Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    An itibarı ile küme düşme hattına girdik.
    Tebrikler.
    Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır. O satıh, bütün vatandır. O yüzden sıkıntı yapma renktaş. Bu süreç geçici.
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır. O satıh, bütün vatandır. O yüzden sıkıntı yapma renktaş. Bu süreç geçici.
      Ben Mustafa Kemal Paşanın 6 numara isteyen 8 den 2 yi çıkarsın veya 4 de 2 yi eklesin dediğini hiç duymadım
      En son BlackPanther tarafından düzenlendi; 26.10.2020, 22:19.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        An itibarı ile küme düşme hattına girdik.
        Tebrikler.
        18-19 sezonundaki ilk haftayı saymazsak en son 14-15 sezonununun 5.haftasında Karabük'e 3-0 yenildiğimizde küme düşme hattına girmişiz. O maçı da dün gibi hatırlıyorum Halilhodzic grand pardon diyerek taraftarlardan özür dilemişti. Yine geçmiş sezonlara baktığımızda ligin ilk 3 haftası haricinde küme düşme hattına girdiğimiz bir sezona rastlamadım. Ve bunun sebebi de bana göre BJK, BŞ ve FB mağlubiyetleri değil Denizli ve Antep beraberlikleri...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• [ATTACH]19819[/ATTACH]

agam bizi küme düşüri

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben Mustafa Kemal Paşanın 6 numara isteyen 8 den 2 yi çıkarsına veya 4 de 2 yi eklesin dediğini hiç duymadım
            Bu sözü diyen Ağaların oğlu Ahmet Paşadır. Karıştırmayalım lütfen.
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu sözü diyen Ağaların oğlu Ahmet Paşadır. Karıştırmayalım lütfen.

Yorum

[ATTACH]19819[/ATTACH]

agam bizi küme düşüri
                Her sezon benzer muhabbet. Birkaç hafta içinde ilk dörde yerleşir, ilk yarı sonuna doğru zirvenin dibine yerleşiriz.

Yorum

• Bu durumlara düşülmesine şaşıranlara da ben şaşırıyorum. Hele ki "Bu sezon çok bozdu" diyenlere sadece gülüyorum. Bu sezon bozmadı arkadaşlar. Yalnızca bu noktaya getirmesi vakit aldı. Yaşanacak bu süreci, Ağaoğlu'nun takımı zamanla küme düşme noktasına getireceğini 2018 yılında yazmıştım. Defalarca da bakkal dahi yönetemeyecek biri olduğunu sebepleriyle anlattım. Neyse, tek isteğim kaçıp gitmemesi ve bu işin sonunu görmesi. Zira şampiyonluk için 3 yıl süre istemişti, ben de görev süresi sırasında yönetici veya teknik direktörlere karışılmasına son derece karşıyım. Söyleyecek de çok şeyim var, fakat sezon devam ederken yersiz buluyorum. Umarım ben tamamen yanlış değerlendirmişimdir ve takım toparlar, ne diyim.

Fakat şu noktada gündeme gelmesi önemli olan bir konu var. Afobe ve Baker'ın satın alma opsiyonunun olmaması Trabzonspor adına bir skandaldır. Vizyonsuzluğun, hedefsizliğin, boşvermişliğin ve çaresizliğin göstergesidir. Üç kuruş menajer parası için ihanet yaygaraları çıkaran, ortalığı birbirine katan yerel medyanın ve bazı taraftarların bu hususu gündemlerine almamasını rezalet olarak değerlendiriyorum. Opsiyonsuz kiralık futbolcu oynatmak demek, biz altyapı kulübüyüz demektir. Bu kulübün zamanının ve geleceğinin çalınmasıdır. Bunca yıldır şu pozisyonlara sözleşmesini almaya değer 1 tane futbolcu bulamayana da, bundan rahatsız olmayana da yazıklar olsun. Yılların emeğini, bir çuval inciri taraftarın şakşakları eşliğinde berbat ettiler. Elinde para eden herkesi gönderdin, vasat Avrupa kulüplerinin altyapısı olarak çalışıyorsun.

Yorum

[ATTACH]19819[/ATTACH]

agam bizi küme düşüri
                    Ve üstümüzde ki ve altımızda ki takımların 4 ve 5 maçları var.
                    Bizim ise 6.
                    Şu tabloyu kimse açıklayamaz.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Ligin henüz 6.haftasında yaygara koparanlar, birkaç hafta sonra dut yemiş bülbüle dönecekler. Bu, burada dursun...

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Agaoglu çok saf bir adam. Futboldan da anlamiyor.
                        Saf mı saf ayağına mı yatıyor?

Takım küme düşme potasına girmiş ama sorsanız en iyi o..

Yorum

• İlk olarak batu94 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Saf mı saf ayağına mı yatıyor?

Takım küme düşme potasına girmiş ama sorsanız en iyi o..
                          Ya kardeşim başkan gitsin yerine kim gelsin peki? Ağaoğlu'ndan daha iyisi gelmez. Şampiyon olamasak bile kulübün başında kalmalı. Kredisi daha çok var. Isim söyleyin bari onun üstünden yorum yapalım. Bir kişi dahi çıkıpta bu takımın hali nedir diyemiyor. Çünkü neden, gücü olan herkes Ağaoğlu'ndan memnun. Bu takım her zaman kafaya oynamalı. Hele ki böyle bir ligte. Bu sene de asla şampiyon olamayız. O yüzden kesinlikle istifa etmeli. Böyle kadro planlaması olmaz.
                          En son Anıl C tarafından düzenlendi; 26.10.2020, 22:49.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• İnşallah hoca değişikliğine gidilmez

Bu adam genç de oynatıyor, futbol temeli de var, scout luk da yapmış yardımcı antrenörlük de

Ekibini de kurdu

6 haftalık bir sabır için mi bunlar

Ki ortasaha denen bölgede adam yok

Var olanladan biri covid, diğeri 2 kırmızı yedi.

Ve 6 haftada ibb,bjk ve fb ile oynadık. 3 ihtimalli maçların üçünü de kaybettik. Ama biliyoruz ki şampiyonluk bu takımları yenerek değil anadolu kulüplerini yenerek geliyor.

Eğer td değişikliğine gidersek sil baştan olacak herşey

Yorum

• Agaoglu bütün güveni kaybetmistir. Aday olabilecek ciddi ve planli bir isim varmi camiyada?

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X