Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• avcı zaten yanlış tercih bir de 3 yıllık sözleşme yapmak kulübün parasını sokağa atmak demek.
    sizden sonra gelecek yönetime niye tazminat ödetmek zorunda bırakıyorsunuz ?

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Umarım hoca değiştirmek gibi saçma sapan bir şey yapılmaz...
      son donemlerdeki sacmalamalarina bakarsak bunu yapacak gibi duruyor.yeni hoca hamlesi kendi gidisini hizlandirmaktan baska bir ise yaramaz.baskanlik,yoneticilik boyle donemlerde belli olur.eger cikip hocaya ve futbolculara sahip cikarsa bu takim duzelir yok baskilara dayanamayip hocayi yerse iste o zaman klubu daha buyuk bir kaosa sokar.

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        son donemlerdeki sacmalamalarina bakarsak bunu yapacak gibi duruyor.yeni hoca hamlesi kendi gidisini hizlandirmaktan baska bir ise yaramaz.baskanlik,yoneticilik boyle donemlerde belli olur.eger cikip hocaya ve futbolculara sahip cikarsa bu takim duzelir yok baskilara dayanamayip hocayi yerse iste o zaman klubu daha buyuk bir kaosa sokar.
        Yapması gereken tam da bu. Çıkacak basının karşısına hocanın arkasındayız, bu dönemi atlatacağız diyecek...
        Yoksa sıvamaya devam edecek...
        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Kötü gidişata istinaden hoca veya başkanla ilgili saçma sapan sıfatlarla hakaret eden arkadalara da uyarımdır. Lütfen bu işe son verin. Yakışmyor...
          Bazı mesajları silmekle yetindik, cezadan kaçındık ama lütfen kulübün ve teknik ekibin başındaki insanlarla ilgili konuşurken Trabzonspor faktörünü unutmayın, unutmayalım...
          Arafilboylu

Yorum

Kötü gidişata istinaden hoca veya başkanla ilgili saçma sapan sıfatlarla hakaret eden arkadalara da uyarımdır. Lütfen bu işe son verin. Yakışmyor...
            Bazı mesajları silmekle yetindik, cezadan kaçındık ama lütfen kulübün ve teknik ekibin başındaki insanlarla ilgili konuşurken Trabzonspor faktörünü unutmayın, unutmayalım...
            Newtonun bana göre.h.cimsirden bile bir fazlası yok.
            Newtonun başarısız.sayilmasi icin ne olması lazim, takım küme mi düşmeli.
            Trabzonspor antrenörü bu durumda trabzonspor iyi yolda diyebilmeli mi.newtonun dün akşamki aciklamalarinutanc verici.
            Şenol güneş olsa suanki pozisyonda istifaya zorlanmıştı, veya kendisi bırakırdı.newton kim ki devam edelim.bize ne vaat ediyor newton.
            Ben sahada hicbir sey göremiyorum.
            Bnm gördüğüm.newtonla tüm buyuk maçlar kaybedilir.
            Diğer maçları da ıkına sıkıla oynar trabzonpor.
            Dün aksam mac 3.1 olmuş anca oyuncu değiştiriyor.2.1 ken veya 1.1 ken sahaya müdahale edemedi.
            Sıradan basit bir yardımcı antrenör newton.
            Ünal karaman>HUSEYIN cimsir>Newton.
            Bu 3 isim de enfazla y.antronor olabilir.daha fazlası bu 3 isme de bol geliyor.
            En son emre6117 tarafından düzenlendi; 26.10.2020, 15:56.

Yorum

• Muhtemelen siyasi görüşlerimiz taban tabana zıt ama İMZAMI ATIYORUM yazdıklarına

İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yazıda neyi anlatmak istediğini anlamadım??

Kimseyi beğenmeyen bir ruh halindesiniz, Bir şeyleri eleştireceğim derken kimseyi aslında eleştirmediğinizi aslında mevcut yapı ile devam edilsin dediğinizi hisseder gibiyim??

AVCI konusunda mesela?

Fetö gibi bir yakıştırma yapıyorsunuz? Ülkenin içine girdiği kendisi gibi düşünmeyen herkesi Tukaka ilan etme anlayışının bir sonucu?
              AKP li Ağaoğlu? İmamoğlu ile aynı karede görüntüm çıkar da Erdoğan'a rezil olurum, Berat'a rezil olurum aman haa yanlış anlarlar beni diyerek hırsız misali saklanan bir adam Ağaoğlu? Bana AKP li aktif siyaset yapıp da Dernekler , Klupler, Vakıflar, Bankalar, Sivil Tolum kuruluşlarında görev alan, İş çevrelerinde iş paslanan bir tane FETÖ sempatizanı olmayan ve Gülen'e Hoca Efendi demeyen bir tane AKP li gösteremez kimse.. Avcı ne kadar Fetöcü ise Ağaoğlu da Berat ta Erdoğan da, Aziz de, Mosturoğlu da , Süleyman Soylu da, Nuri Albayrak da, Muharrem Usta da, İbrahim Hacıosmanoplu'da Sinan Çetin da, Emre Belezoğlu'da , Kaya Çilingiroğlu da, Erdal Hoş 'da Barış Yurduseven da.. v.s v.s v.s

hepsi bu kervandan geçmiş ve onların sayesinde ekmek yemiş kişilerdir. Desteklemedik deselerde gönülleri birdir bir atmıştır

Bu kısmı geçtik??

Fetocu dedik almayalım tamam??

CHP li olsa alacak mıyız, Bir başkası da o kişi ve ya bu kişi CHP li dir diyecek onu da almayacağız. Öyle ya, Trabzonspor Kulubune bundan evvel ki senelerde Trabzon'a gelen herkes mutlaka ziyaret edebilirlerdi ve parti ve STK ayırt etmeksizin görüşmeler yapılırken, Erdoğan ve Soylu Cumhuriyeti egemen olduktan sonra, Trabzonspor Klubu diğer muhaliflerin hepsine kapılarını kapatmadı mI? Trazonspor Klubu AKP nin İl başkanlığından daha iyi çalışmıyor mu??

Trabzon'lu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nı , Hem de Trabzonspor'lu bir adamı seçildiği günden beri tebrik etmeyen yanına gidip forma vermeyen tek klup Trabzonspor değil mi?? A.k Nihat Özdemir'ine giydirdik Trabzonspor formasını, Tüpçü Demirören'e giydirdik Trabzon formasını ama bir imamoğlu'na mı giydirmekten it gibi korkuyorlar???

İti gibi korkarsan it gibi seni sokakta bırakırlar. Ağır konuşuyorum kusura bakmayın..

Hükûmetin siyasi oyuncağına dönüşmüş, İdarecileri AKP sayesinde köşeyi dönmüş, Yapmış oldukları anlaşmalar ile Klubun bütün varlıklarını bankalara teslim etmiş kişiler bize Trabzonspor'lu diye geçinmesin..

Klubu borca sokup , krediye muhtaç eden de alana da veren de alayı Trabzonlu ve alayı AKP li??

Kimin zararı varmış ülkeye ve Trabzon'a CHP nin mi?? Avcı'nın mı, Sadri Şener'in mi???

Kimse üstüne alınmasın

Dolar almış başını gidiyor, Euro almış borcunu gidiyor.. Bu paraların yükselmesinin hesabını soracak olan Ağaoğlu gibi AKP nin maşası tipler, Borcun neden azalmadığını, Neden yıldızları satmak zorunda kaldığımızın hesabını veremezler ? Vermek istemezler. Çünkü onlar için başarı sadece Birilerinin kölesi olmaktır. Trabzonspor'un kölesi olsalardı, Şu anda 3 senedir Şampiyon'duk ,,

Burak'ı alacak parayı daha darphane basmadı ile başlayan para basmalar, Devamında Yusuf ve Sörloth ile devam etti.. Sosaya verilecek paramız yok diyenler, Aldıkları onca çöp oyuncuya verdikleri para ile Sosa'gibi kaç oyuncunun maaşı ödenirdi bilmiyorlar sanıyorsunuz?Biliyorlar elbette ama işlerine gelmezler.. Çünkü her yeni alınacak oyuncu demek avanta demektir.. Trabzonspor zarar etmiyor, Çaldılar paraları aktardılar birilerini zengin ettiler ediyorlar edecekler..

1 liraya kendi üreticine vermediğin Buğday parasını, Yunanistan'dan 1,350 liraya almaktır çalmak... Ondandır ki, Uğurcan'dan para kazanamazlar ama Yabancı dan kazanırlar, Şu kadara aldım dedin mi alırsın kimse de hesap sormaz sana. Sordular mı????

İBRA edilmeyen ve edilmediği halde Klube para koyan bir tane eski başkan ve ya yönetici gördünüz mü?? Göremezsniz.. Sıraya devralıyorlar ve gelen çalacak devam edecek

Şimdi bakıyorum fikstüre?? 17,.sıradayız???

Trabzonspor gibi bir klup her sene en az 1 iyi oyuncusunu satmak zorundadır dersen, Para için sen her şeyini verirsin demektir.

Ulannn biz ,, Fatih ve Gokdeniz ist. kluplerine gitmesin diye adamları izlemekten mahrum kalmayı göze alan bir taraftarız.. Yok olup gittiler Rusya topraklarında.. Şimdi ise, Fenere futbolcu kaptırmayı meziyet sayan adamlar bize bunu para için göt bile vermektir mantığı ile dayatamazlar

.......... Geçen sene şampiyonluğa oynayan ve şampiyonluğu hediye eden bir takım, Bu hale düşemez

Düşürenlerin ve bunda mantık arayanlarında dahil olmak üzere sebep olanların alayının.......

Değerli kardeşim, özellikle bir siyasi partiye POLİTİZE olmuş her adam sahtekardır, ne dedinse doğrudur, Ekremden kaçmak nasıl aptallıksa, CHP li bile olmayıp-camilerde Kuran okuyup-sağ seçmenden oy alıp CHP li İBBbaşkanı olmak da daha büyük sahtekarlık,

Her partinin kendine has SIZINTILARI var, dediğin doğru güçlü iken HER PARTİ YALADI fetöyü,

Ben bizdeki sinyalleri ŞUBAT 2020 de gördüm-yazdım tek kimse anlamadı-kızdı bana, ZAFER SARHOŞUYDUK BEN DAHİL, SEZON BAŞINDA vites artırdım CEZA aldım, maksat Ağaoğlu gitsin asla değil İLK KEZ ALTERNATİFSİZİZ, bu beni ürkütüyor...

Usta ve Hacıosmanoğlu gibi takımı sevmsizleştiren-yiyip içip kaçan tipler sonrası, SARILDIK AĞAOĞLUNA, ama tarifsiz CEZAYA MAHKUM OLDUK, yahu okyanusu geçmiştik derede can çekişiyiroruz...

3 ay önce ligde İSTANBULU 15 MAÇTA ezen takım gitti, bu sene tek istanbul GALİBİYETİ ALAMAYACAK TAKIM GELDİ(2 AYDA 3 KEZ YENİLDİK BJK-İBB-FB)

Konu Avcı-Şota-Tekke konusu değil, YÖNETİM HERŞEYE RAĞMEN dirayetle kalsın, ne takım kötü-ne gelecek adamlar,

BENİM KORKUM BİLİNMEZ BİR PİYON OLMAK, hiçbir akıllı adam şampiyonluğa ÇİMŞİR ile gitmezdi(aklını kiraya veren ise kukla koyardı), kimse Newton ile sezona başlamazdı(bu sene sen dur denilen adam başlardı)... Ağaoğlu kim-amacı ne benim cevabını bulamadığım bu!!!
              Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Newtonla 3 önemli maça çıktık bu sezon.
                Bjk ve başak kendi saha, fb deplasman.
                3 macı da cok kolay verdik.
                Son 30 dakika 3 maçta da hicbir tepki veremedik.
                Trabzonspor asla böyle olmamalı.
                Ligdeki hicbir takım bu kadar kolay teslim olmuyor.
                Newton malesef cok sıradan bir hoca.
                Pardon yanlış yazdım cok sıradan bir yardımcı hoca.
                En son emre6117 tarafından düzenlendi; 26.10.2020, 16:21.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Newtonun bana göre.h.cimsirden bile bir fazlası yok.
                  Newtonun başarısız.sayilmasi icin ne olması lazim, takım küme mi düşmeli.
                  Trabzonspor antrenörü bu durumda trabzonspor iyi yolda diyebilmeli mi.newtonun dün akşamki aciklamalarinutanc verici.
                  Şenol güneş olsa suanki pozisyonda istifaya zorlanmıştı, veya kendisi bırakırdı.newton kim ki devam edelim.bize ne vaat ediyor newton.
                  Ben sahada hicbir sey göremiyorum.
                  Bnm gördüğüm.newtonla tüm buyuk maçlar kaybedilir.
                  Diğer maçları da ıkına sıkıla oynar trabzonpor.
                  Dün aksam mac 3.1 olmuş anca oyuncu değiştiriyor.2.1 ken veya 1.1 ken sahaya müdahale edemedi.
                  Sıradan basit bir yardımcı antrenör newton.
                  Ünal karaman>HUSEYIN cimsir>Newton.
                  Bu 3 isim de enfazla y.antronor olabilir.daha fazlası bu 3 isme de bol geliyor.
                  Mesajı yazman sebebim hocanın hocalığını eleştiren adamlara laf atmak değil, hocanın anasına söven çapsızlara uyarı niteliğindedir. Yazdığım yazıda anlaşılmayan ne var anlamadım?
                  Saçma sapan sıfatlarla yakıştırmada bulunanlaradır lafım diye zaten yazdım. Hocalığını eleştirene laf demek kimin ne haddine?
                  Arafilboylu

Yorum

Mesajı yazman sebebim hocanın hocalığını eleştiren adamlara laf atmak değil, hocanın anasına söven çapsızlara uyarı niteliğindedir. Yazdığım yazıda anlaşılmayan ne var anlamadım?
                    Saçma sapan sıfatlarla yakıştırmada bulunanlaradır lafım diye zaten yazdım. Hocalığını eleştirene laf demek kimin ne haddine?
                    Ilker hocam ben newtonu savunuyor gibi yazdığınızdan o cevabı yazdım.
                    Tabiki hakaret ve küfür içeren yorumlar newtonu geçtim hicbir insana dahi yapilmamali.
                    Newtonun kalmaması gerektiğini, çünkü kalmasını gerektirebilecek hicbir olumlu argumanin olmadığını anlatmaya çalıştım.
                    Yani bn yanlışlıkla bir alttaki mesajınızı alıntıladım.
                    En son emre6117 tarafından düzenlendi; 26.10.2020, 16:20.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ilker hocam ben newtonu savunuyor gibi yazdığınızdan o cevabı yazdım.
                      Tabiki hakaret ve küfür içeren yorumlar newtonu geçtim hicbir insana dahi yapilmamali.
                      Newtonun kalmaması gerektiğini, çünkü kalmasını gerektirebilecek hicbir olumlu argumanin olmadığını anlatmaya çalıştım.
                      Yani bn yanlışlıkla bir alttaki mesajınızı alıntıladım.
                      Mevzu Newton'un kalması değil, hocanın kalması. Benim fikrim tabi...
                      Tüm hazırlık sezonunu geçirdiğin hocayla daha 6. haftada yolları ayırırsan yanlış yaparsın. Newton'un iyi hoca kötü hoca olmasından bağımsız konuşuyorum.
                      Çünkü bu haftadan sonra gelecek yeni bir hoca ile daha da kötüye gideceğiz. Bunları yaşadık, çok defa yaşadık hem de.
                      Ona göre teknik ekip kuruldu, istatistikçi alındı, kondisyoner alındı.Yeni hoca demek, bunların hepsi yenilecenecek demek. Yazık günah...

Newton, hoca olarak getirilmeli miydi? Bu ayrı konu ama olan oldu artık.
                      Bana sorarsanız Bu Newton olmuş, Ahmet olmuş, Mehmet olmuş...
                      Hoca değişikliği yapılmamalıdır...

Yapılırsa olacakları görelim diyeceğiz, zamanında çok gördük.

He, Newton'da bir ışık gördün mü diye sorarsan, evet gördüm derim.
                      Bence bekleyelim görelim...
                      Arafilboylu

Yorum

• Ünal hocanın ilk sezonu, sezon başı mesajlar bunun aynısıydı. Hoca değil, kovun, boş konuşuyor vs. arkasında durdu, gerisi geldi. Aynı şeyi Newton için yapması gerekiyor şu an.
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Mevzu Newton'un kalması değil, hocanın kalması. Benim fikrim tabi...
                          Tüm hazırlık sezonunu geçirdiğin hocayla daha 6. haftada yolları ayırırsan yanlış yaparsın. Newton'un iyi hoca kötü hoca olmasından bağımsız konuşuyorum.
                          Çünkü bu haftadan sonra gelecek yeni bir hoca ile daha da kötüye gideceğiz. Bunları yaşadık, çok defa yaşadık hem de.
                          Ona göre teknik ekip kuruldu, istatistikçi alındı, kondisyoner alındı.Yeni hoca demek, bunların hepsi yenilecenecek demek. Yazık günah...

Newton, hoca olarak getirilmeli miydi? Bu ayrı konu ama olan oldu artık.
                          Bana sorarsanız Bu Newton olmuş, Ahmet olmuş, Mehmet olmuş...
                          Hoca değişikliği yapılmamalıdır...

Yapılırsa olacakları görelim diyeceğiz, zamanında çok gördük.

He, Newton'da bir ışık gördün mü diye sorarsan, evet gördüm derim.
                          Bence bekleyelim görelim...
                          Hep dedim diyeceğim
                          İlker abi bu forumun en sağduyulu sesidir...
                          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• “Hiçbir şey; kendi gücüne dayanmayan bir iktidarın ünü kadar zayıf ve değişken değildir.” Machiavelli
                            İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                            İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                            Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

Ya eleştiriyi anlıyorum da bu mantıkla eleştiri mi olur?
                              Geçen yıl son haftalarda şampiyonluğu kaçıran takımın başkanı kimdi peki?
                              Osman Büyükbulut mu?
                              O Başkan Muharrem Ustanın kurduğu iskelet kadroyla ve şansa tutan Sörlothla şampiyonluğa oynadı. Yani kendi başarısı değil bu. Asıl kendi başarısı bizi şampiyon yapamaması. Ben Başkan olsam ondan aşaya kalmazdım. O kadroyu bende en kötü ikinci yapardım. Meydan zaten boştu. Üç istanbul kulübü kötüyken İşte Başkanlık tam bu zamanda ortaya çıkar. Doğru hamlelerle şampiyon yapar takımı!!! Çimşir saçmalığına düşmesene biz şimdi şampiyonduk ve kadroyu korumuş olacaktık.

Gördün mü Ağaoğlunun bir yanlış hamlesi nelere mal oldu? Bunu görmek için kahin olmaya gerek yok.

Tekrarlıyorum. Alanyaspor Trabzonsporun kalesine gelemezken 90ıncı dakikada Çimşir dedemden kalma düşüncesiyle yaptığı değişikler sonucu önde top tutamaz olduk ve Alanyaspora buyrun gelin dedik. Adamlarda bir şut iki şut denedi ve üçüncüsünde girdi. Bunu göremeyenler lütfen Futbolla ilgilenmesinler. Ve bu golden sonra olanlar oldu ve takım bir daha toparlanamadı.

Ben bile önde top tutanları çıkaracağıma ve defans kalaslarını oyuna alacağıma Doğanı alırdım ve adama görev vererek topu köşe direğinde sakla tut derdim. Alanya spor kendi yarı alanını geçip kalemize gelene kadar zaman geçerdi ve gücü kalmazdı. Ama Çimşirin topçuluğu neydiki antrenörlüğünden ne olacak?!

Ve böyle bir adamı antrenör diye başımıza getiren bizzat Ağaoğlunun kendisi. Ben herşeyi daha iyi bilir mantığı ile hem şampiyonluğu hediye etti Başağa. Aslında o bizim Başkan değil Başakşehirin Onursal Başkanı. Kimse böyle bir hediye veremezdi Başağa.

Ya sonra ne yaptı. Aynı mantalitede iyi futbolcuları elde tutmadı. Novakın menajerine para vermemek için adamı Fenere hediye etti. Ya tutarsa saçmalığı ile takımı çöplerle doldurdu. Neymiş takımın maliyeti düşmüş. Maliyeti düşmüş takım ama kümeye düşüyor.

Ucuz etin yahnisi yenmez!!! Ve Sörloth piyangosu 100 yılda bir gelir.

Sonuç? Ağaoğlu bunişi bilmiyor. 2001 de bizi götürüyordu şimdide aynı kafadan giderek bizi düşürecek.
                              En son BlackPanther tarafından düzenlendi; 26.10.2020, 17:00.

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ünal hocanın ilk sezonu, sezon başı mesajlar bunun aynısıydı. Hoca değil, kovun, boş konuşuyor vs. arkasında durdu, gerisi geldi. Aynı şeyi Newton için yapması gerekiyor şu an.
                                Allah aşkına git başka bir yerde saçmala,savunduğu kişi de Ünal Karaman,taktiğin t'sinden,takım planlamanın p'sinden anlamayan kara cahil Ünal'ı git başka yerde savun,hatta onun çalıştırdığı takım taraftarı ol,pardon kimse ona görev vermiyor bile değil mi,Karabük bile almadı değil mi?

Gelmiş bize Newton'u savunuyor,kıstası da Ünal Karaman,sizi çekmek zorunda mıyız,anlamıyorsunuz futboldan bari anlayanları dinleyip,öğrenin.
                                • Memento mori

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X