Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu sezon ilk 3 te olmazsak başarısızlığın tek sorumlusu sen olacaksın başkan umarım devreyi çok kayıp vermeden kapatır devre arasında takıma doğru takviyeleri yapabiliriz.

Tabi inancım da sıfır
    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
    Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
    Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Sahada dik oynayan
      Geriye düşse bile pes etmeyen
      Şampiyon olacak dedirten

takım istiyorum sayın Başkan. Mali tabloların umrumda değil ben g.birliği taraftarı değilim. Batık ekonomiyi önceki yönetimlere bağlıyorsan çıkart belgeleri ver mahkemeye kulüp adına. Gerisi hikaye.

Teknik heyet yetersiz , Transferde gelen-giden dengesi ve mantığı hem saçma hem anlamsız , saha bakımını dahi yapamaz hale gelmişsiniz velhasıl baştan sona saçmalıklar silsilesi.
      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Vasat Vasatoğlu.
        İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
        İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
        Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Parmak

ekuban

Nwakaeme

sakat???

Özellikle sağlam nwakaeme memleketine yollanıyor, sağlam gidip gelip oynamıyor!

Her saçmalık, tuhaflık var???

KOOOOCA TRABZONSPOR NEWTON denen yardımcının yardımcısı ile lige başlıyor, TARHTE BENZERİ YOK
          Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• İki güzel lafa, iki tebriğe, bir alkışa bir tarafınız kalkar ben yaptım derseniz böyle olursunuz. O başarıyı tek başına kazanmamıştın ama bu rezillik tek başına senin eserin maalesef.

Zaten kalkıp ben futboldan anlamam hiç de sevmem diyen bir adamın futbol yorumlarına kulak vermek saçmalık olmuştu.

Ayrıca ne kadar başarısızsa bile bugüne kadarki başarının en az %70 payı önceki yönetimin bıraktığı futbolcular ve Ünal Karamandı. Yanlışlıkla Sörloth ve Nwakaemeyi getirdiler diye göklere çıktılar bir anda.
            En son Fatih K. tarafından düzenlendi; 17.10.2020, 21:50.
            #TRABZONSPOR#

Yorum

• Haha herkes saldirmaya basladi
              ahh be renktaslar biz aylardir diyoruz bu adam bizi kandiriyor
              satiyor bizi

Yorum

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Daha izlemediği Djaniny ye yazdığına bak gülme tuttu beni... Seni engellemek için şu yukarıdaki 4 satır çok yeterli bi neden.
                [emoji23]
                Iyimisin?
                haftaya daha da iyi olacaksin merak etme

Yorum

• İlk olarak KARAGOZLUM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Iyimisin?
                  haftaya daha da iyi olacaksin merak etme
                  Ben skor ve oynanan futboldan dolayi iyi değilim.
                  Sen nasılsın? Baya iyi olmalısın haklı çıktığın için?
                  *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                  ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Irkcilik olarak algilanmasin ama siyahi oyunculardan uzak durmak lazim cok disiplinsiz adamlar
                    bugune kadar yattare ve nwakaeme disinda cok fayda gormedim onlar da yanar döner

en disiplinli adam rigobert songdi

Yorum

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben skor ve oynanan futboldan dolayi iyi değilim.
                      Sen nasılsın? Baya iyi olmalısın haklı çıktığın için?
                      Maalesef cok uzgunum keske haksiz cikip rezil olsaydim da takimimiz rezil olmasaydi
                      biz hep bu renkler icin variz egomuz icin degil
                      ama maalesef cok bilen taraftarlarimizin ve baskanimizin yuzunden bu duruma dustuk
                      ne yazik ki
                      insallah haftaya yeneriz ama 1% ihtimal yok
                      insallah haksiz cikarim

Yorum

• Bir kez daha yazıyorum. Teknik direktörden tasarruf olmaz.

Yorum

• Geçen sene ligi sürklase eden takım, küme düşmeye oynuyor

gol atamamış Başakşehir dağıttı çöp bjk 3 attı evimizde, umutlanmayalım herşey ortada, dünyada örmeği yok Trabzonspor her 2. Olduğu sene sonrası ÇÖPPPP
                          Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Divan kurulu istiyor diye kalamazsiniz. Taraftar istemiyor.

Acil birakmalari lazim. Camia bölünük. Bugun birakmazlarsa ilerde 7. Olup 30 puan farkta evinde 3 yedin mi biraktiginda , icinden cikilmayacak durumda kaliriz.

Bugun birak. Birakir mi ? Birakmaz. Neden ? Kefil olmus. 900 m tl nin sozde ve yazida kefili. Yonetimden tek bir kisi bilr kalmamali acilen.

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Divan kurulu istiyor diye kalamazsiniz. Taraftar istemiyor.

Acil birakmalari lazim. Camia bölünük. Bugun birakmazlarsa ilerde 7. Olup 30 puan farkta evinde 3 yedin mi biraktiginda , icinden cikilmayacak durumda kaliriz.

Bugun birak. Birakir mi ? Birakmaz. Neden ? Kefil olmus. 900 m tl nin sozde ve yazida kefili. Yonetimden tek bir kisi bilr kalmamali acilen.
                              Vallaha 7. ye raziyim.Bu gidi ile cok kötü bir siralama bizi bekliyor.

Yorum

• Baskana karsi bir yilginlik var. Camianin birlesmesi icin gitmesi gerek. Bunu goremeyene tslu demem.

Gecen sene yaptığınızdan sonra hakkimi helal eder miyim? Hesap zamani gelecek.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X