ispanyadan plaza diye bir adam alındı neredeyse 3 ay olacak 1 maça bile çıkmadı. arkadaşı tesislerde bile gören yok. Bu adamı neden aldınız niye aldınız ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Ağız dolusu küfür edilecek adamsın.
Devlet kredi verdi. En büyük başarın bu krediye mecbur olduğumuzu bize anlatman oldu. Başka da bir halt yemedin.
Stadın ve antrenman sahasının çimine kadar içine ettin her şeyin. Döneminde alınmayan ve takıma katılmayan oyuncuların bireysel performansını kendine yonttun ; arkasından kenar mahalle kadınları gibi ağzında sakız dedikodu yapar gibi hocanı yolladın ; iki tane hasbelkader transfer yaptın diye 30 tane çöp almana ses çıkarılmasın istedin.
Gelirken zaten milletin ittirmesiyle geldin. Ne pis adamsın yav.
Bir kol hareketi ve Fatih altaylı aptalının senin hakkında konuşması tek seni öne çıkaran. Yaptığın olumlu işlerle konuşulsaydın keşke.
Trabzon'da neden iğreniyorsun deseler bir senin gibi aklı olmayıp fikri olanlardan 2 görmemiş aptallardan.
ARALIK'A kadar yazacağım. KAÇMA. Kaçma ki senin gibi vasatların kulübü nasıl vasatlaştırdığı o aptal insanların gözüne girsin. Gerçi çoğu yüzüne tükürsen şükür çeker. Suratlar olmuş kösele. Kösele olmayanın da beyninde nöron yok.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
Newton da geçen yılın şampiyonunu ona teslim eden de KÖTÜ NİYETLİ
Eddie Newton, bu helvayı yapacak bir “teknik adam” değil!
Haa geçen yılki kadro yüzde 90 korunmuş olsaydı; belki bu işi çevirebilirdi.
15 günlük millî maç arası gelmiş geçmiş!
Hiçbir iyiye işaret ve alamet yok! G.Antep maçından çok daha kötü bir takım vardı.
O eski hâlinden eser yok şimdi! https://www.turkiyegazetesi.com.tr/y...al/615811.aspx
Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
Getir newtonun yardımcısını yoluna devam et ne güzel bir göz boyama düzeni ama eğlenmeye devam edin haftaya bir kıyak da koç için yaparsın oh ne âlâ!
Ben yaptım
Ben ettim
Ben ben ben diye diye süründürür kulübü
Sonra arkasından gelen anlatınca hiçbir şey yapmadığını anlar belki taraftar fakat iş işten her zamanki gibi çoktan geçmiş olur.
Kısır döngü bir kez daha sonrasında tekrarlanır bunu kıracak biri çıkmayacak gözükenBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Çöpçü Ağaoğlu Erkin Koray'ın Çöpçüler şarkısı eşliğinde sana sesleniyorum..
Brezilya çöplüğünde ne ararsın?
Transferi kimden sorarsın?
Biz düştük şampiyonluk ateşine..
Sen de düşme yanarsın..
Dün gece çok ağladım..
Aradım bulamadım..
Kör olası Ağaoğlu ve şürekası Trabzonspor'umu süpürmüşler..Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
Kusura bakmayın arkadaşlar ama bazı yorumları okuyunca takım daha önce uçuyordu Ağaoğlu gelince çakılmış gibi konuşuyorsunuz. Eleştirmek güzeldir ama eleştirinin ayağı yere basacak biraz. Başkan’ın hataları var eyvallah da geçmişi de biliyoruz. Bu sene bu takım ilerleyen haftalarda ne akar ne de kokar kadronun görüneni bu Ünal ile başladığımız iki yıl yine kötü başladık hep dövündük yine dövünüyoruz. Sene başı kaybedilen puanlar her zaman sonrasında aranıyor bu sene de durum idare edilecek şuan beklemekten başka çare yok hoca filan değiştirme işine girerseler daha kötü olur belki de“Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”
Yorum
-
Derhal gitmeli adam bilmiyor futbolu. Böyle çöpleri nasıl alıyor. Rize Ankaragücü bile bizden iyi. Adamların oyuncularina bakıyorum bizimkilere küme dusmek bizim hakkımız abi.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Başarı tesadüf olmasa tekrarlanırdı
İlk olarak karabela tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKusura bakmayın arkadaşlar ama bazı yorumları okuyunca takım daha önce uçuyordu Ağaoğlu gelince çakılmış gibi konuşuyorsunuz. Eleştirmek güzeldir ama eleştirinin ayağı yere basacak biraz. Başkan’ın hataları var eyvallah da geçmişi de biliyoruz. Bu sene bu takım ilerleyen haftalarda ne akar ne de kokar kadronun görüneni bu Ünal ile başladığımız iki yıl yine kötü başladık hep dövündük yine dövünüyoruz. Sene başı kaybedilen puanlar her zaman sonrasında aranıyor bu sene de durum idare edilecek şuan beklemekten başka çare yok hoca filan değiştirme işine girerseler daha kötü olur belki de
Olağanüstü 4 altyapı topçusunu Ağoğlu bulmadı(Uğurcan Yusuf Ömür Parmak)
Sörloth tam bir piyango
diğerleri her anadolu yakımında olan bi tık iyi adamlar
Biz buna aldandık, Sörloth gidince takım agücüne döndü, zira ülkenin en değerli-iyi 2 yerlisi sende ona rağmen LİGİN EN KÖTÜ oynayanısın
Ben newton olayında yazdım, zarar görmesin diye seçtim laflarımı ama TEK ÖRNEK VER büyük takımın direksiyonuna yeni ehliyet almış SIFIR BİRİNİ getiren tek büyük takım söyle??? (Hem de Çimşirle üstüste 2 kez)En son Tekke tarafından düzenlendi; 18.10.2020, 16:16.Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
Gelenler gidenleri aratıyor arkadaşlar. Yıllardır dolap beygiri gibi olduğumuz yerde dönüp duruyoruz. Ağa'm gitse de bir şey fark etmeyecek. Kulübün ve hatta camianın bu mevcut yapısı içinde Trabzonsporun aydınlık bir geleceği olamaz.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
2020 yilindayiz, interneti olan herkes dunyanin obur ucundaki futbolcuyu bile izleyebiliyor, ligleri takip ediyor.
Merak ediyorum, şartlar ortadayken transfer konusunda batirmayi nasil basariyorsunuz ? Transferleri menajerler yapiyorsa durum vahim, scoutlar yaptirdiysa durum daha da vahim.
Bu kulup kimlere maas oduyor ? Basarisiz olanlari kulupte mi tutuyorsun, 2 senedir 50 tane adam geldi Sorloth disinda 2. basarili transfer yok ve paramiz yoklukta çöpe gitti. Hala transferde basariliyim diyorsun, ac puan tablosuna bak. Resmen 6-7 yedigimiz donemlere geri döndük, kumede kalma yarisi verecegiz.
Sinirim gecmiyor ya... Ulan 2 defa capraz bag koparmis, kariyeri bitik ne oldugu belirsiz adami korona sezonunda forvet diye aliyorsun, yetmiyor Plaza diye bir muzmin sakati basimiza bela ediyorsun. Bunlara verdigimiz maasa gol krali forvet alirdik. Scout ekibinizdekiler isim isim taninsalar Trabzon'da yuzlerine tukururlerdi."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
15-16 senedir ilk defa maçı 10 dakika izleyip kapattım. Bu gözler Kasımpaşa, Antalya, Alanya maçlarındaki ağır yenilgileride sonuna kadar izledi. Ama dün akşamki rezalete dayanamadım ve kapattım. İnsanın içinde heves bırakmadılar heyecan bile kalmadı. Yıllara sonra bana bunu yaptıran Başkan ve yönetimine teşekkür ediyorum.You Will Never Walk AloneLiverpool F.C
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum