4 tane forvet alarak orta saha transfer ihtiyacını kapatan başkan gibi başkan! Toplama işlemi de biliyor (!)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben ahmet ağaoğlunun hiiç bir zaman iyi bir yönetici iyi bir başkan olduğunu düşünmedim ve her defasında ligde son haftalarda kaldığımız 2001-2002 örneğini verdim o zamanlar ahmet ağaoğlu asbaşkandı başkan oldu ünal karaman geldi takım aslında o senede sezona iyi başlamadı ama diğer rakiplerinde kötü olması bizimde ön plana çıkmamızı sağladı gelelim geçen sezona başakşehir şampiyon olmadı başakşehiri ahmet ağaoğlu şampiyon yaptı yaptığı yanlış hoca tercihleriyle şampiyonluğu altın tepsi ile başakşehire sundu bakın hüseyin cimşir değilde sıradan orta sınıf bir hoca dahi gelseydi takımın başına en az 5 puan farkla şampiyon olacaktık geldiğinden beri
30 yakın transfer yapmış wakayeme -ekuban ve shorlot dışında tutan transfer yok söykediği hiç bişey birbirini tutmuyor tabiri caisse kendini yalancı duruma düşürüyor ilk transfer yasağını yaşatan bu uefa ya gidemedik bunun sebebi de bunun yaptırdığı yanlış savunma bize sağolsun ilkleri yaşattı ama olumsuz anlamda ben geçen sezonku 2-2 biten alanya maçı ile miyadınınn dolduğunu çok defa söylemiştim bence bu saatten sonra durduğu her dakika hem kendine hem camiaya zarar biran önce kongre kararı almalıdır bu takım sahipsiz kalmaz.
Yorum
-
Abdullah avcı tazminat ve para konusunu konuşacak durumda değil.
Şu anda hiçbir büyük takım Avcı'yı almaz. Şüpheli fetö geçmişi nedeniyle Galatasaray bağlantıları vardır. O ayrı.
Yani eğer Avcı gelecekse kendi ispatlamak zorunda olduğu için maddi konularda taviz vermesi gereken o. İstediği çalışma ortamını ona sağlaması gereken de başkan. Yönetim değil. Bizim yönetimin içinde gaynımın şiysi olan adam çok. Yönetim duyumculara çıkana kadar kendi içindeki yalama pejmürde tiplere bir baksın.
Bu yönetimin çapı ancak Avcı'ya yeter. Ben isterim ki Metin Aktaş, Gökhan Kandemir gibi vasat isimler gönderilsin. İşini bilen uluslararası antrenörler gelsin. Linkedin vs ilan açarak alt kademeleri oluştururken büyük takım gibi kariyer isimleri de kendiniz getirin. İlanla değil. Yardımcılarını ilanla belirleyebilirsin tabi ki. Daha sonra da karizmatik bir teknik direktör getirirsin. Şota olur, Fatih olur fark etmez.
Fatih uyumsuz ve dik başlı. Çalışılması problem. Üstelik bir başarısı da yok bu yüzden şu an denenebilecek durumda değil. Kendisini de harcamaya gerek yok.
Şota dediğim şartlarda getirilebilir. Bundan önceki hiçbir takımını beğenmem. Ancak fikir alabileceği profesyonel bir ekip olursa temsiliyet ve imaj noktasında tersine çevirebilir işi.
Burda en büyük noksan Ekip. Yönetimde futbol aklı olmadığı için bir ekip oluşturabilecek birikim de yok haliyle. Bu nedenle futbolu böyle ele alan bir adam, en kolay çözüm Abdullah Avcı.
Avcı'nın sorunu;
Kibrine nazaran bir şey başardığı yok.
GS'ye son düzlükte şampiyonluğu eliyle verdi.
FETÖ geçmişi.
Oyuncularla iyi ilişki kuramaması.
Antipatik oluşu.
Pratik düşünememesi.
Yani ya en kolay çözüme gidilecek ya da beklenip en doğrusunu arayacağız. Newton'a da iyi bir ekip ve doğru oyuncular verilebilir. Milli arada 6 gün izin veren adam teknşk direktör olmaz.
Şunu da belirtmek lazım hatanın büyüğü başkan ve yönetimin. Başkan ve yönetim alternatifsizlikten tartışılmıyor. Gerçekten düşük profilli bir yönetim. Ahmet Ağaoğlu baştan aşağı bayağılık akıyor. Konuşmasa belkş belli etmezdi bu pespayeliğini.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdullah avcı tazminat ve para konusunu konuşacak durumda değil.
Şu anda hiçbir büyük takım Avcı'yı almaz. Şüpheli fetö geçmişi nedeniyle Galatasaray bağlantıları vardır. O ayrı.
Yani eğer Avcı gelecekse kendi ispatlamak zorunda olduğu için maddi konularda taviz vermesi gereken o. İstediği çalışma ortamını ona sağlaması gereken de başkan. Yönetim değil. Bizim yönetimin içinde gaynımın şiysi olan adam çok. Yönetim duyumculara çıkana kadar kendi içindeki yalama pejmürde tiplere bir baksın.
Bu yönetimin çapı ancak Avcı'ya yeter. Ben isterim ki Metin Aktaş, Gökhan Kandemir gibi vasat isimler gönderilsin. İşini bilen uluslararası antrenörler gelsin. Linkedin vs ilan açarak alt kademeleri oluştururken büyük takım gibi kariyer isimleri de kendiniz getirin. İlanla değil. Yardımcılarını ilanla belirleyebilirsin tabi ki. Daha sonra da karizmatik bir teknik direktör getirirsin. Şota olur, Fatih olur fark etmez.
Fatih uyumsuz ve dik başlı. Çalışılması problem. Üstelik bir başarısı da yok bu yüzden şu an denenebilecek durumda değil. Kendisini de harcamaya gerek yok.
Şota dediğim şartlarda getirilebilir. Bundan önceki hiçbir takımını beğenmem. Ancak fikir alabileceği profesyonel bir ekip olursa temsiliyet ve imaj noktasında tersine çevirebilir işi.
Burda en büyük noksan Ekip. Yönetimde futbol aklı olmadığı için bir ekip oluşturabilecek birikim de yok haliyle. Bu nedenle futbolu böyle ele alan bir adam, en kolay çözüm Abdullah Avcı.
Avcı'nın sorunu;
Kibrine nazaran bir şey başardığı yok.
GS'ye son düzlükte şampiyonluğu eliyle verdi.
FETÖ geçmişi.
Oyuncularla iyi ilişki kuramaması.
Antipatik oluşu.
Pratik düşünememesi.
Yani ya en kolay çözüme gidilecek ya da beklenip en doğrusunu arayacağız. Newton'a da iyi bir ekip ve doğru oyuncular verilebilir. Milli arada 6 gün izin veren adam teknik direktör olmaz.
Şunu da belirtmek lazım hatanın büyüğü başkan ve yönetimin. Başkan ve yönetim alternatifsizlikten tartışılmıyor. Gerçekten düşük profilli bir yönetim. Ahmet Ağaoğlu baştan aşağı bayağılık akıyor. Konuşmasa belkş belli etmezdi bu pespayeliğini.
Kimseyi beğenmeyen bir ruh halindesiniz, Bir şeyleri eleştireceğim derken kimseyi aslında eleştirmediğinizi aslında mevcut yapı ile devam edilsin dediğinizi hisseder gibiyim??
AVCI konusunda mesela?
Fetö gibi bir yakıştırma yapıyorsunuz? Ülkenin içine girdiği kendisi gibi düşünmeyen herkesi Tukaka ilan etme anlayışının bir sonucu?
AKP li Ağaoğlu? İmamoğlu ile aynı karede görüntüm çıkar da Erdoğan'a rezil olurum, Berat'a rezil olurum aman haa yanlış anlarlar beni diyerek hırsız misali saklanan bir adam Ağaoğlu? Bana AKP li aktif siyaset yapıp da Dernekler , Klupler, Vakıflar, Bankalar, Sivil Tolum kuruluşlarında görev alan, İş çevrelerinde iş paslanan bir tane FETÖ sempatizanı olmayan ve Gülen'e Hoca Efendi demeyen bir tane AKP li gösteremez kimse.. Avcı ne kadar Fetöcü ise Ağaoğlu da Berat ta Erdoğan da, Aziz de, Mosturoğlu da , Süleyman Soylu da, Nuri Albayrak da, Muharrem Usta da, İbrahim Hacıosmanoplu'da Sinan Çetin da, Emre Belezoğlu'da , Kaya Çilingiroğlu da, Erdal Hoş 'da Barış Yurduseven da.. v.s v.s v.s
hepsi bu kervandan geçmiş ve onların sayesinde ekmek yemiş kişilerdir. Desteklemedik deselerde gönülleri birdir bir atmıştır
Bu kısmı geçtik??
Fetocu dedik almayalım tamam??
CHP li olsa alacak mıyız, Bir başkası da o kişi ve ya bu kişi CHP li dir diyecek onu da almayacağız. Öyle ya, Trabzonspor Kulubune bundan evvel ki senelerde Trabzon'a gelen herkes mutlaka ziyaret edebilirlerdi ve parti ve STK ayırt etmeksizin görüşmeler yapılırken, Erdoğan ve Soylu Cumhuriyeti egemen olduktan sonra, Trabzonspor Klubu diğer muhaliflerin hepsine kapılarını kapatmadı mI? Trazonspor Klubu AKP nin İl başkanlığından daha iyi çalışmıyor mu??
Trabzon'lu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nı , Hem de Trabzonspor'lu bir adamı seçildiği günden beri tebrik etmeyen yanına gidip forma vermeyen tek klup Trabzonspor değil mi?? A.k Nihat Özdemir'ine giydirdik Trabzonspor formasını, Tüpçü Demirören'e giydirdik Trabzon formasını ama bir imamoğlu'na mı giydirmekten it gibi korkuyorlar???
İti gibi korkarsan it gibi seni sokakta bırakırlar. Ağır konuşuyorum kusura bakmayın..
Hükûmetin siyasi oyuncağına dönüşmüş, İdarecileri AKP sayesinde köşeyi dönmüş, Yapmış oldukları anlaşmalar ile Klubun bütün varlıklarını bankalara teslim etmiş kişiler bize Trabzonspor'lu diye geçinmesin..
Klubu borca sokup , krediye muhtaç eden de alana da veren de alayı Trabzonlu ve alayı AKP li??
Kimin zararı varmış ülkeye ve Trabzon'a CHP nin mi?? Avcı'nın mı, Sadri Şener'in mi???
Kimse üstüne alınmasın
Dolar almış başını gidiyor, Euro almış borcunu gidiyor.. Bu paraların yükselmesinin hesabını soracak olan Ağaoğlu gibi AKP nin maşası tipler, Borcun neden azalmadığını, Neden yıldızları satmak zorunda kaldığımızın hesabını veremezler ? Vermek istemezler. Çünkü onlar için başarı sadece Birilerinin kölesi olmaktır. Trabzonspor'un kölesi olsalardı, Şu anda 3 senedir Şampiyon'duk ,,
Burak'ı alacak parayı daha darphane basmadı ile başlayan para basmalar, Devamında Yusuf ve Sörloth ile devam etti.. Sosaya verilecek paramız yok diyenler, Aldıkları onca çöp oyuncuya verdikleri para ile Sosa'gibi kaç oyuncunun maaşı ödenirdi bilmiyorlar sanıyorsunuz?Biliyorlar elbette ama işlerine gelmezler.. Çünkü her yeni alınacak oyuncu demek avanta demektir.. Trabzonspor zarar etmiyor, Çaldılar paraları aktardılar birilerini zengin ettiler ediyorlar edecekler..
1 liraya kendi üreticine vermediğin Buğday parasını, Yunanistan'dan 1,350 liraya almaktır çalmak... Ondandır ki, Uğurcan'dan para kazanamazlar ama Yabancı dan kazanırlar, Şu kadara aldım dedin mi alırsın kimse de hesap sormaz sana. Sordular mı????
İBRA edilmeyen ve edilmediği halde Klube para koyan bir tane eski başkan ve ya yönetici gördünüz mü?? Göremezsniz.. Sıraya devralıyorlar ve gelen çalacak devam edecek
Şimdi bakıyorum fikstüre?? 17,.sıradayız???
Trabzonspor gibi bir klup her sene en az 1 iyi oyuncusunu satmak zorundadır dersen, Para için sen her şeyini verirsin demektir.
Ulannn biz ,, Fatih ve Gokdeniz ist. kluplerine gitmesin diye adamları izlemekten mahrum kalmayı göze alan bir taraftarız.. Yok olup gittiler Rusya topraklarında.. Şimdi ise, Fenere futbolcu kaptırmayı meziyet sayan adamlar bize bunu para için göt bile vermektir mantığı ile dayatamazlar
.......... Geçen sene şampiyonluğa oynayan ve şampiyonluğu hediye eden bir takım, Bu hale düşemez
Düşürenlerin ve bunda mantık arayanlarında dahil olmak üzere sebep olanların alayının.......En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 26.10.2020, 13:55.Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatılıyorum. 2001 sezonunda biz kümede zor kaldık. Ağaoğlu asbaşkandı. Şimdi Ağaoğlu yarım kalan işini tamamlamak istiyor. Bizi kümeye düşürecek.
Geçen yıl son haftalarda şampiyonluğu kaçıran takımın başkanı kimdi peki?
Osman Büyükbulut mu?Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarım hoca değiştirmek gibi saçma sapan bir şey yapılmaz...
İnşaallah!!!!
Yorum
-
İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazıda neyi anlatmak istediğini anlamadım??
Kimseyi beğenmeyen bir ruh halindesiniz, Bir şeyleri eleştireceğim derken kimseyi aslında eleştirmediğinizi aslında mevcut yapı ile devam edilsin dediğinizi hisseder gibiyim??
AVCI konusunda mesela?
Fetö gibi bir yakıştırma yapıyorsunuz? Ülkenin içine girdiği kendisi gibi düşünmeyen herkesi Tukaka ilan etme anlayışının bir sonucu?
AKP li Ağaoğlu? İmamoğlu ile aynı karede görüntüm çıkar da Erdoğan'a rezil olurum, Berat'a rezil olurum aman haa yanlış anlarlar beni diyerek hırsız misali saklanan bir adam Ağaoğlu? Bana AKP li aktif siyaset yapıp da Dernekler , Klupler, Vakıflar, Bankalar, Sivil Tolum kuruluşlarında görev alan, İş çevrelerinde iş paslanan bir tane FETÖ sempatizanı olmayan ve Gülen'e Hoca Efendi demeyen bir tane AKP li gösteremez kimse.. Avcı ne kadar Fetöcü ise Ağaoğlu da Berat ta Erdoğan da, Aziz de, Mosturoğlu da , Süleyman Soylu da, Nuri Albayrak da, Muharrem Usta da, İbrahim Hacıosmanoplu'da Sinan Çetin da, Emre Belezoğlu'da , Kaya Çilingiroğlu da, Erdal Hoş 'da Barış Yurduseven da.. v.s v.s v.s
hepsi bu kervandan geçmiş ve onların sayesinde ekmek yemiş kişilerdir. Desteklemedik deselerde gönülleri birdir bir atmıştır
Bu kısmı geçtik??
Fetocu dedik almayalım tamam??
CHP li olsa alacak mıyız, Bir başkası da o kişi ve ya bu kişi CHP li dir diyecek onu da almayacağız. Öyle ya, Trabzonspor Kulubune bundan evvel ki senelerde Trabzon'a gelen herkes mutlaka ziyaret edebilirlerdi ve parti ve STK ayırt etmeksizin görüşmeler yapılırken, Erdoğan ve Soylu Cumhuriyeti egemen olduktan sonra, Trabzonspor Klubu diğer muhaliflerin hepsine kapılarını kapatmadı mI? Trazonspor Klubu AKP nin İl başkanlığından daha iyi çalışmıyor mu??
Trabzon'lu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nı , Hem de Trabzonspor'lu bir adamı seçildiği günden beri tebrik etmeyen yanına gidip forma vermeyen tek klup Trabzonspor değil mi?? A.k Nihat Özdemir'ine giydirdik Trabzonspor formasını, Tüpçü Demirören'e giydirdik Trabzon formasını ama bir imamoğlu'na mı giydirmekten it gibi korkuyorlar???
İti gibi korkarsan it gibi seni sokakta bırakırlar. Ağır konuşuyorum kusura bakmayın..
Hükûmetin siyasi oyuncağına dönüşmüş, İdarecileri AKP sayesinde köşeyi dönmüş, Yapmış oldukları anlaşmalar ile Klubun bütün varlıklarını bankalara teslim etmiş kişiler bize Trabzonspor'lu diye geçinmesin..
Klubu borca sokup , krediye muhtaç eden de alana da veren de alayı Trabzonlu ve alayı AKP li??
Kimin zararı varmış ülkeye ve Trabzon'a CHP nin mi?? Avcı'nın mı, Sadri Şener'in mi???
Kimse üstüne alınmasın
Dolar almış başını gidiyor, Euro almış borcunu gidiyor.. Bu paraların yükselmesinin hesabını soracak olan Ağaoğlu gibi AKP nin maşası tipler, Borcun neden azalmadığını, Neden yıldızları satmak zorunda kaldığımızın hesabını veremezler ? Vermek istemezler. Çünkü onlar için başarı sadece Birilerinin kölesi olmaktır. Trabzonspor'un kölesi olsalardı, Şu anda 3 senedir Şampiyon'duk ,,
Burak'ı alacak parayı daha darphane basmadı ile başlayan para basmalar, Devamında Yusuf ve Sörloth ile devam etti.. Sosaya verilecek paramız yok diyenler, Aldıkları onca çöp oyuncuya verdikleri para ile Sosa'gibi kaç oyuncunun maaşı ödenirdi bilmiyorlar sanıyorsunuz?Biliyorlar elbette ama işlerine gelmezler.. Çünkü her yeni alınacak oyuncu demek avanta demektir.. Trabzonspor zarar etmiyor, Çaldılar paraları aktardılar birilerini zengin ettiler ediyorlar edecekler..
1 liraya kendi üreticine vermediğin Buğday parasını, Yunanistan'dan 1,350 liraya almaktır çalmak... Ondandır ki, Uğurcan'dan para kazanamazlar ama Yabancı dan kazanırlar, Şu kadara aldım dedin mi alırsın kimse de hesap sormaz sana. Sordular mı????
İBRA edilmeyen ve edilmediği halde Klube para koyan bir tane eski başkan ve ya yönetici gördünüz mü?? Göremezsniz.. Sıraya devralıyorlar ve gelen çalacak devam edecek
Şimdi bakıyorum fikstüre?? 17,.sıradayız???
Trabzonspor gibi bir klup her sene en az 1 iyi oyuncusunu satmak zorundadır dersen, Para için sen her şeyini verirsin demektir.
Ulannn biz ,, Fatih ve Gokdeniz ist. kluplerine gitmesin diye adamları izlemekten mahrum kalmayı göze alan bir taraftarız.. Yok olup gittiler Rusya topraklarında.. Şimdi ise, Fenere futbolcu kaptırmayı meziyet sayan adamlar bize bunu para için göt bile vermektir mantığı ile dayatamazlar
.......... Geçen sene şampiyonluğa oynayan ve şampiyonluğu hediye eden bir takım, Bu hale düşemez
Düşürenlerin ve bunda mantık arayanlarında dahil olmak üzere sebep olanların alayının.......
AKP iktidar ve ülkeyi ele geçirdi diye doğruyu söyleyenler dağa mı çıksın? Aksine daha çok çalışması lazım. FETÖ ile benim alakam yok, başkaları zamanında iş tutmuş olabilir ancak Hakan Şükür, Emre Belözoğlu oğlu gibi ilişki var, dönemin şartları nedeniyle olan ilişki var. Her zaferfen dershanesine giden adamı hapse mi atacaksınızDediğim Fetö ilişkisi de Avcı için kantarın topuzunu kaçıran bir ilişki. Geçmişte bağı olan şimdi de sempatisi devam eder. Bunun kamuoyunda aleyhimize dönebileceği gerçeği de var. Doğru düşünülmeli.
İçimizde fırtınalar kopsa da kavga dili bize zarar verir. Ben de Ağaoğlu'na ağız dolusu küfür etmek istiyorum ama bir faydası yok. Önemli olan doğruyu aramak. Doğruyu aramak için de hatasıyla sevabıyla seçenekleri değerlendirmek lazım. Ben bunu ortaya koymaya çalıştım.
Kininizi anlıyorum ancak kavga dili bize hiç yarar getirmedi, getirmeyecek. Yüksek profilli bir başkan gelme durumu da yok. Artık Binali Yıldırım gibi Düşük Profilli biat eden adamlar devri. Zaten bu yüzden bugün sıradanlaştık. Bu adamlar ölmedikçe bu düzen değişmez çünkü artık ortalama ve altına hitap eden insanların devri. Siyasette de sporda da bu böyle.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum