direk sonuca bakarsan bu çıkarımı yaparsın. Avcı'nın kurduğu, kurmaya çalıştığı, oynatmaya çalıştığı sistemi anlamak gerekiyor. Avcı yine bu şansı bizde elde edememiş olacak. Fakat sabredersek bir sol bek iki orta saha bir hücumcu alarak o zaman hayallerine ulaşabilecek.

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Başkan kendine şu soruyu sormalı "Sezona Abdullah Avcı ile girsem şu an ilk üçte miydim?" Bu soruya cevabı hayırsa neden Newton'u göndermek istiyor? yok bu soruya cevabı evetse neden sezona Avcı ile başlamadı?

Kişisel görüşüm Avcı gelse bile onan sabredecek bir yönetim ve taraftar yok. Geçmiş olsun.
                              Başkan sezon başında eğer Avcı'yı alsaydı senin orta sahanda Baker Flavio kurgusu olmazdı. Sol bekine Marlon'u koymazdı. Şuan takımın bütün sorunu bu 3lünün sorunudur. Trabzonspor'a 2 tane net orta saha bir Sol bek koy takım ligi götürür. Bunu sağlayamadık bir türlü.

Bu gelişmeler ile bakacaksın duruma. Eldeki kadroda Newton'ın etkisi var mı ? Sistemsel problemler verimi düşen oyuncuların Newton ile alakası var mı ?

Avcı'nın elinde Ömür bu kadar rezil bir futbol anlayışına sahip olur muydu ? Takım defansı rezil halde. Uğurcan değer kaybediyor. Eğer Avcı gelseydi daha doğru bir defans kurgusu ile çok daha az gol yiyecektik. Avcı gelseydi bu kadar sakatlık olur muydu ? Avcının takımların en önemli özelliği kondisyon ve takım savunmasıdır. Yani şuanki kadroyu koyup hoca hoca bakmak yersiz. Newton eldeki kadroyu doğru kullanıyor olabilir. Newton elindeki kadroyu doğru hazırlamadı.
                              En son Sercan Keleş tarafından düzenlendi; 28.10.2020, 10:48.

Yorum

• Koskoca Chelsea geçmişine sahip hocanın Baker Marlon vs hamlelerini aklım almıyor. Ligi çok fazla küçümsedi. Batının en büyük sorunu bu. Bizim ligde sert futbol oynanıyor. Sadece tekniğe sahipsen çok fazla skorer olmalısın. Orta sahada Pirlo vari kimse seni oynatmaz. Hocanın sorunu burada. Hücum oyunu oynayacağız diye diye takımı orta sahasız lige başlattı. Bunun sebebi başkan değildir tek temelde. Herkes başkana verip veriştiriyor.

Newton denen adama Chelsea arka planında güvenmek ( ben kesinlikle güvenmiyordum sezon başından beri ) kör bir hata değildir. Bugün gelinen noktada bunu hata olarak görmek çok basit. Newton'ın taktik teknik kondisyon anlamında problemi var.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X