Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Her şeyin sebebi sen ve low level yönetimin. Düşük profilin tanımısınız

Her şeyin sebebi olsa da şu an için yapacak bir şey yok. Zaten içine etti her şeyin.

Antipatiklik var, TFF ile ilişki "sıfır", Hakemler doğruyor, Senş getiren Albayraklar düşene hemen tekmeyi vurur, Kadro mühendisliği kötü, teknik ekip kötü, antrenman şartları kötü, Kalite düşük.

Bunların hepsi sen ve yönetimin yüzünden.
    İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
    İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
    Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• bugün fena olmayan bir oyun vardı.

"yenilse de alkışlanan", "defanstan kısa pasla çıkmanın" bu kadar zor olmadığını gösteren bir takım izledik. (!)

10 yıl sonra yakalanan pozitif havanın, camia birliğinin eften püften sebepler yüzünden dağılmasını engelleyemediği için, hatta buna sebebiyet verdiği için (konya maç sonu açıklamaları) içimde dinmeyen bir öfke var.

ekonomik olaraksa iyi işler yapan bir başkan, 7-8 yılın ardından ciddi anlamda ilk kez takip etmeye başlamıştım; ben kaçar tekrardan.
      futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• İnanılır gibi değil gelinen süreç.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Taraftarı iki kriter takımına bağlar. Birincisi şampiyonluk mücadelesi, diğeri de ezeli rakiplere karşı aldığınız sonuçlar. Şampiyonluk mücadelesini zaten geçelim artık mümkünatı yok. Ama bir takım 2 yıl boyunca ezeli rakiplerine karşı oynadığı 14 maçta sadece bir kez yenilirken (ki onda da hakem faktörü vardı) daha 6 haftada şu hale düşüyorsa, yeni takım kurmayı beceremediğiniz ortaya çıkıyor...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Perşembenin gelişi taa pazartesinden belliydi arkadaşlar. Başkanın susup bir anda ortaya fırlayıp "olacağız da!" demesinden tutun da Alanya maçı sonrası dut yemiş bülbülüe dönmeleri ardından hayatımda gördüğüm en kötü kadro yapılanmasından sonra kolay kolay daha belimizi doğrultamayız.

Benden size tavsiye mümkün oldupu kadar futboldan uzak durun.
            Aynen hic anlamadim. Bir anda taktik olarak olacagiz biz sampiyonuz gorun bakin dedi falan filan. Halbuki bunlari söylemek kendi takimini baskilar. Oyle de oldu.

Ondan sonra satti diyenlere laf ediyor. Onursal baskanin diyor. Adini kaldırsana.

Yorum

• Biz olağanüstü çıkan Sörloth ve Ekuban piyangosuna aldandık BAŞKAN biliyor dedik HEPİMİZ

Avdijaj-andusiç-fıratcan-a canbaz-mesias-amiri-höseyni-doğan gibi çöp ötesi ligde 18 olamayacak tuhaf-leş alınan güruhu görmezden geldik

Sörloth ve ekuban lige gelmiş en olağanüstü adamlardı, KADRO KORUNUR sandık, yerli LİDER YAZICI gidince ben ağır eleştirmiş ama muhteşem ikili sebebiyle PARA LAZIMDI HERHAL demiştim

Ama anlaşıldı ki AĞAOĞLU tek doğrusu olmayan TESADÜFİ 2 yabancıya Uğurcanı yakalamış ...bi adammış

Ünal sonrası ÇİMŞİR ve ardı NEWTON, benim vizyonum bu demekti zaten
              En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 26.10.2020, 09:53.
              Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• İlk olarak mmert tarafından gönderildi
                Aksiyon almak istiyorsan teknik ekibi full yollarsın. Newton'a ver maaş scout ekibi başına geçsin.

Avcı kaypağını hiç sevmem ancak normal bir sözleşme ve tazminatsız fesih (sezon sonları için) kabul ederse başlasın.

Metin Aktaş, Gökhan Kandemir gibi bidonları yolla gitsin. Bu sarsuklar kaldığı sürece değişmez bir şey.

Şeriatın kestiği parmak acımayacak.

Seni ve yönetimini yollayamıyoruz en azından sahaya yansımanız olan düşük profil isimlerinizi yollayalım
                Bu ne ya 1.sorumlu Ahmet olaylarda.

Arti Avciyi takima getirmek ruhumuza uymaz. Ts un mucadele ettigi degerlere ters. Ersun gibi olur sonumuz. Ne kotu yorum bu.

Yorum

• Geçen sezon medya desteği bu sene yok. Limitlere, kurallara uyan klüp yapısı (kurul kararı ile yıl sonu bütünleme geçen efendi öğrenci) da bir yere kadar.

fb bu sezon her türlü tedbiri almış. Merak ettim, bakıyorum özellikle bizi geçen yıl bizi destekleyen medya acaba Koç'un ürünlerinin reklamlarını yayınlıyor mu diye....
                  ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Fb zengin sahibiyle şampiyon olabilir. Biz bu ligin fakir büyük kulübü olarak her sezon iyi olmamız mümkün değil. Düşüşler olacaktır. Geçen sene şampiyon olmamız gerekirdi. Olmadı. En az 3-4 sene daha yarışta olamayız. Kısır döngü. Bu kısır döngüde maddi olarak saçma işler yapmamak gerekiyor. Takmayın kafayı. Hayatta daha önemli şeyler var. Sağlık, aile gibi.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu ne ya 1.sorumlu Ahmet olaylarda.

Arti Avciyi takima getirmek ruhumuza uymaz. Ts un mucadele ettigi degerlere ters. Ersun gibi olur sonumuz. Ne kotu yorum bu.
                      Ahahahah Başka seçenekleri yok. Avcı'ya sövülse de pragmatist bakacaktır. Zaten BJK'de de aynı süreci yaşadı. Bizim de skora dönük oynamamız lazım. Gerekirse her maç otobüs çekeceksin 1-0'a oynayacaksın.

Bitik bu takım abicim. Radikal karar almazsan bir bakmışsın diplerde çırpınıyorsun.

Avcı dediğin adam fetöcü de olsa ukala bir yavşak da olsa kendi ekibi, çalışma prensipleri var. Hazır ekibi alıp getirip başlayacak adam çalışmaya. Bu Newton-Gökhan-Metin Aktaş bu ekipten sadece çomarlık çıkar Takım berduş gibi top oynuyor. Metastaz yapmadan kesip alacaksın yoksa tedavi şansın kalmaz.
                      İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                      İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                      Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Bok vardı da kovdun hocayı uğraş dur şimdi. Sistem mistem diye hikaye anlatırken bir bakmişsin sene 2030, aynı adamlar gidip gidip gelmiş...

Anlaşın edin, bir yönetim bir hoca 10 sene kalsın takımın başında işte. Neyi paylaşamiyorsunuz da tarafta bu eziyeti çektiriyorsunuz anlamak mümkün değil.

Egosu yüzünden bu takıma yol aldırmayan herkesin günahı var bu işte. Topçusu, yöneticisi, taraftarı, medyası hepsi dahil buna. Vebali üzerinizde...

Yorum

• ben halen daha sörloth olayındayım.

sözleşmeli oyuncun milli maç için ülkesine gidiyor daha sonra 1 hafta haber alınamıyor.

2010 2011 yılının aynısını yaşıyoruz. takımın iskeleti satıldı tekrar yapılanma en az 5 seneyi bulur.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Agaoglu bizi mahvetti rezil herif cek git

Yorum

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Geçen sezon medya desteği bu sene yok. Limitlere, kurallara uyan klüp yapısı (kurul kararı ile yıl sonu bütünleme geçen efendi öğrenci) da bir yere kadar.

fb bu sezon her türlü tedbiri almış. Merak ettim, bakıyorum özellikle bizi geçen yıl bizi destekleyen medya acaba Koç'un ürünlerinin reklamlarını yayınlıyor mu diye....
                              aliKOÇ icazeti birkaç hafta önce Reis’e çıktığı vakit aldı. Her sene bir istanbul takımı şampiyon yapılıyor, Bu sene de şampiyon Şikebahçe yaptırılacak belli. Bu doğrultuda Limitler,finansal fairplay konusu medyada hiç konuşulmuyor.

Bize düşen takımı en kısa zamanda toplayıp avrupa kupalarını hedef koymak...
                              En son LağusKusteli tarafından düzenlendi; 25.10.2020, 21:51.
                              SPOR SOSYOLOJİSİ...

Yorum

• Kamil Ahmet i orta sahada kullanmak zorunda kalan ve orta saha değişikliği yapamayan bir hocayı eleştiremem. Sorun yönetimin ta kendisidir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X