sosa ve novak imzaları üzerine koya koya gidiyor mu başkan?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞurada yıllardır iyi kötü birşeyler yazarım, 4bin mesaja yaklaşmışım. 2 defa sanırım yazmaya ara verdim. Birisi 2011'de şike konusunda çok soğumuştum futboldan o ara içimden glememişti, sanırım bayaa bir süre yazmamıştım o ara. Sonra da Ünal Hoca gittikten beridir pek yazmıyorum, sağolsunlar bir çuval inciri berbat ederek soğuttular beni futboldan ve daha önemlisi Trabzonspor'dan.
1 - 1.5 yıllık verilen emeklerle şampiyonluk mücadelesi verecek bir seviyeye gelen takım, başkanın ve birkaç başka kişinin egolarının savaşı uğruna hoca kurban edildi, sonrada şampiyonluk resmek bırakıldı.
Şimdi neden insanlar üzülüyor anlamıyorum. Ben şampiyonluk gittiğinde bile üzülmemiştim. Çünkü beklentim yoktu. Yanlış beklentiler içine girmezseniz, olmayacak duaya amin demezseniz hayatta üzülmezsiniz. Bu seneden gerçekten ümidi olan var mı ? Ya da geçen sene Ünal Hoca gittikten sonra (ve Hüseyin Hoca geldikten sonra) şampiyonluk ümitlerini koruyan ?
Bu işler bu kadar kolay mı ? Transferle olsaydı sadece fener gs her yıl şampiyon olurlardı. Takım olmak, bir sistem kurmak, transferlerin alışması. Bunlar hep zaman. Ünal Hoca kurmuştu bu sistemi ve düzeni, 1 yıl sürdü ama başarmıştı. Sonra takım defanstan çıkamıyor diye gönderdiler adamı. Alın buyrun o zaman, dün akşam çok güzel çıktık defanstan.
Sorloth bu sene gelmiş olsaydı mesela hiç başarılı olamazdı. Sorloth başarılı olmasının bir sebebi hatta Ünal Hoca'nın takımına gelmiş olmasıydı. Sosa'sı, Wkameme'si, Perreira'sı oturmuş bir sisteme gelmiş olmasıydı. Şimdi 6 ayda bir hoca değişiyor, sistem değişiyor, kadronun yarısı dağılmış, küçük paralara elinde tutamadığın önemli oyuncuların gitmiş. Bir sürü adam almışsın bunların hemen oturmasını ve takımın çatır çatır oynamasını mı bekliyoruz ? Futbol kağıt üzerinde oynanan bir oyun değil, çim sahada oynana bir oyun. Kağıt üzerinde ilk 11 çok güzel durabilir, ama sahada öyle durmaz. Futbol evet iyi oyuncularla oynanır ama takım oyunu olmazsa en iyi oyuncular da bir işine yaramaz. Bakın Abduş ne kadar kötü değil mi ? Abduş da akşam sormuştur kendi kendine ben neden bu kadar kötüyüm diye. Neden bu kadar top kaybettim diye. Oysa cevap basit. Takım kötü. Nerde o Sosa-Yusuf-Perreria-Abduş hareketli ve paslı oyunu nerede şimdi oynanan statik ve hareketsiz oyun. Abduş hareketli bir takım içinde döktürür, statik bir takım iiçnde böyle kalır işte.
Uzunca bir süre sonra gelip yazmak istedim. Şu anda Ünal Hoca'mla şampiyonlar ligi maçını bekiyor olabilirdik, şimdi neler konuşuyoruz. Yıl sonuna da kadar 2 hoca daha değişir onu da söyliyeyim. Ama sorun ne transferlerde ne de hocada. Sorun, bu takımın ahengini düzenini ve gidişatını bozanlarda. Dönen tekere o çomağı kim soktuysa tüm suç onda. Taraftar bile o kadar destek verirken hocayı harcayanlar tüm ümitlerimizi bitirdiler. Benim geçen Ocak ayından beri ne şevkim var ne ümidim ne beklentim. Dün maçı izledim, bir de ilk beşiktaş maçıyla denizli maçlarını. Ne yalan söyliyim, maç izlemek bile içimden gelmiyor.
Tebrik ederim, çok güzel iş başardınız. Çok güzel bir takım kurdunuz, çok güzel bir sistem oluştu, bütçeyi çok güzel bir seviyeye çektiniz. tam herşey düzeldi derken bir çuval inciri çok güzel mahvettiniz. Tebrikler..
suclu bellidir buyuk Aga Oglu
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesosa ve novak imzaları üzerine koya koya gidiyor mu başkan?
Yorum
-
Bizim tek bir sevdamız bu takım var hatta bu ülkede tek takımıni bu kadar seven trabzonspor taraftarıdır. Yöneticiler maalesef hiç farkında değil. Vebal var. Gevrek gevrek gülüyor başkan. Arkadas Anadolu takımlarında oynayacak adamlar yerine kalbur üstü adamları alsana 2 3 tane yeterliydi. Öyle boş adamlar aldık ki. Rizenin adamlarına iç çekiyoruz.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim tek bir sevdamız bu takım var hatta bu ülkede tek takımıni bu kadar seven trabzonspor taraftarıdır. Yöneticiler maalesef hiç farkında değil. Vebal var. Gevrek gevrek gülüyor başkan. Arkadas Anadolu takımlarında oynayacak adamlar yerine kalbur üstü adamları alsana 2 3 tane yeterliydi. Öyle boş adamlar aldık ki. Rizenin adamlarına iç çekiyoruz.
Yorum
-
Sisteme kanmışız Ağaoğlu yaptı sanmışız
İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞurada yıllardır iyi kötü birşeyler yazarım, 4bin mesaja yaklaşmışım. 2 defa sanırım yazmaya ara verdim. Birisi 2011'de şike konusunda çok soğumuştum futboldan o ara içimden glememişti, sanırım bayaa bir süre yazmamıştım o ara. Sonra da Ünal Hoca gittikten beridir pek yazmıyorum, sağolsunlar bir çuval inciri berbat ederek soğuttular beni futboldan ve daha önemlisi Trabzonspor'dan.
1 - 1.5 yıllık verilen emeklerle şampiyonluk mücadelesi verecek bir seviyeye gelen takım, başkanın ve birkaç başka kişinin egolarının savaşı uğruna hoca kurban edildi, sonrada şampiyonluk resmek bırakıldı.
Şimdi neden insanlar üzülüyor anlamıyorum. Ben şampiyonluk gittiğinde bile üzülmemiştim. Çünkü beklentim yoktu. Yanlış beklentiler içine girmezseniz, olmayacak duaya amin demezseniz hayatta üzülmezsiniz. Bu seneden gerçekten ümidi olan var mı ? Ya da geçen sene Ünal Hoca gittikten sonra (ve Hüseyin Hoca geldikten sonra) şampiyonluk ümitlerini koruyan ?
Bu işler bu kadar kolay mı ? Transferle olsaydı sadece fener gs her yıl şampiyon olurlardı. Takım olmak, bir sistem kurmak, transferlerin alışması. Bunlar hep zaman. Ünal Hoca kurmuştu bu sistemi ve düzeni, 1 yıl sürdü ama başarmıştı. Sonra takım defanstan çıkamıyor diye gönderdiler adamı. Alın buyrun o zaman, dün akşam çok güzel çıktık defanstan.
Sorloth bu sene gelmiş olsaydı mesela hiç başarılı olamazdı. Sorloth başarılı olmasının bir sebebi hatta Ünal Hoca'nın takımına gelmiş olmasıydı. Sosa'sı, Wkameme'si, Perreira'sı oturmuş bir sisteme gelmiş olmasıydı. Şimdi 6 ayda bir hoca değişiyor, sistem değişiyor, kadronun yarısı dağılmış, küçük paralara elinde tutamadığın önemli oyuncuların gitmiş. Bir sürü adam almışsın bunların hemen oturmasını ve takımın çatır çatır oynamasını mı bekliyoruz ? Futbol kağıt üzerinde oynanan bir oyun değil, çim sahada oynana bir oyun. Kağıt üzerinde ilk 11 çok güzel durabilir, ama sahada öyle durmaz. Futbol evet iyi oyuncularla oynanır ama takım oyunu olmazsa en iyi oyuncular da bir işine yaramaz. Bakın Abduş ne kadar kötü değil mi ? Abduş da akşam sormuştur kendi kendine ben neden bu kadar kötüyüm diye. Neden bu kadar top kaybettim diye. Oysa cevap basit. Takım kötü. Nerde o Sosa-Yusuf-Perreria-Abduş hareketli ve paslı oyunu nerede şimdi oynanan statik ve hareketsiz oyun. Abduş hareketli bir takım içinde döktürür, statik bir takım iiçnde böyle kalır işte.
Uzunca bir süre sonra gelip yazmak istedim. Şu anda Ünal Hoca'mla şampiyonlar ligi maçını bekiyor olabilirdik, şimdi neler konuşuyoruz. Yıl sonuna da kadar 2 hoca daha değişir onu da söyliyeyim. Ama sorun ne transferlerde ne de hocada. Sorun, bu takımın ahengini düzenini ve gidişatını bozanlarda. Dönen tekere o çomağı kim soktuysa tüm suç onda. Taraftar bile o kadar destek verirken hocayı harcayanlar tüm ümitlerimizi bitirdiler. Benim geçen Ocak ayından beri ne şevkim var ne ümidim ne beklentim. Dün maçı izledim, bir de ilk beşiktaş maçıyla denizli maçlarını. Ne yalan söyliyim, maç izlemek bile içimden gelmiyor.
Tebrik ederim, çok güzel iş başardınız. Çok güzel bir takım kurdunuz, çok güzel bir sistem oluştu, bütçeyi çok güzel bir seviyeye çektiniz. tam herşey düzeldi derken bir çuval inciri çok güzel mahvettiniz. Tebrikler..
Her satırı doğru, güven veren hocanın yıldızları Sörloth ve Yusuf gittiği yerde kadroya giremiyor. Olcan-Engin vs vs gibi, bir sistem varsa ve kumaş varsa bazen parlıyor topçu
Ama şimdi 3 sene daha toparlanamaz takım sistem gitti, Avcı ile YENİ DENEME SAÇMALAMA evresi adımları başladı, Avcı gelir-az toparlar-ersun gibi sokar gider sonra bi öz evlat daha yeriz Hami-Ünal-çimşir vs vs gibiTrabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
Başkan maaş bütçesini 16m€'ya indirdik diye övünüyor da bize çıkan limit bu zaten. Sıkıntı şu, 18m€ limit verilen takım bi şekilde kitabına uydurup 60m€+ bütçelik kadro kuruyor da biz niye seve seve kabulleniyoruz? Ben artık Sosa ile falan sözleşme uzatılmak istendiğine bile inanmıyorum. Çünkü mevcut limitler bi oyuncuya verebileceğin maks. yıllık ücreti 1-1.5 arasına sıkıştırıyor. Ola ki geçen sezon Obi Mikel, Sturridge olağandışı şekilde takımdan ayrılmamış olsaydı bu sene transfer falan yapamazdık mevcut limitlerle.
Sonuç olarak bu bütçelere sıkışmak kadro kalitesini net bi şekilde düşürdü. Orta sahamızın geldiği nokta ortada, Mikel - Sosa - Ndiaye'lerden Flavio - Baker'lara düştük. Limit herkesi etkilese tamam dicem de fener bi şekilde kitabına uydurdu. Sen Fenerbahçe'nin taleplerine ret verdin TFF sorduğunda, ama adamlar buldu yolunu yine. Ses çıkarabiliyor musun çifte standarda? Yok. Çünkü kimin yol verdiğini biliyor yönetim. Biz de gariban gariban takılalım ligde.
Yorum
-
Özetleri izlediniz mi?
Trabzonspor sıfır ışık sıfır heves
Her takım canını dişine takıyor nerdeyse denk, favori yok
Senin kupanı çaldı Başakşehir, geldi evinde yata yata yendi, hiçbir stres vermedin adama, 2 ay evvel kanlı bıçaklın koydu gitti
Gerçekten savaşsak üzülmem, SIFIR TAKIM İNANCI-MOTİVASYONU
Bilmiyorum ben mi öyle düşünüyorum???Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErdal Hoşu dinledikten sonra ne kadar boş bir başkan olduğunu anladım. Gözümü açtığın için teşekkürler Erdal abi
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Bizim taraftar zannediyor ki oyuncular bizim gibi düşünüyor bizim gibi hırslı yok öyle birşey
Sosa dediğin adam geçen sene takımını sattı uefa cezası geldiğinde anlaşma masasından kalktı novak dediğin adam para için gitti Ünal Karamana gelince kimse TS başkanıyla bu üslupta konuşamaz konuşursa gider
16 mil euro ile kadro kurmak kolay sanıyor herkes kolay değil kardeşim borservissiz Ya da sakatlıktan çıkmış oyuncu alabiliyorsun işte herzaman tutacak diye birşey yok bu sene de 4. 5. olalım ne olacak sanki geçen yıllar 11. 14. 9. felan olmuyorduk kimse nankörlük yapmasın gelinen seviye muazzam
Daha 5 hafta olmuş takım küme düşmüş oyuncuların hepsi çöp muamelesi var hatırlatayım geçen sene de 5 haftada 5 puan almıştık biraz destek Ya"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum