Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şurada yıllardır iyi kötü birşeyler yazarım, 4bin mesaja yaklaşmışım. 2 defa sanırım yazmaya ara verdim. Birisi 2011'de şike konusunda çok soğumuştum futboldan o ara içimden glememişti, sanırım bayaa bir süre yazmamıştım o ara. Sonra da Ünal Hoca gittikten beridir pek yazmıyorum, sağolsunlar bir çuval inciri berbat ederek soğuttular beni futboldan ve daha önemlisi Trabzonspor'dan.

1 - 1.5 yıllık verilen emeklerle şampiyonluk mücadelesi verecek bir seviyeye gelen takım, başkanın ve birkaç başka kişinin egolarının savaşı uğruna hoca kurban edildi, sonrada şampiyonluk resmek bırakıldı.

Şimdi neden insanlar üzülüyor anlamıyorum. Ben şampiyonluk gittiğinde bile üzülmemiştim. Çünkü beklentim yoktu. Yanlış beklentiler içine girmezseniz, olmayacak duaya amin demezseniz hayatta üzülmezsiniz. Bu seneden gerçekten ümidi olan var mı ? Ya da geçen sene Ünal Hoca gittikten sonra (ve Hüseyin Hoca geldikten sonra) şampiyonluk ümitlerini koruyan ?

Bu işler bu kadar kolay mı ? Transferle olsaydı sadece fener gs her yıl şampiyon olurlardı. Takım olmak, bir sistem kurmak, transferlerin alışması. Bunlar hep zaman. Ünal Hoca kurmuştu bu sistemi ve düzeni, 1 yıl sürdü ama başarmıştı. Sonra takım defanstan çıkamıyor diye gönderdiler adamı. Alın buyrun o zaman, dün akşam çok güzel çıktık defanstan.

Sorloth bu sene gelmiş olsaydı mesela hiç başarılı olamazdı. Sorloth başarılı olmasının bir sebebi hatta Ünal Hoca'nın takımına gelmiş olmasıydı. Sosa'sı, Wkameme'si, Perreira'sı oturmuş bir sisteme gelmiş olmasıydı. Şimdi 6 ayda bir hoca değişiyor, sistem değişiyor, kadronun yarısı dağılmış, küçük paralara elinde tutamadığın önemli oyuncuların gitmiş. Bir sürü adam almışsın bunların hemen oturmasını ve takımın çatır çatır oynamasını mı bekliyoruz ? Futbol kağıt üzerinde oynanan bir oyun değil, çim sahada oynana bir oyun. Kağıt üzerinde ilk 11 çok güzel durabilir, ama sahada öyle durmaz. Futbol evet iyi oyuncularla oynanır ama takım oyunu olmazsa en iyi oyuncular da bir işine yaramaz. Bakın Abduş ne kadar kötü değil mi ? Abduş da akşam sormuştur kendi kendine ben neden bu kadar kötüyüm diye. Neden bu kadar top kaybettim diye. Oysa cevap basit. Takım kötü. Nerde o Sosa-Yusuf-Perreria-Abduş hareketli ve paslı oyunu nerede şimdi oynanan statik ve hareketsiz oyun. Abduş hareketli bir takım içinde döktürür, statik bir takım iiçnde böyle kalır işte.

Uzunca bir süre sonra gelip yazmak istedim. Şu anda Ünal Hoca'mla şampiyonlar ligi maçını bekiyor olabilirdik, şimdi neler konuşuyoruz. Yıl sonuna da kadar 2 hoca daha değişir onu da söyliyeyim. Ama sorun ne transferlerde ne de hocada. Sorun, bu takımın ahengini düzenini ve gidişatını bozanlarda. Dönen tekere o çomağı kim soktuysa tüm suç onda. Taraftar bile o kadar destek verirken hocayı harcayanlar tüm ümitlerimizi bitirdiler. Benim geçen Ocak ayından beri ne şevkim var ne ümidim ne beklentim. Dün maçı izledim, bir de ilk beşiktaş maçıyla denizli maçlarını. Ne yalan söyliyim, maç izlemek bile içimden gelmiyor.

Tebrik ederim, çok güzel iş başardınız. Çok güzel bir takım kurdunuz, çok güzel bir sistem oluştu, bütçeyi çok güzel bir seviyeye çektiniz. tam herşey düzeldi derken bir çuval inciri çok güzel mahvettiniz. Tebrikler..
    Vaktiyle bunları çok söyledik, söyledikçe bazı aklı kıtlar tarafından ünalsporlu olmayın trabzonsporlu olun diye garip laflar işittik. Ne yaparsan yap anlatamazsın. Düzen böyle.

Yorum

• Bizim insanımız yerelci geçinir ama biraz başarı elde etmiş hemşehrisinden de anında tiksinir. Henüz 5 hafta olmuş, takım kadro olarak geçen senenin hayli gerisinde olduğu halde oyun olarak bir aşama kaydetmiş fakat şurada olayı başkan ve hoca özelinde kişiselleştirmeyen tek bir eleştiri dahi yok.

Ağaoğlu'nun direkt istifa edip bu mutsuzluk müptelası ekibi tatmin etmesi lazım.
      Naber?

Yorum

• Bazı taraftarlarımız çok aç. Futbolcuları yediler doymadılar, teknik direktörler yediler doymadılar, sıra yönetime geldi onu da yiyin. Yiyin efendiler yiyin. Sonuçta söylediklerinizin yaptıklarınızın bir karşılığı, bir sorumluluğu yok.

Yorum

• Ola ki hoca kellesi almaya kalkar........
          O vakit kendisi gidebilir.

Tamamı nerdeyse sıfırdan kurulmuş, çok önemli 4-5 oyuncusu da eksikken ne yapabilir?

Bu seneyi gözden çıkarmak gerektiğini daha ilk hafta görmüştük.
          Madem birşey kuracağız, sıfırladık yeniden, yap-boza çevirmeden kuralım.

Yeni hoca tekrardan sıfırlamak demek.

Önce yönetim, ardından hoca devam etmeli.
          Kamuoyunun gazını almak için hoca kellesi alınmamalı!

Yorum

• Takımın başında hocası var, hafta sonu önemli bir maça çıkacak ve dolaşan haberleri kimse yalanlamıyor yönetimden... Yazıklar olsun!

Daha geçen hafta başında "Şampiyonluğun en büyük adayıyız" dediğin halde 5. hafta sonunda hoca değiştirme planı yapıyorsan ya ne konuştuğundan haberin yok demektir ya da rüzgarda savrulmaya başlamışsındır. İki ihtimal de çok kötü...
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ola ki hoca kellesi almaya kalkar........
              O vakit kendisi gidebilir.

Tamamı nerdeyse sıfırdan kurulmuş, çok önemli 4-5 oyuncusu da eksikken ne yapabilir?

Bu seneyi gözden çıkarmak gerektiğini daha ilk hafta görmüştük.
              Madem birşey kuracağız, sıfırladık yeniden, yap-boza çevirmeden kuralım.

Yeni hoca tekrardan sıfırlamak demek.

Önce yönetim, ardından hoca devam etmeli.
              Kamuoyunun gazını almak için hoca kellesi alınmamalı!
              Çok önemli 4-5 oyuncusu dediğiniz oyuncular 2-3 yıldır takımda. Üstüne birşey koyulmadı mesele de bu zaten. Bu oyuncular yarında sakatlanacak, yarında kart cezalısı olacak. Ligimiz maalesef bu şekilde zaten, en iyi futbolcudan maksimum 3 yıl verim alırsın, sonrası sürünceme, buna göre plan yapmak gerekiyor.
              Stajyer hocayla bi yere kadar ama kesinlikle katılıyorum, hoca kalmalı yönetimde. Gidecekse hepsi beraber gitmeli (çöp transferleriyle birlikte)..
              trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• 5 haftada hocayı yollamak üstelik bunca sakat, cezalı ve hakem hataları da varken büyük haksızlıktır. Yapmayın, etmeyin. En çok üzüldüğüm bazı taraftarlarımızın da bu kadar kısa sürede hocayı harcamaları. Şu aşamada hocayı yollamak çok büyük hata olur, etmeyin!

Yorum

• Kamil Ahmet-Safa Kınalı orta sahasıyla hoca ne yapsın akıl tutulmasıdır şu karar

Yorum

• emre pici diyorduki açık ve net olarak şbnin kalite sorunu var..

gittik kendi elimizle canavarı büyüttük..sadece biz değil çebi denen salakla beraber..
                    çebii öküzü sadece bize laf sokar..

angut herifler izleyin şimdi saatlerce şb övgülerini izleyin her kanalda..

adam açıkça sosa..novak..gökhan..canerii alacam kaliteyi artıracam diyor ya 2 gram beyni olan bi düşünür..

hadi biz taraftara inanmıyon..bi futbol aklına bişeye sorar..bu adamlar giderse takım etkilenirmi ne olur..
                    hadi gönderdin ..serbest bıraktın diyelim..(bu büyük bir meydan okumadır..o zaman gidip daha iyisini alman lazım)

ey ağaoğlu kulübe çok para kazandırdın git şimdi o paraları bi köşede say..
                    mutluluktan uçuyorsundur heralde zengin arkadaşını kendini feda ederek kurtardın..çebii denen salakla birlikte..

ama şikeciler iyilikte bilmez haftaya görbak sana ne pislikler yapacaklar..
                    samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• 1-2 milyon euroların hesabını yapmak güzel. Haklılık payı yüksek. %100 katılıyorum.

Ancak mevcut yönetim şuan 3. 4. sınıf oyuncular alarak mevcut euroları çar çöp etmiş.

Aynı haltı 2000'li yılların başında yemiş olanlar var, hah işte yanılmıyorsam orda da başrolde idi sayın başkan. Küme düşmekten zor kurtulmuştuk. Çocuktum ama hatırlıyorum

Sportif başarı yoksa borç erimez katlanarak buyur. Gerekirse borcu yükselt ama sportif başarı yakala.
                      En son Yunus Emre SEYHAN tarafından düzenlendi; 19.10.2020, 12:15.

Yorum

• iradeni koyamıyorsun yönetimden bazılarına ve dışardan birilerine son kurşunu da sık bakalım kendine, hepten berbat et her şeyi.

takımda onca eksiğe ve değişen oyunculara rağmen hocana sahip çıkmıyor kurda kuşa yem ediyorsan durma zaten orada!!

şu olay, hemen avcı dillendirmesi zaten yönetimden birilerinin işler kötü gitse de avcı'yı getirsek hesabı yaptığının net kanıtıdır.

bizden hiç bi bk olmaz bu kafayla
                        sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Yönetimde 3 ayrı FRAKSİYON mu var?

İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          iradeni koyamıyorsun yönetimden bazılarına ve dışardan birilerine son kurşunu da sık bakalım kendine, hepten berbat et her şeyi.

takımda onca eksiğe ve değişen oyunculara rağmen hocana sahip çıkmıyor kurda kuşa yem ediyorsan durma zaten orada!!

şu olay, hemen avcı dillendirmesi zaten yönetimden birilerinin işler kötü gitse de avcı'yı getirsek hesabı yaptığının net kanıtıdır.

bizden hiç bi bk olmaz bu kafayla
                          Bu söylemler hep söylendi, yönetimde 3 ayrı fraksiyon var, Ağaoğlu da DENGE adamı, ne etliye ne sütlüye...

1. M.Y Alp, Ünalı kovup gaza gelen-ben bilirimci tayfa, sene sonu Başakşehirle de husumeti olmayan bi ekip

2. Yerel ekip, sinirli-kızgın-kavgacı-talepkar ama SIFIR etki, tesadüfi başarı da olduğu için geçen sene sindirilmiş grup

3. Yalama-yanaşma-sızma-sığınma ekibi, her yerde olduğu gibi fikirsiz, güce eğilen, herseye he diyen boş güruh

Bu kaostan ekmek çıkmaz, amacı TRABZONSPOR olan ne Çimşiri getirip bitirirdi-ne Newtonu hoca yapardı ne Gilermeyi yollayıp Pilaza-Safaya bırakırdı orta sahayı...
                          Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şurada yıllardır iyi kötü birşeyler yazarım, 4bin mesaja yaklaşmışım. 2 defa sanırım yazmaya ara verdim. Birisi 2011'de şike konusunda çok soğumuştum futboldan o ara içimden glememişti, sanırım bayaa bir süre yazmamıştım o ara. Sonra da Ünal Hoca gittikten beridir pek yazmıyorum, sağolsunlar bir çuval inciri berbat ederek soğuttular beni futboldan ve daha önemlisi Trabzonspor'dan.

1 - 1.5 yıllık verilen emeklerle şampiyonluk mücadelesi verecek bir seviyeye gelen takım, başkanın ve birkaç başka kişinin egolarının savaşı uğruna hoca kurban edildi, sonrada şampiyonluk resmek bırakıldı.

Şimdi neden insanlar üzülüyor anlamıyorum. Ben şampiyonluk gittiğinde bile üzülmemiştim. Çünkü beklentim yoktu. Yanlış beklentiler içine girmezseniz, olmayacak duaya amin demezseniz hayatta üzülmezsiniz. Bu seneden gerçekten ümidi olan var mı ? Ya da geçen sene Ünal Hoca gittikten sonra (ve Hüseyin Hoca geldikten sonra) şampiyonluk ümitlerini koruyan ?

Bu işler bu kadar kolay mı ? Transferle olsaydı sadece fener gs her yıl şampiyon olurlardı. Takım olmak, bir sistem kurmak, transferlerin alışması. Bunlar hep zaman. Ünal Hoca kurmuştu bu sistemi ve düzeni, 1 yıl sürdü ama başarmıştı. Sonra takım defanstan çıkamıyor diye gönderdiler adamı. Alın buyrun o zaman, dün akşam çok güzel çıktık defanstan.

Sorloth bu sene gelmiş olsaydı mesela hiç başarılı olamazdı. Sorloth başarılı olmasının bir sebebi hatta Ünal Hoca'nın takımına gelmiş olmasıydı. Sosa'sı, Wkameme'si, Perreira'sı oturmuş bir sisteme gelmiş olmasıydı. Şimdi 6 ayda bir hoca değişiyor, sistem değişiyor, kadronun yarısı dağılmış, küçük paralara elinde tutamadığın önemli oyuncuların gitmiş. Bir sürü adam almışsın bunların hemen oturmasını ve takımın çatır çatır oynamasını mı bekliyoruz ? Futbol kağıt üzerinde oynanan bir oyun değil, çim sahada oynana bir oyun. Kağıt üzerinde ilk 11 çok güzel durabilir, ama sahada öyle durmaz. Futbol evet iyi oyuncularla oynanır ama takım oyunu olmazsa en iyi oyuncular da bir işine yaramaz. Bakın Abduş ne kadar kötü değil mi ? Abduş da akşam sormuştur kendi kendine ben neden bu kadar kötüyüm diye. Neden bu kadar top kaybettim diye. Oysa cevap basit. Takım kötü. Nerde o Sosa-Yusuf-Perreria-Abduş hareketli ve paslı oyunu nerede şimdi oynanan statik ve hareketsiz oyun. Abduş hareketli bir takım içinde döktürür, statik bir takım iiçnde böyle kalır işte.

Uzunca bir süre sonra gelip yazmak istedim. Şu anda Ünal Hoca'mla şampiyonlar ligi maçını bekiyor olabilirdik, şimdi neler konuşuyoruz. Yıl sonuna da kadar 2 hoca daha değişir onu da söyliyeyim. Ama sorun ne transferlerde ne de hocada. Sorun, bu takımın ahengini düzenini ve gidişatını bozanlarda. Dönen tekere o çomağı kim soktuysa tüm suç onda. Taraftar bile o kadar destek verirken hocayı harcayanlar tüm ümitlerimizi bitirdiler. Benim geçen Ocak ayından beri ne şevkim var ne ümidim ne beklentim. Dün maçı izledim, bir de ilk beşiktaş maçıyla denizli maçlarını. Ne yalan söyliyim, maç izlemek bile içimden gelmiyor.

Tebrik ederim, çok güzel iş başardınız. Çok güzel bir takım kurdunuz, çok güzel bir sistem oluştu, bütçeyi çok güzel bir seviyeye çektiniz. tam herşey düzeldi derken bir çuval inciri çok güzel mahvettiniz. Tebrikler..
                            Arkada kalmasın. İmza.

Yorum

• Bu ne saçma bir anlayış, Newton’u 5. Hafta yollayacaktın madem neden sezona bu adamla girdin, anlaşıldı denilen Avcı’dan vazgeçip tekrar şimdi teklif götürüyorsun,

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              trabzonspor

Yorum

• Sn. Başkan, 5 hafta olarak pazarlık yapacağına o an istifa etseydin. Diyelimki istifa etmedin o zaman yönetiminin büyük çoğunluğu Avcı'yı istiyorken direkt getirseydin.
                                Hata üstüne hata yaptın.

Newton Hocayı bir şekilde kabul ettirmek için İngiltere'deki ırkçılık üzerinden adamı masum gösterdin. Ne gerek vardı böyle şeylere? Madem yönetim ile fikir ayrılığın vardı Newton'a kulüpte başka bir görev verseydin.
                                Onu da yapmadın. Her şey rezil ettin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X