İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır. O satıh, bütün vatandır. O yüzden sıkıntı yapma renktaş. Bu süreç geçici.En son BlackPanther tarafından düzenlendi; 26.10.2020, 22:19.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAn itibarı ile küme düşme hattına girdik.
Tebrikler.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Mustafa Kemal Paşanın 6 numara isteyen 8 den 2 yi çıkarsına veya 4 de 2 yi eklesin dediğini hiç duymadımBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sözü diyen Ağaların oğlu Ahmet Paşadır. Karıştırmayalım lütfen.
Yorum
-
İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]19819[/ATTACH]
agam bizi küme düşüri
Yorum
-
Bu durumlara düşülmesine şaşıranlara da ben şaşırıyorum. Hele ki "Bu sezon çok bozdu" diyenlere sadece gülüyorum. Bu sezon bozmadı arkadaşlar. Yalnızca bu noktaya getirmesi vakit aldı. Yaşanacak bu süreci, Ağaoğlu'nun takımı zamanla küme düşme noktasına getireceğini 2018 yılında yazmıştım. Defalarca da bakkal dahi yönetemeyecek biri olduğunu sebepleriyle anlattım. Neyse, tek isteğim kaçıp gitmemesi ve bu işin sonunu görmesi. Zira şampiyonluk için 3 yıl süre istemişti, ben de görev süresi sırasında yönetici veya teknik direktörlere karışılmasına son derece karşıyım. Söyleyecek de çok şeyim var, fakat sezon devam ederken yersiz buluyorum. Umarım ben tamamen yanlış değerlendirmişimdir ve takım toparlar, ne diyim.
Fakat şu noktada gündeme gelmesi önemli olan bir konu var. Afobe ve Baker'ın satın alma opsiyonunun olmaması Trabzonspor adına bir skandaldır. Vizyonsuzluğun, hedefsizliğin, boşvermişliğin ve çaresizliğin göstergesidir. Üç kuruş menajer parası için ihanet yaygaraları çıkaran, ortalığı birbirine katan yerel medyanın ve bazı taraftarların bu hususu gündemlerine almamasını rezalet olarak değerlendiriyorum. Opsiyonsuz kiralık futbolcu oynatmak demek, biz altyapı kulübüyüz demektir. Bu kulübün zamanının ve geleceğinin çalınmasıdır. Bunca yıldır şu pozisyonlara sözleşmesini almaya değer 1 tane futbolcu bulamayana da, bundan rahatsız olmayana da yazıklar olsun. Yılların emeğini, bir çuval inciri taraftarın şakşakları eşliğinde berbat ettiler. Elinde para eden herkesi gönderdin, vasat Avrupa kulüplerinin altyapısı olarak çalışıyorsun.
Yorum
-
İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]19819[/ATTACH]
agam bizi küme düşüri
Bizim ise 6.
Şu tabloyu kimse açıklayamaz.
KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAgaoglu çok saf bir adam. Futboldan da anlamiyor.
Takım küme düşme potasına girmiş ama sorsanız en iyi o..
Yorum
-
İlk olarak batu94 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaf mı saf ayağına mı yatıyor?
Takım küme düşme potasına girmiş ama sorsanız en iyi o..En son Anıl C tarafından düzenlendi; 26.10.2020, 22:49.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İnşallah hoca değişikliğine gidilmez
Bu adam genç de oynatıyor, futbol temeli de var, scout luk da yapmış yardımcı antrenörlük de
Ekibini de kurdu
6 haftalık bir sabır için mi bunlar
Ki ortasaha denen bölgede adam yok
Var olanladan biri covid, diğeri 2 kırmızı yedi.
Ve 6 haftada ibb,bjk ve fb ile oynadık. 3 ihtimalli maçların üçünü de kaybettik. Ama biliyoruz ki şampiyonluk bu takımları yenerek değil anadolu kulüplerini yenerek geliyor.
Eğer td değişikliğine gidersek sil baştan olacak herşey
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum